משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בכל משחק, כשנכנסים להגדרות הגרפיות יש אפשרות להוסיף\להסיר פילטרים (מסננים?). הבנתי שהמטרה היא לתת למשתמש אפשרות לשחק עם היחס של איכות תמונה\עומס על כרטיס המסך (יעני כמה שהתמונה טובה יותר הכרטיס מתאמץ יותר והמשחק עלול להתקע אם מדובר בכרטיס חלש מדי). בקיצור, לא הצלחתי להבין מה שייך לאיזה צד: ככול שאני שם יותר פילטרים עם מכפלה גבוה יותר האיכות של התמונה תעלה או תרד, העומס על הכרטיס יגבר או יקטן? אשמח גם להפניה למקום שנותן הסבר לגבי טיבו של כל פילטר, כמעט בכל משחק מדובר בקבוצת אותיות בלי הסבר מה הם עושים...
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בדקתי LUXOR ואת זה עם הנמר..ממש לא אותה חוויה. משהו עם דרגת קושי גבוהה במיוחד..חיפשתי ונראה לי שאין.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ואני לא מדבר על המשחק זה Monopoly Tycoon, אלא אני מדבר על המשחק המקורי שמטילים במו קובייה שיצא לפני כמה שנים. או שאתם יכולים להמליץ לי על משחק דומה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת במחשב כול המשחקים שאני מתקין רצים לי מהר כאילו הכול מהר אי אפשר להישתלט על המשחק ואז אם אני מכבה את המחשב זה מיסתדר לאיזה שעתיים ושוב חוזר לעבוד מהר יש למישהו פיתרון
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
-
היגעתי ל 75 בחייטות ואיני יכול לעלות לשלב הבא איפה אני יכול לקבל לרחוש את האפשרות לעלות לשלב הבא ???
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הורידו והתנסו בחינם: גירסת פרה-אלפא חדשה ל-Unreal Tournament המודרני זמינה כעת לכתבה: http://hwzone.co.il/גירסה-מעודכת-לדור-החדש-של-unreal-tournament-זמינה-להו/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם מכירים פקודות שאפשר לרשום בקונסולה ? לדוגמא קוד שמראה את ה FPS ? (סתכלו בתמונה מתחת לזמן)
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם, אני מתן ואני משחק בWOW RETAIL היום שבוע בדיוק. אני משחק בREALM שנקרא RAGNAROS, השחקן שלי הוא Tauren Warrior שהוא גם Protection וגם Arms כרגע רמה 59 אני חולק את החשבון עם חבר שיש לו פלאדין Retribution blood elf באותו REALM הכינוי של הTauren שלי הוא Ragok ואם יש כאן מישהו שהוא בסביבות הרמה ורוצה לעשות באטלגראונדס או דאנג'נים יחד אני אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באקטיוויזן השיקו את הבטא הפתוחה והמקוונת לפרק החדש בסדרת קול אוף דיוטי, והגיימרים מיהרו להזכיר להם שהם כבר לא משתכנעים באותה קלות כבעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/השחקנים-קוטלים-את-הבטא-הפתוחה-של-call-of-duty-black-ops-3/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שמתי לב למשהו לא הגיוני בכלל שממש משגע אותי ! כל משחק של EA (בעיקר כותרי הספורט החדשים וNFS האחרון) לא מוכנים להתקין את עצמם על מחשבי היקר ! למשל היום ניסיתי להתקין NBA 2005 והוא נתקע חצי שעה ב43 אחוז ולא זז, אפילו לא מראה ERROR או משהו.. אותו דבר עם TOTAL CLUB MANAGER (יש לציין שזה רק קורה עם סדרת 2005) ואותו דבר קרה עם אנדרגראונד 2. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ולמה המחשב שלי כל כך לא אוהב את סדרת הספורט לשנת 2005 מבית EA ? ו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק c&c renegade וכל פעם שאני מגיע ל- 56 אחוז זה נתקע ולא ממשיך , אין בעיה כלשהי בדיסק כי חבר שלי התקין אצלו , ואין בעית חומרה שידועה לי ... תעזרו לי!! :'( תודה אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק שכל האנשים הולכים עם הידיים פרוסות לצדדים, אני לא יודע למה זה קורה, ניסיתי להתקין direct-x חדש אבל גם זה לא עוזר, אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה, בבקשה תשאירו לי הודעה. תודה מראש, קובי.
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
טוב, חברים התייאשתי. אחרי עשרות ניסיונות לעבור משימה במשחק החלטתי לוותר. השליטה על הרכב פשוט נוראית ובאופן כללי אני אישית ממש שונא מירוצי מכוניות. מדובר על המשימה immortal enemy, אם מישהו פה עבר אותה ויש לו שמירה מייד אחריה, או לחלופין מוכן לעבור אותה בשבילי, אקבל את ההצעה בשמחה, אחרת - המשחק הזה הולך לסל המחזור.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לאחרונה יצאו מירוצי אופנועים רציתי לדעת בכל מקרה על מישחקי אופנועים שיש תודה קובי.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
מחר ( בלאת ברירה בגלל מחירי המשחקים כיום ) אני הולך לקנות משחקים הכי חדשים ב25 ש''ח כל אחד והנה המשחקים שאני הולך לקנות תגידו מה עדיף מה לא למה והאם כדאי לשנות: freedom force alien vs predetor 2 sof2 gta3 pc baw creature isle ואחרון חביב soul rever 2 אנא הביעו את דעתכם ובבקשה על תיצלבו אותי בגלל שאני קונה משחקים בצורה הזאת אבל אני חייב בגלל המחירים ואני גם קונה משחקים במחיר מלא לפעמים המשחקים האחרונים שקניתי במחיר מלא הם: CIV3 EMPIRE EARTH
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק הוא כותב לי אחרי 10 שניות שההתקנה הסתיימה לא בהצלחה ובכלל לא מבקש דיסק 2 . מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img123.exs.cx/my.php?loc=img123ℑ=untitled6ls.jpg שאני משחק בenemy teritory אני כול הזמן נזרק החוצה
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי את המשחק עם ה DVD המקורי. התקנתי אותו, ושיחקתי בו איזה יום-יומיים. אך היום כשהפעלתי אותו הוא משום מה לא פעל. אני לא מקבל שום הודעת שגיאה, אלא המשחק פשוט לא מגיב. לא התקנתי שום דריבר חדש מאז הפעם האחרונה שהפעלתי אותו, ואפילו ניסיתי להתקין מחדש, אך זה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, שמעו אני כבר משחק הרבה זמן CS ויש בעיה שמציקה לי מאז ומתמיד - העכבר שלי לפעמים פשוט נתקע לכמה שניות ואני לא יכול להזיז ת'כוונת והמסך כאילו קופא וזה המשחק היחיד שזה קורה לי. קיצר עכשיו הבעיה ממש עולה לי על עצבים בגלל שבמקרים כאלה אני נראה כמו NAB אם הורגים אותי. למישהו יש פתרון? מצטער אם זה לא בפורום הלא נכון פשוט זה קשור לCS.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כיוון שאני משחק רק במישחק רגיל ולא מרובה משתתפים - האם יש טעם להתקין את patch 1.9 ? שאלה נוספת - אם הגרסה שלי במחשב ל- direct x היא11 , האם צריך \ כדאי להתקין את תוספת השידרוג שיצאה כ- patch נוסף? תודה
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
חנות המשחקים הכי גדולה ברשת פוצחת במיזם מבצעים גדול שיהפוך את חודשי הקיץ נטולי ההשקות להרבה יותר מעניינים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-