עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי המשחק Company of heroes. המשחק מעודכן לגרסה 1.71. לא שיחקתי במשחק כמה חודשים. לפני מספר ימים ניסתי לשחק באינטרנט- והוא אומר לי שאני צריך להוריץ פאץ של 1.7GB!!!! נסיתי להסיר ולהתקין מחדש- לא עזר. למישהו יש רעיון?!

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by benchy,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קיבלתי אותו רק לפני יומיים , וכל מה שיש לי להגיד זה ווווווווואאאאאאוווו!!!!!! (דרך אגב אהבתם את הפוסטל הראשון ?)

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  4. פשוט אני תקוע בקטע שאני צריך לפרוץ מנעול ואני לא מצליח כבר ישתגעתי,אני כבר יומיים במקום הזה אם מישהוא יודעה איך עושים את זה, תעשו לי טובה תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  5. בזמן האחרון המשחק עובד לי על הפנים מבחינת האינטרנט(עבד מעולה עד לפני חודש): 1. אני לא מצליח להתחבר לשרתים בחו"ל. 2. כשאני משחק בישראלי יש לי הרבה תקיעות עם הודעה "there is a problem with your connection" 3. עידכון רשימת השרתים איטית מאוד ו"כבדה". אני מחובר עם ברק+כלבים ב1.5, דרך ראוטר DLINK 604. *עידכון PB לא עזר, ביטול FIREWALL לא עזר, פתיחת פורטים בראוטר לא עזרה(ולכן גם סגרתי אותם בחזרה). עוד עצות ? **לא יודע אם זה מתאים לפה או לתמיכה טכנית, מנהלים לטיפולכם.

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by --Shadow--,

נראה מעולה: https://www.youtube.com/watch?v=uG7LUGJ9QVQ https://www.youtube.com/watch?v=5z4IOnt74F4

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Bebush,

לינק לאתר הראשי, http://ruse.uk.ubi.com/ לינק לטריילר, כתבה על הדמו שניתן להשיג בסטים, http://ruse.uk.ubi.com/index.php?page=news&newsid=11840 לפי מה שקראתי זה משחק אסטרטגיה על מלחמת העולם השניה. נראה מגניב לא?

8. היום ראיתי סירטון מישחקיות של Blue Dragon http://stage6.divx.com/members/199018/videos/1024120 (צריך DIVX ליצפות) אם אפשר ליקרוא לזה מישחקיות מה שראיתי זה הרבה סירטונים ודיבורים וקצת מישחקיות זה ניראה כאילו לקחו RPG יפני גנרי דחפו לו גרפיקה חלקה+הרבה סירטונים ודיבוב ומפרסמים אותו כאילו זה הדבר הבא ואני אומר את זה כי מיקרוסופט דיברו הרבה על Blue Dragon אבל איך שזה ניראה כרגע לפחות לפי הסירטון זה RPG בינוני שלא מיתקרב לגרנדיה\פינל פנטזי\מאריו RPG \לונר\ וכו (אני לא מדבר רק על מישחקים של נינטנדו אלה גם מישחקים שיצאו לקונסולות אחרות ) בקיצור זה התשובה של מיקרוסופט ZELDA TP ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by mbs,

היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Domovoi,

איזה משחק יותר טוב,עדיף? clear sky או Shadow of Chernobyl ?

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  11. מתרבים הסימנים שיוכרז משחק חדש בתערוכת BlizzCon באוגוסט. http://www.blizzard.com/blizzcon07/ הם לא אומרים "new game starcraft 2" אלא "an upcoming game" מה שרומז שזה משחק שלא הוכרז עד עכשיו. אז.. הרחבה שניה לWOW? Diablo 3? your guess is as good as mine.. damn blizzard and their secrets!

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by LazyBoy,

מפתיע מישהו? http://www.gamespot.com/news/6209640.html?tag=latestheadlines;title;1

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  13. שלום שלום! לכבוד הקיץ, אני מזמין המון פעמים חבר הביתה. אבל אני מוצא את עצמי משחק איתו כל פעם משחק ליחיד בתור תור. בקיצור, אני רוצה שתמליצו לי על משחק, גדול או קטן, שבו אפשר לשחק ב-2 או יותר, אבל שיהיה איכותי. יש לי פנטיום 4 וWINDOWS 98. אה! ועוד משהו, המחשב שלי חדש, מה יכול לגרום לכך ש-GTA3 יעבוד לאט, ויעצור כל כמה שניות לרגע, וימשיך וחוזר חלילה. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by naveh3,

שמתי לב שבהרבה מאד משחקים יש קבצי "קרא אותי" שבתוכם יש דרישות מינימום ובדרך כלל גם מומלצות, אבל הבעיה היא שנגיד יש לי את הדרישות מינימום אז המשחק אמור לרוץ בסדר (בלי תקיעות למיניהם) אבל לא כל האופציות על HIGH בלי הרבה עומס. והבעיה המרכזית היא שנגיד יש לי מחשב שעומד ואפילו עובר את הדרישות המומלצות אז המשחק אמור לרוץ חלק וכל האופציות על HIGH כי הרי זה המומלץ, אבל הבעיה היא שבדרך כלל המשחק לא רץ משהו טוב וגם לא על HIGH והדרברים בסדר (מעודכנים) אז למה הם כותבים את הדרישות המומלצות אם זה לא באמת ככה? > > :'( :bash:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nore0,

לא מאלה של הילדים הקטנים קראש שפיכות דמים פעולה אקשן ומרוצים (מרוצי רחוב)

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by cb,

למרות כל ההייפ שהיה סביב המשחק במשך השנה-אפחד לא מדבר על זה שהדמו יצא בפורום.מוזר. בכל מקרה אני מוריד עכשיו את הדמו מGamershell. אני אתן את חוות הדעת שלי לאחר שאשחק.

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by talkfir,

שלום, ברשותי המשחק 2MEDAL OF HONOR ISO דיסקים מחבר,עם קראק.מודם k56. הבעיה-1.כשאני מתחבר לשרת כלשהו,אחרי כמה זמן כתוב לי: server connection timed out משהו כזה,וניסיתי הרבה שרתים בכל מיני סוגים פינגים. אמרו לי להוריד את העידכון. הורדתי מ ea.com את MOHAA_UKUS_ONLY_patch111v9safedisk.exe 15.3 מגה הגודל. לאחר 2 NEXT שאני לוחץ,זה מראה לי את ההודעה הבאה: WARNING: Could not find the UK or US version of medal of Honor Allied Assault installed on your computer.Setup will now exit. המשחק מותקן בצורה נורמלית,מאד הופתעתי מההודעה הזאת.כאילו שהמשחק לא נמצא בכלל המחשב. האם כדי לנסות להתקין מחדש? אז איך עושים גיבוי לשמירות והגדרות מהOPTIONS? או שבגלל שהמשחק ISO אז אי אפשר להתק…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Roeebaeloha,

שלום כשאני משחק באטלפילד תמיד שני הסמלים האלה מופיעים ואומרים שיש לי בעיה של פקט-לוס ולייטנסי אשמח לדעת מה זה אומר ואיך אפשר לסדר את זה? ראוי לציין שלמרות שהלייטנסי שלי גבוהה לפי המשחק אבל הפינג שלי בסרבר הוא בסביבות 70-80 בשרתים ארופיים, אז מה הבעיה? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה, אחרי כמה לבטים קצרים, החלטתי לקנות XBOX (ולא פלייסטיישן). העניין הוא שאני לא כל כך מבין בזה - ככל הנראה אני קונה את המכשיר בארה"ב, השאלה היא היא לגבי הצ'יפ - מה צריך לשים לו כדי שיוכל לעבוד עם משחקים ו DVD של הארץ (PAL) ושיקרא דיסקים צרובים. אם מישהו מבין בעניין הצ'יפים אשמח לעזרה כי אני ממש לא מבין בזה, ורציתי לדעת אם זה חוסך לי כסף לקנות את זה שם או שכדאי כבר בארץ. תודה מראש, שלומי.

20. שלום לכולם יש לי משחק שכרגע אני מפעיל אותו בעזרת תוכנת אלכוהול 120% האם יש אפשרות חוץ מצריבה של קובץ ה- ISO להפעיל את המשחק?? כי קבצי הISO האלה והכונן הוירטואלי תופסים הרבה מקום... תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by כריש 3,

אני מוריד אותו הוא נראה טוב מאוד לפי התמונות מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by Elite_Sniper,

אני לא מוצא את זה ...

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by rikus,

החלטתי לנסות את זה, אף פעם לא שיחקתי, כן אני יודע שזה ממכר, הלאה. טוב, זה רק למי ששיחק ונתקל בזה אחרת אפשר למחוק את הדיון. בקיצור ה INSTALLER המעפן שלהם יורד כמו גרוטאה בעליה, כל הזמן אומר לי שהוא לא מוצא LOCLIZATION.XML ושהוא מצטער ולא הוא לא יכל להפעיל אותו. אז אני מנסה להוריד ידנית, הגרסא שלי היא- 2.1.0.6692 , אז זה אומר שאני צריך להתקין את כל הקבצים עד לגרסא 3 משהו. מה הפיסחות הזאת? ככה הם עוצרים את הכמות האדירה של האנשים שמשחקים את זה? ע"י זה שמבלבלים אותך ולא מאפשרים לך להתעדכן בשרת? אגב, פתחתי פורטים בראטור, פיירוול-לא עזר. בדקתי בפורום תמיכה של בליזרד אירופה, על הפנים, מלא בעיות עם תשובות שלא קשורות ולא עוזרות...

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by asili,

כלומר נעשה משחק של עד 4 שחקנים אם כן נערוך היום את המשחק ב 8 בערב תשאירו הודעה אם משהו מוכן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by penny1,

לאחר שקניתי כרטיס מסך חדש (7600GT) החלטתי לחזור לשחק במשחק אבל משום מה המשחק כאילו עובד "מהר מדי" כלומר הסרטונים בהתחלה רצים מהר לפני שבכלל הקול מגיע...וגם המשחק עצמו רץ מהר מדי (לא בקצב נורמלי למשחק) חיפשתי באתר של EA קובץ עדכון אך לא מצאתי כלום... :-( למישהוא יש רעיונות לעזור????

• 8 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.