עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by deannahum,

חבר'ה ! אני חייב עזרה דחוף... נכנסתי לפיר קומבט כמו כל יום שאני משחק בו ולפתע הגיעה ההודעה הזאת : בבקשה תעזרו לי לפתור אותה כי אני חייב לשחק במשחק דחוף

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  2. האם מסכי הפסילה (GAME OVER) של המשחקים הקלאסיים האלה מוכרים לכם? בחנו את עצמכם! לכתבה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  3. יש לי pIII 866 עם radeon 9000 pro 128 mb 256 זיכרון sdram386 דיירקט איקס 9(למרות שאני יודע שהוא לא תומך) וזהו כל המידע. למישהו עם מחשב פחות טוב משלי עובד חלק ואני מתכוון לזיכרון מעבד וכרטיס מסך. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי את המשחק S.H.3, לאחר ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הלוגו של החברה המייצרת ואח"כ הודעה שאומרת שהמשחק עלול להכיל קטעים קשים לצפייה וכו' ואז המשחק נתקע, פשוט לא עולה ( CTRL + ALT + DEL = Not responding) מפרט המחשב שלי בקצרה : 1.7, 512 זיכרון (SDRAM לצערי) מערכת הפעלה WIN XP PRO וכרטיס מסך RAEDON 9600 PRO עם דרייברים מעודכנים ו DX 9. שמעתי על משחקים שעושים בעיות בכרטיסי MX, אבל לי יש RAEDON טוב. האם מישהו ניתקל בבעיה זו (אולי המשחק עולה רק עם כרטיסי NVIDIA ?) במשחק זה ? ומה הפיתרון אם יש. בתודה מראש, (מת לשחק במשחק כבר) תומר.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by Tokadon,

אני מנסה להיזכר באיזה משחק. הייתי בטוח שזה Call of Duty: World at War, אבל אחרי צפייה בסרטונים הבנתי שזה לא הוא. המשחק מתחיל בזה שהדמות שלך, בגוף ראשון, זוחלת ברחובות סטאלינגרד יחד עם איזה בחור רוסי מבוגר שמדריך אותך לאורך המשחק. מזכיר מאוד את הסרט אויב בשער. יש קטעים שזכורים לי במיוחד, כמו למשל שהנאצים מגלים אותך בתוך בית ואז מעלים את כל הבית באש עם להביורים, ואתה יחד עם המדריך שלך בורחים משם. עוד משימה שאני זוכר - אתה מנסה להוריד צלף גרמני שכל פעם יוצא מחלון אחר, קרב אחד על אחד כזה. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by HuGeMouTh,

EA ממשיכה ללכת ראש בראש עם VALVE ומנסה לצמצם פערים. מעט אחרי ההכרזה שבקרוב ORIGIN יהיה זמין גם ל MAC מגיעה הודעה מ DICE שהמנוע המוצלח של החברה גם הוא יתמוך במערכת ההפעלה של אפל. נכון להיום Frostbite 2 הוא המנוע שעליו מבוססים כל המשחקים של EA (בחירה מצויינת של EA, צעד מאוד חכם) ולכן ניתן לצפות שכל המשחקים שמפותחים על ידי המפתחות של EA יגיעו גם ל MAC בצמוד ליציאתם ל WIN PC. כנראה שתמיכה בלינוקס גם היא רק עניין של זמן, EA מנסים לצמצם פערים עם VALVE מהר ככל האפשר והמפסידה הגדולה כנראה תהיה MS שמאבדת את השליטה שלה בשוק מחשבי הגיימינג.

7. Started by Levish2002,

מישהו מכיר את הדרישות מערכת של שרת Dedicated של UT2004 ? מבחינת חומרה, זכרון ורוחב פס?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  8. או שיש דרך קלה להביא מחו"ל את החבילה הבסיסית של ה 300 דולר, או אולי שווה להשקיע עוד 100 דולר אם הפרימיום יכולה להריץ גיבויים מהדיסק קשיח שלה כמו האקסבוקס הישן?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by E. Shambuzzi,

שלום לפני כמה ימים התחלתי לשחק ב terraria והתמכרתי קשות... צריך קצת עזרה: יש דרך לא להתחיל כל פעם מאותה נקודה בעולם? כל פעם שאני שומר, אם הייתי באיזה איזור מרוחק, אני חוזר שוב להתחלה. אולי יש איזה דרך לשנות את ה spawn point? זה נורא מתסכל... כמו כן קצת טיפים כלליים כמו מה לחפש, איפה, איך להתקדם באופן כללי יתקבלו בברכה... תודה ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. תסלחו לי על הבורות אבל המשחק האחרון ששיחקתי היה דיאבלו (הראשון) מכל מיני אילוצים של צבא חו"ל לימודים וכו' ופתאום חזר לי החשק לשרוף 8 שעות ביום מול איזה משחק טוב אשמח להמלצות למשחקים באותו סגנון תודה וסליחה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by abyss20,

הורדתי את המחשק BULLY גרסת אך אחרי הצריבה כשאני מכניס את המשק הLOADINGS מאוד ארוכים ולא נסבלים ולפעמים המשחק נותן אזהרה וומר שצריך להכניס בחזרה את הדיסק ולאחרונה גם נתקע לי לגמרי, שמעתי שצריך לצרוב אותו באופן מיוחד מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by JOKERED,

שלום יש משחק שקוראים לו נהר הקולורדו מימי ה 286 ראיתי שמישהו העלה אותו אבל הקישור לא עובד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156415.new#new מישהו יודע ? זה משחק כזה עם אינדיאנים

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. Started by WeGF,

ממצב אנשים כאן דני ואני שחקן של משחקי FPS כמו המשחק Battlefield וCOD כדי לעקוב אחרי לחצו כאן http://www.youtube.com/user/WeGrandFilms

14. אורח
    Started by אורח,

המחשב שלי הוא מה שיש במפרט רק הכרטיס מסך זה Ledtekk Gf6600 128 מה אתם אומרים המשחק יעלה? ואם הוא יעלה יש מצב שהוא יעבוד לי נורמלי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MaGiCoD,

האנטר קילר מדהים שקרה לי היום! ספרו לי מה דעתכם!

16. Started by HuGeMouTh,

תאריך יציאה: 13-05-2011 מפתחת: SPLASH DAMAGE מפיצה: Bethesda Softworks ז'אנר: FPS (יריות מגוף ראשון) מודים: blend SP/MP/CO OP מנוע: ID Tech 4 ממוצע ביקורות: TBA מידע נוסף: BRINK wiki דרישות מערכת: Minimum Specs Processor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz or equivalent Memory: 2GB RAM Graphics: NVIDIA 8800GS / ATI Radeon HD 2900 Pro or equivalent OS: Windows XP(SP3)/Vista/Windows 7 Hard Drive: 8GB of free space Recommended Specs Processor: Intel Quad Core i5 Memory: 3GB RAM Graphics: Nvidia GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850 OS: Windows XP(SP3)/Vista/…

• 26 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by shlomibandit,

איזה משחקים טובים לפי דעתכם יצאו בעל גרפיקה הכי טובה שיצאו עד היום? שדורשים מערכת חזקה כדי לפעול בצורה הטובה ביותר? כמו doom 3 וכאלה..??

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. הכוונה שהוא תמיד פועל זה לא שאני לא יכול לבטל אותו, אני יכול אבל זה לא משנה, ה- FPS לא עובר את ה 60 ב CZ . ולא עובר את ה- 70 ב- 1.6 . ובדרייברים הוא גם מבוטל,זה משנה אם יש לי של אומגה ? ומישהו אמר לי שאפשר לשם מודולים של סורס על הקודמים, זה נכון ? אם כן איך אני עושה את זה ? זה בכלל מומלץ ? ותגידו זה רק אני או שב - 1.6 וב- CZ הורגים הרבה יותר בקלות עם אקדחים מאשר בסורס ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by micahel,

הורדתי מאימיול את הקבצים לשחק ברשת עכשיו אני לא יודע לאן להעביר כל קובץ בבקשה תעזרו לי תודה רבה רבה לכם!!

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  20. Started by atomic rooster,

אהלן לכולם, הורדתי לאחותי הקטנה את המשחק מאיזשהו בלוג. חשבתי שהוא יהיה כבר מפוצח או שלפחות אני אקבל את הקרק בפנים. הוא היה על ISO. חילצתי אותו עם Isobuster והוא מבקש ממני להכניס את הדיסק... יש למישהו דרך לעקוף את זה ? איזה המלצה על אתר טוב שאני יכול להוריד ממנו קרק של זה או משהו ? תודה מראש לעונים ושבת שלום, רוסטר.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by se7en,

לא הגיוני שבפורום משחקים לא יתנו כבוד לדוס. במטוטה ממכם: שכל אחד יחשוב ובכנות יגיד "מה המשחק הראשון שהוא שיחק אי פעם?".

22. מישהו יודע מתי יוצא BATTLEFIELD 2 ? בבקשה לענות בקשר לשאלה ולא למשהו אחר תודה ! ו- נ.ב אם מישהו יודע את דרישות המערכת אודה לכם תודה !

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  23. לפני שאני מתחיל יש לציין שאני עובד עם מעבד Athlon 1.4, כרטיס מסך Asus V8200 ו- Windows XP. ובכן, לאחר שאני מעיל את תפריט ה- AutoPlay ולוחץ על פקודת ה- Install המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז בועט החוצה בחזרה ל- Windows... Help Plz

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by danielzy,

bf4stats.com עלה, וכמובן שהוא מציע חתימות כאלו ואחרות ע"פ הסטאטים שלכם.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by the red dragon,

כשאני משחק דרך הMISSION EDITOR אז יש כזה HUD שמראה לך כמה כדורים יש לך ואיפה האוייבים וזהץ אז איך אני מבטל אותו שהיה בלי HUD. למשל בSINGEL PLAYER אני פשוט משחק בHARDCORE וזה בלי כול העזרה הזאת. איך אני מבטל את זה בMISSION EDITOR?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.