עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 4x4,

יש לי את המשחק ניד פור ספיד איזה חודש שיחקתי בו הסרתי אותו מהמחשב ואז רציתי שוב להתקין אותו זה סיים להתקין העתקתי קראק והוא לא עובד

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  2. הורדתי את אפשרות המחשב לעזרה (SYSTEM AID) ועדיין אני לא יכול להעביר הילוכים בלי שהמחשב יעביר לי גם! איך משנים את זה? התחרפנתי אני משחק עם הגה וזה מעצבן ביותר...

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by jeyjey,

אני חושב שזה הז'אנר היחיד שעוד לא שיחקתי בו אז חשבתי אולי לנסות משהו חדש מישהו מכיר סימולטורים טובים? לא משנה לי סימולטור קרבי או לא כל סימולטור יהיה טוב

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by manbot,

טוב אז ככה, היום השגתי את כל השידרוגי ביצועים רמה שלישית, והחלטתי לעשות בדיקה קטנה של מהירויות של מכוניות עם כל השידרוגים האלו. אז ככה: אם אתם שמים N2O מתחילת הילוך רביעי עד שהוא נגמר (אחרי העברה להילוך שישי בד"כ) אז בינתיים לפי מה שבדקתי הS2000 תהיה הכי מהירה ב338 קמ"ש (עוד לא בדקתי את המאזדות) אם אתם שמים מתחילת הילוך חמישי עד הסוף אז המכונית הכי מהירה בינתיים לפי בדיקותיי היא הסופרה (344 קמ"ש), אבל אם אתם משתמשים במכונית שלכם (שמקבלים במהלך המשחק כל מיני שידרוגים למנוע שאי אפשר לקנות) אז היא תהיה הכי מהירה. הS2000 תהיה גם הכי מהירה פה, ששמים N2O מתחילת הילוך שישי ועד הסוף, ב362 קמ"ש. בלי N2O המכונית הכי מהירה תהיה הסופרה,ב314 קמ"ש, אבל שוב, המכונית שלכם יותר מהירה) השי…

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

כשאני נכנס למשחק זה פשוט "נתקע" במסך הזה של הMENU מבלי שאני יכול ללחוץ על כלום: הבנתי שצריך לעשות משהו כמו שהמחשב יעבוד כאילו על ווינדוס2000 במקום XP, "There was the same menu bug in 06, and it was fixed by turning v-sync off, or if youre runnin WIN XP, try set compatibility mode for win2000"

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by Fasil,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. חייבת להיות דרך לבטל את זה לא ?? (WIN XP דריברים הכי חדשים + גירסת משחק 1.2 על כרטיס X800GT). תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by tmrm,

שלום, יש לי את הכסף והזמן ו.. אמ.. חבר שמשאיל לי משחקים.. המ.. ואני מטורף בעיקר על משחקי תפקידים, שיש בהמונים לps2.. השאלה היא כשיצא הps3 ממש לא יהיה לי כסף ועוד פחות זמן, לכן קונסולות הדור הבא בכלל לא באות בחשבון. השאלה עכשיו, האם בכל זאת שווה לי לקנות קונסולה מיושנת חומרתית? יש לקחת בחשבון שעל המשחקים לא אוציא כסף בגלל החבר שלי.. אני פונה אליכם כי נראה לי נחמד הרעיון לקנות פס2 עכשיו, אבל עכשיו אני בספק אחרי שהסתכלתי על תמונות מכמה משחקים חדשים יחסית ???

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by KKK,

חחח מה זה איך אפשר לעשות את זה??? כל הקטע הוא שאפשר לקחת את התחפושת של הסוס ולהילחם איתו :lol:

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by MECLAREN,

שלום רב חברים !!! מרוב געגועים למשחק הקלאסי GENERALS ZERO HAOR החלטתי להוריד ולהתקין הכל פעל כשורה אך כשרציתי לשנות את הרזולוציה מ800*600 ל1600*1200 המסך הראה רק שחור עם סאונד. הגעתי למצב שאני מסיר ומתקין מחדש אך שום דבר לא השתנה. לצורך העניין אני עובד עם טלויזיה LCD 32" אוליי זה קשור אבל אם תוכלו לעזור אני אשמח וגם יודה(אוליי אפשר לשנות את רזולוציית המשחק מחוץ למשחק) על כל פנים ניסיתי לשנות את ההגדרות אצלי במחשב אבל זה לא כ"כ עזר, תודה רבה ושבת שלום!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by doran19,

שלום לכולם יש לי אח בן 9 ואני פשוט מחפש משחקים בישביל הגיל שלו אבל משחקים יפים. אז רציתי לדעת עם יש לכם אילו משחקים להציע לי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tgen,

מה ההבדל בין משחק אסטרטגיה בזמן אמת ואסטרטגיה שמבוססת על תורות?

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by Meir787,

למישהו יש כזה ? כי אני מת להתקין את ההרחבה ומה-זה לא בא לי לעבור את כל אובליביון כמו אידיוט מחדש... תודה מראש. ;D

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  15. הכותרת די מדברת בעד עצמה. אני מחפש משחק סימולציה (לא מכוניות, אלא שליטה על כלי טיס ממונע אווירי כלשהו בין אם חללית, מטוס או מסוק) הדורש מיומנות, רמת שליטה וטכניקה גבוהה, שכמובן אפשר להפעיל ע"י ג'ויסטיק. בקיצור אני מחפש משחק סימולציה אווירי אשר השליטה בו אינה מובנת מאליו ודורשת מיומנות גבוהה. מחכה להמלצות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Eliyahu_,

שלום,יש לי בעיה... אני משחק WARCRAFT 3 בGARENA,יש שמה אחלה של פינג,ממש טוב,אבל כשמגיע קרב גדול הFPS במהלך המשחק יורד ועושה לי תקיעות ממש רציניות שלא נותנות לי לשחק כמו שצריך,אולי מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי: -לעשות REINSTALL. -להגביר את האינטרנט+חבילת גיימרים(5MB אינטרנט). -לנקות את המחשב מהיסוד. ונתתי כבר את הנתונים של המעבד וכרטיס המסך שלי לפורום אחר ואמרו שיש לי מחשב חזק מדי לWARCRAFT 3. נ.ב.: זה לא קורה בתוכנות אחרות וגם לא בBNET,ואני ממש צריך את GARENA.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קליק ימני כדי להשתמש בכוונת אופטית כלשהי במשחק נענית בסוג של סרוב וקפצוץ קצר בין המצבים אחרי כמה נסיונות משיגים צפיה דרך הכוונת לזמן קצר יחסית. אין לי מושג למה זה קשור. עכבר? כרטיס מסך? הגדרות משחק? לא יודע. בעיה דומה יש עם קליק ימני גם PHANTOM PAIN. יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני בחרתי לרשום כאן את ההודעה משום שיותר מדי נפתחים תר'דים על בעיות עם GTA3 ב-XP ובכלל אני מציעה שתרשמו בעמוד למעלה בעיות ופתרונות לGTA3 ככה זה יחסוך ממשתמים הודעות וגם חיפושים מיותרים.. וגם זה משגע תאנשים שכל הזמן פותחים על אותו נושא ת'רד...!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SixKiller,

מישהו יודע משהו בטוח?... כי לפי מה שאני קראתי בכל מיני מקומות...... שמנג'ר יצא ב16 לנובמבר לפני שבוע בערך.. ב16... אז איך זה שהוא לא ניתן להורדה בשום מקום ברשת.. ואותו דבר עם - PES4... לפי מה שרשום הוא יצא ב19... 4 ימים... מישהו יודע משהו שיעזור?...

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by TimoTy,

אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון Magic the gathering או yugioh זה לא ממש משנה לי איזו ואם צריך אמולטור אם אפשר את שם המשחק ואיך אני אוכל לשחק בו תודה רבה

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  21. קחו קצת דיסטורשיין טוב לסופ"ש אני מוריד עכשיו ,אעדכן בהמשך. מורידים מכאן- http://thedecimation.com/

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  22. אוקי, לא משנה איזה משחק בנוי מנוע Source, בין אם זה DOD : S או CSS יש לי בעיות FPS, בלי פילטרים!! הכל על HIGH הוא מסרב לעבור את ה50 FPS עם פילטרים זה בכלל נופל. הרזולציה ניסיתי את כולם ואין הבדל בשינוי FPS לא משנה אם הכי גבוה או הכי נמוכה אותו FPS!! מה נסגר? כעיקרון יש לי מערכת יחסית חזקה למה יש לי ביצועים שמישהו עם X800GTO יש לי ביצועים יותר גבוהים ממני על אותם הגדרות. ד"א זה רק במשחק הזה, במשחקים כמו COH, CALL OF JARUZ וSC:DA אני מקבל ביצועים מקסימלים ויפים רק במשחק הזה יש לי את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by Joli,

משהו בסגנון של המשחקים הישנים והכייפים age of empires/red alert/Command and Conquer וכו' רק שלא יהיה מסובך יותר מידי עם כל מיני חיזרים ורובוטים שלא מהעולם הזה.. תודה D:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iDanVas,

מישהו יודע איך להפעיל את HITMAN BLOOD MONEY ב VISTA?

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by HuGeMouTh,

אחרי הרבה מאוד שנים ש ID עובדים עם ACTIVISION המשחק החדש של החברה יופץ על ידי EA GAMES http://www.shacknews.com/onearticle.x/53626 אכן חדשות מוזרות, מישהו יודע למה, איך, מתי :-\ לפי מה שהבנתי החוזה דומה לחוזה עם VALVE (רק הפצה בלי להפריע לפיתוח). לא יגרום בעיות לשיתופי פעולה בין ID לחברות כמו RAVEN שבבעלות ACTIVISION?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.