עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Psychedelic,

יש לי CSS מקורי הפינג שלי בדרך כלל לא עולה על 25 ויש לי המון losse וchokes! פתחתי פורטים בראוטר למשחק בדיוק כמו שכתוב באתר של steam ועדיין יש לי מה לעשות?!

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by pergola,

של red alert? זה משחק שאפשר לשחק אותו רק ברשת כמו WOW? או משחק רגיל?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by zzz727,

אני מחפש משחק משטרתי משהו יפה ככה שמלמדים אותך כל מיני שיטות משהו כמו טרו קריים רק יותר על משימות מישטרתיות מכירים משחק בסגנון??? תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by User_Name,

לחברי יש את המשחק Diablo II (מקורי !!!) לאחר ההתקנה ,הוא נכנס למשחק והכל עובד, אך כשהוא מכבה את המחשב, ומדליקו מחדש, ומנסה לשחק במשחק, המשחק אומר שהוא לא מוצא את הדיסק. וצריך להתקין את המשחק מחדש כל פעם שהוא רוצה לשחק. בגלל הבעיה החבר שלי פירמט, אך זה לא עזר, ועכשיו הוא כל יום מסיר את המשחק ומתקינו מחדש על מנת לשחק. מבאס אה..... מפרט המחשב : P4 1600 128 sdram לוח אם Mainboard לא ידוע כרטיס מסך ATI Rage 128pro 32mb כונןCDrom x54 HD 20gb לא ידוע. בקיצור מחשב מסתורי שרוב חלקיו בלתי מזוהים..... כיצד חברי יוכל לפתור את הבעיה ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Daniel Smadja,

יש לי GTA V פרוץ של nostem וגם פרצתי לפני אני צריך עזרה דוחוף אני לא מבין מה הבעייה של הGTAV כל הזמן שאני הולך או זז לא שהוא נתק רק זז לבד בלי שאני אפילו בבקשה תודה אני יודע להם מאוד כי אני משתגע מזה כל היום אני חושב על המשחק הזה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כל מי שרוצה להישתתף שישאיר איסי קיו אנחנו נדבר איתו כבר! *כמובן שחייב להיות אצלכם מותקן מישחק ההרחבה* מחר(שבת) נארגן עוד מישחק בשעות הבוקר צוהריים וכבר נדבר איתכם!! יאללה בואו נחזור לימי הביניים!!! חחח בהצלחה. תשאירו איסי. פורסם גם בגיימר. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=654897 מי שלא נירשם שישאיר איסיקיו!!! כנסוו לגיימר שם הדיון האמיתי.

7. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש עדיין אנשים בכלל שמשחקים ברשת באחד המשחקים בסדרה? (המשחקים בסדרה שלא צריך סידיקי בשביל לשחק ברשת).... ואם מישו מכיר משחקי רשת חינמיים בסגנון אני אשמח לדעת

8. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...קניתי השבוע 2 שלטים למחשב.... (אגב הצ'ילסטריים של לוג'יטק 10).... אני רוצה לדעת איזה משחקים יש ל2 שחקנים??... נכון לעכשיו יש לי מיקרו משין 4 יש לי פרו 2009...(עדיין לא ניסיתי אבל אני מאמין שהוא עובד עם גיימפד) אז מה עוד יש??... כדורסל כלשהו??..מירוצים (NFS???)??? תודה..

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום רכשתי את העכבר G5 , ואם מישהו שיחק בו משקים כג' Crysis האם הלחצים של + - והצדדי יכולים לשמש פעולות במשחק , כי נסתי ולא הצלחתי . תודה

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  10. ....

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  11. אני לא זוכר איזו גרסה של NINJA GAIDEN אני מחפש אך אני אזהה מסקרינשוט, אני חושב שזאת היתה המרה מ - SNES או אמלוטור.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  12. בתור אחד שמשחק רקfps (ולא מת על משחקים אחרים) ראיתי בזמן האחרון המלא מתלהבים מ wow עכשיו לא הבנתי משהו ... זה אשכרה משחק עם שטחים אין סופיים בלי סוף שרק מגלים דברים חדשים כל הזמן?? זה כמו עולם אמיתי עם פוליטיקה ושלטון וצבא ודברים כאלה? אם אני קונה תמשחק עכשיו ליפני שיוצאת הרחבה או כמעט שנה אחרי שהוא יצא יש טעם לשחק ?? משחקנים שכן משחקים התשלום החודשי 60 שקל לחודש שווה את זה ? (לא כולל התשלום על המשחק עצמו) הא ואני לא רוצה למות בגלל ששיחקתי במשחק יותר מידי...

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by dani,

אני מתכוון לקנות PS 2 ורציתי לדעת אם החדש שיצא הקטן יותר הוא עם אותם ביצועים... וגם עוד שאלה - אפשר לחבר הגה למחשב Logitech Formula Force GP (חיבור USB) ל PS 2? כי ראיתי ביקורת על Gran Turismo 3 והיה כתוב שהוא שיחק עם ההגה הזה... http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/AR/EN,CRID=13,CONTENTID=5026

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by Ac-Boy,

שלום. אני מחפש מזה שנים משחק אסטרטגיה, משהו כמו פחות או יותר 10 שנים שהוא קיים. אינני יודע את שמו, לכן אני נעזר בכם, אגיד דברים שמוזכרים לי ממנו בתקווה שתעזרו לי. 1. יש מלך אחד, שהוא דמות בפני עצמו ומתהלך ואני פוקד עליו, הוא יכול להלחם יש לו הרבה חיים וכו' אבל לרוב עדיף לסגור אותו בטירה. 2. המשחק מתקדם על פי תקופות, ככל שעובר הזמן ככה אני משתדרג יותר, זאת אומרת בהתחלה המבנים שלי הם מעץ, אחרי זה אבן ואחרי זה פלדה, אם אני זוכר נכון. 3. אני מנצל משאבים סביבתיים, צד חיות וכדו'. 4. דבר שנורא זכור לי, האוכלסיה זה כאילו שהם מסביב למדורה קטנה במרכז העיר, ויש לי בפאנל מין שני אייקונים כאלה של מסכות של ליצנים שאחד שמח ואחד עצוב, ככה ניתן לי לזהות את מצב האוכלוסיה כמה שהם שמחי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by דניאל נ,

המלצות למשחקים חדשים עם גראפיקה טובה לא משנה איזה ג'אנר

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by asaf_azar,

כל פורט שאני בא לשחק קורס לי אחרי 2 דקות משחק.קרה עם לי GOW,עכשיו עם קיין ולינץ' ובלקסייט. איך אני מסדר את זה?יש איזה תיקונים למשחקים האלו? אני משתגע כבר

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by gmppaz,

אני נמצא בשלב you better watch out וכל הזמן שלוחצים על G המשחק פשוט יוצא! זה קורה בכל השלב כלומר אין מקום ספציפי וזה פשוט מחרפן כי קשה לסיים את השלב כך... איך ניתן לסדר זאת, או איך ניתן לסיים את השלב למרות זאת ???

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by kfirlion,

שלום, אני משחק ב-CSS וזה עושה לי כל מיני קווים מוזרים על הרקע, כמה דקות אחרי שאני משחק בנוסף לזה כל פעם שאני נכנס למשחק זה מאפס לי את ההגדרות של הגרפיקה, חשבתי זה בגלל הפירמוט שעשיתי לוינדוס כאשר ה-CSS היה בכונן D ועשיתי רק ל-C ואז חשבתי שזה בגלל זה ובעקבות זה מחקתי את את הקונטר סטרייק (זאת אומרת כל מה שיש בסטים) ואחרי שהתקנתי פעם נוספת זה ממשיך לי בבעיה, האם אתם יודעים מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by myDGB blws,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by STRENGTH,

אני בשלב האחרון ואני לא יודע איך הורגים את המפלצת הענקית הזאת.. שהוא תופס אותי אני אמור לירות בו אבל אני לא יודע על איזה כפתור ללחוץ בבקשה תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by DS,

מנכ"ל Activision(החברה המפתחת של CoD) הודיעה ש CoD 3 ייצא רק ל Wii ל PS3 ולאקס 360 הוא הודיע כי המכירות היו טובות אך ל360 המכירות היו מצוינות וזו הסיבה Gamer חבל........ טוב אולי יהייה לי תקציב לויי

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  22. לילה טוב! רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד למה יש לי פינגים גבוהים בFEAR COMBAT ??? מזה יכול להיות? אני מחובר בראוטר ,אבל גם כשהיתי מחובר דרך מודם ישיר זה היה ככה . למה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BlackDiablo,

מישהו הזמין מהם HL2? אם כן ואם אתם יודעים מתי הם אמורים לקבל ומתי מי שקונה אמור לקבל תודה. ד"א תאריך היציאה הצפוי: 1/9/04

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by camera,

שלום לכולם, באופן קבוע אחרי 10-20 דקות של משחק בבטלפילד 4 המשחק קורס ומציג הודעה "game disconnected: could not join to server". ניסיתי המון פתרונות, שום דבר לא עזר, כולל בירור מול אינטרנט רימון שהעלה שהם לא הבעיה. הדבר היחיד שלא הצלחתי זה לפתוח פורטים, אני יודע את המספרים של של ה-UCP וUDP, אני פשוט לא מצליח להפעיל תוכנה כמו שצריך, אשמח אם תעזרו בעניין הזה, אולי באמצעות מדריך, רצוי מאוד בעברית.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Toxin II,

http://www.tombraiderchronicles.com/underworld/demo.html מבלי להרחיב יותר מדי, הדמו למשחק החדש בסדרת טומב ריידר. עם מנוע גראפי משודרג, שכולל את כל מה שאתם יכולים לצפות ממשחק בשנת 2008. מוריד עכשיו. אשמח לחוות דעת מכל מי שהוריד.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.