עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שחקנים תהיו מוכנים טורניר הקיץ של קהילת Battlefield יוצא לדרך! לאחר חודשיים שאנחנו קיימים אנו יוצאים בטורניר B FLAG מרהיב. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | Rush HWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים זה הזמן להתחיל! B Flag 2VS2 אנחנו מנהלי קהילת Battlefield אוהבים להתחיל מהסוף להתחלה אז נתחיל בפרסים של הטורניר שלנו. הזוג המנצח יזכה ב: Logitech G…

• 43 תגובות
    • 8.1k צפיות
  2. טוב תעשו בדיוק את מה שאני כותב פה וזה יעבוד לכם בדוק לי זה עובד והיתה לי את אותה בעיה . קודם כל תתקינו את המשחק ותעתיקו את הקראק מהדיסק של המשחק, אחרי זה תורידו את הקראק הזה, העלתי לכם אותו בהורדה ישירה צונזר הוא שוקל כמו הקראק שיש בדיסק של המשחק אבל הוא קראק מתקן פשוט תעתיקו אותו על הקראק שיש לכם בתוך התיקיה של המשחק ואז תקישו קוד בתחילת המשחק ממה שיש ביוצר סריאלים (לא לשכוח להקיש את הקוד בלי המקש "-" זה חשוב , תקישו את הקוד רצוף!!!) ואחרי זה הוא ירשום לכם הודעה שהקוד שלכם בלבד ולא לגלות לאף אחד אותו, תלחצו אוקי ותשחקו במשחק ). *דרך אגב לא משנה אם אתם מחוברים לאינטרנט או לא, אבל במידה והמשחק מנג'ס לכם על כניסה לאינטרנט אז תחסמו.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by Sarm1x,

שלום .. קיבלתי VAC BAN מBO2 ואין לי שמץ של מושג למה... שלחתי להם טיקט אבל שמעתי שהם ממש נאצים בקטעים האלה ואני פשוט לא יודע מה לעשות ( בבקשה עזרה :\

4. לפי דיווחים, הייתה דליפה של סרטון gameplay של משחק Harry Potter עולם פתוח RPG שנמצא בשלבי פיתוח (?) הרבה מהסרטונים שהפיצו כבר נמחקו כנראה בגלל זכויות יוצרים. בסרטון הזה ש ChiGuy הכין, הוא מדבר על ה LEAK וגם מראה קטעי וידאו ותמונות. New Open World Harry Potter Gameplay Footage LEAKED האם זהו המשחק שכל חובבי הארי פוטר בעולם ציפו לו? מה דעתכם על זה? הייתם משחקים בו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Gnome,

"בוקר" טוב, אני מחפש משחקי מכוניות טובים על רמה שיאפרו לי גם להשתמש בהגה ושיהיו בעלי גרפיקה מעולה ומנוע פיזיקלי טוב. כמו כן יש לי עוד שאלה, ידוע מתי בערך יצא NFSUG2? דרך אגב המלצה חוץ מ NFSUG. תודה לכל העונים והממליצים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

אני נמצא על הספינה והקטע שאני אמור לעבור הוא הקטע שבו איזשהו מהנדס נותן לי מפתח לCARGO רק שיש בעיה, במעבר לחיפוש אחרי הCARGO יש כבשן לוהט מאיפה שאני אמור לעבור ויש שם מן שסתום שאני אמור לסובב אותו (בקומה התחתונה) ואז אני אמור לסובב שסתום אחר ואז לעלות באיזה סולם שיש עליו מנעול (צריך לירות על המנעול) ואז לעלות על הסולם אבל אז כל העסק מתפוצץ ואני מת... איפה אני טועה?!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by lowlow1001,

איזה ילד שאני מכיר את אחותו בא לי למכונית בזמן שאני מחכה לאחותו עם מכשיר לבן קטן נראה כמו GAME GEAR ומציק לי לא עובד המכשיר תעזור לי תפעיל לי משעמום אני מדליק את המכשיר והפתעה ומגלה מכשיר שלא ראיתי קודם תשמעו הדבר הזה מריץ MAME וSEGA כאילו שהוא מחשב DESKTOP אם יש מקום שמוכר את זה בארץ לא אכפת לי יד שנייה המחיר של זה בחו"ל הוא 190$ +\- והבונוס הגדול הוא אפשר לחבר את זה לטלווזיה בקלות ולשחק דרך האמולטורים הללו לפי דעתי להיט בערוץ הנה קישור מחנות באנגליה http://gp2x.co.uk/indexgp2x.html והנה סקירה של המכשיר בתוספת ווידאו http://craig.gp2x.de/review/GP2XReview.html

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. כשאני מפעיל את המשחק (את השמירה), הוא תופס לי כ200 מגה בזיכרון. כשאני חוזר לווינדוס כשהמשחק פועל ובודק טמפ' בCore Center,הטמפ' היא 70 מעלות(טמפ' של המעבד). ניסיתי לסגור תוכנות כדי שהזיכרון לא יעבור את ה512 מגה שיש לי. עכשיו השאלה היא האם זה הטמפ' של המעבד שגורמת למשחק לקרטע? או שהבעיה היא בכרטיס מסך? נ.ב. גם בSim City 4, הטמפ' היא כ 70 מעלות והמשחק עובד טוב.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by Chain ReAction,

יש פה מישהו שמשחק במשחקי אוןלין... למשל UTOPIA?

• 32 תגובות
    • 6.5k צפיות
  10. Started by ORANGEJUICED,

הורדתי תמשחק בגרסת ה CLONE לפי דעתי כי הייתי צריך להשתמש ב DEAMON TOOLS בשביל להתקין אותו ושאני מנסה לשחק בו הוא רושם לי שאני צריך להכניס תדיסק.... ואני ניסתי כבר עם שתי הדיסקים להחליף גם ב DEAMON TOOLS וגם ב CD הרגיל וזה לא עובד.... למישהו יש רעיון???. תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  11. Started by Interl-Conore,

;D

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. לכל מי שחיפש איזה killingTime לשעות הפנאי משחק חינמי ששוקל פחות מחצי גי'גה שוחרר באפריל השנה. מה שיעלה כסף זה שידרוגים של נשקים למי שיהיה מעונין. הגרפיקה נראית טוב מאוד אבל מכיוון שהמשחק נטול אקשן אז יכול לפרקים לשעמם לא נעים להרוג חיות בר אבל כשחושבים על זה אנחנו הורדים בני אדם במשחקי FPS אז זה נראה לי בסדר סירטוני גיימפליי: כדאי ללחוץ על HD הורדה מכאן: http://www.thehunter.com/pub/client.php

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by sagi_10,

שלום אני פותח את התרד הזה בשביל שכל אחד יפרסם תמונות יפות שהוא צילם ממשחקים אז אני אתחיל: תמונה ראשונה:quake4 תמונה שנייה:quake4 תמונה שלישית: call of duty 2 [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by shimronfio,

היי חברים. קניתי משחק בשבוע האחרון דרך humble bundle, ושאני מנסה להתקין את המשחק הוא נתקע על 1% וטוען שיש בעיה 2 (error 2), שאני נכנס לאתר התמיכה של סטים רשום שזה קשור למערכת קבצים fat32 שגורמת לבעיה למרות שהדיסק הקשיח שלי הוא NTFS. מה שיותר מעצבן מזה הוא דף הכניסה של סטים לתמיכה שם אני לא מצליח להיכנס למרות שאני מקליד נכון את הסיסמא שלי (וידאתי לאחר שעשיתי יציאה בתוכנה במחשב) וב-100% אני מקליד נכון את התמונה. משהו פה ממש מסריח ומעצבן.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by pringles,

חחחחח מצחיק קצת אבל איפה אפשר להוריד טמאגוצ'י איכותי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by doreiny,

שלום לכולם אני שחקן aa בעיקרון והמשחק התחיל לעלות לי על העצבים פינגים גבוהים ללא הכרה critical errors בקיצור לא בא לי לשחק בו יותר אני מתלבט בין css לבין bf2 יש דמו כדי לראות איך הם? אגב כדי שיהיה לי bf2-sf אני צריך לקנות עוד משהו?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. מפיצה- Sony Online Entertainment פיתוח- Overkill Software עמוד הבית- PayDay יציאת המשחק- עד סוף 2011 ביום האחרון של E3 האחרון הוכרז המשחק הזה ודי חמק מעיני רבים בעיקר משום שהמשחקים הגדולים לקחו את מירב תשומת הלב. מדובר במשחק שיהיה זמין להורדה בלבד ויעלה בין 20-30 דולר. ואני אומר שמדובר במשחק SWAT רק מהצד השני המשחק הוא משחק פעולה בגוף ראשון, משחק קואופרטיבי ל-4 שחקנים במולטיפלייר עם אפשרות לשחק יחיד עם שחקני AI בלבד. במשחק, כל אחד מאתנו עולה על נעליו של אחד מהשודדים בצוות. לא סתם שודדים, אלא גנבים קשוחים שצמאים לכסף ותהילה על מנת לעשות את ה"אקזיט" הבא עם כמה שיותר כסף במזומן. קיימת סקירה נרחבת באתר הישראלי gamescrew E3 2011 Full Demo Gameplay Part 1/2 http:…

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by Royz,

שלום.אליפות אירופה לנבחרות בקלאנבייס מתקרבת, ונבחרת ישראל מחפשת שחקנים חדשים.המשחקים באליפות מתרחשים אחת לשבוע, בשעות הערב, ואנחנו נשחק בשרתים אירופאיים. הדרישות למעוניינים (לפי סדר החשיבות): 1) יכולת לשחק בקבוצה - לשחק לפי הטאקטיקות, לעזור לחברים בזמן המשחק, והכי חשוב - לפעול למען הקבוצה במקום למען הניקוד האישי (KDR וכו'). 2) יכולת משחק אישית - לדעת לשחק חכם וברמה גבוהה (אין קשר בין ניקוד בשרתי Ranked ו-KDR לבין רמת משחק). 3) רצינות ומקצוענות - להתעדכן מדי יום (לפחות) במה שקורה עם הקבוצה, לבוא לאימונים (וכמובן למשחקים) ולנסות לדאוג לכך שתהיו זמינים ליותר משחקים. 4) להיות זמין ב-IRC וב-Teamspeak במשחקים (רצוי עם מיקרופון). 5) לשחק כמה שפחות (עדיף בכלל לא) בשרתים ישראליים …

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by iveco,

אני לא מצליח לשחק ב WOT נתקע מלא הפיגנים גבוהים 100-140 זה משגע אותי , האינטרנט עובד תקין הכול עובד תקין רק ה WOT נתקע , שווה לעבור ל 014 ?

20. Started by Tanya,

הי, שיחקתי בBlack & White 2, ולפני שיצאתי שמרתי את המשחק. אחרי 10 דקות הפעלתי את המשחק כי רציתי לשחק עוד קצת, וכל פעם כשהפעלתי את השמירה ששמרתי, המשחק נכבה וכתב לי את זה: רציתי לעשות בדיקה... אז התחלתי לשחק מחדש... וכשהתחלתי לשחק מחדש, זה לא קרה... זה נכבה רק כשאני מנסה להפעיל את השמירה. זה אומר שהשמירה שלי נאבדה ואני צריכה להתחיל מחדש? :'( למה זה בכלל קרה? אוף. ועוד הייתי ממש בשלב מתקדם. מה לעשות? :\ תודה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by the man,

מה קורה חברה? זוכרים הלארי 7 שצריך היה להוציא כוביות משחק מאחד הפסלים. אם הצלחתם ספרו לי איך כי אני תקוע שם תגידו על מה ללחוץ כדי שהוא יוצי את הקוביות PLEASE ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DEMON HUNTER,

יש לי אפשרות להשיג DUNGEON SIEGE וגם NEVER WINTER ואני לא יודע מי יותר טוב בגלל שאני רוצה עכשיו משחק תפקידים טוב וארוך שאני אוכל לשחק בו במשך הקיץ ושיספק אותי ( לא במובן הזה ) להרבה זמן אז בקיצור מה עדיף ולמה?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by demonshlomo,

סוף סוף קיבלתי את ה6800GT שלי ואני מתקין DOOM 3 ואחרי 20 דקות משחק ככה מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת של ווינדוס (NOT RESPONDING......) מה לעשות.?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by coorva,

המישחק היה מותקן לי על המחשב בגירסה 1.3 ולאחר מכן נימחק. התקנתי אותו שוב, וכשאני מנסה להתקין את ה- 1.3, במהלך ההתקנה מופיעה לי הודעה שאומרת:" האשף זיהה שהסרת בעבר את הטלאי 1.3 וכעת עליך ללחוץ על הסרה על מנת למחוק שאריות שנישארו ורק אחר כך להפעיל שוב את הטלאי". אני נותן אישור אך כשאני מנסה להתקין את הטלאי - שוב מופיעה לי אותה הודעה. אודה למי שיוכל לעזור. (המחשב נקי, כולל הרדג'יסטרי, מההסרה הקודמת של המישחק)

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  25. Started by iftah1,

איך אני עובר את המרדף עם אחרי וולצ'ר בספיידרמן? :asthanos: אני מסנה לירות קורים על מה שהוא מפוצץ לי אבל אני לא מספיק והם נופלים ): מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.