משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
טוב, לאחר שנוסה הרעיון של בניית ליגת בתים, הגעתי למסקנה שאני חושב שגם אתם מבינים שזה קצת בעייתי. ההגיון השיטה היא ליגת סולם. כלומר, יהיו כמה משתתפים שרוצים, יוכלו תמיד להצטרף משתמשים חדשים. כל אחד יהיה אחראי למשחקים שלו ויוכל לשחק 70 משחקים ביום או משחק אחד - כרצונו. הרשמה כל אחד ירשום פה בהודעה את השם שלו ומספר ICQ שלו ופה בעמוד הראשי אנחנו נעשה טבלה. הפורמט יהיה: שם - פז ICQ: 156306764 קבוצה: מנצ'סטר יונייטד אני כבר אדאג שיהיה כאן דף קשר השיטה הליגה כאמור תורכב מכמות שחקנים בלתי מוגבלת שכל אחד יוכל לקחת רק קבוצה אחת שלא תפסו לפניו. כל מתחרה יתחיל את הליגה אוטומטית עם 100 נקודות. כל הפסד יוריד 3 נקודות מהמאזן וכל ניצחון יוסיף 5 נקודות. בשיטה הזאת כל אחד יוכל לבחור אם לשח…
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
זה ממש מתסכל... ניסיתי לעדכן גירסא ל1.2 וזה לא עזר.
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
[[glow=red,2,300]center][tt]למה בפיפא למשל שאני משחק עם ליברפול נגד ................ (לא זוכר בדיוק) קיצור זה עושה לי ששני הקבוצות עם חולצות אדומות וזה מבלבל לאאלה בתודה אבה על העזרה אבירן נ.ב תרגילים לפיפא לא יזיקו לי ;D[/tt] [/glow]
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק בכיף וליהנות מהמשחק עם מקלדת בלבד? או שדרוש סטיק ע"מ להפיק מהמשחק את המקסימום???
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי CSS מקורי הפינג שלי בדרך כלל לא עולה על 25 ויש לי המון losse וchokes! פתחתי פורטים בראוטר למשחק בדיוק כמו שכתוב באתר של steam ועדיין יש לי מה לעשות?!
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לארצות הברית האם כדי לקנות שמה XBOX או האם בכלל כדי לקנות
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, לאחר שפותח התרד הקודם לא ענה במשך כמה ימים החלטתי להרים את הכפפה ולהמשיך את הטורניר. אני ארכיב כאן רק את הקבוצות שניצחו בשלב הקודם, ולכן אני אצטרך שהם ישלחו לי את התוצאות, קבוצות, ונגד איזה משתמש שיחקתם.הוספתי קבוצות שניצחו בת'רד הקודם. אני אמשיך בדרך הנוק אאוט, כלומר קבוצה שהפסידה עפה מהטורניר (משחקי בתים יקחו הרבה זמן ואני בטוח ש30 אחוז לא עונים ומשתתפים בכלל). אחרי יום-יומיים שתורכב הרשימה התחרות תצא לדרך. אני מבקש שרק אנשים רציניים יהיו פה. בהצלחה לכולם! 1. dante123-ברצלונה\322277850 2. galh_5- צ'לסי\340141383 3. MM{}RTAL][TY][- ארסנל\ yoysy@hotmail.co.i 4. yuval1101 הבנתי שהמתמודד לא ענה לך,נכון? -תבחר קבוצה בבקשה. שאר האנשים שרוצים לשחק מוזמנים לשלוח לי לפרטי…
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
BATTLEFILED 2142 ו EA DOWNLOADER לא מתחברים בגלל ראוטר והעברת פורטים מה לעשות????
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני לא יודע מה יותר טובב... //// לא שיחקתי ב PES6
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
שלום הגעתי לשלב של ה BOAT שבו יש סירה וצריף להטמין בה את הפצצה, אחרי זה מגיע מסוק שצריך לפוצף אותו. אין מפוצצים אותו לפני דהוא הורג אותי, ניסיתי כבר עשרות פעמים. אין דרך להימלט?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לילה טוב! רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד למה יש לי פינגים גבוהים בFEAR COMBAT ??? מזה יכול להיות? אני מחובר בראוטר ,אבל גם כשהיתי מחובר דרך מודם ישיר זה היה ככה . למה ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי אותו ב.. מקומות אסורים.. אין מידע עליו ב GS או בכלל, כנראה שהוא לא יצא? שמעתם עליו משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש בתחילת המשחק יש קטע עם שדה כוח עם ממשק ליד אדם מת על הרצפה ניסיתי קצת לשחק עם הממשק, או לטפס מעל השדה כוח עם חביות אבל זה לא הולך... מישהו זוכר מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רק 1280x980.. למה? אין אפשרות לשנות את ההגדרות של הגראפיקה אפילו =\ רק בהתחלה אפשרות לשינוי הרזולוציה
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3542781,00.html כל דבר עם ג'ק בלק חייב להיות טוב זה חייב להיות משחק גדול! להיטי מטאל ורוק
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו הבין או יודע מה הסיפור של האלדר סקרולס כי אין ממש תזכורת שלהם באובליביון (חות מהקטע שאתה גונב אחת) וזה דיי מוזר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון נתקלתי בהרבה דירוגים של משחקים, ואני לא יודע לאיזה גיל הם מתכוונים משהוא יכול להגיד לי מה הגיל של כול אחד מהגירוגי גיל? והכי חשוב - לאיזה גילאים זה RP? אלון
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בפי מספר שאלות. לפני כשבוע החלטנו כמה חברים, לשחק את המשחק הנ"ל ברשת. (דרך ההימצ'י) כל עוד אנחנו משחקים 4 אנשים, הכל עובד בסדר. כשאנחנו מכניסים אדם חמישי הכל מסתבך, לאגים מטורפים. החלטנו לחפש פתרון, והפתרון שנקרא הכי טוב, הוא להשכיר שרת-משחק, לאכסן עליו את המשחק, וככה לפתור את הבעיה. ולשאלות, זה באמת יפתור את הבעיה? כמה זה צריך לעלות? על מה צריך לשים לב? יש לכם רעיון יותר טוב? פירסמתי את התרד במקום הנכון? אשמח לקבל כל טיפ בעיניין. תודה מראש, Henz.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בין המשחקים שניתן להוריד נמצאים DEUS EX (הראשון והשני), סדרת THIEF, סדרת קומנדוס (מלבד המשחק הראשון), סדרת היטמן (גם כן מלבד המשחק הראשון) ועוד כמה משחקים לא רעים: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=sub&SubId=771&cc=PL האמת היא שאני מאוד מעוניין לקנות את החבילה הנ"ל אך אני עובר בימים הקרובים למחשב חדש. מישהו יודע האם ניתן להוריד מחדש את המשחקים על מחשב אחר (כמובן שאני אמחק אותם מהמחשב הישן לפני התקנתם מחדש)?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן. כן אני ידוע שזה באיחור גדול אבל החלטתי לנסות את הקרב על הארץ התיכונה 2 של סדרת LOTR ובגיימספוט מקשרים להורדת הדמו,1.4GB,והעניין הוא שהוא מוריד במהירות של בין 15 ל-30KBS ואין לי שמונים שנה לבזבז על זה.. ככה שמישהו מכיר או יודע על לינק שעובד במהירות נורמאלית? החיבור שלי יכול להוריד בכ-300KBS תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מזמן לא שיחקתי במשחקי מחשב, אבל נזכרתי כמה כיף היה לשחק בSYBERIA 2 ובא לי שוב.. יש לי מחשב מאוד ישן.. אבל אני זוכר את כל המרכיבים AMD MOBILE XP 2500+ CLOCKED AT 2300MHZ אני יכול לקנות עוד ג'יגה אם זה יעזור, אבל המחשב כל כך ישן שחבל על הכסף אה ? 512 RAM DD1 CLOCKED 220MHZ GFX 5200 EPOX 8RDA3 PLUS לא מחפש גרפיקה.. סתם קווסט מגניב כמו סיביריה שאפשר לשחק תודה מראש ! שאלת ד"א - FLIGHT SIMULATOR X יעלה לי ב800 X 600 ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, לאחר שאני מוריד את המשחק, אפשר לצרוב אותו לדיסק?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון שאני משחק במשחקים, המקשים מגיבים באיטיות. בכל משחק שני משחק אם זה DMC הדמו החדש, GRID וMASS EFFECT אני לוחץ על המקשים ואחרי 3 שניות פתאום זה מגיב ואי אפשר לשחק ככה לדוגמה בDMC אז כל שנייה צריך ללחוץ ואז הכל כבר ניהיה בלאגן. אם למישהו יש פתרון שיגיד תודה. (וניסיתי כבר להחליף את המקלדת זה לא עזר)
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-