משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כמה שניסיתי לסדר אותו לא הצלחתי, עדיין הוא לא עובד חלק, התקנתי את הפאצ האחרון שיצא אבל הוא גם לא עזר.. יש לי מחשב שאמור להעיף את המשחק כמו שהבנתי.. יש לי מעבד 4 ליבות של אייאמדי 955 כרטיס מסך של ספייר 6950 2gb פתוח ל6970 4 גיגה ראם 1333 למישהו יש רעיון?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג doom 3 מלא?? (מאיפה הכי מהר להוריד)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, התחיל לשעמם לי אז החלטתי שאני רוצה להוריד קווסטים ישנים (שהם הכי יפים), למישהו יש רעיונות לכמה קווסטים לתת לי (ישנים)? אבל יפים
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אחד המשחקים החביבים עלי בזמן המתנה ברשת הוא ספיידר (עכביש) המובנה בחלונות (גירסאות אחרונות). פתאום אני מגלה תוך כדי משחק (WINXP PRO) שהוא פשוט נתקע! מיד אחרי איתחול המערכת המשחק מתחיל מהר וללא בעיות במהלך המשחק הוא מתחיל לגמגם ולקרטע. תופעות: חלוקת הקלפים היא בהפרשים של שניה/שתיים בין קלף לקלף גרירת קלף היא משימה מתסכלת, רק לאחר כמה שניות הפעולה מתבצעת, וכך הלאה... אין לי בעיות בשאר המשחקים (משחקי העברת זמן, סוליטר, פריסל וכו'). מישהו נתקל בתופעה הנ"ל? פיתרון? או פיתרון אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_NOTAVAILABLE). Please delete your Unreal2.ini file if this error prevents you from starting the game. History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine ואני לא מדבר על משחקים כבדים Unreal II: The Awakening Shadow Ops Red Mercury Hidden And Dangerous 2 ועוד משחקים שאין להם דרישות חזקות הדריבר שיש לי כרגע 81.94 הנה המפרט מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המקרה המוזר של Saints Row 2 בגרסת המחשבים האישיים מקבל תפנית משמחת: היוצרים הצליחו למצוא את קוד המקור האבוד שיאפשר להם לתקן את הבעיות הרבות שבו ולהתאימו לפעולה עם מערכות הפעלה מודרניות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק מכוניות שהייתי משחק פעם קראו למשחק NITO משהו כזה ואני לא זוכר את האתר כדי לשחק בוא... מישהו יכול לעזור :-\
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקורת דת' סטרנדינג (היינו הראשונים בארץ!) שלום חברים! לפני חודשיים פתחנו מטעם ynet ערוץ יוטיוב בשם Gamey ומאז העלינו 35 וידאויים מושקעים בהם ביקורות משחקים, ראיונות ( באולפן ynet ואפילו עם בכירים מבליזארד ) סרטוני אנבוקסינג, לטס פליי מבזקי חדשות ועוד סרטונים רבים ומיוחדים. המטרה שלנו היא לייצר ערוץ גיימינג ישראלי עם תוכן ברמה בינלאומית. אתם מוזמנים לבוא להתרשם מהערוץ ואם אהבתם נשמח שתצטרפו אלינו כמנויים, שתיהיו אקטיביים בקומנטים ותציעו רעיונות משלכם. ערוץ גיימי ביוטיוב https://www.youtube.com/channel/UChLWagjK0QgCEeXSflk3uug/ קבוצת הפייסבוק: https://www.facebook.com/gamey.ynet לינקים למספר סרטונים: | | ביקורת זלדה לינקס אווייקנינ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שפרסמו באיזה אתר שהמשחק הזה יצא למחשב, הוא לא ל-ps2 ??
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
-
אני מתכוון למשחק הראשון ותעשו טובה בלי וירוסים תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר צרב לי את המשחק מ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני מנסה לפתוח משחק רשת ואנשים לא רואים את המשחק שאני פותח... יש לי ראוטר אבל כתוב לי שה-Listen port הוא 80 ועד כמה שאני יודע זה האינטרנט אז סביר להניח שהוא פתוח לא? מה יכולה להיותהבעיה פה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב פנטיון 4 1.7 ,256 ddr ram כרטיס מסךgeforce2 64 mx 400 של asus כאשר אני מעלה את warcraft3 ומסמן שהמשחק יעלה ע"פ הפרטים הגרפים הגבוהים ביותר,המשחק רץ לי יפה ואינו נתקע.אולם כאשר אני יוצא מן המשחק השולחן עבודה עולה לי לאט וכשאני בודק את צריכת הזיכרון(xp)בעזרת task manager אני מגלה שהמשחק השתמש בנוסף ל זיכרון ram בכונן הקשיח האם זה נורמלי למשחק בסדר גודל כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
Ubisoft ממשיכה עם הבשורות הרעות. זה התחיל עם הרזולוציה ש-Watch dogs ירוץ על הקונסולות, וכעת המשחק המצופה, Tom Clancy's The Division, נדחה ל-2015. מפתח מיוביסופט מאסיב אמר:"אנחנו יוצרים משהו שאנחנו גאים בו ואנחנו לא רוצים להתפשר על האיכות. אנחנו הולכים לשחרר את המשחק כשיהיה מוכן." משום מה יש לי הרגשה, כשהוא מדבר על איכות הוא לא מדבר על הקונסולות . מבאס לשמוע שהמשחק נדחה, אני אישית רוצה כבר לשחק בו אך במידה והמשחק באמת לא מוכן אני מעדיף משחק "אפוי" כמו שצריך אבל זה לא לעניין לא לעמוד בלוח זמנים. הייתי מעדיף שתאריך השחרור יעמוד מראש על 2015 ולא יהיו דחיות. המשחק ישוחרר ל: PC, PS4 ו-XBONE.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למרות שזה מוקדם מידי אבל לפי הדמו אני אהבתי את UT2K3 יותר למרות שיש כאלו שלא אהבו את הנשקים וכאלו שאמרו שהיא קרובה יותר לקוויק מ UT אבל אני אהבתי את האווירה של המשחק ונשקים (כן הנשקים!) ואהבתי מאוד את הטרקים החדשים של הקפיצות והאדרנלין! וכמעט שכחתי אהבתי מאוד את הגרפיקה ! מוכן לקרוא תגובות שלכם!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שנתיים אחרי שגרסת הPC של המשחק עטור השבחים (והפרסים) מגיע אלינו החלק השני בסדרה (מתוך 3) שכבר השיג ציון ביקורות ממוצע של 94 למי שלא מכיר, BioWare אחראית למיטב כותרי הRPG של השנים האחרונות (האחרון שבינהם Dragon Age: Origins) והמשחק הזה לא מבייש את השם הטוב של החברה למרות שהפעם יש דגש חזק יותר על אקשן וקרבות מהירים יותר. עלילה: אין צורך לשחק את הקודם בסדרה ע"מ להבין את המתרחש פה ואם כן שיחקתם בקודם (ושמרתם את הסייבים) תוכלו להמשיך עם אותה הדמות. מפיצה: Electronic Arts מפתחת: BioWare תאריך יציאה: 26/01/2010 פלטפורמות: PC, XBOX 360 סגנון: Action, Role-Playing ביקורות: http://www.gamerankings.com/pc/944906-mass-effect-2/index.html אתר ראשי: http://masseffect.biowa…
-
- 367 תגובות
- 57k צפיות
-
-
שלום לכם! הורדתי את המשחק silent hill 3 התקנתי הכל טוב ויפה לאחר מכן שמתי קראק והפעלתי אותו אז בהתחלה היה פרסומת של konami ואז כזה זה נתקע לי במסך שאחרי הפרסומת של החברה חיכיתי איזה 2 דקות וכלום לא קרא הכרטיס מסך שלי מעודכן יש לי מחשב p4 2800mh prescott זיכרון 512 כרטיס מסך fx5200 ושאר המשחקים עובדים יפה תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
תקשיבו הורדתי את המשחק הזה 4 דיסקים התקנתי את 3 הדיסקים ואני יודע שהדיסק הרביעי הוא דיסק כולו של קראקים עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעתיק את כל תיקיית הcrack שיש לי שם לתיקיה הראשית של המשחק העתקתי הפעלתי את המשחק נכנס כזה למסך שחור ונשאר החץ של הווינדוס ככה חושב איזה 3 דקות ואז נתקע כזה עכשיו רציתי לדעת יכול להיות שלא עשיתי נכון אולי הייתי צריך לעשות משהו אחר משהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לכל העוזרים!!! נ.ב יש לי מחשב p4 2800 mh 512 זכרון geforce fx 5200 מעודכן אז בבקשה את עזרתכם תודה מחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
מתי ייצאו משחקים שיידרשו מעבד יותר טוב משלי ? אני לא מתכוון לנפילות קטנות כמו ב- HL שיש פיצוץ או משהו כזה אני מתכוון מתי אני אגיע למצב שהמעבד שלי באמת יגביל מאוד ויוריד לי בצורה משמעותית את ה FPS ... חשוב להזכיר לא כולל משחקי אסטרטגיה !
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על ה-Shaders אפשר ללחוץ אבל על שאר האפשרויות אי אפשר http://img161.imageshack.us/img161/7809/fxaf3.jpg ושמתי את זה על Custom Settings
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה מטומטמת כדי לפתוח ת'רד חדש עליה אבל עשיתי חיפושים , וכלום לא עזר! התחלתי את הקמפינג במשחק , ואני לא מצליח לשמור! אני לוחץ אסקייפ , והאפשרות של : save game \ load game מוסתרות , ואי אפשר ללחוץ.. ניסיתי גם ALT + S (auto save) וזה רושם לי "save failed" למישהו יש רעיון? שתבינו שעשיתי עכשיו alt + tab כדי שאני לא יסגור את המשחק , שכבר נמצא ב pause כמעט יום שלם מבלי שיש לי דרך לשמור
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-