עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Lupus,

האם יש עוד חברות חוץ מ HYPERNIA שמוכרות שרתים של בד קומפני 2 בישראל?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pAnAhI,

שלום חברה. כמו שאני יודע הקהילה הזאת מכירה כל משחק ישן נושן שקיים. אז הנה אתגר בשבילכם. כשהייתי קטן לפני משהו כמו 10-8 שנים בערך הייתי משחק הרבה במשחק הצלה כזה על מסוק כתום כזה תלת מימדי. המסוק היה טס ברחובות והיה מוריד דלי צהוב לדעתי בשביל להעלות אנשים או לקחת מים ולכבות שריפות אאל"ט. ברקע במשחק הזה היה מוזיקה כזו כמו סימפוניה כזו שאני לא מצליח לזכור את שמה (לא בטוח שזה ממש סימפוניה אבל זה טראק דיי מוכר שפשוט חוזר על עצמו וזה דיי קלאסי כזה אפשר לומר). עריכה : המסוק היה נראה בערך ככה אאל"ט אני חושב גם שככל שמתקדמים במשחקים אפשר להתקדם במסוקים רק שהייתי קטן מידי בשביל להבין מה היה רשום שם באנגלית ובשביל להצליח יותר מידי במשחק הזה אז תמיד הייתי עם המסוק הראשון.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ofer_mat,

DSA CLAN מחפש שחקנים מתקדמים שיצתרפו לקלאן שלנו כל מי שרוצה להצתרף לקלאן מוזמן לשלוח לי הודעה לפרטי

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ראיתי בטורנטליץ שיש שם משהו כמו 8 updates למשחק. מישהו יודע מה הם עושים?

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by ravenclock,

שלם לכולם במידה ואני קונה מסטים משחק אני מקבל הורדה חד פעמית שלו? או שאני יכול לסיים את המשחק למחוק אותו ולאחר מכן להוריד אותו שוב?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by wrecker,

אני מתחיל ממש לשנוא את הקונסולות שגורמות למשחקי המחשב להראות כלכך רע, הכפתורים הלא מובנים (V X) וגרפיקה מסורסת המשחק עצמו באמת נחמד, מפה ענקית כמו בקודם, מגוון מכוניות, והוא קל אפילו ברמה של HARDCORE שמנסה לדמות סימולציה (משחק עם הגה) אבל למה המכוניות צריכות להראות כמו פלסטיק זול והכל צריך להיות מטושטש? זה אפילו עשה לי דז'וו לאנדרקובר הנוראי הכל נראה בסדר כל עוד לא זזים, אבל ברגע שנוסעים גם 8XQ שניסיתי להפעיל דרך הדרייבר לא תורם למשחק להראות חד ההתשקפויות על הרכב מופיעות בפתאומיות כשמדובר בעצים רחוקים, הסאונד לא מספיק מרגש וזה נשמע כאילו לשחקן לוקח שעה להעביר הילוך ושהוא לא מתאמץ יותר מידי בשבילי.. לדעתי אין הרבה הבדל בגרפיקה מהמשחק הקודם וכל החידוש הוא אולי בכמה אפקטים…

• 35 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by firebug,

האם יש משחקי מירוצים למחשב שאפשר להכניס את ה playlist של השירים שלי למשחק ולשמוע אותם בזמן מירוצים וכו כמו ב gta ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי COD4 אני חושב מקורי... כי טכנאי סם לי את זה הממ אני ניכנס למולטיפליר. ואני לא יודע מה לעשות כדי לשחק אם אנשים.....הבנתי משהו אם סרבריים אז אם אפשר מדריך הוא הסבר^^

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by CoinWalk,

משום מה אני לא מצליח למצוא אותו.. הורדתם אותו? :-[

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by NiMo1771,

מישהו יודע איך מבטלים את ה"הכנות למירוץ" וה"נאום" לפני כל מירוץ בNFS SHIFT? אני מדבר על זה שלפני כל מירוץ רואים את שאר המתחרים, וברקע ה"עוזר" שלך אומר לך good luck, be carefull וכו' זה ממש מעצבן.. איך מדלגים על זה?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by simonsix,

Release Date: 2/22/2011 Platforms: pc/ps3/xb360 Publisher: Electronic Arts Developer: People Can Fly Gamesite: http://www.bulletstorm.com/ Genres: First-Person, Shooter WiKi: http://en.wikipedia.org/wiki/Bulletstorm עם רקורד איכותי של כותרי GEARS OF WAR אי אפשר שלא לצפות בכליון עיניים למשחק היריות הבא שלשמחתי יוצא באותו היום גם ל PC מדובר במשחק פעולה ייחודי בו המטרה העיקרית היא להרוג. כמה שיותר ובצורה היצירתית ביותר. עלילת המשחק מתרחשת בעולם עתידי, כאשר אתם חלק מיחידה מיוחדת ללוחמה בפשע. אתם וחבר צוות אחר בוגדים בשאר הצוות שלכם ומוגלים לחלק אחר בגלקסיה עקב כך.כמה שנים מאוחר יותר, אתם חוזרים לאותו עולם ומגלים כי הוא נכבש על ידי זומבים צמאי דם. כעת נותר ל…

12. Started by qwerty1987,

אסטרטגיה - סגנון של world in conflict, Company of Heroes, Red Alert פאזלים - סגנון של machinarium, braid תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. פאנבויז - הפודקאסט העברי הראשון בנושא גיימינג. קודם כל מה זה בכלל פודקאסט: פודקאסטים (באנגלית: Podcasts) הם מעין תוכניות מבוססות אודיו או וידאו (Vidcasts) העוסקות בנושא מסוים. ניתן לאתר את הפודקאסטים באינטרנט בחינם ולהוריד אותם לשמיעה במחשב האישי או על נגן ה-MP3. את התוכניות ניתן להוריד ישירות מהאתר או דרך תוכנות עזר כמו iTunes. קל לסנכרן כל נגן mp3 נייד עם קובצי קול אלו, וכך להאזין לפודקאסט המבוקש, בזמן ובמקום הנוחים. (יש אפילו מכשירים סלולאריים התומכים באפשרות זו). התכנים מופצים בקובצי קול פשוטים. כיום, אלפי אנשים פרטיים משדרים פודקאסטים בתדירויות שונות, בנושאים כיד הדמיון הטובה. במקרים רבים, אנשים אלו הם מומחים בתחומם – החולקים את הידע והאג’נדה האישית שלהם עם מאזינ…

14. -------------------------- שם : Dwarf Fortress חברה : Bay 12 Games מחיר: freeware (חינם) ז'אנר : בניה וניהול,סמולצית חיים, RTS+pause אפשר להגיד גם 4X שחקן יחיד אם יכולת coop מסוימת בעזרת אפליקציה חיצונית (שרת telnet ) . גרסה אחרונה נובמבר 2010 חבילת הורדה מומלצת (כולל לינקים אינפורמטיבים): lazy newb pack ווקי : http://df.magmawiki.com/ -------------------- לא מזמן התחלתי לשחק בdwarf fortress . הגעתי אל המשחק בהדרגה. קודם שיחקתי minecraft ואמרתי לעצמי "המשחק הזה פתוח מדי ו'קל מדי' " אז עברתי לURW ששם יש יותר ראליזם וסימולציית חיים ואז חשבתי "בזה אני יודע לשחק נראה מה זה dwarf fortress " . ומאז אני לא משחק אף משחק אחר... dwarf fortress או בקיצור DF הוא משחק…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by L1ron,

שלום , יש לי מחשב חדש שמסוגל להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. בבקשה תנו לי שמות של המשחקים הכי חדשים שיש לי את הגרפיקה הכי טובה? ז'אנר פתוח להכל , רק לא משחקי ספורט ומכוניות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by mor873,

קנתי את המשחק דרך סטים , בכניסה למשחק מבקשמ רישוםמ לאתר Ubisoft השרת שלהם נפל\ בשידרוג ולא ניתן להפעיל את המשחק , דבר כזה עוד לא קרה לי שהיא אפשר לשחק במשחק שרכשתי כדין בגלל אתר שנפל .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום, חבר שלי רכש את המשחק GTA IV , ורשום לו משהו על קובץ פגום. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט וראיתי שהדבר קרה ללא מעט אנשים, גם אלו שהורידו את המשחק וגם אלו שרכשו אותו. את הפתרון לא מצאתי. אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה מדובר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המחשב שלי amd 965 x4 3.4 ASUS HD 5850 1G DDR5 בסטוק ללא אוברקלוק זכרונות 4G 2X2 ספק גוח 350W Antec אז ככה ניסיתע לשחק במשחק GTA IV - Episodes From Liberty City על הגדרות הכי גבוהות הוא לא זז ממש חלק יש תקיעות פה ושם.. השאלה אם הוא כבד מאוד המשחק.. יש פה מישהו אם מערכת דומה לשלי שניסה תמשחק? :-\

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by oren99,

זה מה שמושך אותי תמיד לחזור לkings bounty ולפוקר. אני אוהב לשבת בערב עם סיגריה ביד אחת ולשחק משהו רגוע שמפעיל קצת את הראש. יש המלצות נוספות?

• 59 תגובות
    • 10.5k צפיות
  20. Started by Dima67,

אני שוקל לקנות, אבל אין לי עם מי לשחק. >: יש אנשים שקנו את המשחק ויכולים להביע דעה? D=

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by MmIcK,

שמעו אני חדש באתר ואני מעונין לפתוח שרת ב Battlefield Bad Company 2 ניקרא לזה [HWZ] אזאתם רוצים?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by חתולית,

"עוד שלוש פסגות!", מילא ראש העיר את ריאותיו באוויר ההרים הקפוא ושאג בעוז, תוך כדי הנפת זרוע מתריסה אל השמיים, כעדות ניצחת לגבורתם של לוחמי קריטום. הוא סובב את ראשו והביט בהערצה שפוכה על אנשיו, חייליה האמיצים של קריטום, שהרהיבו וטיפסו אחריו עד כאן, מרחק שבועיים מביתם החמים, בכדי להביא שקט למולדתם. קריטום, עיר שלווה ואומרת שלום במרכז היבשת, סבלה מזה שנים מהתקפות בלתי פוסקות מצד שבטי אורקים אכזריים. אותן מפלצות נוראיות ורצחניות ביקשו להשמיד את קריטום כליל, וביצעו מעת לעת פשיטות על אזרחיה חסרי האונים, רוצחים ילדים, בוזזים זקנים ואונסים נשים. בלית ברירה החליטו המלאכים, נציגי פטרוניה של קריטום – הרוחות הקדושות, לעשות מעשה ולשלוח כוחות צבאיים אל מעבר להרים המזרחיים, לצורך התקפת …

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Release Date: 1/27/2010 Platforms: pcmac Publisher: Zero Point Software Developer: Zero Point Software Gamesite: http://www.interstellarmarines.com/ Genres: First-Person, Sci-Fi, Shooter לא היה אמור לצאת אתמול? נראה טוב!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bennnn,

שלום לכולם-יש לי את המחשב כמעט שנה ואלו המשחקים שהספקתי לסיים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok כפי ששמתם לב אני די אוהב יריות מגוף ראשון,אך לא בהכרח. אני מתלבט עכשיו בין DARKSIDERS לבין S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat התחלתי לשחק בדרקסיידרס הגעתי אולי למשימה השנייה-משחק ממש נחמד-השאלה מה יהיה יותר קצר וקליל.? אני רוצה משחק שיהיה קל יותר ואסיים אותו מהר.מה עדיף מבין השניים? ואולי יש עוד משחקים שתוכלו להמליץ כפי שראיתם את הסגנון.וכן גי טי איי החדש לא ככ עשה לי את זה..תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני מוכר את החשבון שלי **צונזר** תתקשרו לפרטים נוספים ** אני לא מצליח לפתוח הודעת מכירה בלוח יד שנייה אז אני פותח פה יפתח

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים