עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כשיש "עומס מפלצות" המשחק נכנס להילוך איטי. זה אמנם קורה לעיתים רחוקות, אבל עדיין קורה. למיטב ידיעתי המחשב שלי אמור להיות מספיק חזק בשביל המשחק, אז האם זה בלתי נמנע או שכדאי לי להקדים את התכנונים שלי לקנות את ה-8800GT (מחכה שירדו קצת המחירים)?

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  2. אני מצליח לפתוח מנועיל של very easy.. (שזה להרים אחד כזה).. אבל easy אני לא יכול (זה להרים 2 דברים).. אני מצליח להרים אחד.. ואת השני לא.. ואני צריך לפתוח דלת כזו.. ויש לי רק 5 lockpit או איך שקוראים להם.. אני כל הזמן עושה load מחדש ללא הצלחה..

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Big_Guy7,

כשאני מנסה להתחבר לסטים, התוכנה נתקעת (ולא חוזרת לעצמה, גם אחרי זמן מסוים) הבעיה נמשכת כבר כמה ימים, וניסיתי לרסט את המחשב ואת הראוטר, אך זה לא עזר לבעיה. למישהו יש פתרון? צירפתי תמונה של המצב שבו התוכנה נתקעת תמיד. [attachment deleted by admin]

4. Started by X-_PLOSIVE,

?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by rednit,

לאחרונה המשחק השתגע קורה שאני מפעיל אותו והמשחק רץ מהר מידי (הזמן האנשים והמכוניות = הכל בספיד) ולעיתים המשחק פועל בצורה רגילה יש ניחושים מה הבעיה

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by Pitzinyelo,

מאד אשמח לקבל טיפים שימושיים שיעזרו להבקיע ברמת הקושי המטורפת הזאת. הבעיה העיקרית היא שממש קשה להעביר through pass בלי שהמגנים ישתלטו. ניסיתי אלף וריאציות וזה פשוט קשה מאד. יש טיפ? :-\

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by Lyor,

אני מניח שהנושא הזה נטחן פה מספר פעמים, אבל אני אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון שגוגל די איכזב אותי בקטע הזה. אני מעוניין לעשות צלב של כוונת "מעל" המשחק שאני משחק בו (במקרה הזה COD 4). אני ניסיתי להשתמש בCustom Desktop Logo עם/ובלי Borderless Gaming, אך ללא הצלחה. האם יש איזושהי דרך לבצע את זה מבלי שאצטרך 'לצייר נקודה' על המסך שלי פיסית?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Astrix-D,

מה הפאטץ' הכי חדש? תוכלו להביא לי הורדה בשבילו?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  9. כעיקרון אני מתחיל להשתעמם קצת בזמן האחרון, פרשתי זמנית מBF2 בגלל שמתי שאני משחק בזה אני לא שם לב לאיך הזמן עובד וזה גם לא נמאס אז בכלל אתה לא שם לב שאתה משחק 6 שעות באותו סרבר חחחח... וטומב רידיר החדש אני תקוע באיזה קטע.... מרוב שיעמום כבר סיימתי את COD2 שוב! כי כבר לא ידעתי מה לשחק והיותר גרוע מכך סיימתי את המשחק Crimsonland (חחח מצב קשה אה? ) כעיקרון אני מת משיעמום כבר מתי שיוצא לי להיות על המחשב - שזה להיות בבית אחרי שסיימתי את כל השיעורים וכל הבולשיט של הביצפר =\ ככה איזה משחק אקשן טוב לשחק פעם בכמה ימים ובסופי שבוע ואם זה יהיה משחק רב אמוני שהוא חינמי זה יהיה בכלל יותר טוב אז מה יש לכם להציעה ?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש בקרוב יוצאת חבילת המשך ל C&C:G בשם Zero Hour סוף סוף. ניהנית מ GENERALS אז אני בטוח קונה (מוריד ;D) את זה גם.

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

אחרי משחקים סוערים בUT2003 החלטתי לגוון קצת את משחקי הרשת שלי ושמעתי טובות על באטלפילד. נכנסתי למשחק ובכלל הוא כבד מאוד (מפרט בצד) כל פעם שעושים אסקייפ הוא מתחיל להחזיר רזולוציות וסיפור שלם, וגם כותב שווינדואז מוסיף עוד זכרון PAGING (מה שלא קורה באנריל. אחרי שהתעלמתי מהם וניסיתי לשחק קצת במשחק יחיד הספקתי להגיע לשיא של 15 שניות במטוס בלי להתרסק. איך שולטים בזה ? צריך כל הזמן לדאוג למהירות אחרת הוא נופל, לפעמים כשעולים הוא בכלל יורד, והפניות הם איטיות מאוד או על ציר - מה שגורם לעוד ריסוק. ומה בדיוק המטרה כאן ? אין למשחק שום טוטוריאל ובהסבר אומרים לי להשתלט על חצי מהבסיסים אבל בצד בכלל יש מין מדד של מספרים מ156. בקיצור - מישהו יכול לעשות לי סדר ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by captaincaveman,

מחפש בנרות............ STAR CONTROL 2...... אולי מישהו מכיר אתר של משחקים עתיקים שיש בו אותו? אני חושב שהוא בן יותר מ-10.....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by zerocool15,

נכנס ל cs v 1.6 וכשמנסה להיכנס לסרבר וכתוב conefting to network server קופצת שגיאה: counter-strike: hl.exe - application error The instruction at "0x07be57b9" reference memory at "0x07f51198". The memory could not be "read" Click ok to terminate progeam חיפשתי מלא בפורמומים ולא מצאתי פתרון הנה עזרווו העברתי את הזכירון הורטואלי כונן אחר ו הורדתי ג'אבה כמו שהיה כתוב בחלק מהפורמים לא ניסתי להוציא תזיכרון ולהכניס אותו שוב לא חושב זה יעזור שאר המשחקים עובדים טוב מעבד פנטיום 2.4 וינדווס 2000 סרברק פאק 4 ו256 זיכרון ראם שמעתי שיש גם פאטש לזה רק שלא הצלחתי למצוא אותו עזרה..

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  14. יכול להיות שזה מתאים גם לפורום מפרטים, אבל אני חושב שזו שאלה שרק גיימרים ידעו לענות עליה. אני רוצה לקנות מחשב חדש כדי שעיקר שימושו הוא משחקים. כל מה שחדש ונחשב ללהיט, עם דרישות מערכת גבוהות הוא משחק שאמור לרוץ על המחשב שלי. האם ניתן לרכוש מחשב כזה ב3,500 ש''ח? (בלי מסך). אם המחיר נמוך מדי, מהו מחיר מינימלי למחשב שמיועד למשחקים כבדים, עם סבירות גבוהה להריץ אותם גם בעוד כשנה וחצי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שחקתי בערך שעתיים משחק מהנה המכאניקה של המשחקיות והאקדוחנות עשויה טוב וגם הצורה שהסיפור מועבר והזרימה של המשימות בנויה בצורה מרעננת ושונה בנוי ככה שהגיבור הראשי "אתה" מספר לכמה אנשים בבר על כל מעשי העבר שלך ולפעמים בתוך המשימות עצמם יש מעברים בזמן ושינווים בתוך השלב ברגע שנזכרת שבעצם משהו קרה אחרת מה גם שכל שתי שניות מישהו פולט איזה קללה עסיסית והדיבורים עשוים ברמה טובה אהבתי גם שאתה עושה דברים רנדומלים במשחק והדמות אומרת משהו בנוגע לזה מי שישחק יבין הגרפיקה והעיצוב ממש מזכירים את בורדרלנדס עם ההצגה של הבוסים בצורת קומיקס ובכלל בסל שיידינג אהבתי את המשחקים הקודמים בסדרה יש לי אותם על המדף חוץ מקרטל שאפילו לא ניסיתי את האמת פה חזרו למקורות ועשו את זה טוב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם שבוע הבא אני נוסע לפריז ועוד כמה חלקים בצרפת ואני מעוניין לקנות שם את ה PSP רציתי לדעת אם יש למישהו מושג כמה זה עולה שם והאם זה כדאי דבר שני רציתי לדעת האם ניתן לחבר את זה לטלוויזיה! ואם וכאשר אני אקנה האם יש חלקים נלווים שהם חובה!

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי את המחשב גיביתי את המשחקים השמורים שלי במקס פיין 2 התקנתי את מקס פיין 2 בכונן e עכשיו לאיפה להכניס את המשחקים השמורים !?! איפה שמקס פיין 2 מותקן יש תיקיה בשם save game אבל עם אני שם את זה שם זה לא מכניס את זה למשחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by WarMachine,

לקראת E3 שוחרר קצת מידע חדש על המשחק הזה, ויש לציין שהוא נראה פשוט מדהים, המשחקיות שלו נשארה די דומה לשני הכותרים הקודמים, לא שזה דבר רע, היא היתה בסיסית אך עם זאת פשוטה אפקטיבית וממצה. בכל מקרה נראה שיש למה לחכות, אמנם התמונות והסרטון שהתפרסמו (ולפחות התמונות נראות לי מרונדרות מראש) הם לPS3 אך אפשר לצפות לאותה גרפיקה בטח גם בPC. יש למה לחכות. http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/imgs_1.html וכאן יש סרטון: http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/vids_1.html

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by sheff2k1,

אם כן אז צרו איתי קשר: email : sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ב-Steam יש הרבה ביקורות שליליות של צרכנים - בעיקר לגבי צ'יטרים ובאגים שלא תוקנו. רציתי לקבל אישוש לטענות מהקהילה הישראלית.. תודה.

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by silky,

היה לי פעם (למחשב) את אחת הגרסאות הממש משוגעות שהכל שם זז מהר בצורה מטורפת והמשחק בנוי על קומבואים של עשרות מכות. מישהו זוכר איך קוראים לגרסה הזאת(בין אם זה למחשב או למשהו אחר). תודה לעונים, כסף לעניים.

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by izikd,

שלום, התקנתי את The Godfather אבל יש לי בעיה עם הסמן של העכבר. אני פשוט לא רואה אותו, אני יכול להזיז את העכבר אבל לא רואים את הסמן של העכבר, כאילו הוא מוסתר. אני זוכר שהייתה לי בעיה דומה בGTA 3 בזמנו, אבל מאז עבר הרבה זמן וכבר החלפתי כרטיס מסך. למישהו יש מושג? תודה.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  23. אתמול סיימתי את המשחק הזה, ומאז יש לי הרגשה שמשהו חסר לי, אני מבקש הצעות למשחקי יריות גוף ראשון עדיף אבל גם שלישי זה בסדר, אם אפשר אימה אבל עם עלילה טובה, לא משחקים ידועים כי הרוב שחקתי, אני מחפש משחק שנפל בן הכסאות ושלא קיבל את היחס המגיע לו שיחקתי בDEAD SPACE 1ו-2 נהנתי מכל רגע, יצירת מופת לדעתי! שיחקתי בALAN WAKE אהבתי מאוד, אם מישהו מכיר משחקים באותה רמה אשמח לשמוע. תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היום ראיתי תכתבה הזות- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=10155 אחרי שחנויות אחרות כבר התחילו לשים תPS3 ותWII באתר שלהם וכידוע בקרוב תיהיה התערוכה הרצינית האחרונה לפני ההשקות של הWII והPS3 ככה שאני פותח תדיון הזה על דיווחים מהמליחמה הזות אז בבקשה תיתנו רק דיווחים ועל תתחילו לריב פה כל דיווח משמעותי שאתם קוראים על המילחמה הזות אתם מוזמנים לתת לינק שלו לפה

• 8 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.