משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שבהרבה מאד משחקים יש קבצי "קרא אותי" שבתוכם יש דרישות מינימום ובדרך כלל גם מומלצות, אבל הבעיה היא שנגיד יש לי את הדרישות מינימום אז המשחק אמור לרוץ בסדר (בלי תקיעות למיניהם) אבל לא כל האופציות על HIGH בלי הרבה עומס. והבעיה המרכזית היא שנגיד יש לי מחשב שעומד ואפילו עובר את הדרישות המומלצות אז המשחק אמור לרוץ חלק וכל האופציות על HIGH כי הרי זה המומלץ, אבל הבעיה היא שבדרך כלל המשחק לא רץ משהו טוב וגם לא על HIGH והדרברים בסדר (מעודכנים) אז למה הם כותבים את הדרישות המומלצות אם זה לא באמת ככה? > > :'( :bash:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Instant victory allyourbasearebelongtous Instant defeat somebodysetusupthebomb ניגנבתי כשראיתי את זה! 8)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת , אני רוצה לדעת מתי המשחק הזה מגיע לישראל ,למישהו יש מושג ? :-\ תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש למישהו את המספר הסידורי של UT2003
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אוהבים, לא אוהבים? נהינתם ? משחק טוב, אמיתי? שווה משהו?
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מדבר על ה-UT הראשון. הצבעים שלו מורא כהים וחשוכים. גם כשבהגדרות המשחק זה על הבהירות הכי גבוהה, המשחק נורא כהה וזה כאילו הולכים בחושך כמעט מוחלט. הדבר היחידי שעוזר זה להגביר את צבעי המסך (בלחצנים של המסך, הכוונה) עד הסוף. זה אמור להיות ככה? באף משחק זה עוד לא קרה לי. אפרופו UT, מישהו יודע מה לעזאזל אני צריך לעשות שם (ב-PRACTICE)? אני מתחיל את המשחק וכל מה שאני יכול לעשות זה סתם לשוטט בשטח. החייל לא אוסף חפצים, לא יורה (כשאני לוחץ על ירייה אז זה מעביר אותי להסתכל על שחקן אחר), והקיצר אני לא יכול לעשות כלום חוץ מלטייל. מה עושים?!
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
אני התקנתי את הרמקול במחשב אם אני מדבר אני יכול לישמוע את עצמי! אבל איך אני עושה שיהיה גם ב-Counter-Strike איך? ??? תודה מיראש! ;D
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
הדרישות הם:·Your CPU must be at least 1 GHz or equivalent ·Minimum 128 MB RAM ·Minimum GeForce 2 or ATI 7500 ·1 gig of available hard drive space, a 4X CD-ROM or faster, a mouse, a DirectX compatible 16 bit sound card, a 56K modem (or better) with Internet connectivity, and DirectX 8.1. ·You must be running Windows 98, 98SE, ME, 2000* or XP* (*running with local Administrator privileges). ·Internet connection must be capable of running 32-bit Windows socket applications (such as Microsoft Internet Explorer). (הדרישות לקוחות מהקובץ README של הבטא) ואני לא חושב שהדרישות של הכרטיס מסך כל כך מדוייקות יש לי RIVA TNT 2 וזה עובד!! ;D ;D ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר (אם בכלל) לטוס עם המטוס פייפר הזה DODO שבעיר ה-2 או ה-3? אני מנסה להמריא, וזה ממריא לי ל-4 שניות. יש אפשרות שזה יטוס ממש או שזה רק עולה ויורד כל הזמן?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם המשחק יצא לPC (או שהוא כבר יצא), זה לא פייר שרק בעלי הפלייסטיישן יוכלו להנות ממנו!!!
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מי שלא מכיר את המשחק, חבל משחק מירוצי "דראג" ענק! יש שם 5 מכוניות: הונדה סיויק האצ'בק, מיצובישי לאנסר איבו 7 (נדמה לי ש7), פורד svt קוברה, טויוטה סופרה, וניסן סקייליין ניתן לשפר כ-ל (!!!) חלק במכונית אפשר לעשות קבוצות וכל מיני .. תקראו את הfaq באתר www.nitto1320.com תודה למישה שהראה לי ת'משחק מזמן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CHEAT HINT שיטה SAVE משהוא עזרו לי בבקשה נ.ב. השיטה עם הלעצור אחרי השלט לא עבדה לי או שלא הבנתי נכון
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מתקין את המשחק מעתיק את הפאץ מריץ והמשחק אומר שלא יכול להריץ אותו בגלל הכרטיס מסך מב לעשות יש דרך לשחק בו בלי לקנות כרטיס חדש? ראה מפרט ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי משחקים סוערים בUT2003 החלטתי לגוון קצת את משחקי הרשת שלי ושמעתי טובות על באטלפילד. נכנסתי למשחק ובכלל הוא כבד מאוד (מפרט בצד) כל פעם שעושים אסקייפ הוא מתחיל להחזיר רזולוציות וסיפור שלם, וגם כותב שווינדואז מוסיף עוד זכרון PAGING (מה שלא קורה באנריל. אחרי שהתעלמתי מהם וניסיתי לשחק קצת במשחק יחיד הספקתי להגיע לשיא של 15 שניות במטוס בלי להתרסק. איך שולטים בזה ? צריך כל הזמן לדאוג למהירות אחרת הוא נופל, לפעמים כשעולים הוא בכלל יורד, והפניות הם איטיות מאוד או על ציר - מה שגורם לעוד ריסוק. ומה בדיוק המטרה כאן ? אין למשחק שום טוטוריאל ובהסבר אומרים לי להשתלט על חצי מהבסיסים אבל בצד בכלל יש מין מדד של מספרים מ156. בקיצור - מישהו יכול לעשות לי סדר ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט דיי חזק, (ראה המפרט שלי) והורדתי היום ספלינטר סייל דמו. משום מה, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה, מידי פעם יש תקיעות מוזרות (Zה נראה לי כמו תקיעה של טעינה יותר מאשר זה נראה לי שזה תקיעה של חומרה..) למישהו יש רעיון מה זה, ולמה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן אז בבקשה תגידו איך! הבעיה היא שהמשחק קורא את האייפי הפנימי (10.0.0.1) שלי במקום החיצוני ולכן אני לא יכול להתחבר. :-\
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך שומרים במשחק הזה תעזרו לי זה מיאש אותי !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב אני ממש גרוע במשחקים האלו, אז ככה, אני תקוע בשלב השלישי(שזה רק משימה שניה) אני חקרתי את הנהג הזה של הגרוזיני הזה...עכשיו אני אמור לחדור לאגף הדרומי בבניין...עכשיו אני מטפס על תעלת הניקוז(או מה שזה לא יהיה) ופתאום משום מקום- יש אזעקה...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז בואו אני יגיד לכם ככה לגבי ג'יטאיי מי שאהב את המשחק הקודם את 3 יהנה מזה מאוד סה"כ אותו סגנון שיפור קל בגרפיקה אבל רואים בכל זאת הבדלת עוד כמה חידושים קטנים אבל נחמדים והעיקר משימות חדשות חמוד מאוד לגבי מאטריקס אני לא יודע אם אתם מורידים או מתכוונים לקנות בכל מקרה אני ממליץ עליו בחוווםםם פשוט משחק ענק שיחקתי בו זה דבר אדיר שילוב של יריות עם מכות עם גרפיקה אדירה אפקטים פשוט אדיר למי שיש שאלות אפשר לרשום
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קיבלתי אותו רק לפני יומיים , וכל מה שיש לי להגיד זה ווווווווואאאאאאוווו!!!!!! (דרך אגב אהבתם את הפוסטל הראשון ?)
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-