משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.overclock.co.il/gta זה GTA4 אתם חושבים? :s05: לא חושב... :-\
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני כבר הרבה מאוד זמן משחק Titanfall, מת על המשחק הזה אבל אני לא מוצא שחקנים אחרים. אני משחק ב-PC דרך Origin. אם יש פה עוד שחקנים זה יהיה ממש מגניב אם נוכל לשחק כקבוצה מידי פעם. יש פה אנשים כאלה? או שמכירים במקרה קהילות כלשהן של המשחק? חפשו אותי באוריג'ין בשם MrPalmTree88
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לשחק במשחק מחדש ויש ברשותי את כל הדיסקים חוץ מהשני שהלך לאיבוד. האם יש פה מישהו שיש לו את המשחק(ואיתו את הדיסק השני ) ויכול לשלוח לי את זה באחד הלילות דרך MSN\ICQ? אני אעריך את זה מאוד! תודה,
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי כל זה הספיק לקרות, לא שמתי לב לשינויים שהתרחשו.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, בבקשה תמליצו לי על משחקים למחשב המוגבל שלי.. אני משחק בדרך כלל ב medeival II וגם בזה הוא מתקשה מדי פעם... stalker רץ סביר למרות שהמשחק מעט משמים. episode 2 היה בסדר גמור. gta sa היה ענק.. חבל שנגמר. אני לא הולך לשדרג שדרוג גדול בזמן הקרוב. זה מה יש. מחכה להצעות..
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב , ברצוני לדעת האם אני יכול לשחק משחק רשת על גבי רשת סללולרית 3G . האם זה בכלל אפשרי ? האם אני צפוי להמתנות (LAG) ? האם זה כמו לשחק ב-WIFI ? טוב יותר , פחות טוב ? ואם כן , מנוי באיזה הייתם ממליצים לי ? יש לציין כי הייתי משחק רק בסופי שבוע על חיבור ה-3G . המשחק שאני מעוניין לשחק בו הוא MMO בשם Star trek Online , ובנתיים החיפוש שלי למידע בנושא החבילות המוצעות בארץ לגלישה הביא אותי לרשימת חבילות גלישה לטאבלטים -- ואני לא יודע אם זה בכלל מה שאני צריך . כל עזרה תתקבל בברכה - ג'ו
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פיפא 2002 וזה יוצא לי מהמשחק אחרי שבחרתי קבוצה וזה טוען את המשחק(יש לי windows xp pro sp2), איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איזו גרפיקה יותר טובה? ב-CSCZ או על D3D אבל לי TEXTURE DETAIL או על OPENGL אבל אם TEXTURE DETAIL ;D
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
רכשתי לעצמי gamePad (זול ומגניב) כמתנת יומולדת. אני נהנה מאוד לגלוש איתו מהמיטה ללא צורך בעכבר ולהגיע לרמות עצלות לא נתפסות באמצעות הישומון הקטן הזה: JoyToKey. ואני יכול כמובן לשחק באותו האופן במשחקים שיודעו ל-PC. אבל במשחקים שיועדו מראש לסוג כזה של שליטה ההנאה המובטחת רבה יותר... בזמנו הייתי די מכור לאימולטורים שכאלה (עצם הרעיון של אימולציה מעביר בי רטט קל). יש כמובן את MAME האלמותי. ואני זוכר שהיה לי איזה אימולטור טוב של SEGA ו- NES. אבל אני לא ממש זוכר כרגע איזה. מישהו יכול להמליץ על אימולטורים מוצלחים? ואולי (פחות סביר או מוצלח למיטב זכרוני) אפילו כאלה שמדמים קונסולות מודרניות יותר כגון PS2 , GameCube או XBOX ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כותר נוסף אשר מוגן בידי הגירסה העדכנים של טכנולוגיית ה-Denuvo הנודעת נפרץ והופץ ברשת, לקול צהלותיהם הדיגיטליות של הפיראטים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
-
ב-Steam יש הרבה ביקורות שליליות של צרכנים - בעיקר לגבי צ'יטרים ובאגים שלא תוקנו. רציתי לקבל אישוש לטענות מהקהילה הישראלית.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
זה לא חדש...אני פרסמתי ת'רד מזמן על זה אבל מאז זה עבר ועכשיו פתאום זה חזר שוב.. : לא משנה מה אני עושה: מפעיל את זה על HIGH \ EXTREME משחק עם הרזולוציה \ פרטים\ VSYNC, יש קטעים שיש הרבה דמויות באותו אזור או ירייה אינטנסיבית של מכונות ירייה או משהו כזה שפשוט גורמים למשחק לצנוח מ50 פריימים שהוא טס בהם ב1600X1200 ל10 פריימים ופחות וזה ממש מעצבן בנוסף, מדי פעם, כשהמשחק מתעייף זה פתאום נתקע לרגע, פשוט קופא... נוסף להכל, כשאני יוצא לWINDOWS, הPEAK על 200 יותר ממה שאמור ...זה זולל לי את הזיכרון ....למרות שיש לי 512 :-\ ואז זה גם מאט את המחשב לכמה זמן יש גם מפות שהוא פשוט זוחל ויש מפות שהוא פשוט טס זה ממש מוזר... יש לי axp 1800 , 512mb DDR, geforce 4 ti4200 ולי מה שהבנתי…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי לא מזמן התקנתי עוד פעם את Yuri's Revenge על המחשב שלי )Athlon 64 3000+( והטעינות מאד ארוכות.. זה לא ממש מפריע לי סתם ככה, הקטע הוא שאני מתקין גם על המחשב השני שלי שהוא פחות טוב ושם הטעינות מהירות, ובגלל ההפרשים אני לא יכול לשחק ברשת... כשאני מנסה לשחק המחשב הפחות טוב מסיים את הטעינה הרבה לפני ומתחיל את המשחק ללא השחקן השני לא נראה לי שיש לי וירוסים המחשב פועל בסדר סך הכל... מה יכול לגרום לבעיה כזו ניסיתי לסגור את כל התוכנות האחרות על המחשב בדקתי ספייוור ומחקתי הכל אין לי אנטיוירוס אבל אין לי בעיות אחרות במחשב אז אין לי מושג מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל ממי שמכיר שמות של משחקי מטוסים/מסוקים שיצאו בשנים האחרונות... תודה!
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
הקונסולה הצנועה החדשה של החברה הוותיקה לא מפסיקה להפתיע, ושוברת את שיא הפופולריות בשוק המקור שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עד עכשיו אף פעם לא שיחקתי במשחק הזה וראיתי הרבה תגובות טובות בפורום והחלטתי לנסות. כשניכנסתי למשחק (למשחק כדורגל) אני רואה שהמקשים הם בכלל לא כמו בפיפא. בפיפא לדוגמא D זה בעיטה, S החלפת שחקן, A הגבעה וכו' (לא בטוח אם אלה המקשים באמת חחח...) בהגדרת מקשים אין שמות למקשים כמו בפיפא. לדוגמא בפיפא ליד כל מקש רשום בעיטה, מסירה, וכו' וב- Pro Evolution Soccer 5 יש צורות: עיגולים, ריבועים, משולשים ועוד. מישהו יכול להגיד לי איך להגדיר את המקשים שיהיו כמו בפיפא? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
*הורדה - http://www.bigdownload.com/games/mini-ninjas/pc/mini-ninjas-demo/ *סירטון - http://www.gametrailers.com/video/e3-09-mini-ninjas/49825
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על איקון המשחק הוא מופעל משמיעה קולות אבל מראה משך שחור מה עושים ??? חשוב לציין ב AMD של אחי זה עובד
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרשו להציג לכם אמיו חדש, את אמיו איקס! בשנה האחרונה הרבה אמיואים נפתחים אך נסגרים לאחר חודש חודשיים מקסימום! אנחנו פה כדי להחזיר את הקהילה הגדולה של פעם וגם את הקהילה של הדור "החדש" תנסו ותעזרו לנו להקים את האמיו המצליח הבא! שרת האמיו הוקם על ידי 3 אושיות הרשת הגדולות בארץ שגדלו על אמיו ובברכתו של טומי מאמיו פורס! בשרתינו תוכלו למצוא חווית משחק מהנה ללא האקרים וללא באגים. פרטי השרת: * שרת עונה 4 קלה ומשופרת לקרבות באיכות כמו שכולם רוצים!* *מתחילים ישר פול ונכנסים לקרבות!* *האנטי האק חזק מאוד שחוסם 99% מתוכנות ההאקים שקיימות!* *שרת עם סחר ללא באגים וללא לאגים* *השרת בעל צוות אחראי ובוגר! בניגוד לרוב שרתי האמיו שקיימים * *מפה מיוחדת שהמפ…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
משהו שמוסיף בראיות כשאתה די תקוע...
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני כרגע משחק resident evil 6 ובחרתי את leon וראיתי שיש שמה 4 שמות של שחקנים השאלה שלי האם אני אצטרך לשחק שמה עם כל השחקנים וכל שחקן בנפרד יש לו את העלילה והקמפיין שלו? אשמח לתשובה אחלה יום.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-