עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by KoM,

1. למה כל פעם הוא מבקש ממני את הססמא ואת שם המשתמש וכל פעם לפני פתיחת המשחק הוא בודק עידכנוים? 2. למה בעצם אם הסרבר סגור אני לא יכול בכלל לעשות כלום במשחק, הוא עד כדי כך תלוי בו? 3. מהן שעות פתיחת הסרבר? 8)

• 25 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. התקנתי הרגע TW, ההתקנה הייתה בטאיוואנית, ועם זה אני יכול לחיות, אבל הבעיה היא שגם המשחק עצמו בטאיוואנית, והוא עבד לי הרי פעם באנגלית, אז תהיתי אם יש דרך לשנות אותו חזרה לאנגלית.[br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 14:00:57 הבעיה קודם הייתה שאני לא מצליח להגיע לתפריט שמאפשר לשנות שפה (הרי הכל בטאיוואנית), ואת הבעיה הזאת (וגם את זאת שהדיון עוסק בה מלכתחילה) פתרתי על ידי כך שלקחתי את הקבצים שהמשחק טוען בשביל להיות באנגלית, העתקתי אותם לתוך הספריה שממנה המשחק טוען את הסינית, ואת הסינית העפתי משם, ככה המשחק באנגלית אפילו שהוא חושב שהוא על סינית ;D

3. Started by DEMON HUNTER,

כמו בכותרת מצאתי אתר כזה והוא די בינוני אבל יש בו פורום מיוחד וציטים אז בבקשה: http://www.conspiracy.co.il/

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by gkman,

שלום, אח שלי קנה מחשב חדש וביקש ממני לבדוק לו אם הוא יכול להריץ כל מיני משחקים. נכנסתי לאתר של systemrequirementslabs ותשאלתי לגבי כמה משחקים. באחד המשחקים הוא הכשיל רק את הכרטיס מסך- אבל בפרטים הכל עבר- אתם יכולים לראות בתמונה המצורפת.. מה זה אומר? המחשב יריץ או לא יריץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pelor,

אני רואה הרבה סיקורים ובאנצ'ים שמשתמשים במושג FPS (פריימים לשניה) הבנתי שאיזור ה40 נחשב סבבה... מה לדעתכם נחשב למספיק טוב ומה כבר מעצבן?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Static,

ניסיתי כל מיני דברים שרשומים באתרי צ'יטים ללוחץ ~ ואז לכתוב god_mode_count=1 וכל מיני קודים אחרים אבל הם לא עובדים לי.. מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ב-EA רוצים להראות כיצד לעשות חידוש ראוי למשחק קלאסי ומציגים את כל הפרטים החשובים באמת של Command and Conquer Remastered Collection לכתבה

8. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13125 ושלא תבינו לא נכון המשחק אמור להיות טוב רק לא טוב ל12 שחקנים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by LazyBoy,

http://www.humblebundle.com/Introducing Humble Indie Bundle 3! Get 5 classic indie games: Crayon Physics Deluxe, Cogs, Hammerfight, VVVVVV and And Yet It Moves for whatever price you want while helping the Child's Play Charity and the Electronic Frontier Foundation. Pay what you want. If you bought these five games separately, it would cost around $50, but we're letting you set the price! All of the games work great on Mac, Windows, and Linux. We don't use DRM. When you buy these games, they are yours. Feel free to play them without an internet connection, back them up, and install them on all of your Macs and PCs freely. There is no time-limit on your downloads. …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אני משועמם מוות יש למישהו המלצה לאיזה אתר מעניין שאפשר לקרוא בו כתבות מאמרים מידע וכל מיני דברים כאלה בכל נושא הקשור למשחקים וחומרת מחשבים תשובה תיתקבל בברכה. תודה מראש DEMON HUNTER

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by chaim_f,

טעות, חוזר בי

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by David :o,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כידוע לכם אחרי היציאה של החודש שעבר של הראללי הריאליסטי של ליצ'ארד ברנז לא יצא משהו שווה ובכלל משמעמם בזמן האחרון. הייתי רוצה לדעת לאילו משחקי מרוצי מכיניות / אופנועים (לא משנה הסוג) אתם מחכים. זאת הרשימה שלי: Colin Mcrae Rally 05- 19/10 Mtx Mototrax - 25/10 Driver - 2005 NFSU 2- 15/11 זהו בעצם. דיי מאכזב שכמות משחקי המכוניות כולכך קטנה לתקופה הקרובה. תאמת הייתי עושה סקר אבל הרוב כמוני היו הולכים על המשחק האחרון. בכל זאת היית רוצה לדעת למה אתם מצפים מכל.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. איך משחקים בAge Of Empires III Multiplayer אנחנו נכנס למולטיפלייר ואז לLAN פותח חדר אני אומר לבן דוד שלי להתחבר לאיפי שלי וזה לא עובד הוא רושם timeout : 15 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא מצא שום שרת.. מה עושים? פתחתי את הפורטים שכתוב באתר של AOE3 וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by IG,

מישהו מכיר את המישחק? אני רוצה לדעת עליו פרטים... (אין לי מושג איך כותבים את זה באנגלית...)

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by JozeRi,

שלום לכולם ! המשחק רץ כבר יותר משבוע.. והגיע הזמן שהישראלים יכנסו לעניינים. אני ועוד קבוצת גיימרים איכותיים החלטנו לעזור לגבש את כל הישראלים ולבנות את הקהילה הלא קיימת הזאת. אז ככה, כרגע אנחנו מאוד פעילים בקבוצת הפייסבוק הרשמית שלנו : https://www.facebook.com/groups/elderscrollsonlineisrael/ TeamSpeak כבר יש לנו.. בקרוב ייפתח אתר רשמי לקהילה.. הגילד שלנו בנוי ב Aldmeri Dominion אבל כולם מוזמנים לקהילה! גם מי שלא ב Dominion. המטרה היא לעזור אחד לשני, להנות, לשחק בייחד ולשמור על אווירה טובה והמון כיף במשחק ומחוצה לו. מבחינת תכנים במשחק אנחנו מכוונים גבוה, Trials , Dungeons , PVP מתכוונים לארגן פעילויות שבועיות בתכנים האלה והכל בעזרתכם. אז בין אם אתם שחקני MMO ותיקים שרוצים…

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by nore0,

מה האפשרות הזאת אומרת (באדום)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by yossi21,

חוץ מ- Street Fighter IV שלא אהבתי, האם יש DOA/Tekken/WWF/WWE למחשב?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by bigshock147,

שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 26/04-25/04 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! שבסופו יתקיים גמר חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות בכל שלב במהלך ה…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by gabig12,

מה המצב אחים שלי אין לי מה לשחק במחשב ! ואני צריך איזה משחק אני אוהב יריות כמו FAR CRY , בטלפילד, MAX PAYNE , ועוד. אז תביאו לי הצעות למשחקים שאתם חושבים שיפים ושמתאימים לי לסגנון. בתודה GABIG12

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by Kenny,

היי , אל תשאלו למה , פשוט בא לי לשחק במשחק הזה שוב אחרי שנתיים+ אממ , יש לי בעיה , חיפשתי קצת בגוגל , ומצאתי שלהרבה אנשים יש אותה , אני זוכר שגם פעם היה לי אותה והיה לזה פתרון כלשהו רק שאני לא מצליח להזכר בפתרון. בכל מקרה , אחרי כמה דקות של משחק Skirmish single player מתחילות להיות תקיעות קטנות כאלה כל 4-5 שניות כמו לאגים לחצי שניה , כל כמה שניות , ממש ממש מציק ואי אפשר לשחק ככה. מבחינת המחשב אין שום בעיה amd3500 64bit \ 1gb ddr \ X850 xt 512 מישהו זוכר את הבעיה הזאת ואת הדרך לתקן אותה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש משחקי יריות (סגנון hitman, half-life) שירוצו על p4 3ghz ו geforce 6600. תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Delux,

זה נראה מסריח יש לי כרטיס מספיק טוב כדי להפעיל אותו GFORCE 2 MX 400 64 MB ויש TRIPLE BUFFER שהורס את כל איכות התמונה עזרו לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by Googleness,

הטריד אותי במייל כבר מספר שבועות אתר בשם Kinguin ולא היה לי מושג במה מדובר... מדתבר שזה אתר "חדש" של חנות בשם G2Play (אשר מוכרת סי די קי לסטים ואוריג'ן ורכשתי מהם מספר פעמים בעבר). אז מה הסיפור של האתר? כמו eBay שכזה לCD-Keys של משחקים עבור Origin \ Steam וכולי. כל משחק שתחפשו ייתן לכם השוואה בין מספר מוכרים ובסוף התשלום עובר דרך האתר למוכר, ממה שהבנתי יש מכירות פומביות וגם כל מיני תוכניות "פרסם אותנו קבל כסף מתנה" למיניהם. קניתי היום את Dragon Age: Origin - Ultimate Edition ואת Dragon Age 2 עם בלאק אמפוריום ב70 שקל... זיל הזול בהתחשב בכך שOrigins לבד בחנות של EA עולה 120 שקל..... התשלום, ההרשמה וכל התהליך לקח דקות בודדות. לאחר ההזמנה קיבלתי במייל את הקודים של המשחקים עב…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.