עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ShahafH,

התקינו לי לאחרונה כרטיס מסך חדש 7600GT ורציתי להתקין את המשחק ולשחק בשביל לבדוק ביצועים.. אז שהתקנתי וניסיתי להפעיל זה מה שקרה: http://img147.imageshack.us/img147/5125/untitled2ub3.jpg ולפני זה היה לי Geforce fx 5500 וזה עבד.. למה זה קורה? ויש גם משחקים שפשוט לא רוצים לפעול אני לוחץ ולא קורה כלום! כמו serious sam 2 והדמו של Play Dark Messiah of Might and Magic.. כל המשחקים שדיברתי עליהם מקוריים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by STRENGTH,

אני בשלב 6 ואני בהתחלה מדבר עם החברה שלו בטלפון ואחרי זה אני צריך למצוא את הילד שלו אתופי קטן עכשיו ירדתי מתחת לאדמה ואז למערה ועכשיו אני מוצא אותו בסוף המערה אני רואה סרטון כזה ואז יש איתו מפלצות ואז הוא נעלם מה אני עושה עכשיו לאיפה הוא נעלם?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by Omerole,

אז ככה, קניתי את המשחק,התקנתי,נרשמתי וכל החרטה הזה..שיחקתי קצת באונליין,יצאתי. עכשיו כשאני מנסה לעשות Log In הוא רושם לי או could not connect to backend server או משהו על connection timeout איך שמתחשק לו.. אני מחובר ישירות למודם והוא לא עובר דרך שום דבר (נתבים וכל החרטה הזה).. ניסיתי הכל,אני פשוט לא מצליח לגרום לזה לעבוד וזה ממש מתסכל..עלה 220 שקל,בלי האונליין היה שווה להשאיר את הפרוץ..

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by HaimMazor,

משהו פה משחק במשחק הזה ? בשרת US ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by rtr,

בני אתרים שאני בודק בהם על משחקים הופיע לו תאריך יציאה ב10/06.. אתמול ניכנסתי ומופיע שם רק 06... מה, נידחה ? או שיש מקור אמין אם תאריך מדויק ?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  6. לפני לא מעט שנים, הייתה תקופה שלא ידעתי מה זה מחשב והמשחקים שהכרתי היו מכונות המשחקים ההם בקניונים. עברו השנים, הכרתי את המחשב, ואחרי כשנה הכרתי גם את האמולטורים שחסכו לי כמה שקלים/אסימונים היו שני משחקים שאני מאוד מקווה להיתקל בהם אך עדיין זה לא קרה, אנסה לתאר את המשחקים ואולי מישהו כאן ייזכר... המשחק הראשון הוא משחק כדורגל (אני לא אחד שאוהב משחקי כדורגל בכלל) המיוחד במשחק הזה, זה שלכל קבוצה יש 'כוח' מיוחד להתקפה והגנה לדוגמא: - לקבוצת ברזיל יש כוח, כשהיא נמצאת ברחבה של היריב אז יש לה אפשרות לתת בעיטת כח שגורמת לכדור לעוף לכיוון השער במהירות אדירה כזו שלרוב, השוער לא מצליח לעצור את הבעיטה ונכנס עם הכדור אל השער. - לקבוצת גרמניה יש כח, כשהיא ברחבה של היריב היא יכול…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Gal&Gal,

מישהו משחק? אני התחלתי דמות כרגע רמה 16 Bosmer ShadowBlade , משתמש בעיקר בקשת ובסייפונינג תוסיפו אותי לחברים =) תוכלו למצוא אותי בתיוג @galangel

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by PuMbA,

התקנתי את המשחק אני מתחיל לשחק עם וולברין נגד אחד גדול כזה כל כמה שניות נתקע לי המשחק ואז אחרי שתי דקות בערך יוצא מהמשחק ולא נותן לי להכנס אליו שוב עושה לי ERROR עכשיו רק אחרי ריסט למחשב הוא נותן לי להכנס שוב ואז זה קורה עוד פעם שימו לב כל פעם זה נתקע לי במקומות אחרים וכל פעם זה יוצא במקום אחר עכשיו אני יתקין אותו מחדש ויראה אם זה קשור לאיך שהתקנתי דרך אגב שימו לב למפרט שלי לפני שאתם מגיבים ועוד משהו ביטלתי ליבה אחת במקרה שזה היה קשור לזה אבל אין קשר אז החזרתי ! תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by teddy85,

בזמן האחרון בה לי לשחק באיזה משחק סגנון sandbox ו- 4X שיחקתי בדי הרבה בזמנו אבל לא במשהוא מהתקופה האחרונה המשחקים שכן שיחקתי ודי אהבתי 4X civilization sins of the solar empire משחק גדול אבל נמעס ממש מהר stronghold נראה לי שרק בראשון settelers כמעט בכולם (2 המקורי היה הכי טוב וקשה, החידוש שלו סתם גרוע) Sandbox tropico 1,2 סידרת simcity Theme Hospital האגדי היה משחק בשם holiday ממש ישן אבל די אהבתי אותו טוב לא עולה לי לראש עוד משחקים אבל אני בטוח שיש עוד כמה ובבקשה אל תמליצו לי על sims , המשחק הזה הוא הרוע בהתגלמותו

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  10. לא רק שלא היה שום שיפור גראפי, אלא שהמחשב צלע, מה שלא אמור לקרות לפי עניות דעתי.

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  11. שלום אני חדש פה.. יש לי כמה בקשות 1 WORMS 4 2 ו/או ריימן 3 בעברית 3 ו/או ריימן 2 עבערית זה מסודר לפי העדיפיות אה.. ויש לי שאלה: מישהו כאן משחק EUROFIGHTER TYPHOON ? דרך אגב סמיילים קולים

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. המצב הוא כזה: בנאדם קונה\ או מוריד משחק... מתחיל לשחק עד שהוא נתקע בשלב מסויים ואז או שהוא פונה לעזרה או שהוא מתייאש או שהוא מוריד טריינר שיאפשר לו לעבור את המכשול במשחק . השאלה שלי היא למה אין טריינר מובנה בכל משחק? למה לתת לבנאדם להסתכן בכל מני וירוסים ורוגלות באינטרנט? או להתחיל לחפש בפורומים כל מני ציטים משחק? הרי ברור שיש הרבה שמשתמשים בדברים האלו! הפורומים מוצפים בבקשות כאלו! אז למה ? :s05: :s05: :s05: ולפני שאתם עונים לי "כדי לא לפגוע בכייף של המשחק" אז אני מדבר כבר על השלב בו הבנאדם תקוע ונמאס לו מהדברים ה"חוקיים" במשחק. בא לו לרמות ורק לעבור את אותו קטע... תגובות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  13. ראיתי שיצא לפני כמה ימים משחק חדש לסוני 2. Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007, זה כאילו WE 11 ? ההמשך ? ומה ההבדל בינו לבין PES 6? הנה מדובר במשחק הנ"ל: http://www.gamespot.com/ps2/sports/worldsoccerwinningeleven10/index.html אשמח להסבר קצר.

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by Iko89,

מידע וסיקורים: ביקורת בנענע וVgames http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=537702 http://www.vgames.co.il/article/4192.html דרישות מערכת : System Requirements: Required: Internet Connection Operating System: Windows XP [sP2] / Vista Processor: XP: 2.8Ghz or faster. Vista: 3.2Ghz or Faster Memory: XP: 1GB Ram Vista 1.5GB Ram Hard Drive: 4GB DVD Drive: 8 Speed Video Card: 128mb with Pixel Shader 3.0 Soundcard: Direct X 9.0c Compatible DirectX: Version 9.0c Online Multiplayer 512kbs or Faster (2 8 Players) Input: Keyboard/Mouse Optional: USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad Supported chipsets: Nvida Geforce 6600 series or better ATI Ra…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  16. מחפש משחק ישן שאהבתי מאוד לשחק עזרו לי ,תודה. תיאור קצר על המשחק: אתה איש קטן שמפוצץ דברים שיש לך בדרך אתה מטפס על סולמות ולוקח כל מיני דברים וגם יורה על מפלצות קטנות כאלה.. זה משחק ישן מאוד! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצואא אותו ! HellBoY

17. http://www.rockstargames.com/IV/

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by yoel12,

אני מעוניין לרכוש את סקיירים ואשמח לקבל המלצות למודים גראפיים טובים שישפרו את האיכות הכללית וייצרו אווירה לא אפלה מדי וגם לא שמחה מדי משהו אופטימי עשיר וצבעוני אך לא מדי שישמור על הלוק הימי בניימי אבל שלא יהייה מדכא המפרט של המחשב הוא המפרט שצד מתכוון לשחק ב60 FPS בנוסף אשמח לשמוע מה כל העניין עם S.T.E.P

19. Started by Tommy,

אני מתלבט ;D

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by doron_93,

שלום. כרגע אינ מוריד למשתמש שלי ב steam (כן שילמתי על זה) את המשחק call of duty4. אמרו לי שזה משחק כבד ולא כל מחשב מסוגל להפעיל אותו. הייתי רוצה לדעת מהן הדרישות מינימום שצריך ממחשב.. אני לא מבין בתחום אבל אני יכול להגיד לכם כמה דברים שאני כן יודע על המחשב שלי: מעבד amd ליבה כפולה (וכתוב 64 לא יודע מה זה אומר) כרטיס מסך inno3D Gforce 7300gs (כן אני יודע זה לא כרטיס הכי חזק שיש) יש לי מגה512 ראם ג'יגה160 דיסק קשיח ואני מחובר לאינטרנט ע"י wifi למחשב השני בבית, שמחובר לאינטרנט 1.5 מגה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. ubisoft הכריזו על המשחק החדש בסדרת rayman הבעיה שהוא רק לקונסולות ! לכל החדשות ps3 xbox360 Wii ואפילו לישנות GC PS2 XBOX אבל רק לא למחשב!!! למה למההה ????! זהו אני עובר סופית לקונסולות ! נמאס שכל המשחקים הטובים יוצאים רק לקונסולות! למי אכפת מ-fps כבר? בשביל זה לא משאירים מחשב כזה יקר

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  22. כותרת.

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by galit.ran,

היי, אני מחפשת סימולטור נהיגה מישהו יכול לעזור ? ???

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by demonshlomo,

עוד מישהו חושב שהסוף של גדיי אקאדמי הוא גרוע? גם עם הלייט סייד וגם עם הדארק! פשוט מאכזב אחרי משחק כל כך מהנה לראות סוף שמבאס תתחת! כזה מעצבן... לא יכלו קצת להשקיע?! מה אתם אומרים עליו?

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by EITANL,

בהרצת המשחק על גרפיקה בינונית המשחק (הדמו) לפעמים נתקע או שיש הודעה של מערכת ההפעלה שכרטיס המסך הנ"ל אינו מספיק למלא את הפרימים - נא לעדכן דרייברים. הדריבריים שלי הכי מעודכנים שיש לפי אתר החברה (HERCULES), מה עוד אני יכול לעשות??????? הצעות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.