משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כשאני בא להכנס למשחק אני לוחץ על PLAY ואז יש את הLOADER הוא עושה את זה כמה שניות ואז נעלם ולא נכנס למשחק כאילו בכלל לא ניסיתי להכנס מה זה הבעיה הזאת? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה ההבדל בין משחק אסטרטגיה בזמן אמת ואסטרטגיה שמבוססת על תורות?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה,הורדתי את הדמו של סיריוס סאם 2 כדי לנסות לפני שאני קונה את המלא. עכשיו בשלב של הדמו(שהוא השלב האחרון של המשחק המלא אני חושב) צריך להשלים את החלק האחרון של המדליון. אחרי שמצאתי את המפתח אני נכנס ואז אומרים לי להוריד את הגשר. לחצתי על F והוא התחיל לרדת ואחרי זה הוא עלה! מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני לא מעוניין לשחק ברשת גם ככה גרוע בטירוף אז איך אפשר לשחק נגד מצב BOTS
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חשבתי על האלחוטי של לוג'יטק איך הוא? יש אלטרנטיבות טובות?
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא למחוק את הדמויות...מה עושים? ואם לא שיחקתי בערך חודשיים אז הדמות שלי נמחקת מהשרת בכלל??? תודה
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תקופת המבחנים החלה! מי כאן מכיר משחק מחשב למשחק הלוח סטרטגו (או בוורסיות השונות שלו - טקטיקו, סופר טקטיקו וכו') הכולל משחק רשת (LAN ו/או אינטרנט)? יש לי גרסה של סטרטגו: www.hwzone.co.il/newspics/mor/save/strat.zip אבל אין שם משחק רשת נראה לי. יש עצה?
-
- 8 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! העברתי את הכונסולה שלי טלוויזיה ופתאום כמעט כל המשחקים אני רואה בשחור לבן!!!!העברתי אותה דרך כמה טלוויזיות וגם שמה זה ככה.....יש לי צ'יפ ומשחק אחד צרוב עבד בסדר והרבה לא!!!!בדקתי גם משחק מקורי וגם הוא עבד... יש למישהו מושג מדוע זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1138995541/Spa_Hotlap_Comparison
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך לעזאזל זה אפשרי? כל היום סבלתי מבעיות התחברות במשחק...הפינגים היו מזוויעים ומכל שרת שהתחברתי אליו התרסקתי... בשבל מסוים נכנסתי לשרת RANKED כהרגלי...אולם כשהתחלתי לשחק בו,משהו היה מוזר-המפה נטענה,הכל היה טוב ויפה,אבל לא יכולתי לבחור שום SPAWN POINT,על המפה עצמה היו ציורים מוזרים,לא היה סאונד ולא ראיתי אף שחקן,למרות ששיחקו שם משהו כמו 40 שחקנים [השרת כמובן-הוא שרת ראנקד חוקי,לא פרוץ או משהו!] חיכיתי רגע,ואז המשחק התרסק וקפץ חזרה לדסקטופ שניה אח"כ קיבלתי את ההודעה הבאה [מהנורטון אנטיויורס]: norton antivirus has blocked default master paradaise trojan horse והמקור שלו,לפי האנטיוירוס,בא מ-BF2.EXE בבירור קצר על הסוס הטרויאני הזה,מסתבר שהוא נכנס דרך פירצות בפיירוואל [וכמובן,…
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ניסיתי כמה WALKTHROUGH וזה לא עזר אני תקוע בקטע הזה שהפרופסור מבקש ממני להשלים את את הנוסחה (ממש בהתחלה) בכל מקרה לא הבנתי איך עושים את זה יש מלא כוסות שצריך להעביר דברים מה אני צריך לעשות??
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני לא מבין איך אני משחק... אני לא מצליח לאמן חיילים, לא מצליח לבנות כרכרות וכו'... הוא רושם לי No population room ... אני לא מבין מה זה...בניתי כל דבר שיש שם... ומה הקטע שאני עובד מהמפה שלי לעיר? מה אני עושה בעיר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעניןי במיתולוגיה היוונית (כל הקטע של האלים והסיפורים עליהם ועל צאציהם) חיפשתי משחקים על הנושא וכל מה שמצאתי זה אייג' אוב אמפייר שאני משחק בו עכשיו קצת אבל לא ממש נהנה בגלל שזה משחק אסטרטגיה ואנלא אוהב את הסוג הזה. מצאתי משחק שנשמע טוב והוא פעולה שקוראים לו גוד אוב וור ולפי מה שהבנתי הוא גם על מיתולוגיה יוונית אבל הוא לפלייסטשן אז גם אותו אני שולל. אתם מכירים משחקים על מיתולוגיות יווניות (כל סוג (אפילו אסטרטגיה) - העיקר שאני אכיר את כל המשחקים שכעת אני לא) תודה
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אפשר באיזה דרך לשחק במשחק הזה ברשת??? אנייי מת אליו...
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני צריך איזה שמירה של סוף המשחק סתם בשביל להעביר את הזמן. אז מי שיתן גבר >
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני לא מצליח להרוג את הכלב בסוף המשחק יריתי עליו כבר איזה 100 יריות מהbfg ואפילו מהעצמות שמקבלות כוח מהמתים ושום דבר זה לא מזיז לא {אגב השגתי את הנשקים האלו ע"י צ'יטים כמובן } תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היגעתי לשלב שנכנסים לבחורה ההיא האמצע המקלחת ואחרי זה חסלתי את כל השומרים ואני לא מצליח לצאת משם מה עושים כדי לגמור את השלב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפס לקנות בוקס אני רוצה בוקס עם ציפ ושני שלטים עדיף קריסטל רציתי לדעת איפה הכי כדאי לקנות אם באינטרנט או בחנות רגילה ואם אתם מכירים חנות באמת טובה וזולה שאני יכול למצוא את מה שאני רוצה אם יש טלפון של חנויות או אתרים שאפשר לקנות שם זה הדיל הכי טוב שראיתי עד עכשיו אבל זה עדיין יקר מידיי http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=728 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3088200,00.html#n מיקרוסופט... אין לי משהו אחר להגיד על זה
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה. אני מחפש משחק סימולציה (לא מכוניות, אלא שליטה על כלי טיס ממונע אווירי כלשהו בין אם חללית, מטוס או מסוק) הדורש מיומנות, רמת שליטה וטכניקה גבוהה, שכמובן אפשר להפעיל ע"י ג'ויסטיק. בקיצור אני מחפש משחק סימולציה אווירי אשר השליטה בו אינה מובנת מאליו ודורשת מיומנות גבוהה. מחכה להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. למישהו יש אחד כזה? :s05: אבל שיהיה לאנריל הישן והטוב לא לכל ה 2004 וכל החדשים האלה...
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אודה לסקירה קצרה לגבי משחקי פעולה שאמורים לצאת בחודש חודשיים הקרובים ?
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
פשוט אני תקוע בקטע שאני צריך לפרוץ מנעול ואני לא מצליח כבר ישתגעתי,אני כבר יומיים במקום הזה אם מישהוא יודעה איך עושים את זה, תעשו לי טובה תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי את המשחק ניד פור ספיד איזה חודש שיחקתי בו הסרתי אותו מהמחשב ואז רציתי שוב להתקין אותו זה סיים להתקין העתקתי קראק והוא לא עובד
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-