משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
FUTURE SOLDIER עדין מפיתוח אבל זה לא מפריע ל UBISOFT להכריז על כניסתה לשוק ה F2P עם משחק נוסף בסדרה. המשחק החינמי לא יציג גרפיקה מרשימה כמו המשחק המשחק החדש אבל כן יכלול חלק מהחידושים שהסדרה תציג ב FUTURE SOLDIER (כמו האפשרות להיות בלטי ניראה). נחמד ליראות עוד חברות גדולות נכנסות לשוק ה F2P ומחזירות כוח עבודה חזרה למחשב האישי בצורה זו או אחרת. נחיה וניראה מה יהיה במשחק. המהלך הזה מגיע אחרי שמספר חברות גדולות בשוק ה MMO עברו למודל חינמי והגדילו רווחים, כמו כן EA נכנסה לשוק זה מספר שנים וכיון הללין החינמי שלה כולל 2 משחקים בסדרת BF, משחקי ספורט וגם משחקי MMO. ניתן ליראות את הטריילרים ולהרשם ל BETA באתר המשחק: http://ghostrecononline.uk.ubi.com/
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תודה לכל מי שניכנס השאלה שלי כזאת איך משיגים כסף? כאילו אני יודע שאפשר להרוג אנשים ויוצא כסף אבל זה לעיתים נדירות הכסף שיוצא וזה בעיה אין עוד דרך להשיג כסף? תודה רבה לכל העוזרים יום מהנה צהריים טובים ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
תודה לכל מי שניכנס יש לי בעיה ב POSTAL 2 לא יודע עם כתבתי טוב תמישחק בקיצור כל פעם שאני ניכנס למישחק זה מראה לי ברשת ולא עם אשתו שנותנת לו משימות ניסתי לעשות עם אישתו מישחק רגיל ולא ברשת ולא מצליח יש לי רק אפשרויות של ברשת למה זה ככה אני רוצה מישחק רגיל לא ברשת נ.ב ברשת זה multiplayer אני חדש סליחה עם עברתי על איזה חוק על תינעלו לי תנושא בבקשה ועם אתם נועלים לפחות תעזרו לי תודה רבה שבוע טוב
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פיתוח: Codemasters Southam הפצה: Codemasters סגנון: מירוצים. מצבי משחק: Single & Multiplayer תאריך יציאה: 24/5/2011 פלטפורמות: PC, XBOX360, PS3 אתר הבית: תאור: משחק מירוצי האקסטרים חוזר בפעם השלישית.הפעם הרבה יותר מהר והרבה יותר מלוכלך. הכותר הקודם בסדרה הכיר בפנינו משחק מירוצים מהיר וחסר רחמים עם שלבים מטורפים, מכוניות מהירות והרבה דברים נהרסים, אבל מה שגרם למשחק לתפוס היה השליטה הריאליסטית שלו, המכוניות התנהגו כמו מכוניות אמיתיות ולא מכוניות צעצוע, הייתם מתהפכים, יורדים מהכביש והופכים לגוש של מתכת מעוותת במידה והייתם עושים טעויות. במשחק ההמשך השליטה הפכה להרבה יותר נוחה אבל עדיין עם דגש על ריאליזם, השלבים עברו שיפורים וכעט לא תתחרו רק בדיונות חול אלא גם …
-
- 99 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
אהלן מחפש משחקי fps אולדסוקל אתם יודעים שעדיין אוספים בהם חבילות חיים ונותנים בראש לכל המפלצות והאוייבים hell yeah !!!!! משחקים ששחקתי: סדרת doom סדרת quake סדרת hexen halo 1,2 סדרת hl hetric painkiller black serious sam fe,se,2 return to castle wolfenstien מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר ותעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת : מחפש משחק יריות (בסגנון Doom-י) המאפשר משחק מרובה משתתפים (2, לא חובה מעבר) במסך מפוצל. המשחק מיועד למחשב AMD X4 עם HD5850. ואם יש המלצה היכן לרכוש (Online או בחנות ספציפית) - דיינו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רק לקונסולות
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 16 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, חבר’ה? אצלנו הכל דבש, טוב נו, לא ממש: אמנם אנחנו אוכלים סרטים ומתכננים להשתלט על העולם אבל מעבר לזה באמת שאנחנו בסדר. יש לנו פרק שווה לאללה בשבילכם ובו: סקירה על סינגולאריטי, 2 משחקי אייפון (4 בשורה וטטריס תלת מימדי). חדשות גיימניג לוהטות (ה-PSN חזר, STARHAWK הוכרז, פרטים נוספים על MW3, מייקרוספט קינקט ועוד..). יש לנו כמה שאלות מאזינים ולקינוח, תחרות לייקים שווה נושאת פרסים (טוב נו, פרס אחד, אבל שווה לאללה – באדיבות אתר ALLGAME). לפרטים נוספים האזינו לפרק ו/או גשו לדף הפייסבוק שלנו. מישהו ראה…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
Release Date: 5/17/2011 Publisher: Atari Developer: CD Projekt RED Gamesite: Click here Genres: Role-Playing סקירה: משחק ההמשך לכותר עטור השבחים והפרסים שמסתמן כסדרה מוצלחת במיוחד בז'אנר משחקי התפקידים. צייד המפלצות בעל השיער הלבן חוזר במשחק המשך, אנחנו נמשיך להרוג יצורים משונים, לעזור לאנשים ולהטריד בחורות ברחבי הממלכה הקסומה של ריבייה. במשחק הקודם הצלחנו למנוע מלחמה אכזרית אבל כשהכול נראה שמח מישהו מנסה להתנקש בחייו של המלך, למזלו גארלט, הויצ'ר מצליח למנוע את הרצח, אנחנו מגלים שמלכים רבים ברחבי העולם מאבדים את ראשם בניסיונות התנקשות מסתוריים, אבל למה? המשחק יחזור לאלמנטים הקלאסים של משחק תפקידים, אתם תסתובבו עם גארלט, תדברו עם אנשים, תבצעו משימות ותנסו לקדם …
-
- 410 תגובות
- 52k צפיות
-
-
האם כבר יש זומבים למשחק הזה (פרוץ) ברשת ? ואם אשמח ללינקים והסברים. תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
מחשב חדש נקנה לפני שלוש חודשים כבר וכמאט כל משחק טוב שיצא בזמן האחרון שחקתי! יש למישהוא המלצה על משחקי FPS שווים? תנו רשימה כי ברוב המשחקים החדשים כבר שחקתי. אני מחפש משחקים ל- SP ולא ברשת.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מישהו עדיין משחק במשחק הגאוני הזה?! נמאס להשפיל את המחשב, זה כבר נהיה משעמם... אם יש מישהו שעדיין משחק בזה, אשמח להחליף פרטים ואולי מדי פעם לשחק ברשת.. אגב אני משתמש בתוכנה שנקראית AMACHI לדימוי LAN. מי ייתן ונרים משחק של שמונה צבאות!!!! בברכה..
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
תהיתי איך המבקרים נותנים ציון למשחק תוך כמה שעות לדוגמא יצא המשחק la noire בתאריך לפי הרשום 17 במאי וכבר יש ציונים בכמה אתרים הם נותנים ציון עוד לפני שהם מסיימים אותו? או שהם מקבלים אותו יותר מוקדם מה שאני מניח הסיבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרתי שיהיה משחק חדש שלהם ב E3 וצדקתי 8) WB הודיעו על משחק חדש בעולמו של BATMAN, הפעם בפיתוח אצל MONOLITH (ידועה בזכות משחקים כמו No One Lives Forever ו FEAR). המשחק יהיה משחק מולטיפלייר בגוף ראשון, שונה מאוד מכל מה שראינו עד עכשיו מ BATMAN. לא ידוע הרבה על המשחק והרעיון נשמע מעט מוזר אבל עם מפתחת טובה מאחוריו אי אפשר לדעת מה יצא בסוף. ככל הנראה במשחק לא נשחק כדמויות מעולמו של BATMAN, הדמויות יהיו דומות למה שראינו ב dc universe online ("חיקויים" של הדמויות השונות מהקומיקס). תיהיה אפשרות לעצב את הדמות כרצונכם, אישרו גם CLASS SYSTEM ובנוסף לזה ניתן יהיה לבחור גם מבנה גוף שונה, דק וזריז, רגיל וגדול גוף שיהיה חזק ובעל אורך חיים רב יותר. הרעיון נשמע דומה למה שראינו ב BRINK, ב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידעתי כבר כמה זמן שהמשחק בפיתוח, אך חשבתי שהוא יהיה גרוע כמו כל דבר אחר שAmerican Mcgee עשה שהוא לא alice הראשון. אבל אז הגיעה הידיעה הזו בvgames: http://www.vgames.co.il/article/15194.html ראיתי את כל ה-10 דקןת, מה אומר ומה אגיד... זה נראה מעולה. לא יכול לחכות.
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן, אחרי כמה שנים טובות, חזרתי לעולם המחשבים, שאותו נטשתי במשך שנים. בן דודי הצעיר ממני ביותר מ 10 שנים, הראה לי את Call of Duty ואת Need for Speed על המחשב החדש שלו, ומייד הפכתי לילד שוב! מדהים מה שהתחום הזה עבר ב 10 שנים האחרונות. בכל אופן, לאחרונה רכשתי את Need for Speed Hot Pursuit, ואת Black Ops. שניהם מדהימים, ואני נהנה מכל שבת [לא נעים להגיד]. אני בכלל ילד מגודל. א-ב-ל - אני לא מכיר עוד משחקים, ואין לי ממש מכרים שיודעים בכלל מה זה משחקי מחשב [מסכנים]. מה עוד מומלץ? אשמח לשמוע המלצה למשחקים מהסוג הזה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פחות מחודש לארוע הגדול של השנה, חשבתי שיהיה כדאי לפתוח דיון שירכז את כל המשחקים שכניראה יופיעו שם, יש הרבה כאלה אני מאמין שיש עוד, זה מה שעולה לי בראש כרגע (יש גם חברות שלא הזכרתי כמו CODE MASTERS). עדיף להתיחס רק למשחקים שיכול להיות שיצאו למחשב (כלומר אין צורך להזכיר משחקי FIST PARTY של סוני/MS/נינטנדו). ACTIVISION (המשחקים יפוזרו על ארועים של חברות אחרות, הם לא עושים משהו מרוכז ב E3): - MW3 כמובן, לא סוד גדול - משחק ג'יימס בונד חדש מ RAVEN - Spider Man Edge Of Time - Transformers: Dark of the Moon - Transformers: War for Cybertron 2 - פלטפורמה חדשה ל COD, כניראה משהו שיבוא במקום STEAMWORKS - PROTOTYPE 2 - DIABLO 3 (בליזארד) EA - Need For Speed The Run - NE…
-
- 60 תגובות
- 6k צפיות
-
-
או F3ER כמו שמופיע בלוגו המשחק לא מפותח על ידי Monolith Productions אלא ע"י חברת Day 1 Studios, לא מציב ציפיות גבוהות במיוחד ההכרזה לכותר ההמשך היתה באפריל 2010 ומאז דחו את שחרור המשחק פעמיים ואמור לצאת חודש הבא יותר נכון ובמדויק June 21st in North America and June 24th in the UK סוף שנה שעברה שוחרר סירטון גיימפליי והגרפיקה (אותי בכל מקרה) לא הרשימה במיוחד: היום שוחרר טריילר לאונליין במוד שמזכיר את Left4Dead שנקרא- F**cking Run תשפטו בעצמכם
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון אני משחק במשחקים שלא עבדו לי על המפרט הישן ונזכרתי במשחק קווסט/הרפתקאות שיצא לפני כמה שנים הדבר הכי משמעותי שאני זוכר זה שכל המשחק שוחק דרך "טרמינל" כלומר היית רואה את הגיבור של המשחק דרך מצלמות אבטחה בקומפלקס מסויים והיית יכול להפעיל דברים דרך מפה ממוחשבת וכו' אני מניח שאם מישהו שיחק בזה הוא בטוח יזכר
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן לגולשי הפורום, כמו ששמתם לב, שמנו לעצמנו מטרה ב-HWzone והיא להשקיע יותר בקהילת הגיימרים, והצעד הנוכחי שלנו הוא לערוך תחרות StarCraft II פתוחה ונושאת פרסים בחסות חברת Gainward העולמית ואתר הזרגלינג החלטנו לערוך את טורניר ה-StarCraft II הגדול ביותר שהיה בישראל, גם מבחינת היקף הפרסים, וגם מבחינת המשתתפים. אנחנו מקווה שכולכם קראתם את ההודעה הראשית ואם ברשותכם עותק של StarCraft ואתם חושבים שיש לכם סיכוי (או סתם בא לכם להשתתף בהגרלה הפתוחה) נרשמתם לטורניר דרך אתר הזרגלינג. בדיון הזה יפורסמו החוקים המלאים של הטורניר, ייתפרסם מידע בנוגע לשידורים חיים ו-VODs, תאריכים של משחקים עם פרופיל גבוה ועוד. כמו כן, זאת הבמה בשבילכם להביע חוות דעת בנוגע לטורניר, לשאול שאלות ולהתעניי…
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בתור אחד שמשחק בsuper meat boy ויודע כמה המשחק קשה הנה הקישור http://www.vgames.co.il/article/15164.html
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://pc.ign.com/articles/116/1167265p1.html קרוב מתמיד
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 15 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע אנחנו נותנים בראש בפרק Uncut! כלומר בלי שום חיתוכים ובלי עריכה, חי ומדמם ישר לשולחן שלכם. נהנינו מההקלטה מאוד, מקווים שגם אתם, אגב זאת גם השאלה השבועית שלכם – ספרו לנו אם אהבתם או לא. (רמז… לא!) חוצמזה יש לנו סקירות קצרות על המשחקים ששיחקנו השבוע, 4 אפליקציות חדשות לאייפון (קרטונטיק, שבץ נא לועזי, סטיופידיטי 2 ורליקס). הרבה חדשות חמות (דשבורד לאקסבוקס ואולי גם סקייפ, אין חדש לגבי ה-PSN, שמועות על MW3, השקות משחקים שונים והקעקוע הכי מגניב בעולם). לראשונה – יש לנו סקירת מאזין …
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מהיום כל מי שרוצה יכול להתקין ANGRY BIRDS על ה CHROME שלו, בחינם http://kotaku.com/5800842/play-angry-birds-online-right-now-for-free הרגית חזירים מהנה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-