משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
doom 3 פשוט נתקע לי כל הזמן ללא התרעה . יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro והורדתי את הדרייברים החדשים מכאן - Catalyst 4.9 - Windows 2000/XP מעבד intel p4 2.4 GHz אשר בזמן המשחק מגיע לטמפרטורה מקסימלית של 50 מעלות שזה ממש לא נוראה ולא אמור לגרום לתקיעה פתאומית. מערכת הפעלה XP. ספק ג'נרי 300W. ram : 512 MB HT המחשב לא נתקע כלל כאשר איני משחק בdoom3, וכאשר אני משחק הוא נתקע בד"כ אחרי 30-60 דקות. אין לי מושג ירוק למה זה קורה ???. פרסמתי כאן הודעה בעבר ונאמר לי כי או שהספק מהווה בעייה (ואינני מבין כלל למה ואיך הוא יכול) או שישנה בעיית חימום אך לא נראה לי כי זו הבעייה מאחר וטמפ' המעבד סבירה. עזרה תתקבל בברכה
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי באתר הזה תוכלו לראות את הערים החדשות (והענקיות) ללמוד אל המאפיות וללמוד איפה כל אחד ממוקם, וכמובן להוריד את שני הטריילרים. אני ממליץ להוריד פשוט השינוי שהם עשו במשחקת מדהים!!! והינה עוד כמה תמונות: מקווה שתהנו (לפחות כמוני) Install
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אח שלי קנה את המשחק FAR CRY.......... ואני רוצה להתקין אותו אצלי אני מתקין.....הכל הולך בסדר עד שזה מגיע ל99%-100% ואז זה אומר לי the wizard was inturrapted,cannot complete installation או משהו בסגנון הזה.......יכול להיות ששיניתי מילה או שתיים לא זוכר בדיוק אבל בעיקרון זה מה שזה אומר ואז אני לוחץ FINISH וזה יוצא ולא התקין כלום ניסיתי איזה פעמיים-שלוש כל הזמן אותו דבר מה קורה פה? למה זה לא מתקין לי? אני חושב שלפני שתכתבו לי כל מיני דברים תדעו את זה: לי ולאח שלי יש בדיוק אותו מחשב אני יודע שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק-אבל!... לאח שלי יש כרטיס יותר חלש ובהתחלה זה באמת היה לו איטי וקפץ אז הוא כיוון את הEFFECT ל-LOW וזה עובד לו מצוין אז אל תגידו לי זה הכרטיס מסך........ תודה ל…
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זה האמצע של פרק 7, יש שני טנקים ואני צריך להתקרב אליהם כדי לדווח על המיקום שלהם או משהו כזה, לא הצלחתי לעשות את זה, כל פעם שאני מגיע קרוב אני מקבל RPG מאלה שיורים על הטנקים מהגגות. הרגתי את כל (4) המחבלים שיש באזור הזה, וזה לא עזר לי אני עדיין לא יכל להתקרב לכיכר. מישהו יודע מה עושים ??? בעיה נוספת היא שהם שכחו לשים נקודת שמירה בשלב הזה, ובגלל זה צריך לשחק 20 דקות כדי להגיע לנקודה הזאת, וזה לא שלב קל כל כך. (אני צריך להגיע לכיכר שם בתמונה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מתלבט בין X-BOX עם צ'יפ צורבים למחשב למחשב. אני יכול לקנות X-BOX עם צ'יפ צרובים ב-1900 שח וחבר שלי יצרוב לי כל משחק באיכות הכי גבוהה ב-20 שח (מאנייק אה?) עם צורב DVD יש לו בינתיים כ-40 משחקים אפשריים לצריבה וכולם ממש סוף הדרך (יש לו X-BOX)! טלוויזיה כבר יש לי, 29 אינצ' מגעילה של יונדאי אבל האיכות סאונד שלה בת זונה, גם לו יש TV 29 אינצ' מגעילה ורואים אצלו מצויין אז כך שאני לא מודאג לגבי האיכות. אווווווו שאני קונה מחשב בלי מסך, לדעתי מכונת משחקים אולטימטיבית בלי מסך וציוד היקיפי תעלה לי 6500 ואת כל המשחקים אני יוריד מהאימיול (ושם יש הרבה יותר משחקים) אבל אני דיי פוחד שהוירוסים ידפקו לי תמחשב.....לגבי המסך אל תדאגו יש לי LCD שאני ממש מרוצה ממנו..... אז מה לדעתכם עדיף…
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי (שוב, זה בגלל אחותי !) את הSIMS 2 המקורי במחשב. וכרטיס מסך GF4MX 440. המשחק לא מצליח לפעול על מהירויות שעון רגילות (400, 275 1.5V) יש תקיעות של 15 שניות כל 20 שניות במשחק. ניסיתי לשחק עם המתחים של הAGP הרבה, זה לא עזר. בסוף הצלחתי להפעיל אותו עם 270 ליבה ו 375 זיכרון - 1.5V . אני יודע שזה לא ממש משנה עם כרטיס כזה אבל בכל זאת זה ממש מעצבן אותי שהכרטיס בדאון קלוק. מישהו יודע למה? (בכל המשחקים האחרים אין בעיות) ואני משתמש בNO CD CRACK , כי אין לי קוח להכניס את הדיסק כל דקה בשביל אחותי, זה יכל להשפיע על המשחק?
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את הדיסקים הוא מציג לי את ההודעה הבאה: (בתמונה) יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך אני יכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מחפש משחק ישן שאהבתי מאוד לשחק עזרו לי ,תודה. תיאור קצר על המשחק: אתה איש קטן שמפוצץ דברים שיש לך בדרך אתה מטפס על סולמות ולוקח כל מיני דברים וגם יורה על מפלצות קטנות כאלה.. זה משחק ישן מאוד! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצואא אותו ! HellBoY
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שאלה מהי המפה הגדולה ביותר ומה זה battlefield 2:eoru force ???????
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
bf2 1.21 יצא אין בו שינויים http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?p=757655#post757655 :-\
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
באחד משיטוטיי השונים באתרי המשחקים ברשת בחיפוש אחר משהו שווה נכנסתי לי ל"בקרוב" של המשחק הזה לאקס בוקס 360, האמת היא שאף פעם לא ממש אהבתי את הסדרה הזאתי אבל שכראיתי את הגרפיקה בתמונות נשארתי די בפה פעור. שתי התמונות האחרונות הן אלו שהכי הדהימו אותי, איזה איכות ואיזה רמת פירוט, האם בכך הגענו לרמה חדשה של פוטו-ריאליזם?
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
פשוט תורידו ותתקינו: (הסדר אינו משנה) http://www.nbalive.org/portal/download/750 http://www.nbalive.org/portal/download/751 http://www.nbalive.org/portal/download/752 http://www.nbalive.org/portal/download/753 http://www.nbalive.org/portal/download/754 האתר NBA LIVE.ORG הוא זה שפיתח את הפאטצ' והוא זה שאחראי עליו. תהנו!!! נ"ב מחכה לתגובות...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! טוב, אני תקוע בוואזיר. אני מתחיל להרביץ לו, ואז הוא מפיל עליי את כל האבנים, הן מסתובבות, אני עושה לו כמה ספיד קילים דרך הקורות, ואז אחרי שאני חותך לו את הכנפיים, הוא סתם בורח ממני ואני לא מצליח להשיג אותו. איך אני משיג אותו, ואז מה אני עושה לו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק היום בבוקר, ואחרי שחזרתי הביתה מהבית ספר רצתי להתקין אותו ואני כבר לא הייתי מסוגל לחכות עוד. ההתקנה עברה בהצלחה יצרתי לי דמות והתחלתי לשחק. ממש על ההתחלה מתי שיורדים עם הקיסר לבטן האדמה ונלחמים בגנבים, המשחק נתקע לי ויש מסך עם הרבה חירבושים צבעוניים וכל המחשב נתקע. וככה כל פעם שאני מגיע לאותו קטע אחרי שאני מתחיל מחדש- שוב נתקע, אני כבר מיואש... יש לי כרטיס מסך Gforce 6600 GT מעבד 2.8 GHZ של אינטל ו512 זכרון DDR . בבקשה מישהו שיעזור לי לפתור את החרא הזה... :'(
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את The Godfather אבל יש לי בעיה עם הסמן של העכבר. אני פשוט לא רואה אותו, אני יכול להזיז את העכבר אבל לא רואים את הסמן של העכבר, כאילו הוא מוסתר. אני זוכר שהייתה לי בעיה דומה בGTA 3 בזמנו, אבל מאז עבר הרבה זמן וכבר החלפתי כרטיס מסך. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המשחק GTA SA לPC ואני מחפש מחירים בחנויות אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול (עד 250) שיכתוב פה קישור לאתר האינטרנט של החנות בבקשה תכתבו רק דברים שקשורים למחיר תודה
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזה משחק פשע עדיף לי לקנות מבחינת כל התחומים גרפיקה, הנאה וכו' בקיצור תצביעו לפי נתוני שיכלול [לדוג': נגיד שלGTA אין גרפיקה טובה אבל הוא מהנה וכו' ברמה גבוהה אז ניקוד 8 ונגיד שלMAFIA יש גרפיקה טובה והיא גם מהנה וכו' ברמה גבוהה אז 9 ולפי זה תצביעו לMAFIA]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מכור למשחקיי ראליי ... עכשיו רציתי לדעת אם כבר הוציאו בארץ את Richard burns למכירה (ל-PC) ... ואם כבר מדברים על הוצאות באיזה אתרים ניתן לרכוש אותו ואת הקולין 2005 ... נ.ב. חיפשתי בזאפ ... והכל רחוק לי מאוד .
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תיאור המסך (3): מתחיל בזה שסרג'נט OZ נוסע לאיזה מפגש עם מישהו, חוטפים אותו ואני צריך לחלץ אותו...תוקעים אותי באמצע המסך, יש 3 בניינים של כסף שאני צריך להשתלט עליהם, אבל כל אחד מפוצץ אויבים, אין לי מבחר בכלל של נשקים וצבא, בקיצור קשה קשה! מישהו משחק במשחק ויכול להדריך אותי איך לעבור את המסך? שמעתי גם שיש אנשים שמפרסמים מדריכים למשחקים, במדריכים מפורט כל מסך איך לעבור מה לעשות וכו'...מישהו מכיר אחד כזה ל-HIGH TREASON?
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
לקראת E3 שוחרר קצת מידע חדש על המשחק הזה, ויש לציין שהוא נראה פשוט מדהים, המשחקיות שלו נשארה די דומה לשני הכותרים הקודמים, לא שזה דבר רע, היא היתה בסיסית אך עם זאת פשוטה אפקטיבית וממצה. בכל מקרה נראה שיש למה לחכות, אמנם התמונות והסרטון שהתפרסמו (ולפחות התמונות נראות לי מרונדרות מראש) הם לPS3 אך אפשר לצפות לאותה גרפיקה בטח גם בPC. יש למה לחכות. http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/imgs_1.html וכאן יש סרטון: http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/vids_1.html
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כעיקרון אני מתחיל להשתעמם קצת בזמן האחרון, פרשתי זמנית מBF2 בגלל שמתי שאני משחק בזה אני לא שם לב לאיך הזמן עובד וזה גם לא נמאס אז בכלל אתה לא שם לב שאתה משחק 6 שעות באותו סרבר חחחח... וטומב רידיר החדש אני תקוע באיזה קטע.... מרוב שיעמום כבר סיימתי את COD2 שוב! כי כבר לא ידעתי מה לשחק והיותר גרוע מכך סיימתי את המשחק Crimsonland (חחח מצב קשה אה? ) כעיקרון אני מת משיעמום כבר מתי שיוצא לי להיות על המחשב - שזה להיות בבית אחרי שסיימתי את כל השיעורים וכל הבולשיט של הביצפר =\ ככה איזה משחק אקשן טוב לשחק פעם בכמה ימים ובסופי שבוע ואם זה יהיה משחק רב אמוני שהוא חינמי זה יהיה בכלל יותר טוב אז מה יש לכם להציעה ?
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן שבוע , זה המפרט: AMD 3800+X2 GAINWARD 7900 GT 256MB TWINMOSS 2X1GB ASUS A8N-E ACE 580W MAXTOR MAXLINE 3 250GB הצלחתי לשחק פעם או פעמיים ספלינטר סל אפילו על הגרפיקה הגבוהה ביותר, אבל משום מה ניסיתי שוב במשך כמה פעמים אחר כך והמחשב נתקע כבר במסך הפתיחה. לא שיניתי שום הגדרות במחשב. מה שכן משום מה המשחק כותב שחסר לי את הדבר הבא (שאין לי מושג מה הוא) POWER OF TWO TENDER TARGET SUPPOT. WTF זה??? יש למישהו מושג אם זה באג במשחק או משהו? או שמשהו אצלי לא בסדר...? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנכ"ל Activision(החברה המפתחת של CoD) הודיעה ש CoD 3 ייצא רק ל Wii ל PS3 ולאקס 360 הוא הודיע כי המכירות היו טובות אך ל360 המכירות היו מצוינות וזו הסיבה Gamer חבל........ טוב אולי יהייה לי תקציב לויי
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-