משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקבל המלצה למשחק עם גרפיקה טובה... לא אכפת לי איזה זה סוג רק שלא ישעמם אחרי שעתיים... תודה!!
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
אני משחק בGW די הרבה זמן ואני מחפש עוד שחקנים ישראלים שאם הם רוצים ישחק איתי אני ישמח... לא מצאתי דיון רשמי אז פתחתי לבד... אתם יכולים לפנות אלי במשחק IGN: I Kick Mhenlos Butt או דרך פה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת התקנתי את המשחק והכל והוא עובד בלי בעיות אבל מה איך לעזעזל אני משנה בו רזולוציה ואיך אני מחליף בו מקשים אין את האופציות האלה אני משתגעה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את שני המשחקים ברגע שאני נכנס לבאטלוג ומתחיל משחק הוא נטען מאחור ואז כשאני אמור להכנס למשחק הוא נפתח לי על חלון מלא ואחרי זה מתכווץ לחלון קטן ובשביל להיכנס למשחק אני רב איתו כמה דקות עד שהוא מסכים לעלות על מסך מלא כל פעם אני מצליח להגדיל אותו אחרי איזה דקה שאני לוחץ עליו הוא גדל ואז קטן שנייה אחרי זה קורה גם בMP וגם בSP בווינדוס 8 לא הייתה לי בעיה עם BF3 רק מאז שעברתי ל8.1 זה קורה לי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה כמה שלבים יש ב-COH? סיימתי 15 ואז המשחק יצא ( ) למרות שבמדליות יש מקום גם לשלב נוסף תודה
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחכה לו בטירוף, יש כאלה אומרים שהוא יוצא במשהו ל 11 שזאת אומרת בחודש הבא ויש אומרים ב2005 בכלל
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק באטלפילד 3 הכל טוב ויפה. אני שם אותו על ההגדרות הכי גבוהות רק משהו שם על 2X במקום 4 משהו כזה אני מקבל בין 35-65/62 והממוצע הוא 53 עם HD5870 עכשיו המשחק יוצא לי כל 5 דקות אני לא מבין מה הבעיה דרג אגב המעבד של הוא E5400 2.7@3.5 שבת שלום לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד Q6600 וכרטיס מסך geforce 8800 640 עם 2 ג'יגה של זכרונות וכשאני נותן למשחק לזהות את עוצמת הכרטיס מסך והמחשב את הכרטיס מסך הוא מזהה כמקסימום אבל את המעבד כמדיום שזה לא הגיוני בעליל כי לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב והמשחק מזהה לו את המעבד כמקסימום. יש למישהו מושג איך זה יכול להיות?? דרך אגב המחשק מעודכן עד לגרסא 1.08
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שני סרטונים על ההיסטוריה מאחורי Blizzard חלק 1 חלק 2 קרדיט לdiablofans.com צפיה מהנה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק רשת Halo: CE הואמשחק רשת מדהים. השאלה שלי למי שרואה את מה שאני כותב היא, מהו שם הפרופיל שלו בהאלו....אין צורך בפרסום פרטים מיוחדים. אולי רק את השם הפרטי וזהו.... המטרה שלי לראות האם נתקלתי בשחקן ברשת וגם לראות בכללי כמה טובים השחקנים מישראל. אז אם אתה משחק בהאלו ברשת (אפילו אם זה פעם ב...) אז רשום את שם הפרופיל איתו אתה משחק, ואם אתה רוצה אז רשום את שמך הפרטי. ורשום מה הרמה שלך במשחק (לדעתך) ומהו הנשחק האהוב אלייך. ואם תוכל, רשום שמות פרופילים של שחקנים ברשת שלדעתך חזקים במשחק (אם השחקן לא מישראל אז רשום שהוא מחו"ל...). וכדי להתחיל, שמי הוא קובי ושם הפרופיל שלי בהאלו הוא Hunter. והנשק האהוב עליי הוא ה-Pistol (האקדח). והשקנים שהם הכי חזקים לדעתי הם: Alon TDCyUrD@d T…
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני שם שמירה מהאינטרנט טוען ואז המשחק יוצא שאני מפעיל שמירה שאני שמרתי זה עובד עולה טוען והכל טוב סורי שאני נדוש עם המשחק אבל זה לא המחשב שלי וזה מה שיש פה חחח
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קרה לכם שקיבלתם קיק ללא שום סיבה בגללם אדמינים שמנצלים גישות? בואו נעיף אותם! קרה לך שאתם מנסים לחזור אחורה אבל תמיד יהיה את זה שיתן לכם בלוק? בואו נעיף אותו שתיהיה שנה טובה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב הוא סלרון 2.4 עם 512MB זיכרון וכרטיס מסך רדאון 9000 פרו, והמשחק מיועד למתנה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס הזה http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX יריץ לי משחקים כמו GTA SAN ADRESS HALF LIFE 2 COUNTER SORUCE FAR CRY FEAR. הכרטיס הוא 256 ביט אם לא ראיתם. את המשחקים אני מתכוון להריץ ברזולוציה של 1024 על 768 על HIGH בלי פילטרים וכלום אז בחזרה לשאלה האם הכרטיס יריץ טוב את המשחקים. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היייי כולם בשעה טובה אחרי שסיימתי י'ב והייתי תקופה מכובדת בחו"ל חזרתי הבייתה וממתין לגיוס (או ללימודים ) בנתיים אני לא עובד ויש לי הרבה זמן פנוי אז אני צריך בבקשה המלצות למשחקים. אני משחק פעולה - גוף ראשון ואסטרטגיה זמן אמת (אבל עם בסיסים, לא רק להזיז כוחות ממקום למקום) מה שיש לי בנתיים זה: אסטרטגיה - c&c3, warcarft3 שניהם מדהימים אבל די ישנים פעולה - COD4 (סיימתי היה מדהים), crysis (לא אהבתי) (אני שוקל את הcrysis החדש, שמעתי שהוא יותר מהיר ועם יותר אנדרנלין), UT3 (בדרך) יש לכם עוד המלצות? כל דבר שיעביר לי קצת את הזמן בצורה יותר אינטראקטיבית מאשר לראות טלביזיה כל היום. (ורק כדי לא לצאת חסר חיים - אני יוצא וכמעט כל יום פשוט תמיד יוצאים בלילה גם כי חם וגם כי חלק מהחברי…
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ואם אפשר בבקשה גם קישור להורדה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מישהו יודע למה בחודשים האחרונים ירדה האפשרות למישחק און ליין? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Half-Life 3 Hints Surface Rumour – Half-Life 3 confirmed
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נהג ראלי העונה לשם וויל אורדרס תועד כשהוא מספק ביצועים מרשימים במשחק המירוצים הטרי מ-Codemasters ומוכיח, לכאורה, עד כמה הוא דומה לדבר האמיתי לכתבה: http://hwzone.co.il/הפרסומת-הטובה-ביותר-צפו-בנהג-ראלי-מקצו/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב. אני ממליץ להכנס לאתר, ללחוץ על המעוין השני משמאל (See It) -> וידאו ולהוריד אתCG Game Play Trailer ולהנות. יש כמובן גם סרטונים המדגימים את המשחק עצמו ביתר ספציפיות. לדעתי זה הולך להיות משחק מצוין, המון אקשן, עליליה מצויינת ומהלכים מגניבים ביותר. אני רק מקווה שזה יצא לפני הגיוס שלי :-X
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בסטים: http://store.steampowered.com/app/221380/ וישר עיניי נדלקו. AOE ו-AOE 2 היו מהמשחקים האהובים עליי מאז ומתמיד. וגירסת HD? נשמע כמו הזדמנות מצויינת לחוות מחדש את המשחק. ואז אני רואה את הסרטון, ומסתכל על התמונות - ובחיי, שאני לא מצליח למצוא הבדל. מישהו יכול?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כי אני מנסה לשחק בסרברי הישראלים [Gamers וMgamers] וזה אומר שיש לי גירסא ישנה יותר,והורדתי את הגירסא הכי חדשה...
-
- 8 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא למחוק את הדמויות...מה עושים? ואם לא שיחקתי בערך חודשיים אז הדמות שלי נמחקת מהשרת בכלל??? תודה
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-