משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
****אזהרת ספויילר****** לפני מס' ימים כחלק מהשלמת פערים (על מי אני עובד, הכרטיס מסך שלי היה בתיקון ולא יכולתי לשחק במשחקים חדשים) סיימתי את HL הראשון. בסיומו של המשחק לאחר הריגת מפלצת מוזרה ביותר מופיע האיש המסתורי שרואים אותו כמה פעמים במשחק, מופיע ונעלם כלא היה. את פרטי השיחה לא הבנתי במלואם אך ידוע שהוא לא הכי אנושי והוא קשור חייזרים שפלשו לכדור הארץ. הוא מציע לגורדון 2 אופציות: להסכים לעיסקה שלו ולהצטרף למשהו לא ידוע, דבר שמוביל לסיום המשחק עם מצב recruited או לבחור לא להצטרף ובמצב כזה רואים המוני מפלצות ומצבו של גורדון הוא מת. האם מישהו יודע יותר על האיש הזה? מדוע ובשביל מה הוא גייס את הגיבור? האם במשחק החדש יש קשר לכך? האם בבלו שיפט ואופוניג פורס יש גם תוכן שקשור …
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי , ניסיתי להפעיל את המשחק , וזה נתן לי את הודעת השגיאה (בתמונה למטה) הממ , יש לי את הדיירקט איקס 9 החדש ביותר (end user) התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר ל כרטיס מסך\קול הממ , זהו בעיקרון. ניסיתי לבצע חיפוש , לבעיה הזאת ולא מצאתי , מלבד ת'רד על כך שהמשחק הוא "אכזבה" אז אם מישהו כבר כתב את זה , :-\ תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
באמצע המשחק עושה לי ריסטרט עם הג'יפורס 2 אם איקס 400 וגם עם הג'יפורס אף איקס 5200
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם המשחק הזה גם תורגם או איך שלא קוראים לזה.... מיפנית לאנגלית? תודה.
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
במשימה השלישית, בהתחלה עוזרים לכמה ספינות משא להגיע לתחנה, אחר כך נוחתים עליה ואז ממשיכים לכוכב קליפוניה. הבעיה מתחילה בעצם אחרי הטיסה לכוכב, קצת לפניו מופיעות לי כמה ספינות שאין לי מושג מה אומרים שם (הסאונד הולך ובא מתי שהוא רוצה, מרגיז ביותר) ובעצם אין לי מה לעשות או איפה לנחות. אז מה עושים? לאן הולכים? מה בודקים? זאת המשימה עם הטייסת, ג'ינו או משהו כזה...
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש שלושה לפי דעתי: Allied Assault Frontline Rising Sun (רשמתי בסדר זמנים נכון?) האם היו עוד?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש משחק מחשב, לא משנה החברה, של סימולטרים של מטוסי קרב. הגרפיקה חייבת להיות טובה (משהו מהחצי שנה - שנה האחרונה). אם למישהו יוש המלצות, תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה שבאמצע ההתקנה בcd הראשון זה מראה לי את ההודעה הזאת: והתקנתי את זה דרך daemon tools אני כבר נואש :-\
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
http://faqs.ign.com/articles/455/455951p1.html יש כאן הוראות מפורטות על איך לעבור כל שלב ושלב במשחק [באנגלית] אם מישהו לא מבין משם אז עדיף שתשאלו כאן מאשר לפתוח כל פעם תראד חדש.
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי בעיה....אני רוצה לשחק במולטיפלייר של cod ושאני מנסה להתחבר לserver אז זה רושם לי משהו עם הcd key יש דרך אחרת להתחבר? ???
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים אני משחק כבר בערך חודש ב FAR CRY ובא לי לעבור את המשחק (אני בשלב לפני אחרון שקוראים לו DAM) רק הבעיה שאני לא יכול לעבור את השלב: מפילים אותי ממטוס ונותנים לי נשק של 10 כדורים כדי להרוג מפלצות (בשביל להרוג מפלצת אחת צריך לפחות 10 כדורים) אנשים אולי אתם יודעים צ'יטים למשחק או כאלה שעברו את המשחק אולי אתם יכולים להגיד לי איך אני עובר את השלב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לבנות או למחוק קירות במשחק הסימס 2... ממש מוזר.. משהו יכול לעזור פה?
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אבל משהו חדש עם גרפיקה חזרה ובאותו סגנון וחשוב שאפשר יהיה לשחק אותו ברשל מול אנשים אחרים.. תודה
-
שלום לכולם!!! אני מחפש משחקים למחשב עם כרטיס מסך intel משחקים שיהיו גם טובים הכי חשוב!
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שאני משחק זה כאילו יש ממש תקיעות, כאילו הגרפיקה נתקעת כזאת, חלק מהר מאוד גם לא יודע איך להסביר מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ולא אני לא מדבר על 2004 אלא על המשחק הראשון שיצא UT 99 מי שלא יצא לו לשחק צריך להתבייש להתבייש להתתביייש כי זה המשחק הכי מטורף אדיר גדול והכי חשוב : המשחק שהכי דורש סקילס במילים אחרות חרישה............ מי שלא יצא לו לשחק במשחק יכול להשאיר לי הודעה ואני יכניס אותו לעניינים דרך אגב קהילת UT99 הקהילה השנייה בגודלה אחרי CS אז כדאי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש קווסט איכותי, לא משעמם עם קצת אקשן כמו לדוגמא Syberia 2 שהעלילה שלו הייתה ממש ממש מעניינת יכולת לשחק שעות.. והיה גם אקשן כזה יפה.. לא סתם להזיז איזה דלת שתפתח ארגז כל המשחק.. האם יש משהו שמסוגל להשתוות לסיביריה 2?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק באיזשהו משחק ואני נכנס לשרתים שלו (נניח גרמניה - הכי קרוב לישראל שיש שם) וכולם יש להם פינג 50 70 מקסימום ורק אני 400 (MS) איך אני מוריד אותו? אפחד לא רוצה לשחק איתי :-[
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה ויש לי גם בעית לאגים ענקיתתתתתתת!!!התקשתי לנטויזן והם לא מצליחים לעשות כלום,אין לי פירוול שפועל ברקע ואין לי גם מושג מה לעשות............ זה לא היה לי קודם ליפני......יש מישהו שגם נתקל שם בבעית הלאגים הזו?אני לא מסוגל לשחק..יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן , היום קניתי את gothic 2 וזה נותן לי שגיעה כאשר אני מנסה להתקין את המשחק הנה השגיעה "Could not load the DLL library C:\gothic2\math64.dll invalid acess to memory location." בדקתי פה ושם בכול מיני פורומים וראיתי שזה בעיה שקרתה לכמה אנשים גם עם גוטיק וגם עם chaser אבל לא ראיתי שום פיתרון , למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב route kanal על ההתחלה יש חדר עם סולם שמוביל לחדרון עם איש מת ולמטה יש דלת נעולה והרבה ארגזים וחביות שתיים נפיצות אני לא יודע איך להיתקדם מישהו מכיר ויכול להגיד לי מה פיספסתי????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בקטע שאני צריך לשבור את העצים כדי שתהיה לי גישה למדרגות. ב"מדריך" הזה http://www.hlfallout.net/articles.php/redletterday_41/2/ אמרו שצריך לשבור את התיבה ולא הבנתי איך? ניסיתי עם "הרפסודה" של העצים לשבור את התיבה וגם את העצים שחוסמים את המדרגות ולא הצלחתי. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחק אבל אחרי 10 דקות זה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות כי: זה מה שהמשחק דורש:Operating System: Windows 98/2000/ME/XP Processor: Pentium III 700 Mhz or Higher Video Card: 32 MB 3D Video Card Hard Drive: 1.4 GB HD CD-ROM: 8x or Faster RAM: 128 MB RAM ולי יש את הכל וזה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
וזה קורה המווון בבקשה עזרה.. והדרייברים שלי מעודכנים...ויש לי מחשב חדש... מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-