עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Roeebaeloha,

שלום אני הולך לרכוש נוידיה שילד ויש את פורטל שקיבל איטגרציה מלאה ואפשר להתקין אותו דרך החנות STANDALONE השאלה שלי האם אני קונה את פורטל דרך החנות אוכל לשחק בו במחשב וגם בשילד או בעצם האם יש דרך לקנות את המשחק פעם אחת כך שאוכל להוריד אותו גם למחשב וגם לשחק בו בשילד בלי להזרים מהמחשב אותו?

2. Started by Battlefield man,

יש לי בעיה ואני לא יודע איך לפתור אותה בבקשה תעזרו לי :'( התקנתי את המשחק אני מנסה להכנס אבל זה לא עובד זה מראה לי הודעה כלשהי אולי זה ה-crack צריך עזרה .....

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by KingYes,

אני עכשיו מאוד נהנה מסקיירים.. האם אני גם יהנה מה-Flaout? או שזה סגנון שונה לגמרי? מה שכן, את ה-DA2 מאוד לא אהבתי..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by GameGems,

Trine הוא משחק פלטפורמה פאזלים נחמד, שנותן לכם לשחק 3 דמויות באחד, ותצטרכו להשתמש בכל דמות ברגע הנכון כדי לעבור את השלבים. המשחק מאפשר גם מצב משחק עם חברים, שמוסיף אתגר לשלבים. מחירו בסטים עומד על 0.99$ בזמן סיילים, כך שאם אתם חובבי משחקי פלטפורמה, כדאי להשיג לכם עותק.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  5. טוב אז ככה לפני שתתנפלו עלי ותתחילו להשמיץ אני לא נציג לא של גימספוט ולצערי גם לא של נינטנדו גם אין לי מושג איך מאריו גלקסי וחוץ מHL2-EP2 ופורטל לא יצא לי לשחק במשחקים ברשימה חוץ מדמו של COD4\וקריסיס בכל מיקרה מאריו גלקסי משחק השנה של גימספוט מכל המשחקי מחשב וקונסולות http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23900 עכשיו אתם יכולים לזרוק את החיתולים המלוכלכים לבמה ;D ;D ;D

• 66 תגובות
    • 6k צפיות
  6. Started by YoniDahan,

טוב, אז הפאצ' המיועד יצא לאוויר (fall patch) ויש לא מעט דיווחים ברשת על בעיות כאלה ואחרות. לכל מי שעידכן, יש בעיות? אני עדכנתי והאמת אחרי כמה דקות של משחק, המשחק פשוט "קפא". מקווה מאוד שמדובר במקרה חד פעמי, אבל משום מה אני לא כל כך אופטימי :-) ובכלל, זה הפאצ' המדובר או שסתאם עוד 1.5 גיגה של עידכון אחר בכלל? http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/bf4-fall-patch-coming/

• 27 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. Started by halo,

http://img244.imageshack.us/img244/3236/hl22005090418165887uv7.jpg היצור הזה עומד ליד השער שעשוי מעץ מה צריך לעשות שם?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by Galit17,

כשאני מקבלת QUEST איך אני יודעת לאן ללכת? הסתכלתי במפה ולא רשום לי לאן...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by artyom,

אני לוחץ על האייקון וזה אומר לי שהכרטיס מסך שלי NOT SUPPORTED... יש אולי איזה PATCH שמוסיף את התמיכה בחומרה? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by zoyaniv,

מאיפה אני יכול להוריד את העדכון לגרסה החדשה או עדכונים אחרים אם יש

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  11. אפילו אם ליל כל הקדושים לא מדבר אליכם, שירות המשחקים של Valve נותן לכם סיבה למסיבה עם הנחות גדולות על שלל כותר, לארבעת הימים הקרובים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%97-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ilay22,

בהתחלה כשצריך למנוע מהטיל הגדול להמריא, אני לא מבין מה עושים עם המכישר המוזר הזה עם המספרים שרצים

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  13. Started by zerocool15,

נכנס ל cs v 1.6 וכשמנסה להיכנס לסרבר וכתוב conefting to network server קופצת שגיאה: counter-strike: hl.exe - application error The instruction at "0x07be57b9" reference memory at "0x07f51198". The memory could not be "read" Click ok to terminate progeam חיפשתי מלא בפורמומים ולא מצאתי פתרון הנה עזרווו העברתי את הזכירון הורטואלי כונן אחר ו הורדתי ג'אבה כמו שהיה כתוב בחלק מהפורמים לא ניסתי להוציא תזיכרון ולהכניס אותו שוב לא חושב זה יעזור שאר המשחקים עובדים טוב מעבד פנטיום 2.4 וינדווס 2000 סרברק פאק 4 ו256 זיכרון ראם שמעתי שיש גם פאטש לזה רק שלא הצלחתי למצוא אותו עזרה..

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by za-david,

אני משחק בברצלונה בליגה הספרדית, קניתי 2 שחקנים חדשים ומשום מה הם לא יכולים להשתתף במשחקי הליגה אלא רק במשחקי הגביע הספרדי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בכדי שיוכלו לשחק גם בליגה?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  15. גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Earis,

GG WP replay: http://www.leaguereplays.com/replays/match/223872/

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by etelsh4,

מישהו יודע איך מתקינים את המוד המדהים הזה?תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by Cyron,

היי קיבלתי beta key ל-sc2, הבעיה אני לא מצליח לשחק בגלל איטיות מטורפת יש לי אינטרנט 5/0.5 ב-013, פתחתי פורטים וניסיתי הכל ללא הצלחה האם הבעיה עם 013 ? איך הם במשחקי רשת ?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by עידו16,

הייתי רוצה לשחק ברשת את המשחק ואני לא יודע איך ואיפה אז בבקשה אם מישהו יודע איך ואיפה אני יכול לקבע עם אנשים אם יש אתה של משחקי רשת או משהו כזה תודה. :AR15:

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  20. כן אני חולה משחקי סימולטור של מטוסים ברשת . שותפים למשחקי F/A-18 ו- falcon 4 יתקבלו בברכה...

21. Started by matani122,

** אם זה לא שייך לפה נא להעביר את זה לפורום המתאים, לא ידעתי איפה לפתוח את זה ** לא מזמן קניתי מחשב חדש וחזק, תנו ליהנות ממנו תמליצו לי בבקשה על משחקים כמו: God Of War- רק למחשב. שיחקתי במשחקים שדומים לזה The Amazing Spider-man 1-2 // DMC Series // Dark Siders 1-2 // Deadpool // Legend Of Kora // Prototype 1-2 // Shadow Of Mordor. גם SaintRow שיחקתי האחרון בסדרה, פחות אהבתי אבל משחק חמוד. האגדה של קורה באמת היה אחד המשחקים.. ~ בקיצור אני מחפש משחקים בסגנון הזה, שאתה מתחיל מכלום ומקבל כל מיני כוחות ומתקפות מיוחדות בהמשך המשחק.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by gilloze,

כשאני משחק קאונטר סריק או לף לייפ 2 או סורס css\cs\hl2 יש לי fps מצוין אבל זה כל שתי דקות זה יוצא לי מהמישחק ניראה לכם שזה ווריוס או משו כי אין לי אנטי וורוס מה לעשות לפרמט תמחשב מה אתה אומרים תודה מראש זה יוצא כאילו לשולחן עבודה

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by [NOS],

אני בחיפושים אחר משחק נהיגה טוב (סטייל גרנ-טוריסמו ) אבל למחשב ולא לקונסולה ... אני מתכנן לקנות הגה בקרוב ואני צריך משחק שמתאים ... :auto: ואני לא מתכוון ל GTA ו-NFS כי למרות שיש נהיגה זה לא מציאותי בכלל תודה, דור

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. לא פעם ולא פעמיים אנחנו שומעים (ואפילו זורקים בעצמינו לאוויר) מספרים כמו 15 , 6 , 30 שמתייחסים לכמה שעות לוקח לעבור את הסינגל פלייר. אבל לא ראיתי שנשאלה שאלה "איך בכלל מודדים את זה?" הרי כול אחד עובר בקצב שלו וכמובן שלעבור את COD4 על VETERAN יקח יותר מאשר על הרמה הכי נמוכה. אז איך באמת מודדים את המספר שעות האלה?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. המשחק שמבטיח לתת לנו הרגשה אותנטית של חיים בימי הביניים, בהתבסס על מנוע ה-CryEngine, מקבל סרטון משחקיות מרשים חדש ותאריך השקה עדכני לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99/

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.