עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ברגע שנתתי אגרוף (לא משנה מתי) הוא פשוט התחיל להעיף אגרופים ללא הפסקה !! לא משנה מה אני לוחץ , אם זה עכבר או לא עכבר --> הוא ממשיך לתת אגרופים לנצח !! אם יש למשהו רעיון למה זה קורה (רק עם Attack) שיזרוק לי עצם. כרגע אני לא מסוגל לשחק מרגע שלחצתי attack...

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  2. היי! היום התחלתי לשחק AASF... נראה משחק חמוד, מה רע בלהרוג אנשים ;D אני צריך כמה עצות... נגיד אני נכנס לסרבר, ואז מופיע לי חלון שאני צריך לבחור קבוצה, בחרתי, ואז מופיע עוד משהו שאני צריך לעשות ולא הבנתי בדיוק מה ??? איכשהו אני נכנס למשחק, ואז יש לי סוג של רובה צעצוע שמחקה AK47 :-X יש אולי נשק אחר? אני צריך לקנות, כמו ב CS נגיד? אקדחים, רימונים, יש עוד מה לקנות? ואם יש לכם סתם טיפים נחמדים, מה המטרה במשחק הזה בכלל אתם מוזמנים להגיד תודה

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by DAN123,

אך אני ניכנס למסך הקונסול כדי לכתוב ולהפעיל קודים למשחק. תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lidorosh,

יש לי שאלה אם אני רוצה לנפעיל משחקים שהדרישות המומלצות שלהם ג'יגה ולי יש 512 ראם וכרטיס עם זיכרון של 256 mb כיצד יעבדו המשחקים? האם כדאי להתקין ולשנות רזולוציה?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by timac,

איך קוראים לאתר הזה שהוא מעדכן את המשחקים האחרונים שיצאו??? הוא מראה ברשימה את כל המשחקים שיצאו החדשים.. תודה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by WarMachine,

לפני כמה ימים (או שאולי היום) יצא סרטון לGOW2 והוא נראה פשוט מדהים, גרפיקה שבהחלט מראה שיש לPS2 הזקנה מה להציע, משחקיות כמו שרק GOW יכול לתת, בקיצור תאווה לעיניים, לא יכול כבר לחכות למה שבעיניי (ובעיני רבים) הוא משחק הPS2 הטוב בכל הזמנים אפשר לראות את הסרטון כאן:http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6148146&pid=932295 כעת למשחק הבא, Prey. משחק שמפותח לX360 ולPC כבר כמה שנים טובות, מבית 3DRealms (מישהו אמר מקס פיין? דיוק ניוקם דיליי פוראבר?), משחק FPS מדע בדיוני, די ביזארי האמת, אבל לפי כל הכתבות והדעות עליו הוא הולך להיות הדבר הבא למחשב האישי, קצבי, נראה טוב, ובעיקר מיהנה. נצטרך לחכות(כנראה לא הרבה) ולראות אם אכן הוא יהיה כזה, אבל מה שבטוח הוא …

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by yotam360,

יש לחבר שלי מישראל PSP שהוא קנה מארה"ב והוא רוצה לקנות משחקים מישראל... האם הוא יכול לקנות משחקים מישראל???

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by Pease Brother,

היי יש לי שאלה בקשר ל CD-KEY של BF2 אז ככה אים נגיד יש לי ACOUNT במחשב הישן ואני רוצה לשחק במחשב החדש אז האם אוכל לעזות זאת או שאצטרך למחוק נהנחשב הישן ואז לשחק? ???

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by RoyShefy,

שלום, אני משחק במשחק World of Warcraft כבר שנה. לפני חצי שנה התחילו לי FPS Drops פה ושם, לא ממש הטרידו אותי אבל ב3 חודשים האחרונים זה התגבר ועכשיו כל כמה שניות הFPS יורד מ40 ל5 וזה פשוט בלתי נסבל. התקנתי WinXp מחדש התקנתי את כל הדרייברים האחרונים והתאכזבתי לגלות שWoW עובד בדיוק כמו מקודם. אני רוצה לציין שלא פירמטתי אלא רק התקנתי מחדש וכל הרג'סטרי נקי עכשיו כמו חדש. גם כן ניסיתי להוריד את ה Fast Write וזה לא עזר, הוספתי זכרון וירטואלי (2048-2048) וזה לא ממש תרם גם כן. בהגדרות נמוכות עדין יש דרופס באותה מידה, ולא הפילטרים לא עובדים. עשיתי Defragment המון פעמים ויש לי 40GB מתוך 80GB פנויים. שהתחלתי לשחק לא היו דרופס בכלל והכל עבד מושלם עם המפרט הזה: 2.6MHz HT+Duel Channel יש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ואיפה אפשר לדעת את זה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by gilloze,

כשאני משחק קאונטר סריק או לף לייפ 2 או סורס css\cs\hl2 יש לי fps מצוין אבל זה כל שתי דקות זה יוצא לי מהמישחק ניראה לכם שזה ווריוס או משו כי אין לי אנטי וורוס מה לעשות לפרמט תמחשב מה אתה אומרים תודה מראש זה יוצא כאילו לשולחן עבודה

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by -R-E-L-,

יש למה לצפות כל בעלי PSP. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7493 הבעיה היחידה שהוא יעלה 90$ וכמובן בארץ הרבה יותר (בסביבות ה600-700 ש"ח).

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  13. האם זה הגיוני? קרה למישהו גם דבר כזה? לא יכולתי לעמוד בסכום ולקחו לי את הכסף..זה פעם שניה שזה קורה לי...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Torn,

אני בשלבים הראשונים, אני נמצא בתוך תעלה כזאת, שמשני צידיה עומדים חיילים שלי שחוסמים לי את הדרך, ומהצד השני יש פתח שאני לא מצליח לעבור בו. זה כאילו הוא לא מצליח להכנס לפתח, עכשיו אני לא יכול להתרומם ובקושי יכול לזוז שם. איך אפשר להכנס לפתח הזה?

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by KOBRA CHOPER,

what is better to buy new pc with conore or xbox 360 with normal tv

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  16. http://www.businessweek.com/innovate/content/jun2006/id20060622_036076.htm?chan=tc?campaign_id=rss_tech

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by erap129,

אוקיי שקיבלתי את המחשק הרצתי אותו וראיתי שזה בלתי אפשרי לשחק בו (הייתי על 4 FPS בערך) ויש לי FX5200 P4 2.8 512 DDR400 ואז הורדתי את OLDBLIVION (התוכנה שמאפשרת לכרטיסים כמו GF3, שלי וכו' להריץ את המשחק) הרצתי את התוכנה על ההגדרות הכי נמוכות שהתוכנה איפשרה וראיתי ירידה ענקית בגראפיקה אבל המשחק עדיין פועל על 5 FPS. ואני מריץ משחקים כמו HALF LIFE 2 על הגדרות סבירות בלי בעיה על 30 FPS ולמה המשחק הזה שעם OLDBLIVION יש לו גראפיקה גרועה מHL2 בהרבה לא רץ לי כמו שצריך? ועדכנתי דרייברים זאת לא הבעיה

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  18. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by bluemail,

למי עבד המשחק על 5200 של נוידיה

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  20. אני לא האבתי לישמוע על שלט פשוט יותר שנינטנדו התחילה לדבר על זה (לפני המצגת) וב360 זה ניראה רעיון מטומטם כי הוא כבר מספיק זמן בשוק ולשנות שליטה באופן משמעותי יבלבל תשוק אומנם סוני הצליחה בזה אם הPS1 אבל זה דפק לקוחות ישנים שבחלק מהמישחקים היו חיבים דול שוק אני גם מאוד מקווה שהם לא יחכו תנונצקו מספיק סוני עשו חצי חיכוי עריכה- http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=97906

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dark_zero,

הוספתי שרת באתי לשחק והמשחק מוציא לי את זה: http://img157.imageshack.us/img157/604/10an2.jpg אנשים תעזרו

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  22. שאלה בנושא.

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by tombcatz,

אני עוד מעט הולך להתחיל לשחק במשחק,ולפי מה שהבנתי השליטה היא די מחורבנת... בכל מקרה-מה המקשים במקלדת לכל הפעולות?אודה למי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  24. שלום לכולם תראו אני קניתי את המשחק שבכותרת ממש קניתי אותו מקורי 200 שקל..באמת..עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה והתחלתי לשחק ויש לי בעיה עם הווליום כאילו הקול של המשחק עצמו עובד אבל כשאני לוחץ על חייל או מפקד הוא אמור להגיד משו תמיד זה ככה בכל משחקי האסטרטגיה...וכאן הוא לא אומר כלום!!! ר פשוט לא מדבר רק הקול של המשחק עובד וזהוווו לא עובד הקול שאם נגיד אני לוחץ על חייל אז הוא אומר משו...תראו אני ממש ממש ממש עצוב ומבואס כל כך ממש בא לי לבכות כי חיכיתי 3 חודשים למשחק הזה וסוף סוף שיש ל אותו הוא לא עובד לי כמו שצריך אז בבקשה איך אני מסדר את הבעיה עם הקול בבקשה תעזרו לי מה לעשות?? (יש לי כרטיס קול מובנה עם הלוח אם כמו להרבה...עם directx 9 האחרון) בבקשה אם תעזרו אני כל כך יודה לכם אי…

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by DS,

יש למישהו המלצה לאיזה משחק שיעביר ת'קיץ? יש לי את PES 5 את The Movies וזהו אה כן ו 3D Driving School סיימתי את הסנדק פעמיים וגם את GTA SA. קיצור משחק פעולה משהו טוב אבל לא כמו G.R.A.W או Battlefield.

• 9 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.