משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, נראה לי שזה המקום המתאים ביותר לשאול את זה. אף פעם לא קניתי משחקים באתרים בחול ובחיפוש באינטרנט כל אחד אומר משהו אחר. אז השאלה שלי היא, מאיפה הכי כדאי להזמין משחקי מחשב בהזמנה מוקדמת? אני מתכוון לקנות באטלפילד ועוד כמה.. אבל נתחיל מבאטלפילד. ושאלה נוספת, האם כל גרסה שאני אקנה של באטלפילד כוללת שימוש במולטיפלייר (זה הדבר החשוב ביותר עבורי) ? כי ראיתי בכל מיני אתרים הפרשי מחירים מטורפים ואני באמת שלא מבין למה... אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הבהירות של המסך, זה לא מפריע לי כי בווינדוס העליתי את הבהירות, אבל במשחקים כמו NFS MW אני רואה קצת חשוך משהוא מכיר אולי תוכנה להעלות את הבהירות של המשחקים ידנית כשאין אופציה כזאת במשחק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איך אני הורג את המפלצת הגדולה שמחזיקה את חברה שלי ,והאם זה השלב האחרון?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
לרגל הציפיה המוגזמת לCOD6 חשבתי לפתוח ת'רד על משחקים שהציפיה וההייפ המוגזם כלפיהם פגעו בחויית המשחק בהם. הדוגמאות שלי יש בראש כרגע הן באטמן החדש ואליס,ובאופן אישי AVP2. כולם אגב משחקים טובים שפשוט פחות נהנתי מהם בגלל ציפיה מוגזמת. COD4 אגב ניסיתי לתומי פעם וממש התלהבתי.האם זה היה אותו דבר אם היתי מזיל ריר על טריילרים שלו באינטרנט וסופר ימים ליציאתו? הטיעון שאני מעלה פה זה שהייפ מצד החברות ו"פנבוי"יזם מצד הגיימרים אולי תורם למכירות אבל פוגע בחויית המשחק. אתם מוזמנים להביא דוגמאות משלכם או פירכות וטענות נגד קביעה זו. (אכזבות,משחקים שעמדו בכל הציפיות,"אתה מבלבל במח","אתה מועף מהפורום",כאלה דברים)
-
- 92 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
-
אהלן.. אני ממש מצפה כבר למשחק החדש שעומד לצאת, ופשוט נראה לי מוזר שעד עכשיו שיחררו את הדמו רק ל- 360 ולא למחשב. הסיבה היא שהמשחק יוצא ב- 13 לנובמבר שזה עוד שבועיים וחצי בערך. מישהו יודע האם יש סיבה מסויימת ל"עיכוב"? תודה וסוף שבוע טוב, עודד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק ממש קטן (5mb) ומצחיק שנתקלתי בו: http://www.ragdollsoft.com/ragdollmasters/ זהו shareware, בכל מקרה לי יש את הגרסא המלאה. המשחק ממש כיף, לא יותר מ-4 כיוונים (לחצנים) והולכים מכות. 1 נגד מחשב \ 2 נגד מחשב \ 1 נגד 1 הוא מגיע בלי gravity אבל במלא אפשר לכוון את זה... בעקרון אתם שולטים רק בראש ובכך גורמים לגוף לתת מכות ולעשות תרגילים מאולתרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם ידידיי במציאת הדמו הבא PRO RACE DRIVER אם תמצאו אתר לינק FTP או כל דרך אחרת להוריד את הדמו אודה לכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד משחק מדהיייייייים עדיף קישור מהיר אבל לא משנה לי גם איטי פשוט חייב את הדמו שיצא לא מזמן תודה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני לא מבין אני רוצה לשחק בבטלפילד 2 או ב CONTROL STRIKE בסרברים אבל עושה בעיות לא מראה לי את הסרברים אז אוליי כדי לשחק אונליין אני צריך לקנות את המשחק האורגינל או שמוריד ומתקין איזה פאטצ כדי לעבוד ....
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה, כמו שכולם מכירים - יש משחק שקוריאם לו GTA:SA. למשחק הזה יצא גרסת מולטי שבעיקרון הפכה לגרסה של "Deathmatching" משעמם. הסרבר הזה שונה, הסרבר הזה הוא סרבר Roleplaying. בעיקרון פה אתם ממציאים לעצמכם דמות וחיים אותה: כל החלטה קטנה שלכם יכולה להשפיע על אופי העיר בעוד כמה ימים, אפקט הפרפר. יש לסרבר כמה חוקים, הוא מתנהל בצורה קפדנית לרמת Roleplaying גבוהה - ככה שאם פתאום תגידו בצ'אט הרגיל "LOL"... כנראה שתקבלו קיק ואזהרה. אתם הדמות שלכם, אתם לא מישהו שיושב ליד מחשב - זה מה שהסרבר הזה מנסה לעשות. -- כרגע, אגב, יש קצת משתמשים [8-10] ובערב בערך 30-40, זה בגלל שהיו בעיות בגרסה הקודמת ועכשיו הם מוציאים סקריפט חדש לסרבר עם המון המון אפשרויות חדשות, ובגלל שהסקריפט לא גמור…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המישחק דום 3 (צרוב מחבר) איך אני אמור לדעת אם הוא התקין לי וירוס\תוכנת ריגול? ומתי זה יפעל לי ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
---------------------------------------------------------------------------- קודם כל ,אדמינים - אל תבהלו! זהו תר חוקי לכל. הגרסה שעליה אני מעלה את נושא ניתנת ל15 יום באופן חוקי מחברת EPIC! --------------------------------------------------------------------------- אז ככה לכל מי שהתנסה עם הגרסה הזאת יש לי שאלה אליכם: הורדי את הגרסה הזאת ב-65 קבצים של 15MB ועכישו יש לי בעיה בלהתקין אותה.. זה לא משחק שבא בפורמט ISO או BIN אלא זה פשוט לקחו את תוכן הדסיק וקיבצו אותו לקבצי RAR! אני מקווה שעד כאן ברור. טוב אני לוקח את הקובץ הראשון נפתח WINRAR ושמה תיקה בשם UT2003 אני לוחץ עליה ועשה לה EXTRACT (מקווה שכולם מסכמים איתי) אך זה רושם לי מלא ERRORS! WRONG METHOD. ניסיתי גם לפתח את זה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן אנשים.. סוף סוף הרכבתי את המחשב החדש שלי ונחוש מה הדבר הראשון שעשיתי??? הלכתי להוריד את UT 2003 BETA! בכלל לא ציפיתי שזה יפעל חלק וכל זה.. אבל בכל מקרה פתחתי את ה4GB של המשחק נכנסתי לתכוכו , נכנסתי לSETTINGS שמה היה כבר הכל על ON ו HIGH! והרזולוציה היתה 1028 * 784 בחרתי לי שלב שאני רוצה לשחק בו , המשחק טען כמה שניות (אחדות!) ופשוט נדהמתי!!!!!! המחשק פעל חלק לחלוטין והגראפיקה פשוט מדהייייימממממההההה!!!!! :o כזה דבר ראיתי רק בסרטים!! עדים מכל מקום, גופות מתפוצצות ועפות, דם בצבעים שונים,נשקים מדהימים,סלטות וטריקים מדהימים אפשקטים, השתכפויות!! בקיצור משהו שאף אחד מהיתנו לא ראה עדיין באמת!!!!!!!!! :AR15:!!! בקיצור בעוד שהמשק פועל חלק בלי תקיעה אחת החלטתי להתגרות…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה כבר שנים לא מוציאים משחק אסטרטגיה אמיתי עם נשקים וכלים אמיתיים ולא כל מני כלים ונשקים דמיונים? אני מחפש משחק אסטרטגיה כמו גנרל שרוב הכלים שם אמתיים יש משהו כזה היום או להמשיך לחק מגנר? תודה על העזרה ושנה טוב לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מבמאפיה והמשחק לא רץ לי בכלל! טוב,וגם לחבר שלי שיש לו מחששב כמעט בול כמו שלי. המחשק זז בסדר אבל כל הזמן נתקע לשניות ולא רץ בכלל חלק,וגם המכונית זזה מאוד לאט, מה הבעיה יש לי מחשב טוב (אני חושב) AMD Athlon XP 2000+ SUMA geforce 4 TI 4200 64MB OC 300/600 mhz DDR 256 333MHZ ואני עם windows xp אם זה משנה,כי חבר שלי אומר שהוא מחליף ל-2000 וזה יעבוד הרבה יותר טוב!??? מה לעשות אני משתגע,אני גם עושה על רזולוציה די נמוכה: 1024-768 16 bit medium details low shadows מה כבר לא בסדר? GTA3 פועל בטיללללל!!!! וברזולוציות הרבה יותר גבוהות!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לסיים את הקמפיין invasion to normandy. האם ישנם עוד קמפיינים שבאים אחרי זה או שאני קרב לסוף המשחק? האם יש חבילות הרחבה למשחק הזה או משהו דומה? האם יהיו בעתיד? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש.... המפרט בחתימה. 8000 שקל כמעט ואני ממש מאוכזב.! יש הרבה בעיות ובעיקר מעיין תקיעות כאלה במשחקים. לא משנה באיזה גראפיקה אני עושה תמיד יש התקעיות האלה. קוויק4 טס בכל מצב ובכל גראפיקה אבל עדיין יש את התקיעות זה ממש לא יכול להיות עם 2GB זיכרון וכזה כרטיס מסך. הבנתי שיש בעיה עם מעבדי dual core ומשחקים! הורדתי את כל התיקונים של amd ושל MS שאמורים לפתור את הבעיה. ניסיתי לתקן באמצעות affinity לבחור רק במעבד אחד וגם זה לא עזר. פירטמתי כבר פעמיים והתקנתי את כל הדרייברים,העידכונים והביוס הכי חדש ללוח שלי! טמפ' בסדר גמור. התוצאות של 3dmark ושאר בנ'צים מעולות. וכלום לא עוזר!!!! האם למישהו היה את הבעיה ואיך הוא טיפל בה?? מה עלי לעשות? זה ממש עלה לי על העצבים...אולי הבעי…
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש וודו3, והוא קנה לפני כמה זמן GTA3(בזבוז כסף על כזה כרטיס מסך, אבל לא משנה), יש לו אגב P3 1ghz או 800mhz, לא בטוח ממש, אחרי שהתקנו את המשחק, הפעלנו, התחלנו לשחק. נסענו קצת עם המכונית שמקבלים בהתחלה, והופ, המחשב נתקע. האור התחיל להבהב כאילו המחשב "עובד" (לא התעניינתי מה זה באמת אומר מאז שהייתי בן 6 בערך ואמרו לי "המחשב חושב.. חכה"), אבל חיכינו בערך 5-10 דקות והוא עדיין המשיך להבהב שם.. הפעלנו מחדש, חשבנו אולי זה סתם תקלה חד פעמית, התחלנו לשחק - ושוב, הפעם לקח לזה קצת יותר זמן אבל שוב נתקע, חיכינו 10 דקות וכלום. יש לו directx 8.1 (בהתחלה היה לו 4, בגלל זה הוא קרה לי בהתחלה כי המשחק לא פעל), והמשחק הכי חדש שהיה לו עד עכשיו הוא Serious Sam (הראשון), שאגב שמתי לב בו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במהלך השנים, מעריצים של סדרות משחקים שונות יצרו משחקי שיכולים להוות תוספת לא רשמית לאותן הסדרות. חלקם מוצלחים במיוחד וקשה להאמין שהם לא משחקים רשמיים.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
CELERON 700MHZ 256MB SDRAM RADEON 9250 128MB בלי שטויות פשוט תענו לי
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני יודע שאני קצת בדיליי אבל אני מאוד אוהב את המשחק הזה אז שוב חזרתי לשחק בו.... התקנתי אותו והפעלתי ....הכל עולה אבל הוא זז לבד.....מזה?? אני לא מצליח לשלוט בו לפעמים אני מצליח לכמה שניות ואז הוא עושה מה שבא לו... עכשיו.... מה זה יכול להיות?? דריוורים אולי?? משהו ?? אין לי מושג חייב את עזרת המומחים... תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אין לי מושג מה אני צריך לעשות שמה כבר טחנתי תמוח ולא הצלחתי למצוא פתרון אז אני פונה אליכם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-