עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מי שאוהב משחקי אסטרטגיה טקטים ודאי משחק/שיחק במשחקים קומדוס/2 ודספרדוס... ועכשיו יוצא רובין הוד, שאמור להיות משחק שבאמת חורשים אליו, לעומת דספרדוס למשל, שיש שם "רק" 25 שלבים, רובין אמור לתת הנאה של עד 40 משימות, ו12 גיבורים במשחק ולכל אחד 3-4 יכולות שונות. יצא דמו אתמול והממשק שם ב00ל כמו בדספרדוס וקומנדוס, אולי שינוי פה ושם, אותה חברה שהוציא את דספרדוס... לינק איך לא?! גרפיקה נהדרת ונוחה לעין, מבט איזומטרי... דמויות מפורטות נהדר... סאונד מותאם לזמנו של המשחק (בימים הביניים לא?) תהנו ותנו דעות בקשר למשחק... ועכשיו נעבור לב-ע-י-ו-ת שלי עם המשחק (איך לא...) כאמור יש לי רדאון 8500, ולפני שהחלפתי אותו מGF4 MX לא היו בעיות כל שהם במשחק דספרדוס... ואז קניתי את הרדאון הגיבור ש…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Zbbabir,

אהלן, אני בדיוק רוכש מחשב חדש שהולך להיות חזק מאוד ויוכל להריץ כל משחק כבד שיש היום. בזמן האחרון די התרחקתי ואני לא מעודכן בכלל במה שהולך בעולם הגיימינג, והדבר היחיד בערך שעניין אותי זה Watchdogs. בכל מקרה אני צריך המלצות למשחקים, לא באמת משנה אם הם כבדים או לא, אבל משחקים טובים שיעבירו את הזמן, לא מעניין אותי הז'אנר, באמת שהכל תופס, העיקר שיהיה משחק שמעביר זמן וכיף לשחק בו. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MDK,

עד לפני יומיים המשחקים האלה עבדו כמו שצריך...פתאום היום אני ואחי גילינו שבשני המשחקים יש בעיה מוזרה: מס' שניות לאחר שמתחילים את המשחק (בשניהם), לא משנה אם זה skirmish או Campaign, היחידות שלנו מתפוצצות וכתוב Game OVER... זאת אומרת שכמעט מההתחלה השחקן "מפסיד"....אני מניח שזה כתגובה למשהו חדש שהותקן על המחשב... הדברים היחידים שעשיתי היו: התקנת NERO התקנת SP1 לwindows xp הפעלתי הגדרות בrefresh force לתיקון הRR התקנתי RENEGADE (גם של westwood) והמרתי את הכוננים מFAT32 ל-NTFS. עכשיו אני מניח שזה לא האפשרות האחרונה כי כל השאר עובד בסדר ולא מתפוצץ עד כמה שידוע לי ... האם ייתכן וזהו באג ב-SP1?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. לאחר חודש שלא יכלתי להריץ את המשחק על המחשב שלי, למרות כל העידכונים שעשיתי, לדרייברים ועם מפרט מחשב מעולה וסוף סוף חשבתי שצריך לשדרג את המחשב שלי כי הוא לא יריץ את המשחקים בכלל. אז גיליתי שהבעיה היתה טמונה בכרטיס קול, בזמנו היה לי כרטיס קול מובנה של לוח אם, שעשיתי שידרוג לכרטיס קול כדי לשמוע בסאונד יותר איכותי עם הרמקולים שלי, קניתי את כרטיס קול Platinum X-Fi, והמשחק רץ ממש חלק ובלי בעיות! עם המפרט: Intel E8200 Gigabyte DS3-P35 G.skills 4GB 4-4-4-12 800Mhz Nvidia 9800GTX אז מי שסובל משגיאות, ותקיעות בזמן המשחק המלצה שלי, לעדכן כמה דברים: דרייברים של המחשב, לוח אם, כרטיס מסך וכו'. לעדכן דרייברים של כרטיס קול במידה זה עדיין עושה בעיות - לקנות כרטיס קול חיצוני כמו X-Fi…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by bluemail,

למי עבד המשחק על 5200 של נוידיה

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by kobipk,

שלום לכולם לאור תלונות של חברים בפורם על בעיות חיבור server has timed out game got disconnected ועוד... החלטתי לקחת יוזמה ולעשות מדריך שיסדר לכולם את הבעיות נתחיל ראשית ראוטר. פתיחת פורטים 14000-14016 UDp ] UDp 22990-23006 ] UDp 25200 - 25300] 20000 - 20100 tcp ] 80-80 tcp ] אחרי שפתחנו את הפורטים ניכנס למערכת הראוטר ונבטל את האפשרות UPnP אחרי זה לכבות והלהדליק את הראוטר עכשיו נלך להתחל בכתובת למטה נרשום run =בעיברית = הפעלה וניכנס להפעלה/run ונרשום שם services.msc הדף שנפתח תרדו למטה וחפשו את UPnP Divice Host קליק ימני ותעשו הפסק/STOP …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. http://www.commonsensemedia.org/reviews/review.php?id=2997&type=Video%20Game את השורה הזאתי הכי אהבתי "It's simply too graphic, too intense and too scary for anyone under 17."

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Googleness,

מכיוון שמשעמם לי ברמות על מטורפות מהמשחק החלטתי לבצע בו סופר דופר של העמסת מודים... 1. <a href="http://skyrim.nexusmods.com/content/modmanager/">Mod Manager</a>, עקרונית כל המודים שפירסמתי הם מSkyrim Nexus. פתחו חשבון באתר הורידו את התוכנה ולאחר מכן התקינו במחשב. בחרו בהפעלה הראשונה את סקיירים מהרשימה ותוודאו שהוא מזהה את התיקייה הנכונה. עכשיו כל מוד באתר שתרצו להוריד תבחרו Download with download manager והתוכנה תיפתח אוטומטית תוריד את המוד מהאתר ותתקין אותו במקום הנכון בלי שתסתבכו. נתחיל במודים ההזויים יותר שלא התקנתי אבל היה נחמד לראות שיש אנשים מופרעים מספיק בשבילם, 2. <a href="http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=8714">Adult Show XXX - A…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. הצד האפל של ה-DRM: כותר האסטרטגיה Anno 2070 הפך בלתי נגיש לרוכשים לגיטימיים, גם במצבי משחק לשחקן יחיד, בשל מפתחת הגנת הקבצים שהפסיקה לעדכן את המוצר שלה לכתבה

10. Started by Domovoi,

איך אני מפעיל HDR+AA ב FAR CRY? התקנתי את ה PATCH 1.33 ויש לי X1800XT :]

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by dmanbuhnik,

אני כבר הרבה זמן מחפש איך קוראים למשחק ישן טוב ששחקתי בו מה שאני זוכר ממנו זה: - נראה לי שהשם שלו מתחיל ב"E" אבל לא הכי בטוח - זה משחק עסקים - המגרש הוא לוח "3D" כלומר הוא 2 מימדים אבל במבט איזומטרי - כול הלוח זה משטח אחד אחיד שמחולק לקוביות - המטרה זה להשתלט על כול הלוח או להרוג יריב או להגיע לסכום מסויים של כסף, תלוי במשימה - כול שחקן מתחיל עם בניין אחד במשבצת אחת שבו הוא יכול לבנות דברים שונים שהם בעצם מחלקות שונות של חברה (כול אחד משחק במנכ"ל של החברה), זה יכול להיות מחלקת שיווק שהיא מגדילה לך את המכירות, יכול להיות מחלקת משפטים שנותנת לך נקודות להגנה מפני תביעות שונות, יכול להיות מחלקת ביטחון שנותנת הגנה מפני פריצות, יכול להיות מחלקת מחשב שנותנת לך אפשרות לפרוץ ולהרו…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  12. בבטלפילד 2 בכרטיסי ATI רואים די מכוער את הצללים.......יש איזו דרך לפתור את זה (זה אצל כל מי שיש לו כרטיס ATI בדקתי) וכל הדרייברים מעודכנים ל 5.10

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  13. קודם כול, שנה טובה לכולם . הורדתי את המשחק החינמי Aces High 2, אבל כשאני מנסה להרסם למולטי, זה אומר לי לרשום גם cupon cod או משהוא כזה. מה זה הדבר הזה? איך אני משיג? דבר שני, איך עובד המולטי במשחק הזה בכלל? תודה לעוזרים! אלון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yoda_1168,

I just bought the orange box and I'm having problems with steam. The first issue I had was that there wasn't an English installation on the CD (only Finnish, Dutch etc, what the fuck?) but I got around that by downloading steam online. Now it won't let me install the games off the CDs, It wants to download them. How do I make it install off the CDs? The CDs don't autorun by the way.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by LazyBoy,

http://uk.gamespot.com/news/6251457.html?tag=gallery_summary;title

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by coorva,

מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המישחק PAINKILLER עם חבילת ההרחבה שלו BATTLE OUT OF HELL??? בהרבה חנויות מישחקים לא ניתן להשיג את המישחק הזה.

17. היי חברים פעם ראשונה שאני נתקל בזה, העיפו אותי משרת בגלל שאני מישראל (השרת מטורקיה) - קבלו תמונה. ניתן לעשות משהו?! זה פשוט בזיון!

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by oorlevi,

אתר הבית: http://www.muline.co.il/heb/ הקהילה חדשה השרת נישאר באנגלית ולא מתורגם לעיברית ככה שזה יותר יפה! אין עכשיו הרבה שחקנים כי הקהילה חדשה אז זה הזמן שלכם להתחיל ולהיות בין הטובים שרת טוב 150EXP 65% נפילת חפצים! בחנויות יש דברים בסיסיים בלבד ככה שאת החפצים החזקים צריך להשיג לבד וזה הופך את המשחק למהנה יותר! השרת לא יפול (אולי רק לתחזוקה) כי שולם כסף ל-3 שנים מראש! בקיצור שווה! תורידו תביאו לאנשים שאוהבים שהקהילה תיגדל!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות לחבר שלי לבר-מיצווה זה דיי דחוף הבר מיצווה מחר... בבקשה תגידו לי אם אפשר להשיג את זה בארץ? : ואם כן האם המחיר של זה הוא בין 180 ל 220? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by tania131,

הורדתי את הדמו, וכשאני מדליק את המשחק יש מין מסך סגול בהיר כזה, ועם אני מוריד את זה למטה יש הודעה של CRITICAL EXPECTION משהו כזה... המפרט שלי: AMD ATHLON 64 +2800 512MB RAM RADEON 9600 XT עריכה: הנה תמונה: http://img217.imageshack.us/img217/1830/12qb1.jpg

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  21. חבילת Humble Bundle חדשה עלתה לאוויר ומציעה לכם לרכוש כמה מהלהיטים של חטיבת הגיימינג מבית Warner Bros במחיר מציאה לכתבה

22. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, יש לי PES 6 ואני רוצה לעשות עונה עם קבוצות שאני בוחר מכל הליגות. אני לא מוצא את ליברפול וצ'לסי למרות שלפני חודש בערך כשיצרתי עונה שמתי אותם בליגה... יכול להיות שצריך להעביר קבוצות בליגה האנגלית כדי לראות את כל הרשימה...אני לא יודע איך אני עושה את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by Vidati,

שלום לכולם, בעידן שלנו רובינו לא קונים את המשחקים שלנו (גם אני) אבל אספתי קצת כסף ואני רוצה לקנות משחק פעולה גוף ראשון או שלישי... אני לא ממש אוהב את כל התפקידים למינהם.. אז אל תציאו WOW וכאלה... מרוצים לא ניראה לי שיש והסטרטגיה אני לא ממש מתחבר, מה שנשאר זה פעולה... מה שחשוב לי זה המולטי בעיקר... אז חשבתי COD 4 אבל שיחקתי בו גם ברשת (לא חוקי) ובהתחלה אהבתי אבל אחרי שמסיימים את הרמות כבר לא כיף... אז אולי CRYSIS זה משחק ממש טוב שאני משחק בו עד היום בסינגל ובזמנו מאוד אהבתי את המולטיבטא. אז מה אתם אומרים על CRYSIS? ואל תגידו לי שיש שרתים פרוצים, כי אני קונה משחק לא רק בגלל המולטי אלה גם בשביל לעודד את המפתחים, כמובן שזה טיפה בים אבל לפחות אני יוצא בסדר בעיניין, אח…

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  24. גם מ-Battlefield 1 ומ-Titanfall 2 תוכלו ליהנות בקרוב בשיטת "שחק כפי יכולתך" בעלות כוללת של 4 יורו לחודש, או פחות לכתבה

25. Started by sgt_flippy,

מתי יש בקרוב איזה תערוכה או כנס של משחקי מחשב?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.