עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by redti,

מחר אני יעלה תמונות למה עוד רבע שעה אני סוגר את הבסטה. מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה לפה תמונות יש לי WIN XP.

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by tania131,

מישהו פה מכיר את המשחק GOTCHA? תספרו לי עליו איך הגרפיקה והאם זה משחק יפה בכלל...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. השדרוג של פלטפורמת הגיימינג עשוי להפוך את החיים שלנו לקלים יותר, ואולי לחסוך עלויות המרה מיותרות לכתבה

4. Started by chap123,

נתוני המחשב: מעבד: E6750 2.66GHz זיכרון: 2 GB DDR2 כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS משום מה התקנתי משחק לאחי הקטן Lord of the ring conquest והוא עובד טוב מאוד ואז התקנתי Fifa 2010 ועוד איזה משחק של Lego Starwars חדש והם בכלל לא עולים... כלומר ב Task manager המשחקים לא נמצאים בתהליך הפעלה!!! למה זה ככה????

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shikasha,

שלום, קניתי מ Steam את Fallout 3: GOTY, כשאני מנסה להתחיל משחק חדש המשחק פשוט קופא ואני צריך לסגור אותו דרת מנהל המשימות. דבר דומה קורה אפילו אם אני מנסה לצאת מהמשחק רגיל. ניסיתי דברים שראיתי שמציעים ברשת כמו להתקין DLL אחר ו/או לשנות קובץ INI אך ללא השפעה כלל. עשיתי ולידציה של הקבצים מ Steam, עבר בסדר. שלחתי מכתב לעזרה הטכנית, לא ענו לי. מישהו נתקל בזה? יש רעיון למישהו?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Command & Conquer 3 Tiberium Wars עשיתי שמירה שנייה לפני שאני עובר את השלב גראונד זירו וכל פעם שאני עובר את השלב הוא לא ממשיך לי למקום אחר במפה אלא פשוט יוצא לי לתפריט הראשי בלי השמירה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by alonpartuk,

מישהו יכול להמליץ לי על משחקים מחשב לאח שלי הקטן הוא בן 10 אני צריך משחקים בלי אלימות ובלי סקס תודה לכל העוזרים בקשר לדרישות מערכת זה לא בעיה

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by generalA,

יש לי סימס 2 בגירסת 4 הדיסקים מהליונטוורק. התקנתי את המשחק אך אופציית הבניה לא עובדת.. מה עושים??

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by killer4god,

סתם רוצה לראות תגובות של אנשים בקשר למישחק.

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by Earphoned,

האמת היא שנתקעתי בחלק הזה לפני הרבה מאוד זמן.. אז פשוט גיביתי את השמירה האחרונה, והנה במחשב החדש(ותודה לHWZONE על המפרט! ) אני החזרתי אותה. בכל מקרה, נתקעתי כאן: (מאחוריי יש את השער המגנטי הכחול הזה שאני לא יכול לעבור בו אבל יריות וחפצים כן, ומימין מדרגות שמובילות למעבדה הקטנה הזאת שם.) אז.. מה עושים? נ.ב. אני גיביתי רק את השמירה הזאת ולא את הקודמות אם זה משנה משהו.. בתודה, רן.

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  11. היום הרכבתי במחשב הישן של אח שלי Geforce 2, וכרגיל המחשב המעפן של אח שלי ממשיך לעשות בעיות. המחשב הוא - P3 450 Mhz 128 MB Ram Sdram Gf2 Mx200 SIS MotherBoard AGP 2X אח שלי ניסה היום לשחק במשחקים כמו Project IGI או MU Online אבל נתקל באיטיות אדירה ובמעין ארטיפקטים. (זה גם היו לו עם כרטיסים אחרים כמו Voodoo3 ו- Riva TNT2). הדוגמה מצורפת, תודה! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by hagai-,

אני במשימה של "Find the ship's brig and rescue captain Keyes" , הרגתי את כולם, פתחתי את כל הדלתות, אני לא מוצא מה לעשות כדי להמשיך הלאה.. השלב הזה כמו מבוך עם כל הדלתות והחדרים. אם מישהו עבר את זה אשמח לשמוע מה עושים..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Albetron,

הכל התחיל מזה שפרמטתי את המחשב ולאחר מכן העברתי כמובן את הסייב למערכת החדשה. לאחר מכן כשבשמירה הזו אני מחזיק ביכולת להפוך לLord vampire. אני לא רואה יותר את הדיאלוג שמאפשר לי להפוך חזרה לWerewolf בתפריט הדיאלוג של Aela :\ אציין כי במערכת הקודמת לפני הפירמוט זה היה אפשרי. וכמובן מותקנים אצלי כל חבילות ההרחבה. איך ניתן לפתור את זה ולהפוך שוב לאיש זאב?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by Crash5,

לאחרונה קורה לי דבר מוזר. במהלך התקנת משחקים (קרה לי כבר ב2 משחקים) ההתקנה נעצרת וקופצת הודעת שגיאה. האם מישהו נתקל בזה אי פעם ויודע כיצד לתקן את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by MODI,

זה משגע אותי כ"כ הרבה זמן עבר ועדיין לא יצא פאץ' נורמאלי שיסדר את זה. המשחק עלה לי 200 שקל כואב בכיס שאני לא יכול לשחק רבע שעה מבלי לתת מכות לשלוחן בגלל הקריסות. עובדים על זה בכלל?

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by talkfir,

אני מחפש את TFX -סימולטור טיסה f22 lightning-כנ"ל . לא משנה הגרסה! עדיף כמה שיותר ;D extreme games-מרוץ שאפשר להתחרות ברולר,אופניים,סקטבורד וסקטבורד שכיבה oddballz-מן טמגוטצ'י אבל הרבה יותר כייפי,החיות שניתן לטפל בהן מן מפלצות חמודות כאלה ויש הרבה אפשרויות.. sevens guest (משהו כזה)-אם אני לא טועה,זה משחק חידות.. destruction derby 2-מרוץ settlers 1,2-תפקידים dave mirra bmx freestyle 2-פעלולי BMX.יש לי את 1.. critical path-משחק שזה מאין סרט.כל המשחק זה וידאיו אמיתי.אתה שולט על מישהי להגיע לנקודה הסופית..מרתק! stunts -רק אם יש גרסה יותר גבוהה מ1,1.1 !כי אותם יש לי! מרוץ שאפשר גם לבנות מסלולים. StarWars משהו עם REBEL-אחד ממשחקי מלחמת הכוכבים.ההתחלה לפי שזכור לי זה שאתה עם ח…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by kfirbep,

התקנתי את המשחק The Cursed Crusade וכשאני מפעיל את המשחק הוא נכנס למשחק ואז יוצא ורושם לי משהו עם כרטיס מסך וphysX. מה לעשות? תודה לכל העוזרים נ.ב לפי מה שאני רואה אי אפשר להעלות תמונות מהמחשב האישי אני צריך להעלות את התמונה לאינטרנט ואז אוכל להעלות אותה.אשמח אם תוכלו להסביר לי איך להעלות את התמונה ואז תוכלו לראות את ההודעה שזה כותב לי. (מנהלים אם הנושא הזה לא קשור לפורום אל תנעלו אותו,תעבירו אותו לפורום המתאים.תודה!)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by (G),

אתר חדש נפתח לקהילת FARCRY בישראל http://www.farcry-israel.co.nr/ לכל מי שעדיין לא יתנסה במשחק הרשת FARCRY שיכנס לאתר שלנו וירשם לפורום. שם הוא יקבל את כל העזרה שהוא יצטרך. אז קדימה, נראה אתכם שם...

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  19. נתקלתי היום בתוכנה בשם Game Jackal שבודקת את סוג ההגנה של הדיסקים של המשחקים שלכם ויוצרת לכם על המחשב מעין פרופיל עבור כל משחק, שמאפשר להריץ אותו בלי הדיסק בכונן. התוכנה חוקית לגמרי (היא כמובן עולה כסף), ונועדה לעבודה עם משחקים מקוריים - פשוט כדי לחסוך את החיפוש של הדיסק המתאים והחלפתו בכונן. אל תגררו את הדיון הזה ל-warez בבקשה, כן, אני יודע שיש גם דרכים אחרות לשחק בלי הדיסק המקורי... :-X http://www.gamejackal.com

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NeoLink,

אני לא מוצא שום חנות שהמשחק נמצא בה במלאי בבקשה תמצאו לי משהו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by עמוס ז,

לפרטים כנסו לפה-->http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1002161

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by Zipi-2,

אהלן , היום קניתי את gothic 2 וזה נותן לי שגיעה כאשר אני מנסה להתקין את המשחק הנה השגיעה "Could not load the DLL library C:\gothic2\math64.dll invalid acess to memory location." בדקתי פה ושם בכול מיני פורומים וראיתי שזה בעיה שקרתה לכמה אנשים גם עם גוטיק וגם עם chaser אבל לא ראיתי שום פיתרון , למישהו יש מושג מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by jj516,

יש לי בעיה בשלב שקוראים לו Airfield Ambush, אני עם הבחורה והיא אומרת לי שהיא צריכה השכה בשביל שהיא תוכל לעבוד, הרגתי את כול השומרים שיכולתי ונשארו שלושה, 2 למעלה מצד ימין (עם מסתכלים איך שמתחילים את המשחק) ואחד מתחתיהם, וגם כשאני הורג את שלושתם מהר אז יש אזעקה ואני מתחיל מחדש. בנוסף משמאלי (עם מסתכלים איך שמתחילים את המשחק) יש בניין עם דלת, כשאני מגיע למכשיר הזה שצריך כאילו להזין קוד סודי מופיע לי סימן של יד, אבל כשאני לוחץ על SELECT אז הוא עושה כול של שגיעה (לא WINDOWS אלה המשחק כאילו הדלת נעולה) ואני יכול לראות עם המשקיים שיש מישהוא מאחוריה ושזה מבנה שאפשר להיות בו ולא סתם ליופי. מה אני עושה בשלב הזה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Orong,

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by menihen16,

שלום לכם... אני משחק במשחק Mirrors Edge ו5 דקות בערך אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק נתקע ולפעמים המסך מהבהב ואני צריך לעשות ריסטרט... מישהו יודע למה?. הכרטיס מסך על 50 מעלות במנוחה וכ75 מעלות במאמץ...! בדקתי את זה וכשהמשחק נתקע הכרטיס הגיע ל 68 מעלות מקסימום... חשבתי שהכרטיס מתחמם וגרם לזה אבל עשיתי בדיקה ב OCCT והכרטיס אחרי 10 דקות מאמץ וטמפרטורה של 75 מעלות בערך לא נתקע! מה יכולה להיות הבעיה?. תודה לעוזרים. מני חן.!

• 9 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.