עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כל מי שיש לו TRACKMANIA NATIONS שיכנס עכשיו בשעה 15:00 יום שבת לסרבר:pcg.co.il כי יש שם איזה 10 תורכים שכל פעם מעיפים מישהו

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה אני כבר לאדע מה לשחק אפשר המלצות למשקים נורמליים? בעיקר ירייות,הרפתקאות מלחמה אבל לא תפקידים ואסטרטגיה תודה מראש ד"א משחק שיעבוד על 6600GT 1024 RAM

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. בלאק אופס 2 תחרותי? איך נכנסים, ממה מתחילים, מה עושים? נהנים לשחק בלאק אופס 2 בפאבליק? תמיד מגיעים לתוצאות גבוהות, או לפחות נהנים מהמשחק? חשבתם על להתקדם ולשחק במשחק יותר מאוזן, תחרותי ומקצועי? זה המקום בשבילכם, באשכול זה אעבור על כל פרט ופרט בדרך שלכם אל התחרותיות והמקצועיות, מהדברים הבסיסיים ביותר כמו כניסה לטימספיק ועד לדברים המתקדמים יותר כמו פתיחת קלאנים, קאפים, גאטרים וטורנירים. חוקים תחרותיים, ותחרותי בבלאק אופס 2: קוד נתפס כמשחק תחרותי כבר מהמשחק הראשון, מה ההבדל בין תחרותי ולצורת המשחק בה אתם משחקים כיום? ההבדל הוא עצום, דבר ראשון המשחק נעשה בSEARCH AND DESTROY, עם הגבלות בנשקים ובעוד דברים שונים על מנת ליצור איזון וסוג של "ספורטיביות", …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש משחק ישן RPG שבו עשית קווסטים וגייסת אנשים לחבורה שלך אני לא זוכר עוד אבל אשמח לקבל כמה שמות (עם תמונה זה יהייה מצויין) ואולי יתמזל מזלי תודה מראש

5. Started by messi,

למישהו יש המלצה למשחק מכוניות טוב?

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  6. שמעתי שמועות כי אמור לצאת בקרוב משחק חדש של Need For Speed ,מה ידוע לכם בנדון? ???

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by sagi82,

מי יכול לעזור לי במשחק America's Army: Proving Grounds Beta בסטים, ויכול לדבר איתי ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by HuGeMouTh,

שם מלא: Alliance of Valiant Arms מפתחת: REDDUCK מפיצה: NHN/NHN USA מנוע גרפי: UE3 גירסה: BETA מחיר: חינם, כולל חנות עם תוספות בתשלום. סוג משחק: יריות בגוף ראשון, משחק רשת. אתר: http://ava.ijji.com/index.nhn?landing=pass הורדה (לא מצאתי משהו יותר טוב כרגע): http://www.gamershell.com/download_51286.shtml מידע נוסף: המשחק יצא ב 2007 בקוריאה וב 2008 ביפן ומהר מאוד הפך להצלחה גדולה, לאחר ההצלחה בקוריאה ויפן ולאחר שמספר לא קטן של שחקנים מכל העולם ניסו את הגירסאות הנ"ל החלו בקשות לגירסה אנגלית של המשחק. לאחרונה NHN, אחת ממפיצות המשחק קנתה גם את זכויות ההפצה בארה"ב וסוף סוף לאחר יותר משנה המשחק מגיע בגירסה אנגלית. המשחק. המשחק משתמש במנוע ה UE3 (בניגוד לרוב המשחקים שמש…

• 41 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. Started by אמנון,

אחרי שאספתי את הנשקים בתחילת המשחק. אך אני עובר לשלב של לחימה מול אויבים (נגד המחשב. לא עם שחקנים אחרים) ובכלל . אני ממשיך לשחק ולא קורה כלום מבקש עזרה ..........................................

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by max_cool,

מישהו מכיר שרת בישראל לקוייק 3 ארינה V.1 טוב כי אין לי כח להוריד עידכון 25 מגה ואם אתם רוצים בואו נארגן משחק.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Cryptonite,

שלום,חבר שלי קנה משחק של EA וגילה שהסידיקי קצר מדי(יש 4 קופסאות לבנות למלא במחשב וחסרים אותיות ומספרים) מה זה אמור להיות? ועוד בעיה קטנה-אם יש משחק שדורש 3GHZ מהירות מעבד הוא יכול לרוץ ב2.8 כפול? תודה ויום טוב

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dennis14,

זוהי ההרחבה (שעומדת בפני עצמה) השנייה למשחק ה - FPS חסר המחשבה (נוסח SS) המעולה הזה. לינק - http://www.gamershell.com/download_21493.shtml תהנו ותתנו רשמים.

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by huber,

יש את השלב ARMORED ASSAULT, מייד כשיוצאים מהמנהרה, לקראת סוף השלב בו צריך להשמיד את ה HAND OF GOD עם ה ION CANNON. אז השמדתי את הזבל הזה ועכשיו אני מנסה להבין איך עולים לקומה השנייה... אני כרגע נמצא בחוץ, איפא שיש מגדל מצד שמאל, מטוס משא מצד ימין וממול את ה HAND OF GOD. אני רואה קומה שנייה אך אין לי מושג איך מגיעים אליה. אם אני נכנס לביניין, אחרי חדר המגורים של החיילים יש מעלית עם חץ למעלה, אך הדלת לא נפתחת. חיפשתי אולי איזשהו צ'ט שיתן לי לעבור דרך הדלת של המעלית או לפחות לטפס לקומה השנייה. מישהו יודע מה עושים שם? או לפחות איפא בטוח יש צ'ט כזה?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  14. איך עוברים את המפלצת האדומה השעירה בחלק השני של שלב 10 ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by blbb,

אני מעוניין להכין סרטון של טופ 10 פראגים ממשחקים ישראלים בלבד ממה שהולך עכשיו בקהילה (גאטרים או קאפ אם יהיה),קוד 4 בלבד. כל שחקן יכול להופיע פעם אחת בלבד. מי שמעוניין בדבר הזה שיתחיל להקליט בגאטרים או בקאפים אם יהיו ולשלוח לי את הדמו לסטים: orik888 או בטיאס. אם לא תהיה תמיכה בזה אני ארד מהתכנית הזאת. אני מתכנן לאסוף דמואים מהחודש הקרוב בערך אז תתחילו להקליט. channel: http://www.youtube.com/user/blbbEdits עריכה: בשם של הדמו צריכים להיות מצוינים שם המפה והראונד.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן חבר'ה לא יודע אם יש פה חבר'ה שמשחקים guild wars 2 אבל שווה פרסום. קודם כל למי שלא יודע הגילדה קיימת כבר תקופה אך עקב בעיות היא לא הייתה ממש פעילה וכרגע מחזירים אותה לחיים (מנסים), התגברנו על הבעיות ואנחנו מחפשים חבר'ה חדשים שיצטרפו אלינו. יש לנו ימים קבועים לגילד מישנס עם קומנדר ועושים פרקטלים באופן יומיומי ,כמו כן יש תכנון לעשות רייד בקרוב. למעוניינים/מעוניינות נא להשאיר את הניק שלכם במשחק ונוסיף אותכם. תודה ואחלה סופ"ש לכם.

• 4 תגובות
    • 7k צפיות
  17. Started by marlboro,

כשהאנשים מדברים איתך תוך כדיי משחק יש רק טקסט, נראה לי מוזר? אני לא שומע אותם מדברים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. ? מה אתם חושבים על הרעיון? (שחקני CS כמובן). אני פשוט אישית לא כ"כ אוהב קלאנים (למרות שיכלתי להצטרף להרבה אבל אני מסרב כל פעם (צנוע אני)). אבל לעשות קלאן של הפורום יכול להיות נחמד, לא חייב להיות רשמי... אגב, השם הברור לקלאן הזה יהיה [HWZ] ;D

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Fire_Trooper,

יש לי עם המשחק הזה בעיות כבר מלפני מלא זמן. בהתחלה היה לי ווינדווס ME והמשחק עבד לי בסדר יחסית לכרטיס מסך שלי עם הדרייברים שקיבלתי איתו. אחרי זה הורדתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך ורק ב - GTA זה גרם למשחק לעבוד גרוע עם תקיעות כל כמה שניות ככה שאי אפשר היה לשחק. השארתי את הדרייברים החדשים כי את כל שאר המשחקים זה שיפר לי. עכשיו התקנתי ווינדווס XP והחלפתי לגירסת דרייברים חדשה יותר (אבל שונה מזו שהיתה לי מקודם) פשוט כי הייתי חייב כי עם הדרייברים של מיקרוסופט משחקים של OpenGL לא עבדו לי. עכשיו יש לי את אותה בעיה של העצירות האלה במשחק אבל רק תוך כדי נהיגה (מוזר קצת). בתמיכה של המשחק באינטרנט כתבו בדיוק על אותה בעיה רק שהפיתרון היה פיתרון מטומטם (איחוי). בכל מקרה איחיתי את הכונן …

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by itai_1813,

שמעתי על המשחק הזה לא הרבה אבל ממה שהבנתי זה די מזכיר את God Of War בסגנון המשחק, אם אפשר את דעתכם על המשחק כי אם זה באמת מזכיר את God Of War ולא עוד סתם ניסיון גרוע לחיקוי אז אני רוצה את זה ואני בטוח שגם הרבה מכם רוצים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by segev22,

שלום לכולם, אני לא ממש ידעתי איפה לפתוח את הנושא לכן שמתי את זה בכללי. רציתי לעדכן ולומר ש- Wolfenstein Enemy Territory עדיין חי וקיים גם אחרי 6 ו 7 שנים.. זה משחק רשת חינמי וממש ממכר לפי דעתי- למי שלא מכיר. בכל אופן רציתי להמליץ על שרת שאני משחק בו לא מעט זמן אני גם חבר קהילה שם (הכינוי זה Lotenet(. לקהילה קוראים Wodanfireplace או בקיצור WfP-זאת קהילה בינלאומית בעיקר מדינות אירופה. יש גם אתר: http://www.wodanfire.com/news.php החלטנו בקהילה לצאת במסע פרסום ושימור של המשחק ובפרט של השרת שלנו. מקווה לראות אותכם שם ... זה כתובת השרת למי שמעוניין לשחק וכמובן לעשות חיים: 62.67.42.37:27960 שגב.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Googleness,

התחלף המבצע של On the house.... לינק: https://www.origin.com/en-us/store/on-the-house

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tulicooli,

יש כל מיני משחקים שהודלפו ברשת והשאלה שלי איך יכולים להדליף משחק או שירים (אמינם) לרשת יענו איך ? מה הם כאילו גונבים פוצים?? והיום (רביעי) וnfsu2 כבר נמצא באתרי ווארז והמשחק יוצא לחנויות עוד 5 ימים (שני) זה אומר שהדליפו את המשחק???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SubX,

איך אני משחק ב רב משתתפים ותנו לי שרת ישראלי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.