עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Earphoned,

האמת היא שנתקעתי בחלק הזה לפני הרבה מאוד זמן.. אז פשוט גיביתי את השמירה האחרונה, והנה במחשב החדש(ותודה לHWZONE על המפרט! ) אני החזרתי אותה. בכל מקרה, נתקעתי כאן: (מאחוריי יש את השער המגנטי הכחול הזה שאני לא יכול לעבור בו אבל יריות וחפצים כן, ומימין מדרגות שמובילות למעבדה הקטנה הזאת שם.) אז.. מה עושים? נ.ב. אני גיביתי רק את השמירה הזאת ולא את הקודמות אם זה משנה משהו.. בתודה, רן.

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  2. תודה . כל פעם המשחק נתקע אצריך לכבות את המחשב. אין שום הודעה אבל היה לי פעם אחת את ההודעה הזאת [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by duk4u,

שאני מנסה להתקין את המשחק למקום מסויים. יוצאת לי הודעה path contains invalid characters ולא נותן לי להתקין. ברצוני לציין שהתיקייה אליה אני מנסה להתקין את המשחק נושאת את שם המשחק. אז מה פה לא תקין?. אשמח לתגובות.

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  4. המשחק Frozen Throne יש לי רשת אלחוטית כשאני פותח חדר ב-local network (lan אז אח שלי לא יכול להיכנס לחדר שפתחתי וכשהוא פותח חדר אני יכול להיכנס למה יש לי את הבעיה הזאת במחשב?? :'( ואני חוזר שוב אני מוחבר איתו ברשת אלחוטית ביתית LAN אני חייב עזרה אני אפילו פירמטתי את המחשב בגלל זה וזה לא עזר לי תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום אני מחפש כבר הרבה זמן יש משחק כדוריד(כמו FIFA NBA וכדומה) יש דבר כזה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by soldier,

מה אתם אומרים יש עתיד למשחק? http://www.fileplanet.com/184063/180000/fileinfo/

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by LazyBoy,

לכבוד יום ההולדת ה17 של blizzard, שלושה מראשי החברה ערכו מעין סיכום של ההתפתחות בשנים החולפות והציגו דברים מעניינים על הדרך שבה בליזזארד גדלה מחברה קטנה של כ3 אנשים שפיתחו משחקים פשוטים לקונסולת הסופר-נינטנדו למפלצת שמעסיקה אלפי אנשים ומפעילה את משחק הרשת הפופולארי ביותר אי פעם. (WOW) החלק הכי מעניין (בכל הנוגע למשחקים) הוא מצגת שהם הקרינו שהראתה את שמות כל המשחקים שהחברה אי פעם ביטלה. Starcraft: Ghost לא מופיע שם. זה לא סוד שבליזזארד מגייסת כבר תקופה ארוכה מפתחי משחקים לקונסולות הדור הבא, השאלה היא האם קיבלמו עכשיו רמז לבאות? מקור: http://www.gamespot.com/news/6185736.html?tag=latestnews;title;0

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  8. תשמעו דוד שלי מגיע השבוע מחו"ל עכשיו הייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על איזה משחק טוב שנהנתם ממנו באמת. בבקשה לא להכניס את המשחקים הבאים (אלה אם כן המולטי פלייר שלהם במידה ויש טובים מאוד ולא סתמיים) crysis Stranglehold Call of Duty® 4 Conflict Denied Ops World in Conflict Need for Speed ProStreet אלה משחקים שיש לי כיום כבר במחשב וסיימתי כמעט את כולם. במידה ויש משחק אחר טוב. אסטרטגיות,מירוצים,יריות מגוף ראשון וכו' הייתי מאוד שמח אם תמליצו לי. ואם אתם מכירים משחק מהרשימה שיש בו מולטי פלייר טוב ויפה כמו COD4 שיש לי כבר הייתי שמח שתמליצו לי. האם כדי לבקש COH:OF ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מחפש איזה מישחק ישןן מאוד אני לא זוכר כול כך הרבה אני זוכר שכול המישחק היה כמו פלסטלינה כזואת ואתה כמו בובה כאזות שהולכת מצחיק ואתה עושה כול מיני משימות אני זוכר כמה מסימות אני זוכר שבהתחלה היה כמו משימה כזואת שאתה תקוע בבור ויש חבל ואם אתה מחזיק את החבל הדלת ניפתחת ואז תוכל לעבור היה מסימה שיש כמו פאזל כזה ואתה צריך לעשות בצורת H ושאתה עושה הדלת ניפתחת אני זוכר כמו שלב שהיה תיבת נגינה אתה מנגן ופיתאום יוצאת מיפלצת כאזות ואייי אני חייב תמישחק הזא תודה למי שמכיר ויוכל לעזור

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by huber,

שלום אנשים. הורדתי את ה MINERVA וניסית להתקינה. משום מה תהליך ההתקנה מתבצע אבל המשחק לא מופיע ברשימת המשחקים. יש לי STEAM חוקי וה SOURCE SDK ו SDK BASE מותקנים. מה יכולה להיות הבעייה? דבר נוסף - התקנתי בעבר איזשהו מוד, עכשיו כשסיימתי אותו אני מעוניין למחוק אותו - איך אני מבצע את זה? כשאני לוחץ על השם שלו ברשימה אין את האופציה DELETE LOCAL CONTENT כמו בשאר המשחקים.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by joni,

יש קהילות למשחקים DOD source ו-ETQW?! בישראל ושרתים שפועלים ואנשים משחקים בהם? שווה לקנות את ETQW?? ובקשר למשחק שאני מחפש כבר חודשים Discworld 1+2 אם למישהו יש מושג איך להשיג אותם?!?!

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by RAPIDFIRE,

התקנתי את המשחק וגם את הפיץ האחרון בכל זאת בעת ההפעלה אני מקבל שגיאה AppName: ffow.exe AppVer: 0.3.0.0 ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.3119 Offset: 00012a5b מישהו נתקל בזה ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. http://www.youtube.com/watch?v=Cknnb03nT78 http://ps3.ign.com/articles/857/857913p1.html

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  14. יש לי בעיה שכבר קרתה לי בשני משחקים ששיחקתי ( bioshock ו- assasin creed) והיא שבזמן שאני משחק במשחק והוא פועל טוב ויפה אז באמצע המשחק המסך נהיה לי שחור והמשחק נתקע כזה (שומעים את המוזיקה תקועה כזאת) ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מ-ריסיט למחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  15. שלום לכל העונים! שאלה שמסקרנת אותי ועד רבים ואולי גם יצא מזה סקר חחה רוב המשחקים שאנו משחקים במיוחד אלו שמסוג ה FPS (תקנו אותי אם אני טועה) קימים גם לPC/XBOX360/PS3 היום רכשתי לי שלט XBOX360 אלחוטי! : D (למחשב כמובן! מי שלא יודע זה מתאים גם) התחלתי לשחק ממש כייף FIFA08 NBA PES8 NFS.... משחקי הפעולה יריות והעקשן מגוף ראשון האהובים עלי ביותר! אחרי שנים שאני רגיל לשחק עם עכבר ומקלדת לשחק בשלט זה קצת שונה (וזה לא שחזרים כפתרים ופונקציות אולי ההפך) ופה היתי רוצה לשאול אותכם מתוך סקרנות! מה אתם מעדיפים? האם היתם מוכנים לנסות? האים זה נוח? או שזה בסך הכל עניין של הרגל? (במיוחד את אילו בעלי הקונסולות) או שאין ויכוח ומשחקים מהסוג הזה זה רק עכבר ומקלדת? לגבי האחרים אול…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. גם מ-Battlefield 1 ומ-Titanfall 2 תוכלו ליהנות בקרוב בשיטת "שחק כפי יכולתך" בעלות כוללת של 4 יורו לחודש, או פחות לכתבה

17. השדרוג של פלטפורמת הגיימינג עשוי להפוך את החיים שלנו לקלים יותר, ואולי לחסוך עלויות המרה מיותרות לכתבה

18. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה מחפש משחק שהמפרט הזה יצליח להריץ על בינוני-גבוה עדיף שלא משחקי הישרדות כמו PUBG או אימה בסגנון של dead space יותר crysis,COD,tomb raider וכד' שאותם סיימתי, לפחות את מה שהצלחתי להפעיל אצלי amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM DDR3 תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שמועה חדשה ועסיסית במיוחד חוזה עסקת ענק שתוכל לאפשר ליצרנית ה-Xbox One להציע יותר כותרים בלעדיים איכותיים לרוכשים הפוטנציאליים לכתבה

20. הצד האפל של ה-DRM: כותר האסטרטגיה Anno 2070 הפך בלתי נגיש לרוכשים לגיטימיים, גם במצבי משחק לשחקן יחיד, בשל מפתחת הגנת הקבצים שהפסיקה לעדכן את המוצר שלה לכתבה

21. אל המלחמה של סוני חסר ובענק, ונהנה כעת מציון נדיר וממכירות מנפצות שירים אשר עוזרות להבהיר מדוע ה-PS4 היא הקונסולה המובילה בדורה, ובהפרש ניכר מהשאר לכתבה

22. הכירו את הכותרים שהבטיחו לכולנו להיות חדשניים ומהפכניים - ואז נתקלו במציאות שבה הכל הרבה פחות ורוד וזוהר לכתבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. הכותר הגדול ביותר של EA Games לשנה הקרובה מציע טריילר ארוך ועמוס אקשן - כולל הצצה קטנה אפשרית למצב ה-Royale החדש לכתבה

24. חבילת Humble Bundle חדשה עלתה לאוויר ומציעה לכם לרכוש כמה מהלהיטים של חטיבת הגיימינג מבית Warner Bros במחיר מציאה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.