משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הגעתי לשלב שנכנסים לאזה מערת קבורה יש כל מיני רוחות וזומבים סביב שיוצאים מהקברים הגעתי לגשר שבור שתחתיו יש מלא מסמרים לא ניתן ליקפוץ לצד השני בצד השני יש קבר אחרי הקיר שמשם יוצאות רוחות איך עוברים הלאה ? עזרו לי אני כבר מיואש :-/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת יצא המשחק. קיבל 8.8 בGS. הכל טוב ויפה, רק שיש בעייה קטנה ונורא מעצבנת!! אני לא יודע לכמה יש אותה, אבל היא מטרידה אותי !! בעיית פונטים!! רואים את כל התפריט בהתחלה מטושטש!....כאילו שמו עליו ספריי כזה.. גם בתוך המשחק זה קורה... למישהו יש פתרון למקרה המוזר הזה?? (הנה תמונה) http://up.elsf.net/picture.php?file=Elsf-1163629974755.GIF
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכנתי הכל ולא עזר נסיתי כמה דברים שחברה אמרו כאן גם לא עזר. שאני נכנס למשחק אז כמה שניות לפני שהוא זורק אותי יש הודעה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כמובן שאני מדבר רק על גרסאת PC, ולא רלוונטי להשוות בין הקונסולות כי אין לי ולא מעניין אותי. אז ככה, כמה מילים לפחות לפי 2 הדמואים ששיחקתי. FIFA 2010 אחד המגעילים ש EA עשו, פשוט היה אפשר לחזור ל 2009 ולשנות לו תאריך, באמת שמשחק מאכזב מאוד ואין כמעט שום חידוש וגם אם יש, זה לא ממש מורגש, ובגדול זה מרגיש כל כך ישן. ואני אומר את זה בתור חובב פיפא שהיה חורש על כל כותר שלהם עד היום. PES 2010. פשוט, ואוו!!!! גרפיקה מדהימה, שיפור עצום ביותר והבדל שמיים וארץ בין PES 2010 לבין PES הקודמים ו FIFA גם כן.. הבעות פנים, תאורה, דשא!!! כן סוף סוף הדשא עבר שיפוץ ונראה ממש טוב, פרצופים ממש מדוייקים וריאליסטים, הקהל נראה טוב יותר למרות שעדיין זה עבודה של "העתק הדבק" שקונאמי עשו. אבל ב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משחק עם חבר שלי ופתאום זה מוציא אותי מהמשחק ונתן לי באן: אני בחיים לא השתמשתי בהאקים ואני לא מבין למה זה הביא לי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאשכול "הבכי על" הקודם שלי גווע, החלטתי לפתוח עוד אחד על נושא אחר כי לצערי הבכי מסביב למשחק הזה לא נפסק לרגע.. לא ברור לי למה שחקנים בוכים על שחקנים אחרים שמשתמשים בסטינגרים וקוראים להם סטינגר נובז. על מה הבכי ? לא ברור לי. זה לא איזה סופר-טיל או משהו כזה. נכון, יש לו לוק און אוטומאטי והוא שגר ושכח, בדיוק כמו בחיים האמיתיים אגב, אבל חוץ מזה הוא לא OP או משהו כזה. הוא נפגע מכל הקאונטר-מז'רס, יאבד עקיבה אם הטייס משחרר מוץ, הטווח שלו קצר מאוד וברוב המקרים גם אין סיכוי להפיל כלי טיס עם טיל אחד וחייבים לשגר שניים ולפעמים שלושה. אז למה אנשים בוכים על זה ? זה איזה משהו ממשחקים קודמים בסדרה (אני לא יודע, התחלתי לשחק באטלפילד רק בגרסא 4) ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משהו יכול לומר לי באיזו שפה בונים משחקים???????? אני מתכוון משחקים לא כמו סוליטר ושולה מוקשים אלה משחקים עתירי גרפיקה כמו GTA3, MAXPAYNE....
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
lANIMLAS : moking <Iraqi> - STEAM_0:1:37231058 xanapox - STEAM_0:0:35599343 awkward - STEAM_0:1:40141841 inuse - STEAM_0:0:35140860 funsk - STEAM_0:1:44654361 xnzsahar@gmail.com 052-875-1188 - סהר. [עדיף בפלאפון] אני moking <iraqi> מאשר הגעתי ללאן ! http://www.sclient.net/main.php?system=AC&page=show&ID=188532
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה הGTA החדש יהיה מבוסס על מנוע הRAGE של Rockstar אז שמתי לב שגם המשחק Rockstar Table Tenis יהיה מבוסס על אותו מנוע אז מן הסתם הגרפיקה תהיה אותו דבר.. נכון? אז חיפשתי תמונות של הגרפיקה של המנוע אז מצאתי את התוצאות האלה לדעתי שיפור גדול בגרפיקה מאז SA [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב ! לפני יומיים בערך ראיתי שאפשר להוריד את ה משחק Titanfall להורדה בחינם ולשחק ברשת. האמת היא שהתרשמתי מאוד לטובה מהמשחק הוא חמוד זורם וכיפי . אודיו טוב ונראה סביר בהחלט ! החלטתי שאני רוצה לרכוש את המשחק אבל לא הבנתי מה ההבדל בין כל הגרסאות ... לפי ORIGINE ניתן לקנות את המשחק ב- 29 USD . לפי STEAM יש שם משהו שנקרא " TITANFALL -THE FINNAL HOURSE שעולה רק 2 $ . ומצד שלישי אני רואה שיש עוד כל מיני תמחורים למשחק: https://www.origin.com/en-us/store/buy/the-final-hours-of-titanfall/pc-download/base-game/standard-edition - תסתכלו הכי למטה יש 4 סוגים שונים של המשחק. ******* עריכה קלילה הבנתי שהגירסא הזו של ה- 2 $ היא לראות את הסצינות משהו כמו …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה שלומכם? הכל בסדר? מצויין אז רציתי לדעת כמה חברה פה עדין משחקים בWOW ואולי ככה נדע אחד על השני. אולי אנחנו משחקים על אותו השרת? אני: Shadowrun 46 Night Elf Warrior Server: Khadgar Mining 285 / Blacksmithing (Armorsmith) 267 ועובד על Undead ?? Priest Same server עוד פרטים עליו ברגע שהוא היה מוכן לחשיפה. אז ספרו קצת על עצמכם...
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לפני שבוע או משהו כזה נכנסתי לאתר EBAY וחיפשתי כל מיני מוצרים... לא עבר הרבה זמן עד שמצאתי את הדבר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3038728307#ebayphotohosting ונחשו מה?! זכיתי בGAMECUBE עם שלוש שלטים מקוריים של נינטנדו שאחד מהם הוא אלחוטי.... 5 משחקים מעולים שלכל אחד מהם יש ממוצע ביקורות של יותר מ 90!!!(חוץ ממריו שעומד על 85) שתי כרטיסי זיכרון מקוריים.... וכדי להוסיף זיגוג לעוגה ( ;D ) גם כבל S-VIDEO! החבילה כבר נשלחה אליי ותגיע תוך 10 ימי עבודה! אני יודע זהכל משומש אבל יש לי עבר עם EBAY ולכל מוכר יש מוניטין שהוא צובר ממכירות קודמות ולמוכר שאני קניתי ממנו יש מוניטין של 100% מעולה! מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, משהו לא מסתדר לי בבי"ס לנהיגה במשימה הראשונה, איך עושים צלחת? כשאני לוחץ על גז וברקס אי אפשר להפנות את ההגה והרכב רק עושה "גלגלים", אם עוזבים אחד הכפתורים נגמרת המשימה... צניחה תוך כדי טיסה בעיר השלישית... השוטרים אחרי וגם לצבוע הרכב לא עוזר.... יש איך להשאר שם בלי שירדפו אחריך?
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://www.rockpapershotgun.com/2012/08/28/skyrim-hearthfire-trailer/ תוספת משעממת מאד לדעתי, ממש להכניס את SIMS לתוך SKYRIM. מאכזב מאד.
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני בקטע שאני צריך לשבור את העצים כדי שתהיה לי גישה למדרגות. ב"מדריך" הזה http://www.hlfallout.net/articles.php/redletterday_41/2/ אמרו שצריך לשבור את התיבה ולא הבנתי איך? ניסיתי עם "הרפסודה" של העצים לשבור את התיבה וגם את העצים שחוסמים את המדרגות ולא הצלחתי. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש שלושה לפי דעתי: Allied Assault Frontline Rising Sun (רשמתי בסדר זמנים נכון?) האם היו עוד?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את המשחק NBA 2K10 במחשב. כשנכנסתי למשחק העלתי את ההגדרות עד למקסימום ורזולוציה 1680X1050. עשיתי את הבאנצ'מרק והמשחק רץ על 20 FPS ועולה בהדרגה בתוך כ-2 דקות ל-30 ונעצר. כך גם במשחקים עצמם שאני עושה מול המחשב, זה עובד ממש לאט אבל ממש לאט. הורדתי את ההגדרות עד ל-LOW ועדיין עובד לאט (יותר מהר ממקודם אבל עדיין לא סביר...). יש לי כרטיס מסך 4870 ומעבד E8400. יש לי 4 ג'יגה זיכרון. נקצר ונאמר שלחבר שלי יש את אותו המחשב בדיוק ועובד לו המשחק על 60-70FPS חלק לגמרי. מה לא בסדר? חוסר מקום במחשב? מקלדת ועכבר אלחוטיים (ב2K9 זה היווה בעיה באמת...)? משהו אחר? תודה מראש, מצפה לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי עכשיו נמצא בחו"ל, והוא אמר שהוא מצא לי חנות שכול המשחקים שם ב50% הנחה. אז, איזה משחקים אתם ממליצים לי? אני מעדיף משחקים שמתרכזים יותר במולטי, כי משחקי סינגל אני יכול להשיג בדרך לא דרך . אני אשמח גם להמלצות על משחקים שכיף לשחק איתם בשלט של ה360 על המחשב. תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות, ראשית כל, אני יודע שמדובר במשחק שעבר זמנו(עוד טרם התחיל) ושיש לו דיון ראשי, אבל הדיון הזה הוא משהו אחר, So hear me out. לפני כמה ימים ניסיתי להתקבל למשרה של כתב בvgames, וכחלק מהתהליך התבקשתי לכתוב ביקורת/בקרוב על משחק שיצא יחסית לא מזמן, אז כתבתי ביקורת, בסגנון vgames(יותר נכון, בפורמט vgames) על Turning Point: Fall of Liberty. אודה לכם מאוד אם תוכלו לחוות עליה את דעתכם הביקורת: בחמישי למאי 1992, השתנה עולם משחקי המחשב לעד. באותו תאריך היסטורי יצא Wolfenstein 3D לאוויר העולם וסלל את הדרך לאלפי משחקי הפעולה מגוף ראשון שיבואו אחריו, בהיותו משחק הפעולה בגוף ראשון ה(פופולארי) הראשון. אך תרומתו של Wolfenstein 3D לא נגמרה ביצירת הז'אנר המצליח והמשגשג ביותר במשח…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצאתי תמונה אבל אני זוכרת שהוא נראה משהו כזה,יש שני יצורים והם צריכים להרוג אחד את השני. יש במשחק הזה משהו גם כמו דמקה ואז היצורים נלחמים בזירה כמו שציירתי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע לסין בסוף החודש רציתי לדעת אם הסוני החדש יימכר שם בתקופה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
למרות הרכיבים של המחשב שלי GTA IV פועל בסביבות ה15-30 FPS המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: core2dou e6300 1.86 ghz 2 MB cache זיכרון: 3GB DDR2 667mhz לוח אם: gigabyte ga-945p-s3 rev 1.0 דיסקים קשיחים: 1. wd WD2500KS SATA2 2. SAMSUNG HD160HJ SATA2 כרטיס מסך: ati radeon hd 4850 powercolor מערכת הפעלה: windows vista ultimate SP1 *לא חשוב באיזה רזולוציה אני משחק או מה רמת האיכות הFPS אותו הדבר באותם המקומות במפה *הורדתי ועדכנתי את הדרייבר האחרון של כרטיס המסך שלי מהאתר של היצרן *אין לי שום יישום שמכביד על המערכת בזמן שהמשחק פועל *עשיתי סריקה של וירוסים וסריקה של רוגלות ולא נמצא שום דבר חריג משחקים אחרים כמו קריסיס, קריסיס ווארהאד, fallout3, ניד פור ספיד אנדרקובר, ט…
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
תגידו מה הקטע עם השלב האחרון של מאקס פיין 2?!? כל המשחק יש שלבים מעולים עם מקוריות ועיצוב מדהימים! כולם 100% כיף טהור! ופתאום צצ לו משום מקום השלב האחרון! שבו צריך לרוץ בסיבובים חצי שעה ולירות בברגים של הגג. איזה שלב ג-ר-ו-ע ! ! ! לא האמנתי שזה אמיתי,חשבתי שזה עוד חלום של מקס, אני לא מבין את זה למה עשו אותו כל כך עלוב. שמתי לב גם שבאף כתבה שראיתי לא אמרו מילה אחת על השלב, כאילו הוא היה רק בגרסה שלי, אני הייתי מוריד למשחק לפחות חצי נקודה על החוסר מאמץ שהושקע בשלב הזה, שהוא צריך להיות השלב הכי חשוב במשחק. אולי זה רק אני? מה אתם חושבים? לא נראה לכם מוזר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מותר לדבר כאן על צי'טים למשחק? אם מותר,האם אתם יכולים בבקשה להגיד לי במשחק TUROK איך פותחים את חלו הקונסולה כדי להכניס אליו את הצי'ט שברצוני להכניס? כי אני ניסיתי המון דברכים ולא הצלחתי בכלל לפתוח את חלון הקונסולה תודה לעונים ולילה טוב
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-