משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
זה קצת ארוך אבל שווה קריאה. הגעתי למקום של הפיצוץ,שכל השמיים משתנים והכל,הצלחתי בניסיונות רבים ומעייפים להיכנס למבנה ושם הכל נהיה גרוע אף יותר. קשה לי למצוא דרך לתאר כמה המשחק הפך למטומטם וחסר הגיון ברגע הזה. קודם כל,בכל המבנה יש קרינה מה שגורם לי לקחת תתרופה כל פעם מחדש,שלבסוף נגמרת,מה שמשאיר אותי עם קרינה שגורמת לחיים שלי לצנוח במהירות. בנוסף נמצאים בחדר מסוים 3 אוייבים,אחד מימין,אחד משמאל,אחד מולי, ומצפים ממני להפוך לסופרמן ולחסל את כולם. יש משחקים שזה אפשרי אבל לא במשחק הזה.במשחק הזה המהירות שהם מזהים אותי והורגים אותי היא מממש אבל ממש מהירה ולא רק זה הם ניתנים להריגה רק מפגיעה בראש. כשמחברים את כל זה ממש לא אפשרי לרוקן תמבנה מאוייבים בנסיון הראשון וגם לא בניסיון עשיר…
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה הורדתי gta sa והתקנתי עכשיו אני רוצה לשחק בשרת שחבר שלי פתח הורדתי את התוכנה הזו SA:MP הכנסתי את הכתובת שרת שאשחק עם החבר וכשאני בא להכנס , מופיעה לי השגיאה הבאה - http://goldsystem.co.il/d.PNG אני נואש , אשמח לעזרה , שבוע טוב , בן
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע אני יכול רשמית להכריז שאני מכור ל-Steam. הורדתי המון מודים ואני מתרשם כל פעם מחדש מאיכות ההפקה שלהם. מי שלא הבין על מה אני מדבר, כל בעלי חשבון ב-Steam שיש בו משחק המיוצר מ-Valve בטכנולוגיית המנוע Source יכול להוריד מודים שמשתמשים שונים הכינו ולשחק בהם בחינם. מה שמעניין אותי זה באיזה מודים אתם משחקים, ואם יש לכם המלצות למודים שונים. אני אתחיל בפירסום כמה מהם: Insurgency מוד פנטסטי המתמקד על לחימה של צבא ארה"ב כנגד כוחות טרוריסטים. המוד מתמקד בTeam Tactics בניגוד למשחקים שונים שצצים לכם בראש [CS], וכאן כדי להצליח צריך לעבוד בקבוצה, לקחת מחסה ולהשתמש בשכל שלכם. פה, בניגוד לרוב המשחקים, אין מד חיים ורוב הזמן תמונות מירייה אחת או שתיים. תמונות: http://www.insmod.net/medi…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המשחק guild wars עכשיו אני חדש בכל ענייני המשחקים במיוחד במשחקי רשת שעדיין לא יצא לי לנסות בכלל עכשיו ראיתי שיש כמה משחקים מהסדרה הזאת של guild wars ורציתי להתייעץ איתכם בתור שחקן מתחיל איזה מהם כדאי לי לקנות אודה לכם על כל הסבר נוסף שתוכלו לתת שאלה נוספת - האם ההרחבות כוללות את המשחק המקורי, זאת אומרת הדיסק זה המשחק המקורי וההרחבה ביחד כי ראיתי כמה דיסקים של הרחבות שרשום עליהם שלא צריך את המשחק המקורי? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק רשת חדש MMORPG . חשוב לי: גרפיקה,כולל PVP.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,קניתי היום את הגיימפאד האלחוטי של הXBOX360 למחשב ואני מחפש המלצות למשקים לשחק איתו..משהו שיותר מתאים לו מאשר לעכבר ומקלדת. אם אפשר מהשנים האחרונות.... עכשיו אלה כל ההמשחקים שיש לי: call of duty 4 crysis bioshock portal half life 2 tf2 doom 3 prey prince of persia 1,2,3 splinter cell 1,2,3 hitman 2 devil may cry 3 civ4 cnc3: tw world in conflict oblivion dark mesiah magic and might need for speed underground 2 enter the matrix marc of chaos איזה משחקים מפה יהיה לי עדיף לשחק עם הגיימפאד? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אם תראו טעויות בכתיבה ,זה כי אני לא מסתכל על המקלדת (הגמר ). בכל מקרה, הגדלתי השבוע את הרוחב פס שלי מ1.5 ל2.5 בחינם . רציתי לדעת האם עכשיו ,לאחר השדרוג, ארגיש הבדלים במשחקי רשת? פינגים וכו וכו.....??? צודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקים למחשב שלי. אני מעדיף משחקי אקשן ופעולה, אבל לא רק. המפרט: P.4: 3 GHZ 1.5 RAM 3850 על XP בנוסף, אני צריך חוות דעת ממי שכבר שיחק על המשחקים: Blacksite: area 51 סדרת thief תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שוקל 2 giga גרפיקה נחמדה משחק אקשן כיפי ביובש של היום משב רוח מרענן מומלץ
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעידן שלנו רובינו לא קונים את המשחקים שלנו (גם אני) אבל אספתי קצת כסף ואני רוצה לקנות משחק פעולה גוף ראשון או שלישי... אני לא ממש אוהב את כל התפקידים למינהם.. אז אל תציאו WOW וכאלה... מרוצים לא ניראה לי שיש והסטרטגיה אני לא ממש מתחבר, מה שנשאר זה פעולה... מה שחשוב לי זה המולטי בעיקר... אז חשבתי COD 4 אבל שיחקתי בו גם ברשת (לא חוקי) ובהתחלה אהבתי אבל אחרי שמסיימים את הרמות כבר לא כיף... אז אולי CRYSIS זה משחק ממש טוב שאני משחק בו עד היום בסינגל ובזמנו מאוד אהבתי את המולטיבטא. אז מה אתם אומרים על CRYSIS? ואל תגידו לי שיש שרתים פרוצים, כי אני קונה משחק לא רק בגלל המולטי אלה גם בשביל לעודד את המפתחים, כמובן שזה טיפה בים אבל לפחות אני יוצא בסדר בעיניין, אח…
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש: Q6600 לוח אם של GIGABITE זיכרון פנימי של 4GB כרטיס מסך: 8800GT 1024MB Windows XP אני לוחץ על ההתקנה והוא פשוט לא ממשיך להתקין לי את המשחק... תודה רבה על העזרה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש משחק פעולה וגם כן משחק אסטרטגיה טובים עברתי על התרד של ההמלצות ולא מצאתי משהו מעניין אם משהו יכול להביא לי בבקשה המלצות על משחקים תודה
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לא מצאתי תמונה אבל אני זוכרת שהוא נראה משהו כזה,יש שני יצורים והם צריכים להרוג אחד את השני. יש במשחק הזה משהו גם כמו דמקה ואז היצורים נלחמים בזירה כמו שציירתי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק טוב אשר יש לו תמיכה טובה במשחק אינטרנט. כמה דגשים: א. עדיף פעולה, אבל גם אסט' זה נחמד. ב. דרישות מערכת סבירות (לדוגמה UT3 לא עובד אצלי). ג. יש שרתים בארץ- ומשחקים בהם אנשים (חשוב מאוד). ד. עדיפות למחיר לא גבוה. ה. המחשק יהיה כיפי. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני אמורה לכבות א ת האש בצד שמאל? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם הוא דומה לקודמו Lost Planet: Extreme Condition מבחינת ה-Single Player עם קצת שיפורים או לחלוטין משחק חדש?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממש בתחילת המשחק יש קטע שאני צריך למצוא איזה חפץ שנמצא במקום רדוף רוחות החזרתי את החשמל למקום וחזרתי לקומה הראשונה אבל שום מעלית לא עובדת לי.. או שהם בכלל לא אמורות להיות שמישות? מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש משחקי רשת טובים. ורציתיי לדעת אם יש לכם משחקי רשת טובים להציע לי..?? אבל שלא יהיו משחקים משעממים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מותר לדבר כאן על צי'טים למשחק? אם מותר,האם אתם יכולים בבקשה להגיד לי במשחק TUROK איך פותחים את חלו הקונסולה כדי להכניס אליו את הצי'ט שברצוני להכניס? כי אני ניסיתי המון דברכים ולא הצלחתי בכלל לפתוח את חלון הקונסולה תודה לעונים ולילה טוב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/36197.html הישר מ E3 2008 תאריך יציאה- 7 לאוקטובר 2008 בונוס- טריילר כריתת ראשים: http://www.gametrailers.com/player/36238.html
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי LOGITECH RUMBLEPAD 2 ויש מספר משחקים שבהם הוא לא מתפקד טוב (הבקר הימני לא מגיב, הכפתורים לא מוגדרים אוטומטית נכון ובעיקר - אף משחק לא מזהה את הרטט שלו). הדרייברים של LOGITECH לא משנים כלום. רציתי לשאול האם יש EMULATOR כלשהו שמדמה אותו לבקר של הXBOX לדוגמא, כך שמשחקים יוכלו לזהות אותו בצורה טובה יותר? (נא לא להפוך את הת'רד לתר'ד "אמרנו לכם לקנות בקר XBOX")
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי אנשים. אני מחפש את המשחק הזה בשביל אחייני. אם הוא חינמי ,אודה על קישור להורדה. אם לא,איפה וכיצד אפשר לקנות אותו? תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בעקרון יש לנו מחשב משרדי. לא גרוטאה, אבל משרדי (AMD 4800x2, 2GB RAM) עם כרטיס מסך משולב מסוג 7100gs. ניסיתי את Carmageddon 2 והוא עובד סבבה. יש מצב למשחקים קצת יותר מתקדמים, כמו HL הראשון ודומיו? אולי אפילו משהו מהמילניום הנוכחי? ז'אנר מועדף - FPS/אקשן. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-