משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו הצליח להתקין את הHalf Life עם Windows 2000? כשאני מנסה להריץ הוא טוען שיש דרישה ל Service Pack 3 ומעלה. צר לי לעדכן אותו - אבל ל Win2k יש רק SP2. אני סבור שהוא מתבלבל למעשה עם NT4. אשמח לשמוע תגובות, עצות
-
שלום קניתי בשנים עברו את המשחקים סטארקרפט, סטארקראפט ברוד וור, דיאבלו2 , וורמס ארמגדון כל אחד במחיר מלא של 180-220 שקל למשחקים האלו הדיסקים נהרסו \ נאבדו בגלל שחיקה טבעית ואולי קצת חוסר אחריות מצידי תהיתי אם החברות המפיצות את המשחקים האלה נותנות דיסקים חלופיים ללקוחות במחיר סימלי או מה אפשר לעשות חשוב לי במיוחד הדיסקים של סטארקרפט תודה.
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אין לי הרבה מה לומר עליו מלבד "DirectX11". לא ראיתי אותו עדיין. הורדה: http://uk.nzone.com/object/nzone_lostplanet2_downloads_uk.html
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Textשלום חברים אני מקבל משחקים תותחים למחשב והם: .חבילת התוספת soldier of fortune2,gta 3,unrel 2003, m.g.s 2, metal of honor ועוד דבר אחד יש לי ps2 וההורים שלי מסכימים לי לקנוןת או xbox או gamecube. ועוד דבר אחד עם יש עוד משחקים טובים כיתבו לי.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מוודא שהמשחק רץ אצלי בDX10? צריך לעשות משהו? המשחק בכלל יכול לרוץ נורמלי על 8600GT?
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי GH:WT למחשב והגיטרה של הPS3, בGH:3 זה עבד נפלא, עכשיו בWT כנראה הם שמו חסימה וברגע שאני מחבר את הדונגל של הגיטרה המשחק נתקע וקורס ואם אני מחבר לפני שאני מפעיל את המשחק אז המשחק מסרב לעלות בכלל. קראתי באינטרנט שעוד מישהו ניסה לחבר גיטרה 3rd party בטענה שהמקורית לא נוחה והמשחק גם נתקע וקורס. שחיברתי את הגיטרה לחיבור USB אחר והWindows היה צריך להתקין את הדרייבר מחדש אז המשחק לא נתקע שהWindows סיים להתקין את הדרייבר, אז כנראה שהמשחק בודק את הדרייברים שפועלים ואם נמצאת הגיטרה הוא מתאבד. יש לכם איזה רעיון איך ניתן "לעבוד" על המשחק שהגיטרה לא מחוברת? (הבהרה: אני לא מבקש שום "קראקינג" "ווארז" וכו' וכו' בסה"כ רוצה להשתמש בגיטרה שקיימת אצלי בבית במקום ללכת ולקנות אחת חדשה)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו רוצה משחק זוגות 2-2 ? אני וחבר שלי זוג וצריך עוד זוג או כמה זוגות ואפשר יהיה לעות משחקים ליגה משהו כזה... מי שרוצה נא ליצור איתי קשר דרך המסנג'ר: elad551@hotmail.com
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! היום אני בא להראות לכם את הסרטון הראשון בערוץ (סרטון היכרות) הערוץ:http://www.youtube.com/user/AvielGames הסרטון:http://www.youtube.com/watch?v=5ZxEGTzM9OY לייק ו... SUB
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו משחק , אשמח אם נחבור ונבזוז את האדמה הזרה הזו יחד בSTEAM אני נקרא Gal&Gal
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
"קניתי" את המשחק השבוע התחלתי לשחק הכל טוב ויפה עד שהגעתי לשלב בשנגחיי משהו כזה. עשיתי הכל כמו שצריך עד שמגיעים לכספת הראשונה (בפגישה) אני בא לפרוץ אותה כשאני לוחץ שמאלה ימינה זה לא עושה כלום, שלא תבינו לא נכון המשחק לא נתקע פשוט בכספת הזאת החצים ימין שמאל לא מגיבים (בכספות אחרות זה לא קרה) ניסתי לחזור לשמירה, לצאת מהמשחק וגם לעשות תשלב מהתחלה (עשיתי את זה כמה פעימים ) קיצר אחים שלי אני חייב תעזרה שלכם אני חסר אונים (חחח) ניסתי להשלים את השלב בלי הכספת ואי אפשר
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה ימים התחיל דיון שפתח Abyssus על כך שאנחנו לא יכולים לעבור את ה 6 ראונדים והם יכולים לשם על זה כסף גם שלא נעבור ב mw2 במשחק נגדם אז קבענו לעשות נגדם משחק ביום שבת או שישי ולראות מי יותר טוב אנחנו מאוד רוצים שיהיה סטרים לזה גם אז מי שיכול להיות שיגיד, זה הולך להיות הטוב משלוש מפות Abyssus אני חושב שעשית טעות קטנה ושאתה חושב שבקלות אתה תוכל לנצח אותנו אז אתה טועה חמוד אנחנו הולכים לנצח ומקווה שלא תבכו לי אחר כך 90% הולך להיות סטרים אז כולם לבוא לראות את המשחק הזה. כפי שאמרתי הם טוענים שהם הולכים לנצח את זה מי שחושב אחרת יכול להמר על המשחק RiM Vs Annoy Best of 3 Mw2 Have Fun!
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה מי לא מצפה למשחק ההמשך למשחק הקודם Mafia מי לא נושא תקווה בלב שיודיעו סוף סוף רישמית על Mafia 2 אם לא אתם אז אני כן לדעתי זה אחד המשחקים היותר טובים שיצאו מעולם אז ככה קצת קצת מידע על Mafia תמצאו כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/Mafia:_The_City_of_Lost_Heaven תמונות כאן: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=3590 אז ככה לשמועות שרצות כבר 5 שנים ברשת על Mafia 2 שמועה #1: בדצמבר ה16 2003 הודיעה חברת Illusion Softworks על המשחק Mafia 2 ושפיתוח המשחק יערך מספר חודשים קישור לשמועה : http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=99480&skip=yes (באנגלית) שמועה #2: בעקבות התווכחויות בין מנהלי חברת Illusion Softworks פוטר דניאל וורה המתכנת הראש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקח להם 10 שנים של מסחרה על המותג (שהאמת התחיל לא רע בכלל), אבל Codemasters סוף סוף מקשיבים למעריצים הוותיקים וחוזרים למוטב, עם סימולטור Rally אמיתי ל-PC (?) ! במפתיע, זמין עכשיו לרכישה עם גישה מוקדמת בסטים (הנחה עד ה-4 למאי), בגרסא מלוטשת יחסית עם 14 רכבים ו-36 מסלולים ב-3 איזורים (בתור התחלה כמובן). מעולם לא רכשתי משחק ביום שבו הוכרז, אבל זו ההזדמות להעביר למפתחים את המסר, וכך עשיתי. זו גם הזדמנות לספק פידבק. המשחק מעניש במובן הטוב של המילה, עדיין, קצת קשה לי להגדיר את זה "סימולטור" לכל דבר, אולי כי אין מתחרה מודרני רציני להשוואה, אבל בינתיים אין טענות. אמנם ניסיתי את Project Cars ו-Assetto Corsa (בגרסאות ישנות) והם אכן מצטיירים כרציניים יותר, אבל מדובר בג'אנר שונה…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עריכה: עקב הגילויים בת'רד - מחפשת שמירה של סוף המשחק המקורי או של תחילתו של Immortal Throne. בוקר טוב התקנתי את חבילת ההרחבה של המשחק הנקראת Titan Quest - Immortal Throne. נכנסתי למשחק ואכן רשום את שם ההרחבה בתפריט המשחק, אך כשאני מנסה להתחיל משחק חדש הוא מתחיל את המשחק המקורי ולא את חבילת ההרחבה. מה אני עושה לא נכון?
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אמורה לצאת הרחבה למשחק הזה בקרוב או בכלל תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי זאת הבעיה לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3 1000 מגהרץ כרטיס מסך כמו שלי GeForce FX 2500 128bit זיכרון 512 SDRam והמשחק Counter-Strike עובד לו ממש ממש ממש איטי עם fps של בין 15 ל 20 פירמטנו את המחשב כבר כמה פעמים וכלום לא עזר עידכנו את הכרטיס מסך כמובן סמנו על מושבט תמיד בהגדרות של הכרטיס מה לא ?! יש איזה משהו שפיספסנו ??? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום למי שמכיר ולמי שלא... יש משחק אוןליין שנקרא 2MOONS (האתר הרשמי: http://2moons.acclaim.com/) המשחק הוא כרגע בגרסת OPEN BETA יש לי בעיה קטנה עם החיבור לשרתים שלו. במשחק עצמו יש כזה מד שמראה את חוזק\מהירות החיבור שלך לשרתי המשחק והחיבור שלי לשרתים שלו תמיד איטי ואז קורה שאני מתנתק מהשרתים באופן רנדומלי. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה שאלתי משתתפים אחרים במשחק ואף אחד לא יודע... אם אני מדבר מספרים אז לאחד מאלה שדיברתי איתם היה 64MS ולי זה בין 500-700MS (כאשר המספרים האלה מייצגים זמן תגובה מהשרת ו- MS=MILISECONDS כלומר כמה שהמספר נמוך, יותר טוב) לא ידעו מה להגיד לי ואז אחד השחקנים אמר לי לבדוק אולי הפיירוול מגביל את הגישה מהאינטרנט לשרתים של המשחק אז בדקתי והוספתי את המ…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אחד הסרטונים הכי יפים ב INGAME של משחק כלשהוא שראיתי בחיים שלי. שוקל 100MB. העתיד של משחקי המחשב מעולם לא נראו טוב יותר http://www.gamershell.com/download_9467.shtml תהנו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נעלו אל הדיון הקודם כי אמרתי שהחוק נגד הקפצות דפוק אז נעלו את הדיון נעלבו או משהו ואמרו: ''אם החוקים לא מקובלים עלייך זו לא בעיה שלי ננעל.'' מתי אמרתי שהם לא מקובלים עלי?! הם כן רק אמרתי שהם דפוקים (דעה שלי) נפני שהתחלתי לשחק התקנתי את הפאצ'ים 1.1 ו1.2 ולא היה לי ליבחור נמר!! ורציתי לשחק אז בחרתי ארייה... איך בוחרים נמר?? יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! או DEPTH ON FIELD שאני לא יודע מהזה אבל הכרטיס שלי לא ניראה לי תומך באפשרות הזאת ועוד משהו אחד... כרטיס מעודכן למה אין BLOOM??!!?!?!!? יש דרך לעשות שהחייה שלי תיהיה טובה מהר??? זה לא אפשרי להיות SOILDER ולהיות טוב?? וגם פיצצתי את החקלאות באנש…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. עברה שנה בערך מאז הפעם האחרונה ששיחקתי. עכשיו אני משודרג עם 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך חדש וחזק. מחפש המלצות למשחקי פעולה ואסטרטגיה (עדיף פעולה) שייצאו בשנה האחרונה. אשמח אם תציינו בהמלצה שלכם אם המשחק מצטיין בסינגל או במולטי. טנקס
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום... אז כמו בכותרת, אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפד המקורי של ה- PS2, כדי שאני אוכל לשחק PES5 בצורה נורמלית... חשבתי על שני מוצרים מבית Logitech, האחד הוא Rumblepad II והשני הוא Dual Action. אני מחפש שלא יעלה יותר מ- 250 ש''ח. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
התבקשתי לשאול ולברר מדוע ב GTA3 אי אפשר לעשות RELOAD. המשחק נתקע פשוט. המחשב חדש לפי מה שהבנתי. ואין בעיות. יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני התחלתי לשחק בו היום ונתקעתי בשלב השני בספרייה, צריך להחזיר את הספר אז אני בא לספרייה ולא יודע איפה לשים את הספר מה אני עושה, אין שם ספרנים ביכלל! ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אמא שלי באה מארה"ב לבקר לפני כמה ימים והביאה לי קצת כסף =) את הכסף הזה שמתי בצד ויש לי עכשיו 280 ש"ח מחכים לHL2 יקירי =) עכשיו: אבא שלי הסכים לקנות לי משחק ועכשיו השאלה איזה משחק?? אני חשבתי על סימס 2 אני לא יודע איך המשחק הזה באמת כי עד לפני כמה ימים זה היה לפי הדמו או שמועות ועכשיו שהמשחק יצא אני ישמח לשמוע עוד דעות.. ואו אני יכול לבחור לחכות לRome : Total war שאני כמעט בטוח שזה יהיה משחק מעולה.. אז בבקשה תנו לי המלצתכם האא ועוד משהו מישהו יודע מה הרמה של המשחקים ברשת (מתכוון אינטרנט) בSIMS2 ובTOTAL WAR? בתודה מראש.. נ.ב מישהו יודע אם ה Rome Total War יצא בארה"ב??
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-