משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כמו בכל שנה, בחודש מאי, נפתחת תערוכת E3 אשר מתקיימת בלוס אנג'לס. בתערוכה נחשפים פיתוחים בתחום הגיימינג, למחשב האישי ולקונסולות וכמו כן חברות נוהגות להכריז/לחשוף מידע על משחקים חדשים. התערוכה תתקיים בין ה-15 ל-17 ביוני. בקישור הבא תמצאו את כל המשחקים שיקחו חלק בתערוכה: http://games.ign.com/articles/108/1086456p1.html אתם מוזמנים לשתף כאן חוות דעת וידיעות חמות. הנה שתיים להתחלה: Valve מבטלים את הארוע המתוכנן של Portal 2 בתערוכה, אך מבטיחים הפתעה: השמועות צופות חשיפה של משחק חדש, המעריצים מקווים ל-Left 4 Dead 2 או להמשך של סדרת Half Life http://pc.ign.com/articles/109/1094050p1.html האם Bethesda תכריז על Elder Scrolls V? עברו ארבעה שנים מאז הכותר הרביעי בסדרה- Obli…
-
- 168 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
-
יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא משחק Pinball טוב ? לא חייב משהו חדש , העיקר שיהיה טוב לא מדבר על משחקים שצריך לקנות אפילו דמואים , או משחקים קטנים.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בזמנו היו לי שלושה מחשבים בבית. לשניים מהם היה כרטיס מסך מסוג 9600XT - אחרי התקנת המשחק איך שהייתי לוחץ על האייקון עלמנת לשחק הייתי מקבל הודעת שגיאה (SEND/DONT SEND) וזהו. במחשב השלישי היה לי כרטיס מסך מסוג TI4200 שבו המשחק היה עולה בלי שום בעיות. לאחרונה החלפתי למחשב חדש עם כרטיס מסך X1800GTO ושוב הבעיה חוזרת על עצמה - הודעת שגיאה ואין לי אפשרות לשחק במשחק. למה רק על כרטיס מסך של NVIDIA המשחק היה עולה לי ? אולי יש איזשהי בעיה עם הכרטיסי מסך של ATI במשחק הזה ? אולי יש איזשהו קובץ תיקון או מה בכלל יכולה הבעיה כי זה כבר מתסכל אותי ואני מת לשחק במשחק הזה. אגב,כל הדרייברים שלי מעודכנים.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המשחק הולך לצאת ברבעון השלישי או האחרון השנה (תלוי באיזה אתר בודקים) הג'אנר- Historic Tactical Shooter פיתוח- Replay Studios הפצה- Gamecock Media Group אתר הבית- www.replaystudios.de/velvetassassin השחקן יגלם סוכנת בריטית חשאית שתבצע משימות בעורף האויב הנאצי. טריילרים: Behind the Scenes Trailer http://www.gametrailers.com/player/31416.html Morphine Walkthrough http://www.gametrailers.com/player/31795.html Lights Walkthrough http://www.gametrailers.com/player/31861.html Sascha Jungnickel http://www.gametrailers.com/player/31869.html
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן הייתה לי בעיה במחשב וDOOM3 נמחק לי ואיתו כל השמירות. מישהוא יכול לתת לי שמירה? , אני הייתי בשלב שבו אני מקבל ממשיהו את SOUL CUBE . תודה רבה SHIMON1
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב נייד age of emire 3 והמשחק פועל סבבה חוץ מזה שהוא נמצא רק במרכז המסך ומשני הצדדים יש שחור. הרזולוציה של המסך היא 1366x768 ושל המשחק היא 1024x768. במשחק אני לא מצליח לשנות את הרזולוציה. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא בשלב התשיעי, בקרואטיה, שבו יש לי שיירה שמגיעה מצד שמאל למעלה שצריך לחלץ ורשת חשמל שלא מספיקה לכל התותחים. האם להשאר בבסיס עד שיגמרו ההתקפות (הם נגמרות ?) ואז ללצאת לחץ אותם או לא להמתין לסוף ההתקפות ולצאת לחלץ ?
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בסביבות ה-18 במאי ( תערוכת המשחקים E3 ) עתידים לצאת המשחקים: 187 Ride or Die America`s Army: Rise of a Soldier AND 1 Streetball Blazing Angels: Squadrons of WWII Brothers in Arms Road to Hill 30: New Chapter Far Cry Instincts Heroes of Might & Magic V * Myst V: End of Ages * Peter Jackson`s King Kong Prince of Persia 3 Tom Clancy`s Ghost Recon 3 Tom Clancy`s Rainbow Six Lockdown *אלה משחקים היחידים שיצאו ל-pc כל שאר המשחקים יצאו ל -ps2 ול-XBOX אם אני לא טועה אלה משחקים רק של חברה אחת(Ubisoft)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני ממש לא אוהב לשאול שאלות כאלה אבל מה הבעיה של המשחק הזה ??? התקנתי אותו מהדיסקים (צרובים) וזה אחרי שחבר שלי התקין אצלו ואצלו זה עובד כמובן, בקיצור אצלי הוא לא מצליח להתקין ואומר שיש קטסטרופיק פיילר.... יש לי מחשב חזק 1.8 עם כרטיס מסך חדש של פורס. ניסיתי גם להעתיק את המשחק כולו להרד דיסק ואז להתקין מבפנים אבל אז יש פעם בעיה עם קובץ MS332.DLL שהוא לא נמצא. או שהיה גם בעיה שהוא ביקש להכניס דיסק למרות שהעתקתי את כל המשחק על המחשב. אין קובץ בין שאפשר להפעיל עם תוכנת DAEMON. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי פעם אחת בחיים לשחק סוף סוף במשחק הזה במחשב שלי אני יודה לו מאוד. תודה מראש, נימי
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אהלן חברה'ס; יש בעיה מוזרה במשחק, לאחרונה חזרתי לשחק אותו לאחר תקופה ממושכת, שבמהלכה החלפתי כבר כרטיס מסך, ועוד שאר ירקות, וביומיים האחרונים המשחק עבד פיקס על מקסימום גרפיקה (עם פאצ' 1.2). בין היתר, לפניי חזרה למשחק הסרתי את כל הדרייברים של הכרטיס והתקנתי שוב (בעיה מוזרה) אך שכחתי להחזיר לקצב רענון הגון, ולאחר שהחזרתי ל85Hz החלו הבעיות (למרות שאני בטוח שאין קשר, אך זה הדבר). כאשר אני לוחץ על האייקון של המשחק, מופיע החלון השחור, ואז החלון מתמזער, חוזר לשולחן העבודה ונעלם כלא היה (משום מה גם מתווספת לי השפה הצרפתית לסרגל השפות....), לא משנה מה אני עושה, המשחק פשוט מסרב לעלות, סגרתי את כל התוכנות הפועלות ברקע, ונאדה. *אגב, עשיתי סריקת וירוסים, רוגלות, תיקון רג'יסטרי, בעצם ה-…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני תקוע בשלב השני ב F.E.A.R קוראים לשלב Heavy Resistance הגעתי למקום שצריך לסובב את הגלגל שבצינורות הרגתי את כל האויבים, וזהו אני תקוע הלכתי אחורה עד לביוב שנפלתי אליו וחזרתי עברתי על כלה מקומות כמה פעמים ופשוט אני תקוע אני לא יודע מה לעשות. מישהו זוכר? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים הגעת לעיירה ואני בשלב שצריך למצוא חבל כדי לטפס דרך החלון ולהגיע אליה? איפה לעזאזאל מוצאים חבל? מצאתי רק את השוט ליד הסוסים ואין לי מה לעשות איתו? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
משהו שמלווה במפות, תיכנון ועבודת חי"ר ריאלית...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: XP כ.מסך: מובנה של אינטל GMA3100 מופיעה הודעה עם השגיעה הזאת Unable to get video memory size from directdraw ניסיתי לעדכן דרייברים של כ.מסך ובדקשתי שמותקן directX 9.0c כל שאר הדרישות מתאימות מישהו יודע מה הבעיה כאן?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה קורה כשמנסים להמיר כותר PC לקונסולות הסלוניות במינימום השקעה ומאמץ? התשובה לפניכם כולנו כבר יודעים כי מלאכת ההמרה של משחקים מעולם הקונסולות אל עולם ה-PC היא מאתגרת ולא פשוטה כלל, כאשר ביצוע לא מספיק איכותי ומקיף שלה יוביל ברוב המקרים למוצר שנראה רע או פועל רע (ולפעמים גם שניהם במקביל) – זאת על אף שהחומרה עליה יפעל תהיה בדרך כלל עוצמתית פי כמה וכמה מזו שזמינה במכונה אליה הוא פותח במקור. ובכן, כעת מסתבר שגם ההמרה ההפוכה, מעולם ה-PC אל עולם ה-PlayStation 4 וה-Xbox One, יכולה להיות אתגר משמעותי מוד – כפי שמדגים עתה כותר האינדי משנת 2014 Lichdom: Battlemage. Lichdom הושק במקום לפלטפורמת ה-Steam כמשחק בגישה מרעננת שמהווה מעין שילוב בין מנגנון הטלת הקסמי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק, התקנתי רק את ג'נרלס וטיביראין סאן. הורדתי את הפא'ץ המאתר החברה, אך יש בכל מיני אתרים כל מיני פא'צים לג'נרלס zero hour למשל, אני יכול להתקין אותם? זה לא יהרוס או משהו?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מישהו יכול לפרסם מדריך מסוים להתחברות לxbox 360 live ??? כי לא הצלחתי להתחבר...ישראל לא מופיעה ברשימה של המדינות בנתיים אז בחרתי סתם מדינה ואחכ הוא רצה רחוב ועיר ופה כבר הוא התחכם איתי כי הוא אמר שאני ממציא רחובות וקיצר לא הצלחתי להתחבר אז אם מישהו יודע בבקשה שיעזור!!
-
- 47 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://belphegor.uzidesign.com/?p=51 נראה משחק מעולה.... הגרפיקה בכלל חבל על הזמן.. איך ירוץ על 7800 לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יצא לי לחשוב על זה... אני לא זוכר הרבה משחקים שסיימתי... תמיד נשבר בשלב מסויים...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי P3 כרגע וכרטיס מסך 6600 agp ו Sdram 228 האם BF2 יכול לרוץ על המחשב כזה? או אפילו לא כדאי להתעמץ? (כמובן על הגדרות נמוכות מאוד מאוד מאוד )
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה קודם כל שאני רושם בפורום הנכון כי זה בעייה טכנית אבל שקשורה למשחק COD אז אם צריך להעביר אני מתנצל מראש. רציתי לדעת אם מישהו ניתקל בבעייה ב SOUND במשחק CALL OF DUTY ? יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 שתומך EAX ובאופציות של המשחק יש תמיכה בפורמט הזה אבל כאשר בוחרים בEAX אז המשחק נשמע לא טוב מבחינת חלוקת הרמקולים. הכוונה שלי היא שבמקום לשמוע אפקטים למשל ברמקולים האחוריים של מטוסים ויריות מאחורה אז הם נשמעים בקדמיים והיריות שלי עצמן לא נשמעות בכלל.. הקיצר סלט שלם. אז בגלל זה אני צריך לשחק בפורמט הרגיל של המשחק 2D משהו כזה... וזה לא מנצל בכלל את האפקטים שהכרטיס שלי תומך בהם. יש עוד מישהו פה שנתקל בבעייה הזו ?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, עברתי על התרד של המשחקים המומלצים באתר עד עמוד 5 כולל והתבאסתי, המשחקים שמומלצים שם לא לטעמי כלל, אני מחפש משחקים חדשים בקטגוריה של red alert 3, kknd2 ,need for speed, gta, far cry 3 CS ואפילו Baldies 95 שלא עובד יותר במחשבים חדשים לצערי, אשמח לדעת אם יש משחקים שאתם מכירים כי אין לי כבר במה לשחק תודה..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחזור לשחק בקלאסיקה הזו, אבל הגרפיקה כבר התיישנה יותר מידי בשבילי. מישהו מכיר מודים לשיפור הגרפיקה (רזולוציה מודרנית, AA וכד)
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-