משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני במשימה שצריך לעלות לגג של הכלא ולהרוג את מורלו עם רובה צלפים אבל אם אני עושה כוונת תראו איך רואים ... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
וגם איך אני עושה שרק שרתים שקרובים לישראל יהיו לי? הפינג אצלי זה 250 וגם 450 . אני לא משחק עם אמיול ואנטי וירוס אני רוצה במשחק עצמו לסדר את זה .
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
Nvidia מחלקת סיריאלים לבטא של Guild Wars 2 חינם!כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לכאן http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/guild-wars-2/deals-promotions#fp=method=callback&uid=780519310למלא את מה שצריך, ואתם מקבלים את הסיריאל מיידית!כל הכבוד להם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לשים את המעבד של הקונסולה ולמחשב או את הכרטיס ואם כבר איזה כרטיס מסך יש לXBOX 360 ואם אפשר יש תמונות של מהשבתוך הקונסולה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://eurogamer.net/article.php?article_id=60584 בקרוב יהיה לנו מלך חדש. משתוקק לראות כבר תמונות.
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק undead warlock בגרסת הטרייל באחת המשימות הראשיות של סילבנה היה איזה באג, אז ניסיתי לעשות abandon למשימה על מנת להתחיל אותה מחדש אבל אחרי שעשיתי את זה אני לא מוצא איפה אני יכול להתחיל את המשימה מחדש הסתובבתי בכל המקומות ש הייתי בהם ועדיין אין שום זכר לתחילת הקווסט ככה שעכשיו אני תקוע בלי יכולת ממשית להמשיך במשחק ניסיתי לדבר עם כל הדמויות הראשיות אבל זה לא מאפשר לי להמשיך עם הקווסט הראשי עזרה ממישהו? ***ספוילר*** המשימה היתה זאת שאני נשלח להרוג חיילים (אנושיים) ביחד עם הרוח המיוחדת שעוזרת לי, מגיעים לבית ששם רואים את האנשים ואנשי הזאב מדברים ויש פאוזה במשחק בשביל הסרטון, האנשים מדברים עם הזאבים שמשכנעים אותם להפוך לאנשי זאב בעצמם, ואז הרוח הזאת לוקחת אותי ועפה כשהי…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי ב- AD פה בפורום של האתר Gamers Outlet חנות דיגיטלית שמוכרת משחקים של steam,uplay,origin וכו' הופתעתי לראות מחירים ממש זולים על משחקים לעומת חנויות אחרות לדוגמא CJS למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת בעבר ויוכל לשפוך קצת אור. שתפו.
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! אני בשלב של המשחק בשם boat עכשיו הגעתי לספינה שאני צריך להניח עליה פצצה הנחתי עליה פצצה ועכשיו בא אליי מסוק ואני לא מצליח לחסל אותו ניסיתי עם בזוקה ופגעתי בו איזה 8-9 פעמים והוא לא מתפוצץ כך גם ניסיתי עם הנשק החדש שמצאתי על האי! ואני אבוד! ועוד שאלה אחת מה השלב אחרי boat?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300488,00.html
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קודם כל משחקים שאני מאוד אוהב/אהבתי.. Enemy Territory- אני שנים משחק במשחק וגם בקודמים שלו, מהיום הראשון שהוא יצא כשזה נקרא RTCW: Multiplayer demo והיתה רק מפה אחת של הפלישה בחופים. המשחק מבוסס על המנוע של Q3A שגם אותו מאוד אהבתי לפני כן. ולא, לא שיחקתי בQUAKE WARS Titan Quest- לאחר שהתחלתי לשחק בו לא יכולתי להפסיק. החיסרון היחידי שלו הוא שהכל חוזר על עצמו.. וכן למי ששואל ניסיתי את IT, לא כ"כ אהבתי משום אותו חיסרון של המשחק הראשון. פשוט התאכזבתי שIT היה כמו הTQ. בסה"כ האויבים והמפות השתנו, זה כמו לשחק ET עם המוד של Halloween, ממש מטופש. Marvel Ultimate Alliance- לא יצא לי לשחק הרבה אבל מאוד אהבתי.. בקרוב אני אמשיך לשחק בו. Warlords Battlecry (ישן נושן אני יודע) אני ח…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא פה ואני לא יודע לאיפה הולכים הגעתי לכנסיה ומשם אני לא יודע לאיפה ממשיכים תעזרו לי :'(
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחיר של PS3 צפולי להיות!!... http://mediagame.co.il/details.asp?id=1347 XBOX 360 http://www.mediagame.co.il/catalog.asp?cat_id=177
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר מיואששש מה לעשות!?!??! בבקשהה תעזרו לי מי שעוזר לי הוא כזה מלך..
-
- 10 תגובות
- 644 צפיות
-
-
HwZOne Night Cup 3Vs3 שלום לכלל שחקניי B02 . " חופש משעמם !!!!! אז אנחנו נעשה לילה לבן " .... ברצוננו להודיע על פתיחת קאפ מהנה וחדש , HwZOne Night Cup בלילה בין חמישי לשישי 10/04-11/04 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום חמישי בשעה 20:00 וימשך עד שימשך !! שבסופו יתקיים גמר מקום 1 מקבלים CAMO לבחירתם !! פרס קטן וחמוד שיכול לתרום :t2819: חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שה…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצאת שלושה משחקים שלי עוד טרם ידעתי על קניית עותקים דיגיטליים, וניסיתי להעביר לסטים. אחד עבר, השניים האחרים לא.. ניסיתי הכל! עם caps lock, בלי, עם מקף, בלי.. שלושת המשחקים קיימים בסטים, כך שהם נתמכים.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1-יש לי פינג יחסית גבוהה... אפילו שהורדתי את הHardware Acceleration.יש דרכים אחרים שאשפר לשפר תפינג? 2-לפעמים יש לי את ההודעה הבאה והמשחק נתקע כזה... Warning-Conectiuons Problems איך מסדרים את זה? 3-הFPS שלי אפילו שעשיתי אותו על MAX 100 ובטלתי את הSYUNC (סינכרון אנכי) אז עדיין הוא נמצא על 50 עד 70 ולפעמים 100 שאניט מסתכל על הרצפה (יש לי GFORCE 4 MX 64DDRAM) יש דרך אחרת לשפר FPS? 4-העם יש בוטים לSTEAM.? ובבקשה תעזרו לי אני רוצה לשפר את המשחק כדי שהוא יפעל טוב ברשת... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: מצטער על ההקפצה, אבל יש לי פירוט על איך המכשיר עובד, אולי זה יעניין פה אנשים וישנה את דעתם לטובה (חתימת העצומה) איך עובד המכשיר? במכשיר יש שעון, כשאתם לוחצים על כפתור, הוא מחשב את הזמן מרגע יציאת המשחק עד לרגע הזה, ואת התוצאה משנה לקוד לפי אלגוריתם, ייחודי לכל מכשיר, כך שלא ניתן לצפות מראש איזה קוד יופיע לכם בצג המכשיר. מכיוון שהחישוב מתבצע לפי דקות, הקוד שקיבלתם זמין לכם רק לדקה הקרובה, והוא מופיע על צג המכשיר וגם בשרתי blizzard. כשתתחברו בהצלחה למשתמש שלכם, תופיעה לכם הודעה נוספת, ובה תתבקשו להזין את הקוד שמופיע על צג המכשיר. אין שום חיבור לUSB, שום שליחת נתונים מחוץ למכשיר. אין דרך לפרוץ אותו, אם פותחים את המכשיר הוא "מתעדה" ונהרס. היי. אני לא כל כך פעיל בחלק…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהמילה NATIVE זה "טבעי" משהו כזה ,אבל זה מתייחס להכי נמוך או הכי גבוהה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את renegade מזמן וכשהתקנתי אותו לא התקנתי את האפשרות למשחק באינטרנט אז איך אני מתקים אותו עכשיו בלי להתקין מחדש את כל המשחק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עץ הטורניר של השלב http://binarybeast.com/xCoDBO21309124 ההגרלה + הסברים http://www.twitch.tv/omer4125/b/460293508 החוקים הם החוקים המלאים: נשקים מותרים Assault Rifles MTAR, Type 25 , SWAT-556, FAL OSW, M27, SCAR-H, SMR, AN-94 SMG MSMC, Chicom CQB (2 per team) Sniper Rifles Ballista, DSR 50 (1 per team & no pickups) Shotguns R-870 MCS, KSG (1 per team & no pickups) Pistols Five Seven, Tac45. Perks Toughness (Perk 2) Awareness(Perk 3) Lethal Frag grenade Tactical Smoke/Flash (1 per player) Attachments FMJ, Ballistics CPU, Iron Sight RECORD ON ! שזהים לחוקים של 5vs5 מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו U…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שאני ישן קצת כי יצא BF4 אבל מה אכפת לכם לקבל BF3 בחינם ב-Origin? תכניסו את הקוד: G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW בדקתי וזה עובד. HAVE FUN
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי,יש לי במכשיר Emulator ל Sega Megadrive בזמנו היה לי את הקונסולה,והיו המון משחקים יפים,שכבר שכחתי את השם,והסיכוי שאני אעלה משהו מתהום הנשיה הוא אפסי,ובקשר למכשיר,אבד עליו הכלח והוא הועבר \נתרם למישהו אחר,אז אין לי איך להזכר,אבל נוסטלגיה זו נוסטלגיה,ובטח אתם מכירים כמה משחקים יפים וטובים. יש לי כבר GOLDEN AXE MORTAL COMBAT מה אתם עוד ממליצים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגירסה החדשה למשחק הפעולה האלים תהיה זמינה לרכישה מחר. בואו לראות האם אתם תוכלו להפעיל אותה, ואיך היא נראית כשהיא מופעלת על ידי GTX 1080 ותקן עיבוד גראפי עדכני המתנה של כמעט 12 שנים תסתיים לה בקרוב מאוד –כשהפרק הרביעי בסדרת Doom ינחת אצלנו, מתוגבר בבעלת בית חדשה בדמות חברת Bethesda הנודעת, ועמוס בשאיפות להחזיר את הסגנון המהיר, האלים והמאתגר שהפך את הסדרה למה שהיא (וגם הלך לאיבוד במידה מסויימת ב-Doom 3). לרגל ההשקה המדוברת, וכמה רגעים לפני שנתחיל לשמוע את גזר הדין של המבקרים, במפתחת ומפיצה מפרסמים את סרטון ההשקה עבור Doom 2016, בתוספת שיחזור יפה לתמונת השער האיקונית של Doom המקורי, וגם אישרור לכך שדרישות המערכת אשר הוצגו עבור מבחני הבטא של הכותר, הן גם הדרישות עב…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-