משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
Dynamite טוב הלב מפורום קונסולת ה-PS2 באתר Neoseeker סרק לעולם תמונות חדשות מהמשחק GTA Vice City שהופיעו במגזין כל שהוא. האיכות לא משהו, אבל בהחלט מספיקה כדאי להעביר את המסר: המשחק הזה הולך להיות ריאליסטי פי שניים יותר מקודמו, כמו כן כבד הרבה יותר.... תמונות נבחרות: לכל התמונות
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה אי אפשר להשתמש בעם היהודי ב Medieval - Total War???? זה מה זה מבאס
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים הגיוני שיצאה הגירסה הסופית של המשחק? כי אם כן אני מוריד אותה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לשים patch שנקרא Q306676, כדי לשחק ב-GTA 3. הבעיה היא, שיש PATCH רק לגרסה האנגלית של XP, ולי יש את הגרסה העברית. בדקתי במייקרוסופט, ולא מצאתי את הקובץ להורדה בעברית. מישהו יודע על מה אני מדבר? איפה אפשר למצוא אצ ה-PATCH?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל מי שלא פועל לו התפריט פקודות קולי באנריל 2003 הנה ההסבר לתיקון. 1. הפעילו את המשחק. 2. כנסו ל settings ואז ל controls. 3. לחצו על reset. 4. הפעילו משחק instant action ולאחר שהוא התחיל לחצו על V וראו שזה פועל (סוף סוף). 5. אם אתם רוצים לשנות כפתורים אחרים חזרו למסך controls שנו מה שאתרים רוצים אבל אסור לגעת בכפתור של SpeechMenu! אסור לשנות אותו. כנראה לא יהיה רשום שום מקש לידו אבל זה בסדר. 6. לאחר שיניתם את הכפתורים שרציתם, כעת תוכלו לשחק עם התפריט הקולי במקש V ועם ההדגרות האחרות שלכם. בבקשה.
-
רציתי לקבל פירוט על המישחק UT2003 מישהו יכול שיביא גם תמונות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה משחק אדיר עד היום אני מחפש דרכים לשחק בו ( דרך אגב רק בראשון כל השאר היו זבל) אפילו חשבתי לקנות מחשב P1 בשביל להריץ את המשחק
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את ut2003 ואני עם המודם 56k שלי סובל מפינגים, איך לומר, לא הכי טובים..... הכי טוב זה בסביבות 200+ וגם אז כל הadsl קורעים אותי(למרות שאני גם לא רע), מה, הפינג, זה כל כך חשוב במשחק רשת? אני לא יכול לשחק עם אנשים שיש להם פינג כמו שלי? it sucks!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תתארו את GTA3 בשנות השמונים בעיר חוף כפולה בגודלה ועם מאות אנשים מוזרים ברחובות תתארו כמות כפולה של פוליגונים וטקסטורות ותתארו כמות כפולה של כלי רכב שכוללות מכוניות אספנות משנות החמישים ועוד כמה סוגים של אופנועים, כטנועים, מסוקים וכמה מכוניות גולף נחמדות שאתם יכולים לסוע בהם מתי שרק תרצו. עכשיו תתארו שכל זה במרחק של פחות מחודש כן GTA VICE CITY ישוחרר ב 29 לחודש ואני הזמנתי אותו כבר עכשיו, ואל תשכחו שזה יהיה בלעדי ל PS2 כך שלמי שאין שיוכל את הלב!!!! ;D
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר את משחק ה"נוסטלגיה" Revolt? הקיצר, כשאני מתחל לשחק, אז אין את השעון הזה שסופר לאחור ואז עושה GO! אלא ישר מתחילים לנסוע. איך מסדרים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מאד אוהב לשחק באופן כללי ובזמן האחרון חיפשתי שילוב של כיף המשחק עם פנטזיות מיניות. חיפשתי מדי פעם ברשת. שיחקתי קצת ב - strip poker למינהם, זה נחמד אבל השאלה האם מישהו יצר למשל משחק הרפתקאות שהגיבור / גיבורה נכנסים למיטה עם השומר / ת כשניתקלים בו במקום ישר לירות (מה שמצויין בפני עצמו). מישהו מכיר אתר רציני בנושא ? אתר עם דמואים ? תודה לכולם, אשמח לקבל תגובות רציניות.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
hmm , im having some probs with Need For Speed Hot Pursuit 2 and my Microsoft forcefeedback wheel , the problem is with the "brakes" pedal , for some reason it doesnt let me define it nor recognize it :\ any suggestions? BTW im on Win2k + SP3... *סליחה על האנגלית , פשוט העתקתי מפורום אחר שבו כתבתי לפני..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן נאלצתי לעבור מערכת הפעלה, מ Windows XP ל Windows 2000 מכיוון שנתקלתי בפינגים מאוד לא יציבים במשחק הרשת של Coutner Strike. הפינגים נעו בין 100-300MS ולעיתים אף יותר. נודע לי כי זהו באג ידוע ב Windows XP. הייתי מעוניין לדעת האם ניתן למצוא פרטים רישמיים ממיקרוסופט לגבי הבאג, והאם קיים תיקון אשר מטפל בבעיה. בסך הכל, הייתי מאוד מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת, אך נאלצתי לעבור ל2000 רק בגלל שרציתי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה וטובה. אשמח לשמוע תגובות לגבי הבעיה, האם עוד אנשים סובלים מהבעיה, האם יש מישהו שהצליח לפתור את הבעיה בדרך זו או אחרת. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אתם מתעניים בקונסולות ומתים לדעת שמועות/עובדות חדשות על ה-PlayStation 3 אשר נמצא כבר בתהליכי עבודה ע"י Sony - הת'רד הזה במיוחד בשבילכם. בחיפושי אחרי חדשות מעניינות היום וחומר לקריאה מאצתי את הידיעה הבאה אשר כוללת בתוכה את כל השמועות הקיימות על ה-PS3: המעבד הראשי יקרא Cell וייוצר ע"י IBM ב-0.10micron וירוץ במהירות 3GHz, ה-Floating-Point Performance (מישהו מוכן להסביר לי מה זה בבקשה?) יעמוד על 196GFLOPS, מספר הפעולות לשניה שהמעבד יוכל לבצא יהיה כ-2 טריליון, יאפשר 2 מיליארד פוליגונים (Polygons) לשניה. כמות הזיכרון תיהיה 512MB עם רוחב פס של 24GB/s. המעבד המשני (לתמיכה במשחקי PS2) ייצור ב-0.13micron וירוץ במהירות של 300MHz או 375MHz (לבחירתכם). המעבד הגראפי (GS3 (Graphics …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהו לדעתכם? מצטער אם שכחתי כמה משחקים, אבל נראה לי ש-6 הנ"ל הם הנפוצים ביותר.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה שנה אחרי שנרשמתי לבטא של המשחק,קיבלתי את המייל שלו ציפיתי,הבטא שוחררה וניתנת להורדה לטסטרים הרשומים! הקובץ להורדה היה בגודל של 109MB,ובגרסא0.385. בקרוב,אחרי כמה שעות,של משחק אני יביא תמונות וביקורת יותר מפורטת על המשחק,שעד עכשיו עשה עלי רושם מאוד מאוד חיובי. "צפו פגיעה!".
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על Vice City אבל שמעתי שהשליטה באקדחים על הפנים... היום הולדת שלו מתקרב ואני לא יודע מה לקנות.. אתם אולי מכירים משחק קווסט יפה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מנסה לשחק זה כותה לי את ההודעה הבאה General protection fault! History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec למישהו יש מושג מה הוא רוצה ממני?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר שהיה לי פעם את מורטל קומבט 4. יש משהו חדש יותר שכיף לשחק, כי לא ניתקלתי בכלום. המלצות רבותיי....
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז קניתי תמשחק NFSU ויש שמה את השיר של PETEY PABLO - NEED FOR SPEED ואני רוצה שיהיה לי תשיר הזה גם במחשב כMP3 או משהו שאני אוכל לשמוע אותו... אז מישהו מאיפה אפשר להשיג אותו? אם אני מוריד אותו אז זה לא נקרא וורז כי יש לי אותו בעקיפין 8) וחיפשתי בקאזה ואין שמה... מנהלים אם זה נקרא בשבילכם וורז תכתבו לי מה בדיוק הוורז ואם זה לא הפורום הנכון [אתם יודעים מה לעשות] ;D תודה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הרגע שיחקתי להנאתי בNFSU ברשת במרוץ דראג כשלפתע מגיחה משמאלי מכונית ועוקפת אותי בטיל (והייתי על 350~) הייתי בטוח שזו היתה תוצאה של לאג (קרה לי כבר כמה פעמים) אבל כשבדקתי בסטטיסטיקה ראיתי שהוא טס ב700 ומשהו קמ"ש. האמת שלדעתי זה הדבר הכי עלוב שקיים, לעשות צ'יטים במשחק.......
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני בהגנה, איך אני מבצע עבירה במתכוון ?? (כל פעם שיש תוצאה צמודה בסיום אני מפסיד בגלל שאני לא יודע לעשות את זה)
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=13573
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי pIII 866 עם radeon 9000 pro 128 mb 256 זיכרון sdram386 דיירקט איקס 9(למרות שאני יודע שהוא לא תומך) וזהו כל המידע. למישהו עם מחשב פחות טוב משלי עובד חלק ואני מתכוון לזיכרון מעבד וכרטיס מסך. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-