עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מההארד דיסק!!! מה הקטע? יש איזה פאטץ או משהו?

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  2. מתי מיהיה אפשר להשיג את זה במחיר שפוי? כי אני מתכנן לקנות תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Axel Foley,

אני מכניס את הדיסק של המשחק (מקורי) לוחץ על האייקון של המשחק, הכונן מתחיל לעבוד, נהיה מסך שחור כאילו המשחק מתחיל לעבוד אבל אז המחשב חוזר לשולחן העבודה והמשחק לא עולה... תעזרו לי, התחרפנתי כבר...

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  4. מפתחי הכותר הייחודי Rime הצהירו כי יסירו את הגנת הקבצים המוכרת במידה וזו תיפרץ - ונאלצו לעמוד במילה שלהם הרבה יותר מהר מהמצופה לכתבה

5. קודם כל שלום חברה,הבעיה שלי היא כזאת אני משחק במשחק Counter Strike 1.6 ואני משחק על רזולוצייה של 800X600 32 BIT מכיוון שזה הכי נוח לי עכשיו יש לי בעיה שאם נגיד אני ישים רזולוצייה של 800X600 זה יעשה לי את זה 1024X768 אבל בהגדרות הוידאו זה מראה עדיין 800X600 בקיצור אני שם 800X600 זה מראה לי איכות משחק של 1024X768 ועדיין זה בוידאו מסומן כ800X600 תעזרו לי בבקשה תודה אביאל.

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by day-walk34,

כגלשתי לי בסופר-נובה מי שיודע יודע מי שלא אז לא מצאתי קובץ על השם הזה אז הורדתי והיה בו רשום (ערכתי והבאתי תפרטים החשובים) In your DOOM 3 directory, find "DoomConfig.cfg" (x:\Program Files\Doom 3\base). Open DoomConfig.cfg in Notepad. Find the line: seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם זה ) I changed 32 to 96. I got a nice boost in performance. ------------------------------------------------------------------ בעברית בתוך תקיית הדום3 שבה התקנתם כנסו לתקייה בשם BASE משם חפשו קובץ בשם DoomConfig.cfg פתחו אם ה כתבן (NOTEPAD) תמצאו את השורה שבה רשום ככה seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם ז…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shlomibandit,

יש לי בעיה בזמן האחרון במשחקים.. שאני משחק המשחק פתאום יוצא לי , אבל הוא לא יוצא לגמריי הוא רק מתמזער.. ויוצא לי לשולחן עבודה ואז אני צריך ללחוץ על המשחק בשורה של ההתחל ואז הוא חוזר לעצמו.. יש לי כרטיס 7800 gt זה קורה לי כמעט בכל משחק.. מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by aldema,

במשחק באטלפילד 2 אי אפשר לעשות משחק רגיל כאילו משימות וכאלו??? כי אני משחק וזה כאילו רק קרבות.... אני לא עובר ארצות ונלחם כל פעם במקום אחר?? כי יש לי רק 16 מפות וזהו , כאילו רק דרך האינטרנט נראה לי....

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by ליאור טולדנו,

Call of duty Bo2 monatge עריכה שלי, esl במידה ואהבתם לייק וסאב יעזרו D: מומלץ 1080p

10. משהו מאוד יפה: http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=54007

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Meir787,

כשאני מנסה לשחק בlost planet, המשחק לא עולה. אני לוחץ על משחק חדש, EASY, ואז כשהוא מסיים לטעון הוא פשוט נותן מסך כחול ומאתח. פתרון, מישהו ?

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by IG,

אני מחפש אתר\ קובץ עם רשימה של כל הקומבואים לכול הדמויות... מצאתי איזה אתר נחמד עם קומבואים לרוב בדמויות, אבל עדיין חסר שם דמויות כמו נוב סאייבוט והמלך (שכחתי איך קוראים לו... זה עם הפטיש הגדול...) תודה

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by ranran,

כתבתי עכשיו את זה מהסרטונים שיש לי על המשחק © כל התמונות לקוחות מהסרטונים ((((התמונות יצאו גדולות מידי אז כדי לראות את הכל תלחצו מאפיינים ותעתיקו את הכתובת))))) בין יתר הטכנולוגיות החדשות של CRYTEK למשחק החדש Crysis המנוע נקרא CryEngine 2 (ההמשך של המנוע של FarCry) Dynamic Day\Night Cycle - מעבר ראליסטי בין יום ללילה הכולל אורות תנועה של שמש ירח כוכבים והכל עם שקיעות מדהימות ---------------------------------------- Fully Interactive Enviroment - סביבה פעילה לגמרי עלים זזים אם הולכים לידים אם אתה יורה נוצר חור עצים יכולים ליפול בתים נהרסים הכלל ---------------------------------------- Sunrays + Diffuse Transmission - קרני שמש החודרות דרך הכל וראליסטיות כאיל…

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by shaniyakov,

אני לא מצליח להפעיל את הסונקר cue club על sp2 אני משחק עד לשלב שאני מכניס כדור לחור ואז זה יוצא..... ורושם הודעת שגיאה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Green,

שלום אני מריץ את דום 3 על מחשב חדש AMD 3000 1G DDR X800XL DFI LANPARTY NF4U והמשחק עובד חלק רק על מדיום ומעל זה המשחק מתחיל לקרטע זה הגיוני או שיש בעייה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by stone cold,

Resident Evil: Revelations המישחק שקיבל ציונים מאוד טובים ל3DS יקבל גירסאות לקונסולות הניחות ולPC אני אישית שמח כי זה מישחק שלפי הביקורות מזכיר את RE4 נקווה שלא ידפקו אותו בפורט חוץ מיזה למרות שאני מתכנן בעתיד ליקנות 3DS ,השליטה עם גימפאד נורמלי ומסך גדול בהרבה ניראים לי הרבה יותר מתאימים למישחק הזה מה שכן המחיר שהוכרז ניראה לי גבוה מידי מפורט של ה3DS אבל בטח ירד עם הזמן http://www.maxconsole.com/maxcon_forums/showthread.php?194324-Resident-Evil-Revelations-confirmed-for-consoles-and-PC

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בשעת משחק, כשאני מנסה לקחת ScreenShot (לחיצה על PrintScreen בברירת מחדל), המשחק קופא, עד לכדי מצב שאין לי מה לעשות מלבד ריסט ידני (מהמארז), אם יש לי סבלנות ועצבים להילחם עם ctrl alt + del, בשלב מסויים אזרק לחלונות ואוכל לסגור ת'משחק משם... מה שגם תגובת המחשב נעשית איטית להחריד ואפילו התגובות של המקלדת וכל השיט מורות על קפיאה כמעט מוחלטת של כל פעולת המחשב. בדמו זה לא קרה לי... :-\ גירסת ה Forceware היא 77.72 (WHQL Certified), כ' המסך הוא 6600GT Xtreme של לידטק - גירסת המשחק היא כמובן 1.1.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by myDGB blws,

HwZOne 2V2 CUP שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost . ביום ראשון 8.12 משעה 3 עד ה15.12 יתקיים קאפ 2V2 בקאפ יהיו 16 קבוצות(במידה ויהיו יותר נשנה) שישחקו בשיטת Single Elimination שלכל שלב יהיה לכם יומיים לשחק. השלב הראשון יתקיים בתאריכים - 8.12 עד 9.12 השלב השני (רבע גמר) יתקיים בתאריכים - 10.12 - 11.12 השלב השלישי (חצי גמר) יתקיים - בתאריכים 12.12 עד 13.12 והשלב האחרון (הגמר) יתקיים בתאריכים 14.12 עד 15.12 סיכוי גדול שיהיו סטרימים , אעדכן בהמשך. החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכ…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by chmmr,

כשאני בהגנה, איך אני מבצע עבירה במתכוון ?? (כל פעם שיש תוצאה צמודה בסיום אני מפסיד בגלל שאני לא יודע לעשות את זה)

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by DS,

אח שלי בן 7 ובניתי לו מחשב: Pentium 3 450MHZ 256 MB כ. מסך 32 MB של נוידיה לא זוכר איזה דגם. איזה משחקים יש? משחקים שיעבדו כל מיני

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by ScreaMan,

רציתי לקבל פירוט על המישחק UT2003 מישהו יכול שיביא גם תמונות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eladbu,

כל כך התלהבתי ללכת לקנות MEDAL OF HONOR A-A אחרי ששמעתי ביקורות משני הצדדים חלק אחד אמר מצוין חלק שני לא משהו אחרי שסיימתי אתמול לפנות בוקר את HL2 שללא ספק מבחינתי המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו מימי התפניתי להתקין את גרסת ה DVD של MOH חברה אני חייב לומר שהמשחק פשוט גרוע!!!!!!!! מעצבן!לא נעים לעין.נכון אולי הדמויות מפורטות והגרפיקה נחמדה אבל המשחק פשוט איטי להחריד בקרב(ואין קשר למחשב!) כל שלב לוקח ממש הרבה זמן חצי מהזמן אתם מבזבזים בהמתנה! ב HL2 היה למה לחכות בזמן הזה.אבל פה!שום כלום אפילו בטירונות בהתחלה הכל קשה ומסורבל! חברה אני ממש לא ממליץ להוציא את הכסף על המשחק הזה יאמר לזכות הראשון שיצא שהיה פשוט אחלה משחק! פאסיפיק אסולט פשוט לא מומלץ

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by m_g,

אני מצליח בערך להטיס אותו אבל תמיד יש איזה חלאה שטס פי כמה יותר טוב ממני ויורה עלי כדורים ומפוצץ אותי תוך מקסימום דקה מרגע שהמראתי אני בכלל לא מצליח לפגוע באף אחד יש למישהו טיפים איך מטיסים את החרא הזה?! עם המקלדת ? עם עכבר? ג'ויסטיק? איך אפשר לעקוב אחריהם זה פשוט בלתי אפשרי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כותרת

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by kip,

TOTAL WAR זה המשחק מבחינתי אבל שיחקתי גם HALF LIFE 2 יש הצעות? שווה לעשות OC בשביל משהו? מעולם לא ניסיתי... תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.