עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אין לי כוח לשרתים אני סתם משחק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MasterDK,

איך הוא? יותר טוב מהראשון? מה השיפור מה אורך המשחק וכו'? ספרו לי קצת

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  3. אוקי כולם אני ב nova prospkt בשלב הכלא פרק 9 entilgent משהו כזה קיצר מצאתי את אבא של אלכס והיא מקונטרול פאנל עוזרת לי לפתוח מעברים וככה עכשיו הגעתי למקום שיש בו 2 חדרים ארוכים ומעבר קטן פיצפון בינהם שבתוכו יש תמתקן של ה3 מכונות ירייה קיצר הצבתי 2 בצד שמאל 1 צד ימין קרוב למעבר אבל יש מילון כניסות והם מפרקים לי תצורה המליון חיליים ודיסקים המועפפים ומה לא הנה תמונה http://img383.imageshack.us/img383/2962/d2prison0700057ge.jpg ועוד שאלה ראיתי שיש 14 פרקים ואני בפרק 9 לקראת הסוף שלו אז אני קרוב לגמור תמשחק לא ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shai265,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT המחשק Need for Speed Underground 2 אמור לעבוד בו בהגדרות הכי גבוהות ולמרות הכל הוא לא עובד בהגדרות הכי טובות. הוא רושם לי גם שגיאה:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by aldema,

במשחק באטלפילד 2 אי אפשר לעשות משחק רגיל כאילו משימות וכאלו??? כי אני משחק וזה כאילו רק קרבות.... אני לא עובר ארצות ונלחם כל פעם במקום אחר?? כי יש לי רק 16 מפות וזהו , כאילו רק דרך האינטרנט נראה לי....

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by Sman,

[glow=yellow,2,300]אז ככה, משחק ברמת קושי גבוהה יחסית, מבחינת גראפיקה, הייתי נותן 4.5 מתוך 5 , לא יצא לי לשחק בו הרבה אבל עושה רושם שהוא יהייה הצלחה לא קטנה, מזכיר את Half life במידה מסויימת, אבל עם יותר אקשן, ישנה אופציה לשחק ברשת, (רואים שזו הפעם הראשונה שאני מביע דעה על משחק ) ובקיצור, תקנו........אההה תורידו[/glow]

7. בברכה ד"ר טראנס...

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

יצא היום , למחשב ... מעניין מתי זה יגיע לארץ

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. לשחק בטורניר לא אמיתי בשרתים של VGAMES זה כיף חיים למרות שאני לא באינטרנט זהב ויש להם חוות קופים ימח שמם.... יש עוד שרתים ישראליים למשחק?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Kerberos,

האם מישהו הצליח להתקין את הHalf Life עם Windows 2000? כשאני מנסה להריץ הוא טוען שיש דרישה ל Service Pack 3 ומעלה. צר לי לעדכן אותו - אבל ל Win2k יש רק SP2. אני סבור שהוא מתבלבל למעשה עם NT4. אשמח לשמוע תגובות, עצות

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by M_G_N_U_M,

היום קמתי בבוקר ממיתתי ובעודי מנסה להכניס את היד אם הגבס לחולצה אחי מדליק נשיונל ג'יאורפיק בטלוויזיה ויש תוכנית על דינוזאורים ואופן היתפתחותם והיסתגלותם לסביבה המשתנה מהר בעידן הקריטיקון האחרון ( קצת לפני שהם ניכחדו לפני 65 מיליון שנה) פתאום חשבתי על רעיון הברקה של ממש ( אתם רשאים להודות לי) התיאור של המשחק: אנו מתחילים בעידן הדינוזאורים ההתחלתי כשהם עדיין זוחלים בעלי דם קר שרק יצאו מן המים ואנו מגלמים יצור קטן חלש טיפש ופרימיטיבי ואז אנו לוקחים עליו פיקוד, וזה לא שאנחנו מלמדים אותו כמו בbnh אלא שאנחנו ממש הוא ואנו קובעים את כל ההחלטות : מה לאכול איפה ללון אם מי להיזדווג מתי להילחם וכדומה, והמשחק יהיה משהו פעולה\הרפתקאות אם מנוע גרפי מתקדם ( unreal warfare לדוגמה) וככל ש…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by scorpion,

התקנתי את renegade מזמן וכשהתקנתי אותו לא התקנתי את האפשרות למשחק באינטרנט אז איך אני מתקים אותו עכשיו בלי להתקין מחדש את כל המשחק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by KoM,

התקנתי אצל אחותי במחשב וינדוסXP, ועכשיו היא מתלוננת שה-SIMCITY3000 שלה לא עולה, והוא באמת לא עולה, מתקינים תמשחק לוחצים על הפעלתו וכלום לא קורה, יש איזשהו תיקון למשחק כדי שיעבוד גם שם ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by TZuKi,

התבקשתי לשאול ולברר מדוע ב GTA3 אי אפשר לעשות RELOAD. המשחק נתקע פשוט. המחשב חדש לפי מה שהבנתי. ואין בעיות. יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by BeRo,

אולם מחשבים מרושת למשחקים מרובי משתתפים כגון: counter strike, unreal tournament, warcraft 3. 1. האם היית מעונין בפתיחת מקום כזה? 2. כמה היית מוכן לשלם בעד שעת משחק? א - 16 ש"ח. ב - 18 ש"ח. ג - 20 ש"ח. ד - 22 ש"ח. 3. כמה פעמים בשבוע היית מגיע לשחק?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by DEMON HUNTER,

נביאו לי את המשחק אבל אני לא רואה בכלל שום פונטים במשחק אלא רק סימני שאלה ???????????? בכל מקום מישהו יודע מה לעשות כי אני עובד עצות ממש ??? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם המערכת הזו: CPU:AMD Athlon XP 1700+ MotherBoard:Gigabyte GA-7VTXE Video Card:ATI Radeon 8500LE 64MB + TV Out Memory:Crucial Micron 256MB DDR PC-2100 Hard-Disk:Western Digital 80GB 7200RPM Special Edition DVD-ROM:Toshiba (16x48) CD Recorder:Mitsumi 32X12X48 Mouse:A4Tech WOP-35 תריץ טוב את המשחקים הבאים חלק ויפה עם איכות טובה ? Zoo Tycoon Star Trek Aramda WarCraft III Unreal Tournament Stunt GP Doom 3 Unreal Tournament 2003 Sega Bass Fishing Madden NFL 2002 Lego Racer 2 Trophy Bass Fishing Ping Pong 3D Virtua Fighter Virtua Cop 2 World Cup 2002 FIFA 2002 Ghost Recon Cue Club GTA3 Dragonball GT Final Bout Roller Coaster Tycoon Theme Park World World Cup 2002 Heroes…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by JAMOOS GADOL,

אני בעיר הראשונה וסיימתי (נראה לי) את כל השלבים אצל כל האנשים אבל נשאר לי את המרוץ מכוניות, ואת המקום הזה שמכינים בו פצצות (הוא מסומן על המפה ב-8) את המרוץ אני לא מצליח לסיים, ובמקום הזה שמכינים פצצות-אז טוענים לי פצצה באוטו ואח"כ אין לי שום דבר? מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by benor,

עד אתמול הצלחתי להפעיל איזה משחק ששלחו לי אבל תראו מה זה עושה לי!!!!! מה הבעיה שלו אני מת כבר לשחק בוא אני לא יודע מה נדפק! עם זה חשוב אני עובד על XP Pro על תגידו לי לעשות שחזור מערכת למה ביטלתי את התכונה שלו ככה שזה גם כך לא ישחזר!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by DEMON HUNTER,

אני חייב שרתים טובים למשחק הזה בבקשה תנו כתובות של שרתים או לינקים בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by computer,

Textשלום חברים אני מקבל משחקים תותחים למחשב והם: .חבילת התוספת soldier of fortune2,gta 3,unrel 2003, m.g.s 2, metal of honor ועוד דבר אחד יש לי ps2 וההורים שלי מסכימים לי לקנוןת או xbox או gamecube. ועוד דבר אחד עם יש עוד משחקים טובים כיתבו לי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by WarMachine,

טוב אני קם ורואה שיש תמונות חדשות לדום3 אז כמובן אני מקליק בעכבר ורואה תמונות באיכות מדהיהמ שרק מדגימות את היכולות של המנוע.... בכל מקרה רק שתי תמונות אבל איזה שתי תמונות.... כל הזכויות שמורות ל BLUES NEWS בלה בלה בלה... דף התמונות.....

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. ? מה אתם חושבים על הרעיון? (שחקני CS כמובן). אני פשוט אישית לא כ"כ אוהב קלאנים (למרות שיכלתי להצטרף להרבה אבל אני מסרב כל פעם (צנוע אני)). אבל לעשות קלאן של הפורום יכול להיות נחמד, לא חייב להיות רשמי... אגב, השם הברור לקלאן הזה יהיה [HWZ] ;D

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Bug2000,

כי בינינו אני רוצה להוריד את זה ואין לי כוח להוריד סתם אז תגידו כמה הגודל המשואר ;D (מצטער היתי חייב) של ההתקנה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Amir74,

מה התפקיד של האדרנלין במשחק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.