עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dorratz,

אני אתאר את הבעיה: אחותי קנתה לי וייס סיטי בארה"ב והביאה אותו לי. חבר שלי ביקש ממני לצרוב לו את המשחק, עד כאן הכל טוב ויפה. פתחתי את הקופסה, והיה שם דיסק שהיה כתוב עליו Install, אחרי שהוצאתי אותו ראיתי שיש מתחת עוד דיסק, אבל לא הבנתי איך אני מוציא אותו, כי בעצם מעבר לזכוכית(הוא היה הפוך), ולא הבנתי איך אני מגיע לדיסק השני, פשוט לא הצלחתי לפתוח את זה...למישהו יש שמץ מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת אני מעוניין בשמות של סימולטורים לטיסה של מטוסי ומסוקי קרב,אני לא רוצה סימולטור שצריך לקרוא תחוברת שלו חצי שנה לפני זה ואז רק אפשר להתחיל. משהו שאפשר לעלות על המטוס וללמוד ישר ומקסימום למצוא בקונטרול אחר כך את כל המקשים מה הם עושים. אך כמובן שהרמה שלו לא תיהיה כזאת נמוכה לדוגמא כוכב כחול משהו בסגנון הזה יותר קשה גם בסדר. בתודה מראש 8)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש חניות און ליין (אתרים) שמוחרים עדיין CS?? ולא FREAK לא מוכר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חודש ספטמבר, כפי הנראה, יהיה חודש גדוש במשחקים; בין אם אתם חובבי FPS או אסטרטגיה, RTS או MMORPG- יהיה לכם משחק לשחק בו החודש: חודש זה יהיה גדוש בעיקר במשחקי FPS כגון HALO האגדי, או BREAKTHOURGH-הרחבה למשחק המצליח MOHAA, שמתרחש במלחמת העולם השניה. רשימת משחקי FPS לחודש הקרוב: BF1942-Secret Weapons of WW2: הרחבה שניה למשחק המצליח ברשת, BattleField1942. התוספת הזאת תוסיף למשחק גוון דמיוני, ונוכל להשתמש בכל מיני נשקים שלא היו קיימים במציאות(כנראה ששרמנים כבר משעממים ;D). התוספת תוסיף למשחק(כמובן) מפות חדשות, ומטרת כל צוות תהיה לפוצץ מטרה של האויב. המשחק יוצא ב9\5. FREEDOM FIGHTERS: ברה"מ שלא קרסה החליטה להשתמש בכוחה ע"מ לפלוש את ארה"ב. אנו נשחק שרברב אשר יוצא להילחם מל…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Bessmertniy,

יש לי בעית סאונד במשחק מאקס פיין 2 שהסאונד פשוט מפסיק אני לא שמוע מה שמקס פיין אומר רק את הסאונד של היריות במעברונים גם אין סאונד של אנשים שמדברים . יש לי כרטיס אודגי 2

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MishaK,

כידוע לרובכם, אני כבר שחקן פיפא וותיק ביותר, בערך משנת 97 אני משחק בכל גרסה שיוצאת. בכל מקרה, סוף סוף יצאה לה גרסת 2004 הנחשקת, בסה"כ די אהבתי אותה למרות שיש מקום לשיפורים. אוקי, משום מה התחלתי עם המשחק ישירות ברגל שמאל, ישר אחרי שהסתיימה ההתקנה, אוטומטית, בלי לשאול אותי הוא נכנס למשחק. לא הבנתי למה לעזעל הם החליטו לעשות את זה... הרי יש אנשים (כמוני) שבזמן התקנות משעממות וארוכות אוהבים לשמוע מוזיקה, לדבר באיסיקיו וכו'. משום מה גם לא הייתה לי אפשרות לצאת מהמשחק ושום דבר לא הגיב.. אז נאלצתי ללחוץ על כפתור הריסרט (שאי אפשר לראות או להגיע אליו במארז שלי... מי שמכיר אותו יודע על מה אני מדבר). בכל מקרה, אחרי הריסטרט ישר נכנסתי למשחק מחדש, הפעם הכל עבד יפה. ישר משום מה קפצו עליי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש אליפות ארצית (סוף סוף) בחסות אטארי ישראל של DragonBall Z בודוקאי 3 לפלייסטיישן 2 בפסח http://www.arcadia.co.il/Page.asp?page=237&aff=pesach יש גם אליפות TEKKEN 5 (יצא כבר בארץ ??) וגם שטיחי ריקוד אני די גרוע בזה, אבל נרשמתי כי קניתי משהו מהאתר ( UT2004 !!) וקיבלתי 25 שקל הנחה אז מה אכפת לי... בכל אופן אני נרשמתי ל TEKKEN5 אבל בטח יבואו כל התותחים ויקרעו לי את הת*ת...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יהיה המשך למשחק BATTLE REALMS? סיימתי אותו ואת התוספות וממש נהנתי יש איזה תכנון לעשות המשך? אני יודע שהתוספות יצאו ב 2002 ועכשיו 2005 אז יהיה המשך? :-\

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי נייד פורד ספייד 2 אבל די כמה אפשר מה המשחק ראלי הכי חדש שיצא עד כו ? עם הגרפיקה הכי טובה ... למחשב כמובן ועם הכל הכי חדש כי אני יודע שיוצא כל שנה משחקי ראלי אני זוכר היה לי משחק מהמחשב הקודם '' ראלי עולמי '' משחק ישן אני לא יודע עם אתם זוכרים אבל בלי רשת היה אפשר לשחק באותו מחשב אחד במקלדת ואחר בהגה או שניים במקלדת היה אפשר לשחק ראש בראש בקיצור עם יש עוד משחק כזה מחודש אשמח לקבל המלצות ולדעת מה המשחק בעל הסאונד והגרפיקה הכי יפה

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by Green,

שלום יש לי את World of Warcraft קנוי ומקורי רציתי לדעת אם יש פאצ' או קראק שאני יוכל לשחק במשחק לא באינטרנט זתומרת לפני שאני משלם את ה12$ שאני יוכל לשחק קצת אוףליין בשביל ללמוד את המשחק ולחקור אותו ושוב אני אומר המשחק מקורי וחוקי! תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אחד הסרטונים הכי יפים ב INGAME של משחק כלשהוא שראיתי בחיים שלי. שוקל 100MB. העתיד של משחקי המחשב מעולם לא נראו טוב יותר http://www.gamershell.com/download_9467.shtml תהנו

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי pentium 4 1.8 radeon 9600 pro בלי OC, דרייברים אחרונים 5.6 אני משחק על HIGH דיטייל, 1024*768*32 draw distance בערך על שליש. הפריים הממוצע הוא 24..... :s05: אולי יש משהו שאפשר לעשות בנידון או שאני צריך להחליף את מחשבי :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איך מורידים את זה?! ניסיתי הכל הגדרות להתקין דרייברים כלום בבקשה אנשים עיזרו!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Green,

שלום אני מריץ את דום 3 על מחשב חדש AMD 3000 1G DDR X800XL DFI LANPARTY NF4U והמשחק עובד חלק רק על מדיום ומעל זה המשחק מתחיל לקרטע זה הגיוני או שיש בעייה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shaniyakov,

אני לא מצליח להפעיל את הסונקר cue club על sp2 אני משחק עד לשלב שאני מכניס כדור לחור ואז זה יוצא..... ורושם הודעת שגיאה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by poi212003,

לכל אלה שכרטיס המסך שלהם לא מתאים למשחק,בימים אלו עובדים על פאץ' למשחק ניתן לעקוב אחר ההתקדמות כאן: http://s127802461.websitehome.co.uk/bf2shaders/doku.php הפאץ כבר חצי מוכן!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בשעת משחק, כשאני מנסה לקחת ScreenShot (לחיצה על PrintScreen בברירת מחדל), המשחק קופא, עד לכדי מצב שאין לי מה לעשות מלבד ריסט ידני (מהמארז), אם יש לי סבלנות ועצבים להילחם עם ctrl alt + del, בשלב מסויים אזרק לחלונות ואוכל לסגור ת'משחק משם... מה שגם תגובת המחשב נעשית איטית להחריד ואפילו התגובות של המקלדת וכל השיט מורות על קפיאה כמעט מוחלטת של כל פעולת המחשב. בדמו זה לא קרה לי... :-\ גירסת ה Forceware היא 77.72 (WHQL Certified), כ' המסך הוא 6600GT Xtreme של לידטק - גירסת המשחק היא כמובן 1.1.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lioron7,

היי אני מתלבט בין counter strike שכלול בhalf-life2 או battlefield 2 לפי מה ששמעתי counter strike ממכר וטוב את המלצתכם בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ^GunX^,

טוב אז התחלתי שוב (בפעם ה6 אולי) לשחק בדיאבלו 2 , משום מה אני לא מוצא איפה משנים את הרזולציה עידכנתי את המשחק לגירסא 1.10 , וזה לא תיקן אתזה למישהו יש רעיון ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by THE-MASTER,

אני מעוניין במשחק לחימה.עלילתי בעל גרפיקה יפה. המשחק היחיד שאהבתי בחיי עד היום זה מאפיה ואולי הנוף הפסטרולי של FAR CRY גם הצליח להסב ל הנאה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by elad the master,

מישהו רוצה משחק זוגות 2-2 ? אני וחבר שלי זוג וצריך עוד זוג או כמה זוגות ואפשר יהיה לעות משחקים ליגה משהו כזה... מי שרוצה נא ליצור איתי קשר דרך המסנג'ר: elad551@hotmail.com

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by a_halachmi,

כשאני טוען או בוחר במשחק חדש אז הקו של הטעינה מגיע עד החצי ונתקע. עד עכשיו זה היה בסדר ניסיתי להתקין מחדש את המשחק לא עזר מחקתי את הקובץ gta_sa.set מהתיקייה של ה-user וגם זה לא עזר למישהו יש פתרון? נ.ב זה דיסק מקורי.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tania131,

FAR CRY כידוע משחק כבד, ורציתי לדעת איך הוא יעבוד על המחשב שלי : AMD ATHLON 64 512 MB RAM RADEON 9600 XT 2.8 GHZ ועוד משהו שמעניין אותי, איזה משחק כבד יותר DOOM3 או FAR CRY?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה קניתי את BF2 ומישחק באינטרנט פועל אבל ה SP לא,אני לוחץ START והוא יוצא לווינדוס מה הבעיה? [זה גירסת DVD]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gal_6,

מחר אני מקבל מחשב חדשש..מחשב שיריץ בהגדרות הכי גבוהות כל משחק.. אז אני צריך המלצות למשחקים כי במחשב הישן לא עלו כל המשחקים ושיחקתי כבר far cry half life2 doom 3 mafia חוץ מכל אלה יש עוד המלצותתת?? ושיהיו משחקים טובים תודה רבה לעוזריםםם!!!

• 10 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.