משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני הבנתי שיהיה לאן בסוכות אבל מצד שני שמעתי את פדידה אומר שהלאן יהיה בghosts אז מה הקטע כאילו?... בוא נעשה לאן אחרון BO2 מצידי שהכל יהיה מיקסים רק שיהיה כבר זה עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי ראוטר אלחוטי ועכשיו יש לי 3 מחשבים עם אינטרנט. אני מחפש משחקים טובים שאפשר לשחק בהם בשלושת המחשבים. כרגע אני משחק ב- SOLDAT, GTA2, Generals, NFSU2. המחשב הכי גרוע מביניהם הוא פנטיום 4 1.6GHZ 384MB RAM radeon 9550 אז שיהיו משחקים לא כבדים. תודה לכל המגיבים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שני מסכים מחוברים למחשב. מישהו מכיר משחק שתומך בשני מסכים בצורה זו או אחרת? צריך להיות די מיוחד...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה באפ פי אס של קאונטר סטרייק !!! אני לא יודע יש לי גי פורס 4 .אבל הבעיה נראה לי בגלל הווינדוס או בגלל המחשב !!! תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
hmm , im having some probs with Need For Speed Hot Pursuit 2 and my Microsoft forcefeedback wheel , the problem is with the "brakes" pedal , for some reason it doesnt let me define it nor recognize it :\ any suggestions? BTW im on Win2k + SP3... *סליחה על האנגלית , פשוט העתקתי מפורום אחר שבו כתבתי לפני..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם מתעניין אם משהו עדיין משחק בזה באותה תקיפות שאני
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי ב: toy soldiers Defense Grid: The Awakening Orcs Must Die cursed treasure prison planet Anomaly: Warzone Earth Unstoppable Gorg לא אוהב לשחק ברשת ומעדיף משחקי סולו יש עוד המלצות? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה אני או המחשב גרוטאה שלי?
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, הנה הרשימה שלי למשחקים מומלצים, חלקם בעלי גרפיקה כבדה יחסית וחלקם הרבה פחות. רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על משחקים נוספים ל PC פרט למשחקים הללו, כל ז'אנר יתקבל. ה DONE אגב אל תשימו לב אליו, הוא מסמל משחקים שסיימתי [או קרוב לזה, כבר לא זוכר!] -------- Spider-Man 3 *DONE* - S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl - *DONE* *DONE* - Need for Speed Carbon - *DONE* Ghost Recon Advanced Warfighter 2 X-Men Legends II: Rise of Apocalypse *DONE* - Age of Empires III - *DONE* *DONE* - Top Spin 2 - *DONE* *DONE* - Overlord - *DONE* Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Battlefield 2142 *DONE* - F.E.A.R - *DONE*
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us אתר המשחק http://www.disney.co.uk/tron/tron-evolution.jsp#/games/evolution תיאור באנגלית Transport into a high-tech and action-packed world of Tron in the prequel to the thrilling 2010 film. Explore vast cities and fight high-tech enemies as you try to save a world on the brink of totalitarian domination. Gamers explore Tron's cities using the free running phenomenon Parkour, navigate among unique rebel factions, and fight an epic battle against a dictator's seemingly unstoppable army. דרישות מערכת TRON: Evolution Minimum System Requirements: * Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 Processor * nVidia G…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תתארו את GTA3 בשנות השמונים בעיר חוף כפולה בגודלה ועם מאות אנשים מוזרים ברחובות תתארו כמות כפולה של פוליגונים וטקסטורות ותתארו כמות כפולה של כלי רכב שכוללות מכוניות אספנות משנות החמישים ועוד כמה סוגים של אופנועים, כטנועים, מסוקים וכמה מכוניות גולף נחמדות שאתם יכולים לסוע בהם מתי שרק תרצו. עכשיו תתארו שכל זה במרחק של פחות מחודש כן GTA VICE CITY ישוחרר ב 29 לחודש ואני הזמנתי אותו כבר עכשיו, ואל תשכחו שזה יהיה בלעדי ל PS2 כך שלמי שאין שיוכל את הלב!!!! ;D
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני וחבר שלי פותחים יחידת קומנדו ל-Battlefield 3. היחידה בנויה משתי חוליות של ארבעה חיילים, כלומר היחידה בנויה משמונה חיילים. אלו החוליות עם התפקידים של כל חוליה: חוליה ראשונה: Alpha 1. מפקד - חייב להיות Recon הוא יכול כל רובה (רובה צלפים, תתי מקלע,Shotguns), כל אקדח ומזל"ט MAV חובה. 2. צלף - רובה צלפים חובה (חצי אוטומטי או Bolt action), אקדח עם משתיק חובה ומסמן טנקים SOFLAM חובה. 3. Engineer - כל רובה, כל אקדח, טיל נ"ט Javelin חובה ומוקש נגד טנקים. 4. Assault - כל רובה, כל אקדח, כל תוספת שהוא רוצה. חוליה שנייה: Bravo 1. Assault - כל רובה, כל אקדח, Medic Kit חובה. 2. Engineer - כל רובה, כל אקדח, טיל נ"ט Javelin חובה ורובוט EOD Bot. 3. Support - מכונת ירייה על …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה לכל המצביעים תודה על התמיכה
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד חדש של לנובו 2658 G550 מעבד t6600 זיכרון 3 גיגה כרטיס nvidia g210m win 7 ואני מחפש משחקים (גם ישנים) טובים שירוצו על המחשב הנ"ל בצורה בואו נאמר יותר מסבירה.. אגב אסטרטרגיה לא בא בחשבון תודה רבה, איתי שרוני.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד אתמול הצלחתי להפעיל איזה משחק ששלחו לי אבל תראו מה זה עושה לי!!!!! מה הבעיה שלו אני מת כבר לשחק בוא אני לא יודע מה נדפק! עם זה חשוב אני עובד על XP Pro על תגידו לי לעשות שחזור מערכת למה ביטלתי את התכונה שלו ככה שזה גם כך לא ישחזר!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Blip & blop רציתי לידע את כולכם על משחק מאוד מאוד מגניב שאני מכיר אותו רק מלפני שבוע מחבר וכמו חבר טוב אז אני מידע אתכם לכול אלה שלא מכירים את המשחק ! המשחק הוא משחק פשוט של פעולה בלי הרבה שטויות ודוגל במוטו של לפוצץ כל מה שזז ופה בא גם היחוד והיופי של המשחק כי מה שזז או יותר נכון זזים(והרבה) הם כל גיבורי תוכניות הילדות שלנו מהדרדסים לדובני הכפט לי וקלה בזרבובים ועוד ועוד מה שעוד יותר יפה במשחק שהוא תוכנת לפי כל הדמויות למשל זללני (הטבח מהדרדסים) זורק עליך עוגות וקונדסון למשל מביא לך מתנות מתפו33ות ! בין הנשקים שעומדים לראשותך יש LaserGun ,MachineGun, m16 , ShotGun ו ואפי…
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אם זה עוזר יש לציין כי הייתה לי את הבעיה של הOpenGL אז עשיתי דרך RivaTuner שיכריח שימוש בגרסה 1.5 בחרתי את ההגדרות שאני רוצה והכל טוב ויפה וכשאני עושה New Game ובוחר דרגת קושי Normal יש קוביה כזו וכתוב Loading הכיתוב מהבהב.. אז ככה שהמשחק לא קופא או משהו כזה. ולצורך העניין ניסיתי גם הכרח ל OpenGL 1.3 והתוצר זהה. תודה מראש לעוזרים:]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי פעם משחק בפנטיום 3 שלי מין משחק כזה סאטירי דיי גס ;D אני זוכר שם נגיד שהיה כזה שם נגיד משימה שהייתה צריך להיות שם צלם שמתחבה בשיחים והייתה צריך לצלם כל מיני זוגות ששוכבים(XXX) בלי שהם יקלטו ולפי איכות התמונה הייתה מקבל יותר נקודות... אני ממש לא זוכק כבר איזה זה היה ..הייתי צעיר וזה היה מזמן..והייתי רוצה למצוא את זה בשביל הנוסטלגיה אם משיהו מכיר ויודע את השם המלא ..כי אני ממש לא זוכר ..זה ממש יעזור לי! בתודה אלי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא יודע על מה מדובר (כמוני עד לפני יומיים שלושה), אז זה סוג של MMO מלחמות טנקים עם אלמנטים ריאליסטים. אנחנו פה משחקים את זה בקלאן שלנו כבר כמה ימים ולא עוזבים את זה, זה ממש כיף, אני חושב שכולם יכולים להוריד ולנסות למרות שזו בטא "סגורה", רק צריך להירשם אצלהם ולהוריד. החיסרון היחיד הוא שהבטא ברוסית כרגע וזה ממש מעצבן אבל אפשר להסתדר, מי שרוצה לחכות קצת מוזמן, הבנתי שתצא גם בטא ארופאית... קיצר שווה לבדוק! http://www.worldoftanks.com/ ^^^^^^ טעות שלי, זה האתר הארופאי. האתר הנכון הוא http://game.worldoftanks.ru/update, כרום ממולץ בחום!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תנו לי שמות למשחקיים לילדים לדוגמא דייב פקמאן יש אתר למשחקים האלה?.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא עבר זמן רב מאז ששליש מהעובדים של המפתחת פוטרו והינה מגיע גל פיטורים נוסף. קיצוץ של צוות פיתוח נוסף משאיר את RAVEN אם צוות אחד בלבד (בהשוואה לשלוש שהיו עד 2009). אחרי כ 20 שנה שכללו הרבה משחקים טובים, המפתחת שעמדה מאחורי Hexen, Heretic, SOF, X-Men legends, MARVEL ULTIMATE ALLIANCE ומשחקים רבים אחרים תהפוך לפתחת של תכני DLC. http://kotaku.com/5661071/singularity-game-developer-hit-with-layoffs
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מסתכל על ה-Screenshots של חבילת הרחבה החדשה wrath of the lich king ואני מוכן להישבע שהגרפיקה נראת הרבה יותר טוב. האם מתוכנן עדכון גרפיקה או שמדובר בתעתועי הדמיון? תסתכלו ותשפטו. http://www.wow-europe.com/wrath/screenshots.xml
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כמו שאתם שמים לב הטורניר הולך ומתקרב אז אני פותח אשכול בדיקה וסידור קבוצות (לבודדים) שמעוניינים להשתתף. ב02.03.14 אנחנו מתחילים לסדר את בתי הקבוצות אז אנא הזדרזו! כרגע השחקנים היחידים שמעוניינים להצטרף הם: 1. Gal&Gal 2. ApXix 3. taltola 4. guylederer0 5. bennash 6. MatanSar 7. dfa132 אני אשמח שתעדכנו אותי מי מכם מצא כבר קבוצה ומי לא כדי שנארגן לו קבוצה. שימו לב, כי הקבוצות שיכולות להיווצר מחלוקת היחידים הן שתי קבוצות, במידה ולא תתפקדו אחד עם השני לקבוצות אנו נחלק אתכם. אך בבקשה אשרו לנו השתתפותכם. לגבי הקבוצות שנרשמו אני צריך לדעת אם אתם עדיין כקבוצה עדכנית. ואני דורש שם לכל קבוצה כדי שנדע מי אתם ואיזה קבוצה אתם אז מי שנרשם באשכול הגדול …
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי עכשיו ממיר שמאפשר לי לחבר את השלטים של הפלייסטיישן שלי למחשב עם USB. אני יכול לשחק גם בשני שחקנים (יש לי שני שלטים). אני עכשיו מחפש משחקים שאני אוכל לשחק עם השלטים האלו למישהו יש המלצות? אני משער שבעיקר יתאימו לי משחקי פלטפורמה ומכות, אבל אני פתוח לכל סוג הצעה שהיא. כרגע אני משחק רק בפרו אבולושן סוקר. לא יצא שום אמיוליטור לפלייסטיישן 2 עדיין נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-