משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
http://srv1.jpg.co.il/5/527409e51d942.png http://srv1.jpg.co.il/9/527409e52951d.png אז באר שבע למשל זה ישראל וערד זה "שטח פלסטיני כבוש" ? איך EA נותנים להם להכנס לפוליטיקה ולעשות שטות כזאת ? או שזה בכלל הברקה של EA בעצם ? ואגב מישהו מבין את הקווים האלה ? זה קווים של 67 או מה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שאני ישן קצת כי יצא BF4 אבל מה אכפת לכם לקבל BF3 בחינם ב-Origin? תכניסו את הקוד: G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW בדקתי וזה עובד. HAVE FUN
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חדש במשחק וסביר להניח שאני ממש ממש גרוע. רציתי לדעת אם אפשרי לאפס את הסטטיסטיקות אחרי תקופה מסויימת, כי סביר להניח שיהיה לי הריגה אחת על כל 20 פעם שאמות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מוכר את ה 16GB RAM למי שמעוניין אני מעדיף למכור לאנשים מוכרים להיפגש ונגמר הסיפור מי שמעוניין סטים : tovahi10 http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c9d-16gsr זה הדגם. איזור קריות- קרית חיים
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חנוכה מתחיל בימים הקרובים וכאמור אמור להיות LAN שמדובר עליו כבר כמה חודשים שהוא בכלל נדחה מסוכות לחנוכה כדי שהוא יהיה ב GHOSTS אבל זה נראה כאילו אין כלום באופק.. מנהלים, מישהו? יש פרטים כבר?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר במשחק פעולה מגוף שלישי בו נשחק פיראט שמחפש לנקום ברוצחי הוריו (שנרצחו כשהיה ילד). המשחק צפוי להיות אלים במיוחד ולא קומי בסגנון שודדי הקאריבים ועם דגש על עלילה ובחירות מוסריות. http://www.theverge.com/gaming/2012/6/11/3071960/ravens-cry-preview http://downloadxboxgames.com/2012/06/04/ravens-cry-preview-xbox-360/ http://www.gaminglives.com/2012/06/22/ravens-cry-e3-preview/ http://www.destructoid.com/raven-s-cry-has-pirates-that-don-t-act-like-bilge-rats-229291.phtml
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
Call of duty Bo2 monatge עריכה שלי, esl במידה ואהבתם לייק וסאב יעזרו D: מומלץ 1080p
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
HwZOne 2V2 CUP שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost . ביום ראשון 8.12 משעה 3 עד ה15.12 יתקיים קאפ 2V2 בקאפ יהיו 16 קבוצות(במידה ויהיו יותר נשנה) שישחקו בשיטת Single Elimination שלכל שלב יהיה לכם יומיים לשחק. השלב הראשון יתקיים בתאריכים - 8.12 עד 9.12 השלב השני (רבע גמר) יתקיים בתאריכים - 10.12 - 11.12 השלב השלישי (חצי גמר) יתקיים - בתאריכים 12.12 עד 13.12 והשלב האחרון (הגמר) יתקיים בתאריכים 14.12 עד 15.12 סיכוי גדול שיהיו סטרימים , אעדכן בהמשך. החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכ…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע איפה להתחיל. משחק אלוהי. משחק אגדי. אני מכור. טוב עכשיו רציני. המשחק הזה, לא משנה באיזה מוד של משחק (s&d או demolution וכו') כיף!. אני חושב שהתחרותי פה הוא לא s&d אבל אני חדש במשחק ועדיין לא התעדכנתי בהכל. טוב אז בוא נתחיל בדברים הטובים: משחק חדש, מרענן, לא מזכיר כמעט את קוד. הוא דורש טכניקות שונות לכל קלאסס ומפתח גם את יכולת הHS שלך כי ככה אתה הורג הכי מהר. משחק של מחשבה ושוב לפי מה שהבנתי לא הולך להיות S&D תחרותי. אני יכול לשבת ולשבח פה כל קלאסס וקלאסס שהם מדהימים פשוט!!!!! אבל עכשיו הגיעו החדשות הרעות: קודם כל זה מזכיר את TF וגם במשחק התחרותי פחות או יותר דומה ל TF.(אתמול בסוג של "VERSUS" ששיחקתי שמעתי הרבה קוראים למשחק TF3 ובצדק) אני לא יוד…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם מישהו משחק , אשמח אם נחבור ונבזוז את האדמה הזרה הזו יחד בSTEAM אני נקרא Gal&Gal
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החלטתי לשחק עד שיצא הMMO אז בינתיים התקנתי כמה מודים יחד עם ENB הנה כמה תמונות + 18 (חלקן אינן מתאימות לילדים)
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
פורום יקר, משתמשים ושחקנים יקרים, בתור מנהל הפורום אני מחוייב בין אם כהוראה ובין עם כעשייה מדעתי החופשית לשאול את הפורום לדעתו האישית לגבי ההתנהלות שלי ושל שאר המנהלים בפורום\TS. בחרתי לפתוח בנושא חוות דעתו של המשתמש על התנהלות ההנהלה, מכיוון שבתקופה האחרונה עמלה ההנהלה בכדי לספק לכם המשתמשים טורנירים, משחקים, שרתים הפתוחים לכלל הפורום 24\7 וכמות נכבדת של פרסים ומתנות המחולקים למשתמשי הפורום באירועים השונים בחתך הרבעוני האחרון. דעתי האישית היא שאני מאוכזב מאוד מדרך הפעולה של אחוז גדול מאוד מהפורום, אנחנו פותחים דיונים ועומלים עבור טורנירים מגוונים בעלי פרסים יוקרתיים שכל מהותם היא לספק לכם המשתמשים הנאה וכיף וגם קצת מתנות על הדרך, שמתי לב כי בדיון האחרון שנפתח העוסק בטורנ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כמו שאתם שמים לב הטורניר הולך ומתקרב אז אני פותח אשכול בדיקה וסידור קבוצות (לבודדים) שמעוניינים להשתתף. ב02.03.14 אנחנו מתחילים לסדר את בתי הקבוצות אז אנא הזדרזו! כרגע השחקנים היחידים שמעוניינים להצטרף הם: 1. Gal&Gal 2. ApXix 3. taltola 4. guylederer0 5. bennash 6. MatanSar 7. dfa132 אני אשמח שתעדכנו אותי מי מכם מצא כבר קבוצה ומי לא כדי שנארגן לו קבוצה. שימו לב, כי הקבוצות שיכולות להיווצר מחלוקת היחידים הן שתי קבוצות, במידה ולא תתפקדו אחד עם השני לקבוצות אנו נחלק אתכם. אך בבקשה אשרו לנו השתתפותכם. לגבי הקבוצות שנרשמו אני צריך לדעת אם אתם עדיין כקבוצה עדכנית. ואני דורש שם לכל קבוצה כדי שנדע מי אתם ואיזה קבוצה אתם אז מי שנרשם באשכול הגדול …
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה ימים התחיל דיון שפתח Abyssus על כך שאנחנו לא יכולים לעבור את ה 6 ראונדים והם יכולים לשם על זה כסף גם שלא נעבור ב mw2 במשחק נגדם אז קבענו לעשות נגדם משחק ביום שבת או שישי ולראות מי יותר טוב אנחנו מאוד רוצים שיהיה סטרים לזה גם אז מי שיכול להיות שיגיד, זה הולך להיות הטוב משלוש מפות Abyssus אני חושב שעשית טעות קטנה ושאתה חושב שבקלות אתה תוכל לנצח אותנו אז אתה טועה חמוד אנחנו הולכים לנצח ומקווה שלא תבכו לי אחר כך 90% הולך להיות סטרים אז כולם לבוא לראות את המשחק הזה. כפי שאמרתי הם טוענים שהם הולכים לנצח את זה מי שחושב אחרת יכול להמר על המשחק RiM Vs Annoy Best of 3 Mw2 Have Fun!
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
HwZOne Night Cup 3Vs3 שלום לכלל שחקניי B02 . " חופש משעמם !!!!! אז אנחנו נעשה לילה לבן " .... ברצוננו להודיע על פתיחת קאפ מהנה וחדש , HwZOne Night Cup בלילה בין חמישי לשישי 10/04-11/04 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום חמישי בשעה 20:00 וימשך עד שימשך !! שבסופו יתקיים גמר מקום 1 מקבלים CAMO לבחירתם !! פרס קטן וחמוד שיכול לתרום :t2819: חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שה…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו עדיין משחק COD4? יש תחרויות , קלאנים? אני משחק מ2008 , וחזרתי אחרי תקופה של שנה הפסקה , לשחק מחדש אני מקווה שאנשים פעילים פה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משחק בBF4 בסוני 4 ורציתי לדעת אם יש עוד ישראלים פעילים פה ובנוסף האם שרת ישראלי לסוני 4 זה בגדר חלום ?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נתקלתי ב- AD פה בפורום של האתר Gamers Outlet חנות דיגיטלית שמוכרת משחקים של steam,uplay,origin וכו' הופתעתי לראות מחירים ממש זולים על משחקים לעומת חנויות אחרות לדוגמא CJS למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת בעבר ויוכל לשפוך קצת אור. שתפו.
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה ביוטיוב ואתרי ביקורת, שאנשים מציינים FPS ממוצע with fraps, and without fraps. הם לא מציינים איך הם בודקים את זה ללא התוכנה. כיצד עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כשבועיים רציתי לקנות far cry 3 במכירת קיץ של סטים התייעצתי לגבי המשחק וכולם אמרו שהוא מדהים! אך לא שווה קניה ששאלתי למה לא אמרו לי שהסטים יפנה אותי ל-וuplay ושרק בגלל זה אותו הדבר קרה גם בהתייעצות לגבי splinter-cell ו-watch dogs לבסוף קניתי את שלושת המשחקים הנ׳׳ל אבל למה כולם שונאים כל כך את uplay?????
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכותר הבא בסדרת Doom נוחת בשבוע הבא ועבור האירוע בחנו מספר כרטיסי מסך בשביל לראות איזה ביצועים תקבלו בהגדרות השונותלכתבה
-
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 4 followers
-
-
מניינים חבר'ה, העליתי סרטון נוסף והפעם: אני יודע, ענתיקה, יצא ב- 2011, אבל רק החודש (שעבר) רכשתי אותו ושיחקתי בו פעם ראשונה אז אני מעלה משחקיות של 3 דקות (המשפחה נכנסה בדיוק באמצע ההקלטה, הייתי חייב לסיים). סלחו לי על הבגידה בעקרונות שחקני ה- Battlefield אבל מצאתי רק מסיכה של COD. אני מחפש מסיכה של אביר למשחק אחר, כשאשיג אקליט סרטון נוסף. בינתיים תצפו בסרטון הפאדיחה שלי כי מסתבר שאני מצחיק רק את עצמי, שיהיה, אני נהנה מזה נ.ב: אם בכל זאת "חיבבתם" את הסרטון, אתם מוזמנים לסבסב (Sub) לערוץ היוטיוב שלי, ככה תקבלו עדכונים על סרטונים חדשים (אפשר ללחוץ על הקובייה בחתימה, תופנו לערוץ שלי). להתראות עד לפעם הבאה סמוטסקין! Smootskin!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייתם זקוקים לעוד המחשה ליכולותיו המדהימות של מנוע המשחק מבית Epic Games? כנסו, צפו ותוכלו גם להוריד ולהתנסות באופן אישי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-והורידו-הדגמה-חדשה-ומעולה-למנוע-ה-unreal/
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לנסות את סקיירים על החומרה ששדרגתי לא מזמן ואמרתי הגיע הזמן להתפרע עם מודים בצורה חולנית כמו שצריך. בעבר שיחקתי את המשחק עם חבילת הטקסטורות הרשמית שמקבלים בחינם דרך STEAM וכמה מודים בסיסיים כמו SkyUI וכאלה. שלב ראשון ניסיתי את RealVision ENB כמו שמוסבר בעמוד הבא: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/? אולם כשלעצמו המדריך עובד אבל ברגע שאני מנסה להתקין מודים נוספים אני מתחיל לחוות קריסות וזמני טעינה מוזרים עם קפיאות של המשחק. לאחר מכן ניסיתי קומבינציות שונות של מודים אבל עדיין קריסות. מה שאני מחפש: 1. שיפור באיכות הגרפית של המשחק. 2. שיפור באיכות הגרפית והפיזיקה של הדמויות עצמן. 3. תיקוני באגים למיניהם. 4. שיפורי QOL למיניהם כמו מפה משודרגת, תיקון לשמות…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-