משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי WARCRAFT 3 מותרן ועדיין לא סיימתי אותו.... ויש לי גם את חבילת ההרחבה לא מותקנת... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יתקין את החבילת הרחבה זה ישנה משהו מהמחק הרגיל? מה היא מוסיפה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אין הרבה אבל גם זה משהו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אנשים. אולי תוכלו להמליץ לי על סימולטור נהיגה למחשב PC? רק לא LIVE FOR SPEED. הרעיון שלי בא לאחר ששיחקתי דיי הרבה בGran Turismo 4 ב PS2 ומאד מאד נהנתי - לדעתי סימולטור הנהיגה הטוב ביותר ויש בו גם אפשרות לרכוש מכונת יד שניה ולהתחרות איתה וכל מיני מצבי משחק מהנים, הבעיה שהוא רק לPS2 ואין גרסת PC. בקיצור אשמח להמלצות. תודה לעוזרים =]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק 2 No One Lives Forever. ב Chapter 5, לאחר הקטע "Outer Yard", בעת טעינת הקטע הבא ("Exfiltraction") המשחק מתרסק ומוציא הודעת שגיאה שאומרת Out Of Memory. סה נראה לי לא הגיוני גי יש 512 מגה זיכרון. עידכנתי את המשחק לגירסה הכי חדשה, ועדיין לא עוזר. המפרט שלי הוא: מעבד: AXP 2500+ לוח אם: Epox 8RDA+ (גרסת דרייברים (2.03 זיכרון: CORSAIR 256pt * 2 כרטיס מסך: Hercules Radeon 9700Pro-(Catalyst 3.5.) הארד דיסק של 80GB ( ב C: יש כ 2.5GB פנוי, משום ששם מותקנת רק מערכת ההפעלה, בכונן בו מותקן המשחק יש 41GB פנוי). WINXP Pro Serive Pack 1 מישהו יודע למה זה קורה? ומה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי GRAN TURISMO 4 ובחוברת ההסברים אין אנגלית אז אני לא יודע כלום על המשחק :-X :-\ חיפשתי יש כמה שפות אבל אין אנגלית ואני לא מבין איך לשחק :'(
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי CSS עד עכשיו ונמאס כבר יש המלצות לאותו סגנון? שיהיה ממשק פשוט רצים והורגים ;D איך COD? שווה השקעה של 200 שח בשביל סיריאל?
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הגרסא האחרונה של הenb לGTA IV שוחררה ותהיה זמינה להורדה בקרוב באתר של המוד: http://icelaglace.com/ הגרסא תומכת בגרסא 1.0.7 של המשחק (הגרסא האחרונה שמותקנת בסטים) וגם בהרחבה Episodes from Liberty City
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב מסוים הנה התמונות מישהו יכול לעזור לי? איך הורגים את המפלצות האלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
סדרת משחקי הנהיגה הנודעת של מיקרוסופט תגיע באביב לראשונה גם אל עולם המחשבים האישיים מבוססי החלונות, עם גירסה חינמית בשם Forza Motorsport 6: Apex ענקית התוכנה מיקרוסופט ממשיכה להפתיע את בעלי המחשבים האישיים, ומאשרת כעת שגם סדרת משחקי המירוצים המצליחה Forza Motorsport תנחת במערכות מבוססות על חלונות 10 – בפעם הראשונה מאז היא הושקה לראשונה, אי שם בשנת 2005 לקונסולות ה-Xbox המקורית. הגיימרים מעולם ה-PC יזכו לקבל גירסה שונה במקצת של המשחק שתכונה Forza Motorsport 6: Apex, תהיה בלעדית למערכת החלונות 10 וככל הנראה גם בלעדית לתקן ה-DirectX 12 ולחנות האפליקציות העצמית של מיקרוסופט, תתמוך ברזולוציות גבוהות של עד 4K – ותהיה חינמית, בנוסף לכל. הכותר מיועד להגיע במה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. קניתי את חבילת הפרימיום אדישן, איך אני מחליף לעוד נשקים? ראיתי שחקנים עם RPG למשל ונשקים שלא ניתנים לבחירה אצלי. אם וכאשר אני מפרמט את המחשב, איך אני מוריד שוב את בטלפילד, פשוט נכנס לחשבון שלי בORIGIN ומוריד? שאלה אחרונה בינתיים, האם אפשרי להוריד את הפינגים בדרך כלשהי? חשוב לציין שאני בבזק ו014 ויש לי את חבילת הגיימר לפינגים נמוכים יותר, בשרתים הישראלים בסביבות 21-22, בחו"ל באיזור 86 .
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ומה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=120133414759&rd=1&rd=1 Euro Force booster pack Armored Fury booster pack ומה אלה ?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי הורדתי את המוד 1.5 MIDEAST CRISIS דרך התוכנה MODTOASTER אני מפעיל את המוד וכשאני נכנס לSINGEL PLAYER אי אפשר לבחור שום צד,לא את ישראל וגם לא את סוריה,רק משימות הSKRIMISH פתוחות הנה הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי סאונד בג'י טי איי אוףף איזה מעצבן !!! התקנתי זה היה מצויין ואז מחקתי והתקנתי שוב וזהו מאז אין לי סאונד ..מה לעשות?! כשאני לוחץ על options ואז audio זה רשום לי no hardware יכול ליהיות שזו בעיה במחשב ..אבל הוא פעל מצויין ..מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, כידוע, ישנן 2 סדרות עיקריות אשר מפשרות לנו, הגיימרים, להנות מ"סימולציה" של משחק כדורסל רגיל (לא רחוב): - NBA 2KX NBA Live 0X משנה הבאה (08) סדרת 2k תצא אך ורק ל PS3 ול Xbox 360- קונסולות הדור הבא. בעבר היא יצאה גם לקונסולות הדור הקודם. עם זאת, לצערנו הרב, היא מעולם לא יצאה למחשב. מה שמשאיר את שחקני המחשב עם סדרת Live של EA. מי שעוקב יודע שהחל משנת 2003 אין בכלל על מה להסתכל בסדרה. המצב הידרדר עד כדי כך שהגרסה האחרונה, 07, זוועתית עד כדי כך שזה פשוט סבל לשחק בה. הרבה חנויות לא מוכרות אותה בכלל לקונסולות (שם יש את 2K המוצלחת ואין שום סיבה לקנות את לייב) ומוכרות את הגרסה למחשב במחיר מוזר (99 שח). כרגיל, גם השנה אנו מקווים לגירסה מוצלחת של NBA Live, מה שיתן לשחקני המחשב …
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
המשחק ישוחרר בשתי גרסאות למחשב האישי - שני דיסקים DVD-ROM או שישה דיסקים CD-ROM. איך שלא מסתכלים על זה, בהחלט מדובר בנתונים עצבניים ביותר (5.5 ג'יגהבייט). בתקווה שלא ניאלץ להחליף דיסקים כשנרצה לשחק במשחק רשת. http://www.igames.co.il/v6/news/view_news.php?Design=&News_ID=7538
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על סמך שעות משחק? כמות משחקים? מישהו שכל החיים שלו חרש רק על משחקי כדורגל וכדורסל לא נחשב לדעתי כגיימר. יש לי חבר שחורש רק על משחקי RPG כמו WOW, dragon dogma וכו' ולא מתחבר להרבה מעבר לזה... (איך אי אפשר להתחבר למשחקים כמו uncharted, god of war, call of duty, dishonored? אבל לא משנה...) וכאן יש לנו קצת ויכוח עד כמה גיימר הוא נחשב... ההתלבטות שלי היא שאם אחד שמשחק רק משחקי RPG נחשב לגיימר אז למה זה לא מסתדר לי שאחד שמשחק רק משחקי ספורט לא נחשב לגיימר. נכון שיש כל מיני סוגי גיימרים (http://en.wikipedia.org/wiki/Gamer) אבל עדיין אנחנו די חלוקים בנושא.
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יצא לי להניח את ידי על NBA LIVE 2007 היום בדיוק חזרתי ממשחק מותח heat vs suns אז נתחיל מההתחלה שזאת אומרת גודל המשחק הוא טופס די הרבה מקום כמו כל משחק מודרני 3.5GB אחרי ההתקנה המאוד מהירה נכנסים למשחק ונתקעים בתפריט פשוט יפיפה אחד הכי יפים והמושקעים שראיתי הכולל ווידיאו של כל שחקן שמוצד כרקע בתפריט ולפני זה כמובן סרטון הכניסה האיכותי אחרי כל זה אפשר להתחיל לדפדפן בין התפריטים והאפשרויות החדשות ויש המון! לדוגמא הם שילבו את ESPN עם המשחק ככה שאפשר לקבל דיווחים חיים,סטטיסטיקות שונות וכמובן סרטונים.יש כמה פינות מאוד מעניינות כמו הרגעים הכי גדולים של...ושם נמצאים כל הסופרסטארים כמו וייד,גיימס נאש וכו . יש להדגיש שעקרונית יש טעינות במשחק אבל הן כל כך מהירות שלא תרגישו אותן כ…
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ואיי אני מת שיצא המשחק הראשון היה מזה נוסטלגיה...השני היה גרוע? האם ID מתכוונים להוציא משחק שלישי עם בגרפיקה כמו של DOOM3?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני משועמם נואשות, אני ממש רוצה משחק קטן, שאפשר להוריד בחינם... למישהו יש אחד טוב להמליץ לי?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פרק מספר 14 בקו הראשי של המותג הגדול ביותר מבית חברת אקטיוויז׳ן נמצא ימים ספורים מההשקה הרשמית שלו, וזו המערכת לה תזדקקו בכדי לחוות את מה שיש לו להציע לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא אומר לי שאין לי דירקט X למרות שכן יש איך אני מתגבר על זה?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שבאתרים יש אופציה לרכוש משחקים במחירים מאוד נמוכים בהשוואה לחנויות בארץ. אני מחפש אתר בו ניתן לרכוש משחקים און ליין, ולאחר התשלום להוריד מיידית את המשחק. איני מעוניין באתר בו המשחק נשלח אלי בדואר. מישהו מכיר אתר כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מאיפה אפשר להוריד מפות לCommand & Conquer 3 Tiberium Wars חפשתי בגוגל ובאימייול ולא מצאתי תודה ושנה טובה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשימה הראשונה אומרים לי שאני צריך להגיע לקומה הראשון באזור של החניה, ואחרי שהרגתי את כולם בדרך, בכניסה שאני ממשיך לרדת יש כמו מחסום כזה, וחרשתי את כל החניה 700 פעם, אין שום דרך אחרת, איך עוברים את זה? תודה מראש, קורל.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-