משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
phantasy סוף סוף הוציא את הסרטון הזה. [h=1]mYinsanity District Prague LAN[/h]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני יחסית חדש באתר.. אני לא בטוח שזה בידיוק מתאים לפה או לחומרה.. אז סליחה מראש.. ועכשיו העיקר.. : יש לי כרטיס מסך רידון 9800 פרו של MSI .. והורדתי את המשחק .. הדמו הבעיה היא שהמשחק לא עובד ממש חלק.. גם על גרפיקה פחות טובה.. אז השאלה שלי מה ההגדרות הממומלצות שאני יכול להשים שהמשחק יהיה ברפיקה טובה ויעבוד טוב.. או אם כדאי לעשות אוור קלוק לכרטיס .. ? תודה לעוזרים.. ויום טוב..!
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/11/10/epic-second-hand-games-are-a-huge-issue/1 אני מסכים שפירטיות זה זוועה, אבל הפעם זה נשמ כמו "וי וי וי, אכלו לי, שתו לי..." הגזימו! כמה שאני נגד פירטיות במשחקים, להגיד לי מה לעשות עם מוצר שרכשתי? ומחר אולי גם יאסרו עליי למכור דיסקים מוויקה או ספרים כיד שנייה?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הקונסולה החדשה של סוני חצתה רף מכירות של 9 מיליון יחידות - ואנשי החברה מאמינים כי עם התייצבות באספקה יצליחו לשבור שיא מכירות שנתי בן יותר משני עשורים בתחילת 2023לכתבה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי את המשחק הזה בכל הגירסאות מה לא ניסיתי הכל אבל המקלדת לא מגיבה לי במשחק הזה(בשאר המשחקים עובדת לי המקלדת וגם לבן דוד שלי זה לא עובד ולעוד כמה חברים שלי) בבקשה תעזרו לי אני כבר מת לשחק בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תאריכי יציאה: אמריקה:ה-2 לדצמבר, 2008 אירופה:ה-3 לדצמבר, 2008 מפתחים ומפיצים: מפיצה רשמית:רוקסטאר גיימס וטייק 2. מפתחת לקונסולה:רוקסטאר נורט'. מפתחת את הפורט למחשב:רוקסטאר טורונטו. אתרים: אתר רשמי:http://www.rockstargames.com/IV/ ויקיפדיה:en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_IV סטים:store.steampowered.com/app/12210/ אתר מעריצים ענקי של GTANETWORK:www.gta4.net/ גיימס פור ויינדוס:www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx עלילה: ניקולאי "ניקו" בליק הוא גבר בן 30 אשר מגיע ממזרח אירופה, ועפ"י השמועות מסרביה, לעיר הדמיונית ליברטי סיטי, אחרי שלחם רבות במלחמת בוסניה האכזרית, כדי לחוות את מה שנקרא החלום האמריקאי אחרי העבר הקשה שלו. אחרי שבן דו…
-
- 606 תגובות
- 69.7k צפיות
-
-
לאחרונה כל משחק שאני פותח- הוא פותח חלון עם הסאונד של המשחק ועם פוליגונים מעוותים מקפצצים. המשחקים האלה עבודה רק לפני כמה ימים ובבאת אחת הפסיקו כולם לעבוד. הניחוש הראשוני שלי זה שזה קשור לכרטיס מסך (geforce3 ti200) ורק כדי להיות בטוח עידכנתי את הדרייבר, אבל התצוגת מסך עובדת בסדר גמור, ואני לא יודע מה הבעיה. תודה למגיבים..
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום במשך החודש האחרון התחלתי לעבוד על מונט'אג קטן בבאטלפילד לא משהו רציני כל פעם שמצאתי לעצמי איזה 10 דקות פנויות עבדתי עליו הוא עוד לא גמור ורציתי לשמוע את חוות דעתכם עליו והכי חשוב ביקורת בונה כי רק ככה לומדים תודה https://www.youtube.com/watch?v=btpSKoN-ndE&feature=youtu.be
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב חדש. hd 4850 e8400 4 gb ram. עכשיו יש לי בעיה בכמה משחקים מסוימים שהייתי מצפה מהמחשב שלי להריץ על מקסימום (מסך 22"הרזולציה של המשחקים 1680 כפול 1050). המשחקים שהיה לי בהם בעיות הם crysis שהצלחתי להריץ רק על med-high וfar cry 2 שהצלחתי משהו כמו high עכשיו אני לא מבין למה זה ככה כי המחשב שלי אמור להריץ את הדברים האלו בקלות אם מישהו יודע למה זה יעזור.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני צריך איזה שמירה של סוף המשחק סתם בשביל להעביר את הזמן. אז מי שיתן גבר >
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
היי! היום התחלתי לשחק AASF... נראה משחק חמוד, מה רע בלהרוג אנשים ;D אני צריך כמה עצות... נגיד אני נכנס לסרבר, ואז מופיע לי חלון שאני צריך לבחור קבוצה, בחרתי, ואז מופיע עוד משהו שאני צריך לעשות ולא הבנתי בדיוק מה ??? איכשהו אני נכנס למשחק, ואז יש לי סוג של רובה צעצוע שמחקה AK47 :-X יש אולי נשק אחר? אני צריך לקנות, כמו ב CS נגיד? אקדחים, רימונים, יש עוד מה לקנות? ואם יש לכם סתם טיפים נחמדים, מה המטרה במשחק הזה בכלל אתם מוזמנים להגיד תודה
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofstarcraft/news.html?sid=6146918 הגרפיקה לא נראית משהו והוא מיעוד לסוף 2007, לא יודע, נראה לי מאכזב.
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
17:15:28 26/01/2003 בימים אילו אני מעלה אתר של המשחק NBA 2003 באתר יפתח טורניר מקצועני של ליגת הNBA 2003 עם טבלאות משחקים השחקן הצטיין של המערב והמזרח שיכלול נקודות ועוד הרבה דברים טובים כאשר הזוכה בתחרות ייזכה בפרס יקר ערך הליגה תחולק לבתים כאשר הליגה תהיה בקצב של 2 משחקים ביום על חוקי הליגה יננתנו פרטים בהמשך מי שמעוניין להשתתף בטורניר שייצור קשר באמייל hst1@walla.co.il על מנת שהאתר יעלה במהירות האפשרית מי שמעוניין לשחק בליגה חייב ליצור קשר בהקדם נותרו עדיין מקומות
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק NBA LIVE 2007 ויש לי בעיה קטנה... כשאני מסיים משחק ואני לוחץ על quit כדי לחזור לדף העונה שלי, המחשב פותח דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. יש לי WinXP 64 אם זה משנה משהו מה אני צריך לעשות? אני חושב שאני צריך איזה פאצ' או משהו כזה אבל אני לא יודע איזה אחד ואיפה למצוא. כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מהחלה וזה לא עזר, גם את התיקיית שמירות מחקתי אחרי שהסרתי תודה לעוזרים!!! אם צריך תמונה של הדו"ח שגיאות תגידו ואני יוסיף ה ICQ שלי : 417340961
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כמו בשנה שעברה גם השנה קבוצת PwR תתחרה ב - SC2CL הלוא היא ליגת הקלאנים האירופאית, השנה הוגרלנו לבית 3d יחד עם 11 קבוצות נוספות מכל רחבי אירופה . לעונה הנוכחית הצטרפה לקלאן ליג לא אחרת מ - NOM Gaming והוגרלה לאותו בית כמו.......PwR Gaming !! לשמחתנו הרבה (ואני בטוח שגם לשמחת הצופים) המחזור הראשון במסגרת הליגה תהיה בין 2 הקבוצות הישראליות PwR&NOM. המפגש ייערך ביום שלישי הקרוב ה-7.2.12 בערב כנראה בסביבות השעה 20:00 (זוהי לא שעה סופית) וניתן לשינוי בהתאם ללו"ז הקבוצות. המפגש כמובן ישודר בשידור ישיר ולינק לסטרים יינתן בהמשך. אני מאחל בהצלחה לשתי הקבוצות השנה בליגה ומקווים כי נצליח לייצג את ישראל בכבוד
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לקהילת LoL, אני גאה להכריז על פתיחת טורניר ה-One Day Cup נושא הפרסים בשיתוף פעולה של HWzone ו-NOM-Gaming. מהלך הטורניר: - הטורניר הוא ל-8 קבוצות (כרגע, יגדל בהתאם לכמות הנרשמים) - הטורניר הוא בסגנון הגביע בהדחה יחידה (Single Elimination), כלומר קבוצה מפסידה יוצאת מהטורניר. - הגרלת המשחקים תהיה רנדומלית לגמרי ללא SEEDING מקדים. - משחק הגמר ישודר יועבר בשידור ישיר ובליווי קריינות (Streaming). - עץ הטורניר יפורסם שעה לפני תחילת הטורניר באתר binarybeast.com פרסים: המקום הראשון יזכה ב-100 ₪ מתנת NOM-Gaming ונותני החסות שלה. לו"ז: הטורניר יתקיים ביום שבת, ה-11.02.2011 …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בלעעעע לא מצליח לעבור את החרטא הזה. אני מצליח בדרך כלל לבנות בסיס ואפילו להשתלט על כמה supply center-ים אבל זה לא עוזר כי אז מפוצצים לי את הצורה עם Scud Storm, ולא משנה כמה כוחות אני אבנה, להם יש יותר והם באים ובאים... עוד דבר, נאמר לי שיש איזה מפקד של ה GLA שנמצא בשטח, איפה הוא מסתתר? קניתי את ה apc הזה שסורק יחידות מוסתרות אבל לא מצאתי אותו. איזה משימה מעצבנת
-
אני יודע שDX10 רלוונטי על ווינדוס ויסטה בלבד. עם זאת, ראיתי שבמשחק CRYSIS, למשל, ניתן לשחק גם עם ווינדוס XP. האם זה אומר שיהיה הבדל ברמת האפקטים וגרפיקה בלבד, או שגם הביצועים על אקספי יהיו נמוכים יותר? עד כמה ההבדל הגרפי הוא משמעותי? כמו כן, האם יש היום כבר משחקים שמחייבים שימוש בDX10, ולא יפעלו על DX9?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
I have a small problem in Freelancer, I want to buy the Titan but the Corsairs hate me, i wanted to know where could i bribe them so i could land on Crete and buy the Titan to replace my Eagle.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש ברשותי אקסבוקס שמחובר לרשת, לפי דעתי הוא מחובר על 10MBPS , איפה אני בודק את ההגדרה הזו ואם יש צורך משנה ל100MBPS? תודה!
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איך אפשר לגרום לכך שכפתור ה WINDOWS (זה במקלדת עם הציור של הסמל של windows) לא יתפקד בזמן משחקים - אני כל הזמן בטעות לוחץ עליו ויוצא לי מהמשחק. תודה
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
אני משחק דרך התוכנה gameranger כדי לשחק פיפא 11 ברשת , עכשיו כשאני פותח חדר בתוכנה זה מנתק לי את האינטרנט בכל המחשבים בבית. למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-