עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הם בכלל לא משתמשים במחשב וזו לא סביבה טבעית עבורם, כך אני צריכה משחקים עם משחקיות קלה ופשוטה - בלי שימוש ביותר מידי מקשים, או שילוב של מקלדת ועכבר. יש רעיונות כלשהם? המשחקים היחידים שהצלחתי לחשוב עליהם ההענתירות (פקמן, דיגר, טטריס וכו'). תודה! ליז

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, פרשתי מתחום משחקי המחשב ב- 2,3 שנים האחרונות... אני מעוניין בהמלצה על המשחקים החדשים/ישנים בתחומים: אסטרגיה, ספורט (כדורגל), מירוצים, אקשן, פעולה, ילדים (לאחים שלי..) רק לא Quests תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 169 1 אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל זה קשור למשחקים אז שמתי את זה פה ... =] =] =] וד'ר עם אתם ממליצים על משו ששחקים \ עדין משחקים תכתבו ..

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  4. לצורך העניין "השנה" = 365 הימים האחרונים. משחקים שסיימתי השנה והציון שאני נותן להם: 9.5 - The Cat Lady 9 - Brothers: A Tale of Two Sons 9 - Contrast 8 - Lifeless Planet 7.5 - The Stanley Parable 6.5 - To the Moon 6 - Tomb Raider: Legend משחקים שהתחלתי לשחק ואני חושב שיש סיכוי סביר שאסיים אותם מתישהו: Prey, Bastion, Child of Light, Mind Path to Thalamus, FC3 Blood Dragon, UT3 משחקים שהתחלתי לשחק ולמרות שהייתי רוצה לסיים אותם הסיכוי שזה ייקרה כנראה די נמוך: Quake 4, Half-Life 1, Beyond Good & Evil, The Longest Journey, Euro Truck Simulator 2 משחקים שהתחלתי לשחק ואין לי כוונה לסיים: The Binding of Isaac, Paranautical Activity אגב, קניתי לפני כמה חודשים הגה לוג'יטק G27 ו…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by config,

לחבר שלי יש 486 ויש לו שם doom 2 , אחרי שחרשנו איזה חודשיים עליו (ביחד) הצלחנו לעבור את כל השלבים בלי קודים ! ברמה בינונית ! . בשלב האחרון נתקעתי, עכשיו אני יודע שעם הקוד idclip אפשר לעבור דרך הקיר ולהרוג את הראש הזה. אבל אני לא רוצה לעשות את זה עם קודים , אין אפשרות אחרת ? אני מת לסיים את המשחק בלי קודים .. מישהו יכול לעזור ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם אני חדש כאן לא מכירים אותי... אני לא יציג את עצמי אתם כבר תכירו אותי אחר כך.. אז לעניין יום רביעי חמישי או שישי מגיע המחשב החדש והכנתי רשימה של משחקים שיהיו לי רציתי לשתף אותכם בזה... ואתם יכולים גם להוסיף משחקים שלא כתבתי שאתם חושבים שכדאי לי ולחברי הפורום לשחק... רשימת משחקים: Hidden & dangerous Ground control 2 Call of duty need for speed underground RTCW: enemy territory Splinter Cell counter strike 1.6 Americas army Colin Macry rally 4 [משהו כזה] Vietcong + fist alfa rainbow six 3 FIAFA 2004 far cry כרגע אני צריך לזוז אבל אחר כך אני יתן הסבר על כל משחק ומשחק... ואני חייב לאמר כל משחק שכתוב ברשימה הזאת אני ממליץ עליו והוא משחק יפה ששווה לשחק! אז תגיבו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by matan1806,

כל קבוצה שרוצה להתפקד ולקבל חדר בטים ספיק עלייה להתפקד פה זאת אומרת למלאות את הפרטים הבאים : על כל קבוצה שרוצה להתפקד צריכה למלא את הפרטים הבאים ועלייה להיות בעלת 4 שחקנים מינימום . שם הקלאן : שמות שחקני הקלאן : _______________________ לדוגמא : שם הקלאן : M.a שמות שחקני הקלאן : gilad moti avi tamir *אין אפשרות לשחקן להופיע ב2 קלאנים במקביל במידה ויופיע אותו שחקן פעמיים הוא לא יחשב כשחקן בקלאן . * ההתפקדות נמשכת עד ליום חמישי הקרוב 1/8/13 קבוצות אשר לא יתפקדו עד יום חמישי ימחק להם החדר בשרת הטים ספיק שלנו.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by fim,

יש אזרח שרודף אחרי ואסור לפגוע בו . יצאתי מבניין קומות ואני לא יודע לאן להמשיך ? מישהו יכול לסייע ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by davidcohen,

NFSPS לא בסקר כי שמעתי שהוא גרוע בטירוף... אם יש לכם נימוק חזק להצבעה - פנקו אותי

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by michaelsko,

שלום. אני יודע שהמשחק NFS5 ממש ישן אך נהניתי ממנו בעבר ורציתי לשחק בו שוב. יש לי WINDOWS XP, כרטיס מסך GF4 MX440 ומעבד XP1700+. המשחק מגיע למסך הפתיחה ונתקע. אז עשיתי COMPATIBILITY ל-WIN98 והצלחתי להכנס למשחק עצמו, אך הוא כמעט לא זז !!! גם בטפריטים וגם בתוך המשחק !!! מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעייה (חוץ מלהתקין WIN98) ? מישהו נתקל בזה כבר? אולי הבעייה היא משהו אחר? המפרט המלא שלי בקישור בצד ימין. תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. פשוט נעלם המשחק כאילו לא היה קיים. בניסיון לאשר את הקוד של המשחק הוא לא נותן לי ואומר שהמשחק הזה כבר מאושר לי בחשבון. קניתי את המשחק לפני כמה ימים והספקתי לשחק בו רק למך 20 דקות ומאז לא היה לי זמן ושכן היה לי זמן לא יכולתי להפעיל את המשחק כי היו להם עידכונים בדפדפן הטיפשי הזה שהם בנו אז גם לא יכולתי לשחק אפילו לא בסינגל פלייר... ועכשיו שיש לי זמן המשחק לא עובד מה נסגר אני נלחם איתו יותר מאשר משחק בו... מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by danield51,

המחשב נקנה בקיץ...יכול להחזיק את רוב המשחקים

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by liav12,

היי דוד שלי בא שבוע הבא מארה"ב ויש לו את המשחק הנ"ל, ראיתי תמונות שלו, ראיתי ביקורות אבל רציתי לדעת האם המשחק הזה מעניין ממש? הוא מזכיר לי קצת את ה THE NOMAD SOUL למי שזוכר, משחק ישן שאהבתי מאוד... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.gametrailers.com/player/32515.html :lol: :lol:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by cold fire,

יש לחבר שלי oblivion מקורי יש מהאריזה, הבעיה היא כזאת שתוך כדי המשחק (אחרי איזה 20-30 דקות משחק) המשחק יוצא ויש הודעה של windows שהתוכנית בצעה שגיעה ולכן הסתיימה(או משהו כזה...) האם יש בעיה במשחק או שיוכל להיות שרק בדיסק שלו?

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by Zeev86,

550000 חשבונות Battlefield Heroes שנפרצו היום, חלקם (או כולם, איני זוכר) מקושרים לחשבון EA ראשי. זה שמוביל לחנות Origin. מי ששם את ידיו על חשבון Origin, יכול לראות בתיאור כל משחק בחשבון שנפרץ את הCD KEYS של כל רשימת המשחקים היום פרצו לי לחשבון, ובעזרת אחת מהמפתחות הצלחתי לשחזר עם התמיכה הטכנית של EA את המשתמש. הכל טוב ויפה, אבל עכשיו נשאלת השאלה. מה מונע מפורץ לקחת את אותם פרטי החשבון (CD KEYS) ולבקש "שישחזרו" גם לו את החשבון (שלי)? כל הכבוד EA!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

משום מה המשחק זז לאט... אל קצב פריימים נמוך וזה משחק ישן.. אני משחק בכולם וגם באחר המודים DC וזה איטי בהכל :-\

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by The Dom,

הוא על 30% כבר שעתיים. יום אחד הוא היה תקוע ותוך שעתיים הוא התעדכן. היום השארתי אותו בערך 6 שעות פתוח והוא לא מתעדכן... מה לעשות? (אין פיירוול שחוסם את זה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם המחשב החדש שאני אמור לקבל יסחוב הכל? מקווה שזה המקום.. אני רוצה לשחק במשחקים הכי חדשים על רזולוציה של 1600 ופילטרים.. האם עם ציוד כזה יעבוד: core i5 geforce 275 twintech overclockd 896 ddr3 gskill 4gb memory 2000mhz לוח אם שם gigabyte p55m האם זה מספיק ואני יכול להרגע?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by constantine16,

מה כדאי לי יותר לקנות TF2 או לחכות עוד כמה ימים ולקנות את GTA, כדאי בכלל לקנות משחק כמו GTA יהיה שם רשת ממש שווה ששווה את הכסף ? :-\

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by XpHunTeR,

לבעלי STEAM בלבד. משחק סוס וכייפי מאוד! משחקים חייזרים נגד ה- MARINES שאלו בני אדם. המשחק נותן הרגשה אמיתית שאתה חייזר / שאתה נגד חייזרים. למשל אם אתה חייזר אז הזווית של המצלמה היא בתוך הפה של החייזר והלסת העליונה נמצאת בחלק העליון של המסך ולהסת התחתונה בחלק התחתון של המסך. מתי שלוחצים על כפתור שמאלי של העכבר הוא נוגס בשיניו. אם אתם חייזרים (החייזר הזה) אתם צריכים לרוץ אל ה-MARINES ולנסות לנגוס בהם למוות. זה נראה אמיתי ביותר!! ממש כמו חייזרים! אפשר לטפס על קירות וכו' וכו'. יש לכל קבוצה בסיס שהם צריכים לשמור עליו. יש מלא UPGRADES למשל אם אתה חייזר אתה יכול להפוך לחייזרים יותר חזקים או לחזק את החייזר שלך ע''י הוספה עוד ARMOR או נשיכות יותר קטלניות, או יכולת העלמות כאש…

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  22. התקנתי את פיפא 2007 ואת NBA LIVE 2007 למחשב ושאני רוצה להתחיל לשחק הוא עדיין דורש להכניס את התקליטור איך זה יכול להיות? אני חדש במשחקים אין לי מושג אבל תמיד חשבתי שאחרי שעושים INSTALL למחשב כבר לא צריך את הדיסק יש אולי משהו בהגדרות לשנות כך שהמחשב לא ירצה דיסק להתחלת משחק? כי התקנתי את זה בנייד וממש שלא בא לי להסתובב עם 2 הדיסקים אפשר או שאין סיכוי?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Mon6ooSe,

פורום יקר, משתמשים ושחקנים יקרים, בתור מנהל הפורום אני מחוייב בין אם כהוראה ובין עם כעשייה מדעתי החופשית לשאול את הפורום לדעתו האישית לגבי ההתנהלות שלי ושל שאר המנהלים בפורום\TS. בחרתי לפתוח בנושא חוות דעתו של המשתמש על התנהלות ההנהלה, מכיוון שבתקופה האחרונה עמלה ההנהלה בכדי לספק לכם המשתמשים טורנירים, משחקים, שרתים הפתוחים לכלל הפורום 24\7 וכמות נכבדת של פרסים ומתנות המחולקים למשתמשי הפורום באירועים השונים בחתך הרבעוני האחרון. דעתי האישית היא שאני מאוכזב מאוד מדרך הפעולה של אחוז גדול מאוד מהפורום, אנחנו פותחים דיונים ועומלים עבור טורנירים מגוונים בעלי פרסים יוקרתיים שכל מהותם היא לספק לכם המשתמשים הנאה וכיף וגם קצת מתנות על הדרך, שמתי לב כי בדיון האחרון שנפתח העוסק בטורנ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by rrroonnii,

איך אני משנה את הרזולציה והגדרות וידאו של המשחק כי לא מצאתי בתוך המשחק ולא בתוך התיקייות.?

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by AVI.S.T,

הכתבה מאתר gamer קרדיט קן קוטראגי, נשיא חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, מבטיח ביצועים יוצאי דופן בקונסולה החדשה לאחר שכבר הכריז בעבר כי 'הפלייסטיישן 2 תציע לשחקנים עולם וירטואלי חי ואמיתי בדיוק כמו המטריקס' וכי 'בעתיד נצטרך להשקיע יותר שעות עבודה כדי לשחק במשחקים האהובים עלינו', חוזר לכותרות קן קוטראגי, נשיא חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, באוסף חדש של הצהרות מוזרות לא פחות. במסגרת נאומו בכנס הבינלאומי לציוד דיגיטאלי בטוקיו, טען קוטראגי כי הפלייסטיישן 3 תריץ משחקים במהירות מסחחרת של 120fps (תמונות בשנייה), עד פי שש מהנהוג בדור הקונסולות הנוכחי. יש רק בעיה קטנה אפילו מסכי הטלוויזיה החדשים והיקרים ביותר אינם תומכים בקצב שכזה... אך קן מצהיר כי סוני מתכוננת כבר עכשיו לעתיד. הגיו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.