משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים....אז ככה שיחקתי עכשיו במשחק בערך שעה וממש התלהבתי.....הגרפיקה נחמדה ציון 8 לא יותר........ אבל המשחקיות ממש כייפית בהתחלה אתה קונה רכב אחכ קונה דירה.......ממש נראה נחמד ומבטיח!!!!! הדבר היחידי שלא אהבתי זה הרעש של המנוע וגם שאי אפשר לשחק בגוייסטיק באנלוג רק בחיצים הרגילים(מוזר) משחק ממש נחמד לדעתי הייתי נותן לו ציון 8!!!!!!
-
- 726 תגובות
- 120.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז זהו, זה מתקרב ... תאריך הShowMatch עם WhiteRa נקבע ל10 לחודש בשעה 8בערב תהנו SECTORIX.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל Mount blade רק צריך להירשם ואפשר להוריד עבור The witcher2 צריך להירשם, להיכנס לאתר כל יום במשך שבוע ולבצע "החתמה" ולאחר מכן ניתן להוריד אותו בחינם באתר http://www.gog.com
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/battlefield-hardline-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%a8%d7%98-%d7%a4%d7%a9%d7%a2/
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תביאו לי את המשחק Disney's Aladdin: Nasira's Revenge עובד 100% תודה אז מה אם זה warez אז יהיו פה משחקים בלי להעליב את האחראי תודה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
חברה נתקעתי במשימה שנייה אני לא יודע מה צריך לעשות תעזרו לי בבקשה?!
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי התקנות של המשחק סימס 2 ו3 הרחבות למשחק. לכל הרחבה EXE חדש המפעיל את המשחק. אני מתקין את הסימס 2 ועליו הרחבה ועליו עוד הרחבה ועוד הרחבה אח"כ (ומשתמש בEXE של ההרחבה האחרונה) ??
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים הותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP והמשחק רץ עליהם בלי שום בעייה! כל היום אתמול ניסיתי לטפל בזה! הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפתי את כל התוכנות ברקע - לא עזר. התקנתי directX9 - לא עזר. העפתי directX9 (השתמש…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
בתגובה לירידת הערך של הרובל הרוסי, חברת Valve לא מאפשרת למשתמשים לקנות משחקים ב-Steam מאיזורים גיאוגרפיים שונים בצעד שמצד אחד מגן על יוצרי המשחקים ומצד שני פוגע במשתמשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%96%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91-steam-%d7%aa%d7%9e%d7%a0%d7%a2-%d7%9e%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95/
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה יש לכם הצעה למשחק RPG מעניין וזורם? אולי גם מתאים לרשת אבל שיהיה משחק נורמלי וזורם, ולא משחק של ימי הביניים שבקושי זז יש הצעות למשחק טוב?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המשחק מתרסק בשלב השני אחרי שמחזירים את הספר לספריה והמפגינים מעלים אותה באש המשחק פשוט חוזר ל-WIN בבקשה תעזרו!!! אני חייב לשחק בו!!! דרך אגב אולי משזהו יוכל לתת לי SAVE שלו של השלב השלישי או בשלב השני אחרי שהספר הוחזר אחרי הקטע ווידאו שבו שורפים את הספרייה תודה מראש לכל העוזרים
-
שלום לכולם, שאני מפעיל את המשחק אז יש סאונד רגיל אם זה באות של NVIDIA ושל 2K GAMES בהתחלה וגם בתפריט עצמו ובסרט הפתיחה של המשחק יש סאונד רגיל. אך שהמשחק עולה אחרי סרט הפתיחה ומגיע לקטע של הים אז אין סאונד בכלל וגם שמתקדמים במשחק הסאונד נעלם כליל. יש לי WINDWOS 7. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי ADSL 1.5 של בזק ואני רוצה לדעת את הפקודות שיעשו לי פינג נמוך יותר (עכשיו יש לי 60-90 ברוב בשרתים בארץ) תודה ומי שרוצה יש לי פה קובץ שמצורף לFPS טובים את הקבצים מכניסים לתקיה הזאת c:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\youremail\counter-strike source\cstrike [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. לפני כמה זמן פשוט המשחק עבד סבבה והכל.. יענו שלב ראשון עברתי בסבבה.. שני גם.. ושלישי גם.. אחרי זה כיביתי תמחשב וזה.. ואחרי יום ומשהו היה בא לי לחזור לשחק.. בקיצור המשחק נכבה לי אחרי כמה דקות (בשלב שלישי בעיקר.. שלב שלישי - השלב שבהתחלה השומר מביא לכם חליפה) הנה ה ERROR (אחרי כמה דקות של משחק זה נתקע הקול לא פועל יותר ויש את ה ERROR הזה): ד"א ניסיתי לשחק במשחק מהתחלה יענו ליצור PROFILE חדש.. וזה עבד לי בסדר בהתחלה אבל אחרי 10 דקות ככה היתה תבעיה והמשחק נכבה.. מוזר מאודדד... ואני עידכנתי דרייברים להכי חדש (יש לי Radeon 9800 XT 256mb של ATI) תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני היתקנתי מייפל לא מיזמן ובהתחלה הכול פעל טוב ואחרי כמה ימים הוא כבר לא ניכנס לי למייפל זה נעצר בכונקט מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מפרט: 3000+ 7800GT 512*2 לא בדואל
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש אנשים להייסטים התחלתי כלידר את ה humane labs וכל הזמן נכשל במשימה הראשונה( key codes יורים מכל הכיוונים ותמיד עם נובים שוקיסטים אני צריך A- team תוסיפו אותי בקלאב jenezio
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
-
מישהו שמע על משהו בעיניין ? הבנתי שהייתה דליפה מבליזרד על משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
משחק הפעולה החדש של קליף בליזיצקי זכה לשם LawBreakers, ומזכיר במידה רבה את Overwatch שמכינה לנו בליזארד לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-המשחק-החדש-של-יוצר-gears-of-war-קורא-תיגר-על-ב/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה שוקלת תיקייה של RAYMEN 3 ?(יש לי סיבה אבל אני לא רוצה שינעלו את הנושא אז אני לא אומר.. :-X)
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-