עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by WarMachine,

עזבו אותכם ממטריקס,גיטיאיי,ספלינטר סל וכל שאר הירקות,הטריילר הזה יפיל אותכם מהכיסא מחשב המרופד שלכם ורק יגרום לכם להזיל ריר ולצעוק give me more! כן מדובר פה בטריילר חדש של דום3! (אמנם יש דיון רשמי על E3 אבל זה מחייב דיון משלו) לינקים: http://games.tiscali.cz/doom3video2.htm http://www.doom3.master-server.com/ http://www.planetquake3.net/download.php?op=viewdownloaddetails&lid=1616 http://doom3.gv.users.go2host.de/download/download.php?id=5 http://ut.4players.de:1040/filebase/pafiledb.php?action=file&id=713 בכל הלינקים האלו יש לינקים להורדה,חלק אני מאמין לא עובדים אבל חלק בהחלט חיים וקיימים,נסו את כולם אתם תצליחו להוריד,זה פשוט שווה כל שנייה,אגב הקובץ שוקל 24 מגה ו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dragon772,

איך בודקים בזמן משחק את ה fps?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב לכל חברי הפורום, נתקלתי בבעיה עם הפעלת שרת במשחק אמריק'ס ארמי. זאת בעיה קשה מאוד שלא הצלחתי למצוא שום דרך לפתור אותה. במקום שאני אתחיל לפרט על כל הבעיה הארוכה הזאת כאן, פתחתי נושא חדש בפורומי התמיכה הרשמיים של המשחק. הנה קישור לדיון: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=204050&sid=9fe146cf814ec5f245d75e1593927f00 אם בכל זאת תרצו הסבר כללי על כל הבעיה, אני אפרט.. אך כל התמונות, ההצעות והבעיות נמצאות בדיון שם. תודה רבה לכולם. עריכה: אני רק אציין שאני פשוט מיואש כבר מהבעיה הזאת, ונסיתי המון(!) דרכים, ללא הועיל. אז אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אני אודה לו מאוד!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז ככה: אחותי משחקת במשחק "המדהים" הארי פוטר. במשך מספר הימים שהיא הריצה את המשחק, הכל עבד מצויין על רזולוציה של 768*1024. היום, היא פתחה את המשחק, ויש כל מיני תקיעות מוזרות, העכבר זז באיטיות מוזרה (גם בתפריט) ואל מאפשר משחק תקין. מישהו יודע למה אולי? הצאות? *-יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB והדרייברים הם 41.03 (הדרייברים כבר הריצו את המשחק ללא בעיות). הכרטיס עצמו נמצא בO/Cינג, אבל הוא לא חם, הO/C יציב לגמרי. *#2- עברתי על הסטיקי שבפורום עם הבעיות במשחקים, ולא מצאתי את הבעיה שלי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

זה ברשת? צריכים שם משתמש וססמא לזה?? מי נגד מי? [זאת אמרת נגיד בCS יש את השוטרים נגד הטרוריסטים, אז פה.. מי נגד מי?] אם אני אשתמש באותו סידיקי למחשב אחר זה ישפיע על הפינגים? תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Symbore,

היי אנשים שיחקתי רק בשוגון וברומא הראשונים. וחשבתי לחזור לאחרונה לשחק. עכשיו ממה שזכור לי אין שלבים מוגדרים במשחק ופשוט צריך להשתלט על כל המפה (או 60% ממנה) האם ישנה סיבה לשחק במשחקים לפי הסדר או שפשוט לשחק במשחק הכי אחרון בגלל שכל החידושים שקיימים בקודמים, קיימים גם באחרון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by The Dom,

שוב פעם אני כותב נושא על המשחק הזה :(אני אפילו לא בטוח שזה שייך לפורום הזה) יש לי פינג עצוווום של 358( ) בשרתים אירופיים ואין לי מושג למה.... יש שרת שנקרא EuroGamer וזה השרת היחיד חוץ משרת ישראלי אחד שאני מכיר שיש לי פינג סביר של 90 (ובשרת הישראלי זה נורמלי). 1) למה יש לי פינג כזה גבוה ואיך אני מתקן את זה. 2)יש לכם איי פי של שרתים ישראליים נוספים כי בנתיים מצאתי רק 1.

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  8. ראיתי פה כמה הודעות על המשחק, אפילו מישהו שרוצה לקנות מחשב חדש כי המשחק לא זז אצלו! אני לא מבין מה יש לכולם מהמשחק?! ואל תגידו לי שאני לא ראיתי כי יש לי את המשחק... אפילו אי אפשר לרוץ שם אפילו אין אלימות כמעט, הוא פועל אצלי חלק, ועדיין אני לא מבין מה כ"כ יפה בו. דוגמא למשחקים יפים יותר : טירת הנאצים החדש , SOLFIER OF FURTUNE , פרוג'קט אי.ג'י.איי , ויש עוד כמה. אולי תסבירו לי איך אנשים מתאהבים במשחק הזה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ^Z^,

תודה.

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by Rise<3,

שימו על 1080p ותהנו ! אם אהבתם תנו בלייק

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by max_cool,

יוצא משחק חדש בסידרת האסטרטגיה שלהם הנה הלינק: http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2002-03-09&platform=1#7672

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום התחלתי לשחק קונדישן זירו אני רוצה לנסות לשחק ב 1.6 קונטר סטרייק אז יש לי שם להתחיל משחק ואני כאילו משחק לבד וכאני לוחק על הכפתור ~ קונסול או משהו אז יש לי שם מספר של סרבר אם אני נותן את המספר למישהו או יכול להתחבר ואני כאילו יכול לשחק איתו ?.. ויש לי עוד שאלה מאיפה אני יכול להשיג סרברים תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by eran131,

שלום לכולם רציתי לדעת האם כדאי לי לשדרג את המחשב לאור יציאת המשחקים החדשים בשנת 2011-2012 מפרט- מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרונות(ראם) - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme כונן קשיח- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-650HT-APFC-F3

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by ToMuSH,

חשבתי לקנות את המשחק Trine בזמן האחרון, ורציתי לשאול קודם איך הוא אם יש למישהו נסיון עם זה. מה הפואנטה וכו'.... הוא ניראה ממש ממש מגניב. שווה 22 וחצי דולר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. סתם חפשתי לי רקעים מגניבים ברשת ופיתאום אני רואה באיזה אתר של משחקים שיוצא מתישהו המשך לC&C Tiberian Sun!! בבקשה תגידו לי שאני לא מדמיין http://forums.filefront.com/showthread.php?t=214967

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Gosha,

לא יודע, פשוט לא עושה לי את זה המשחק הזה. כל החרבות והאבירים והקסמים - לא, זה לא אני. וחבל, כי המשחקיות מעולה! אני מת על משחקי Sandbox, שמטיילים בעולם ועושים מה שרוצים בו, עם עליית רמות והכל, אבל התפאורה הזאת של העולם הפנטזי הורסת לי הכל. יש אולי איזה מודים למשחק שהופכים את עלילתו לסגנון מדע בדיוני - עתידני כזאת? או אולי אפילו משהו מציאותי, כל דבר - רק להעיף את כל הפיות האלו מהמסך שלי. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ובכן, הורדתי מEALINK את המשחק וגם את הגירסא החדשה ... אין לי מושג איך להעביר את זה למחשב החדש, שכן, קניתי את המוצר.. איך אני אשתמש או יוריד אותו שוב???... למישהו יש מושג?????

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by naknir,

אהלן חברים, משום מה כשאני יוצא ממשחק ואז לוחץ על Resume, הוא מחזיר אותי למסך כזה סטטי (שלא זז) ואני יכול לשמוע את המשחק אבל לא לראות אותו או לשחק בו. מה קורה פה ואיך מתקנים? תודה רבה מראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  19. שלום, אני מתכוון לרכוש את המפרט שבפרופיל. רציתי לדעת אילו 10 משחקים יש שיצאו ועומדים לצאת בחודשיים הקרובים. כמובן הכי טובים (oblivion,NWN2,crysis,quaqe4,fear וכו'). אה ואם אפשר גם שליד כל משחק תרשמו אם הוא יצא ואם לא מתי הוא יצא. תודה למגיבים נ.ב אה, ואם לא קשה (ממש לא הכרחי) לרשום האם הם יעלו על המערכת שלי ב HIGH. תודה.

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by DXT,

אני אישית שונא צ'יטים גם במשחקי Single Player וגם ברשת. ומה אתכם?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, לא יצא לי לשחק במשחק אבל לפי כל הביקורות הוא ממש שווה... רציתי לדעת את דעתכם עליו בכלל ועל הגירסא הזו בפרט - האם משתלם לרכוש ? אני אוהב משחקים כמו COD,SC2,DIABLO3,OVERWATCH... תודה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. תהיתי איך המבקרים נותנים ציון למשחק תוך כמה שעות לדוגמא יצא המשחק la noire בתאריך לפי הרשום 17 במאי וכבר יש ציונים בכמה אתרים הם נותנים ציון עוד לפני שהם מסיימים אותו? או שהם מקבלים אותו יותר מוקדם מה שאני מניח הסיבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי,אני מחפש המלצות למשחקי פעולה מגוף ראשון ,כעיקרון אני מאוד אהבתי את אנריל כששיחקתי בו באינטרנט. המליצו לי על איזה משחק בשם * Ops מה המילה השניה? בכול מקרה,מחפש המלצות באופן כללי למשחקי פעולה מגוף ראשון ולמשחק מכוניות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שמעו הם גאונים וזה יהיה זמין בתקופת החיים שלנו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.