משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אתמול קיבלתי את BF2 לאחר ששיחקתי בדמו כל הזמן. בכל אופן הבנתי שזה Capture The Flag וכל זה והבנתי איך משחקים אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות ומה המטרה שלי? אין משימות או משהו? ושמעתי גם על דרגות אבל אני לא יודע מה זה אה ואני משחק בינתיים רק במצב יחיד תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני אחד שאוהב מאוד משחקים ומה לעשות שחברות הפיתוח של המשחקים דפקו אותנו בעלי ה PC וכמעט ולא מפתחים לנו משחקים טובים אולי איזה שתי משחקים טובים בשנה שזה ממש ממש מבאס המשחקים היחידים שיש בשפע למחשב זה משחקי אסטרטגיה שאני הכי לא סובל אז הגעתי למסכנה שאם אני רוצה להנות מהמשחקים החדשים שיוצאים לקונסולות אז אני צריך לקנות את אחת מהם אז חשבתי ללכת על האקס בוקס 360 ופה אני צריך את העזרה שלכם יש לי שתי שאלות 1.האם שווה לי לקנות את האקס בוקס או לחכות לפלייסטישן 3 2.האם בכלל יש מאיפה לקנות משחקים צרובים כי אם לא אז לא שווה בכלל לקנות אף אחת מהקונסולות כי 400 שקל על משחק אני לא ישקיעה עוד לא נדפק לי השכל ואם בכל זאת ללכת על האקס בוקס אז רציתי שתתנו לי קישור לאתר טוב שאפשר לקנות…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי לפני כמה ימים ואני רוצה להתקין את WOW מחדש. אבל איבדתי את הדיסקים להתקנת ה- Client. שלחתי אליהם אימייל והם אמרו לי שאין שום דרך להשיג את הדיסקים מהם. מישהו כאן גר באזור כפר סבא ויכול להשאיל לי את הדיסקים (או שאני יבוא עם המחשב אליו) כדי להתקין ? בתודה רבה תום
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום ויום טוב קניתי את המשחק CRYSIS אני רוצה להפעיל צ'יטים אך לא מצליח הלכתי לפי הוראות לפתוח קובץ ב-NOTPAD ולהכניס קוד ולשמור הכל הולך בסדר עד השמירה,הוא לא נותן לי לשמור את הקובץ שבו אני מכניס את הקוד ל-GODMODE אפשר בבקשה עזרה? הנה ההסבר,תודה רבה http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/hints.html?om_act=convert&om_clk=gsbottomnav&tag=quicklinks%3Bcheats
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה נסגר עם הספלינטר סל 3 ...? למה לא פורצים את המשחק הזה לעזאזל..!? המחשק הכי טוב בכל הזמנים ולא פורצים אותו אני מת לשחק בו..!!!!
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן אחד בשביל משחקי מירוצים וגוף שלישי נחמדים למינהם.. אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים שיהיה נחמד לשחק בהם עם הבקר אני אודה לכם תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני אוהב שיש לי איזה משחק רשת טוב להוציא בו עצבים . בעבר שיחקתי FEAR COMBAT אבל אין כבר שרתים ישראלים :\. קניתי את COH אבל אי אפשר להיכנס בו לשרתים באינטרנט. חשבתי על החבילה של CSS ו DOD:S. בעקרון על CS לא ממש מתתי בזמנו. אבל חשבתי אולי להביא הזדמנות נוספת. ממה שראיתי מ DOD דווקא דיי התלהבו. הבעיה ב DOD היא שאין בכלל שרתים בארץ. למרות שלפי מה שקראתי המשחק ממש כיף. בקשר ל CSS- האם הוא כיף יותר מ CS המקורי? האם הוא יותר זורם? וכו' בקיצר, מה יש לכם להגיד על המשחקים האלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאיזה משחק לדעתכם יש את הגרפיקה הכי טובה שהכי מתקרב למציאות???
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלי בדריפט רגיל(לא בקניון) 222,000 אבל לא לצחוק אני לא חרש
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היום צריך לצאת משחק חדש של צבי הנינג'ה. אולי חלקכם יגידו עכשיו שזה ילדותי ושלאף אחד לא אכפת אבל לפי דעתי זה משוג המשחקים הכי מהנים. משחק hit 'em up בסגנון של משחקי הARCADE של פעם אשר ממשיך את מסורת הכיף של סדרת משחקי הנינג'ה. אם הוא כמו הקודמים הוא מומלץ מאוד למשחק של שני אנשים, מי יודע, אולי עכשיו נוכל לשחק את זה גם ברשת ;D כמה תמונות מהדמו שניתן להוריד בgamershell.com
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נתקע לי לאחר יציאה מGTA_SA (שום דבר לא מגיב וגם רואים שהTASK BAR משובש ורק RESTART מציל את המצב) מדובר בP4 2.8 512MB של DDR400 כ.מסך 5700LE מה שרציתי לשאול האם לדעתכם זו בעיה של מיעוט זיכרון RAM והאם תוספת תעזור כי ברקע רצות מלא תוכנות (SNAGIT,BABYLON,GETRIGHT ועוד כל מיני עזרים קטנים שאני לא אוותר עליהם) אגב חוצמזה המחשב רצ באופן יוצא מהכלל ללא שום בעיות
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו כבר ראה את האינדקס המצויין הזה? http://www.tescreens.be/oblivionmodwiki/index.php/Category:Mods Have fun, kids. ;D
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חמשת המשתמשים הראשונים שיגיבו עם כתובות המייל שלהם לת'ראד, יקבלו. ה Guest Pass מאפשר לכם לשחק אונליין במשך 3 ימים, ללא הצורך לשלם. המשחק שוקל 1.2 ג'יגה. במהלך הסופ"ש המשחק מוצע ב Steam מחיר של 10 דולרים (50 אחוזים הנחה). למי שיחליט לרכוש אותו בשלב מאוחר יותר, אולי הנושא עדיין ישתלם. עד כה, ממשחק בן כחצי שעה - די מהנה (אם כי קצת כבד על הגדרות מקסימליות - ללא A.A). אין מבחר גדול של שרתי משחק עם לייטנסי שפוי, אבל ניתן למצוא ואלה שכן מאוכלסים (32 שחקנים). ***לפני שמגיבים*** המשחק ירוץ אך ורק אם ברשותכם כרטיס מסך התומך ב DX 10 ומערכת הפעלה Vista/Se7en.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני 3 חודשים עשיתי לחבר טובה וקניתי לו חשבון ל3 חודשים בWOW. היום אני מתעורר ובודק את חשבון הבנק, ואני קולט שבליזרד לקחו ממני שוב את הכסף בצורה אוטומטית. מה הסיכוי שלא יחזירו לי את הכסף? :-X שלחתי להם כבר אימייל. משהו עבר תהליך דומה?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם עדיין מוכרים GTA + LONDON מקוריים עם חוברת והכל אני אספן... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה FPS יש לכם ב SURF JAPAN? לי בין 50 - ו70 עם X1950 PRO וכמה FPS בDE_DUST2 ? עם 18 אנשים ואיזה כרטיס מסך ? לי יש 40 האם זה תקין? תודה ושעולה הפינג ה FPS יורד?
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לעשות RIP לסרטים של GOD OF WAR, אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לראות את כל הסרטים ברצף אז בטוח אפשר איכשהו לעשות RIP לזה. או אולי מישהו פה מצא RIP של מישהו אחר ורוצה לתת קישור. תודה.
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בפעם השניה בששת השבועות האחרונים, גרסת ה-PC לאחד מהמשחקים הטובים ביותר בעשור האחרון, GTA V, נדחית - הפעם בקרוב לחודש נוסף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%91%d7%94%d7%9c%d7%9d-gta-v-%d7%9c-pc-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%95%d7%91/
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, איך יכול להיות שלא עשו כזה דיון?! אחד ממשחקי הMMO הכי חדשים שיש עדיין בOPENBETA........ אז מי משחק? אני אמשחק כבר מתחילת הOB ונהנה מכל רגע כנראה גם אקנה. לידיעתכם יש גם שרת של אירופה וגם של ארצות הברית אבל מותר לנו לשחק בשניהם אני בארה"ב.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי readon9800np כל פעם שאני מתחיל לשחק נ bf1942 אני רואה את ההרים ברקע אבל הרובה והאנשים בצבע לבן בקיצור בלאגן אחד גדול לא רואים כלום למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
להלן 29 תמונות מאחד המודים המבטיחים ביותר שהולכים לצאת למשחק המשובח - Battle Field 1942. טנק המרכבה, מטוסי קרב סילוניים, נשקים עדכניים ועוד...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסרבר שהשתמשתי בו קודם נפל, אתם מכירים עוד סרברים חינמים למשחק WOW?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש לי בקשות לשני סוגי משחקים, הראשון זה סימולטור קרב של מסוק - האם קיים? אני רוצה משהו בסיגנון המשחק COMANCHE. יש סימולטור חלל טוב חוץ מLEGACY וDARK STAR1 ? והמלצה על משחק מפחיד עם הרבה דם, חשוב גרפיקה כמה שיותר טובה, עדיפות לגוף שלישי, פעולה+סיפורים... אפשר גם משהו דומה לPREY
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה ? מעבד: AMD SEMPRON 2800 לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP זיכרון: 1536 MB RAM דרייברים: 84.21
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-