משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
תגידו אם אני קונה באתר בארה"ב איזה כדאי לקנות? כמה יעלה לי משלוח ב MUSTOP כמה יעלה לי בסה"כ
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כשאני משחק ב my career אז יש כל מיני סמלים המשפה שכשאני מגיע אליהם בנסיעה אז יש מעגל כזה בצבעים שונים ...איך אני למשל קונה כל מיני חלקים לאוטו בחנות לחלקים..?? שאלה נוספת אם התחלתי את הקריירה שלי אם רכב זבלה ואני רוצה לשפר אותו או להחליף אותו איך אני עושה את זה??????? תודה
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
המחשב נתקע לי לאחר יציאה מGTA_SA (שום דבר לא מגיב וגם רואים שהTASK BAR משובש ורק RESTART מציל את המצב) מדובר בP4 2.8 512MB של DDR400 כ.מסך 5700LE מה שרציתי לשאול האם לדעתכם זו בעיה של מיעוט זיכרון RAM והאם תוספת תעזור כי ברקע רצות מלא תוכנות (SNAGIT,BABYLON,GETRIGHT ועוד כל מיני עזרים קטנים שאני לא אוותר עליהם) אגב חוצמזה המחשב רצ באופן יוצא מהכלל ללא שום בעיות
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה במשחק SIMS התקנתי את המשחק על מחשה אחד והוא פעל טוב לאחר מכן מחקתי אותו והתקנתי על מחשב אחר , ההתקנה עברה חלק . כאשר אני מפעיל את המשחק אז אני רואה את הסרט של ההתחלה ואז המשחק יוצא ל WIN האם יש למישהו רעיון ?? תודה
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שוב פעם אני כותב נושא על המשחק הזה :(אני אפילו לא בטוח שזה שייך לפורום הזה) יש לי פינג עצוווום של 358( ) בשרתים אירופיים ואין לי מושג למה.... יש שרת שנקרא EuroGamer וזה השרת היחיד חוץ משרת ישראלי אחד שאני מכיר שיש לי פינג סביר של 90 (ובשרת הישראלי זה נורמלי). 1) למה יש לי פינג כזה גבוה ואיך אני מתקן את זה. 2)יש לכם איי פי של שרתים ישראליים נוספים כי בנתיים מצאתי רק 1.
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו שיחק במישחק כבר? דרך אגב פה הביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/pc/sim/darkstarone/review.html?sid=6155759
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את BF2 לאחר ששיחקתי בדמו כל הזמן. בכל אופן הבנתי שזה Capture The Flag וכל זה והבנתי איך משחקים אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות ומה המטרה שלי? אין משימות או משהו? ושמעתי גם על דרגות אבל אני לא יודע מה זה אה ואני משחק בינתיים רק במצב יחיד תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני הייתי פעם משוגע על כל ה wingcommander אפילו קניתי אותם (קצת מתבייש בזה ) איך הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה : Special Forces זה כולל את Armored Fury ואת Euro Force ביחד?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאיזה משחק לדעתכם יש את הגרפיקה הכי טובה שהכי מתקרב למציאות???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע, פשוט לא עושה לי את זה המשחק הזה. כל החרבות והאבירים והקסמים - לא, זה לא אני. וחבל, כי המשחקיות מעולה! אני מת על משחקי Sandbox, שמטיילים בעולם ועושים מה שרוצים בו, עם עליית רמות והכל, אבל התפאורה הזאת של העולם הפנטזי הורסת לי הכל. יש אולי איזה מודים למשחק שהופכים את עלילתו לסגנון מדע בדיוני - עתידני כזאת? או אולי אפילו משהו מציאותי, כל דבר - רק להעיף את כל הפיות האלו מהמסך שלי. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המשחק הזה אבל לפי מה שראיתי הדרך היחידה לקנות אותו זה בתוך החבילה של Half-Life 2:Game of the Year שעולה 250 ש"ח האם זה נכון או יש דרך לקנות את המשחק ביותר זול??
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
ממש ממש בהתחלה יש משימה שצריך לעבור בכל העיר ולגבות כספים , יש קטע שמגיעים לתחנת דלק וצריך להציל את סאם מתוך הבית, ואז אחרי שהורגים את כולם בבית פורץ איזה איש מתוך דלת בבית ובורח , סאם אומר לך תעזור אותו ואז האיש נכנס לאוטו ונוסע , בשלב זה אין לי מושג מה עושים ניסיתי לירות עליו לא עובד , חשבתי לחסום את האוטו עם האוטו שלי , לא עובד , לפוצץ את האוטו לא עובד , אז איך לעזאזל עוצרים אותו ומה צריך לעשות שם
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קניתי את WOW, התקנתי, וקראתי את כל ספר ההדרכה שיש באתר הראשי. אני כבר מכיר את הדמויות והקלאסס, אבל לא יודע באיזה מהן לבחור! על סמך מה קבעתם את הבחירה שלכם? אני פשוט לא רוצה להתחיל לשחק עם דמות במשך שעות על גבי שעות, ואז לגלות שאני לא אוהב אותה, ולהתחיל הכל מחדש עם דמות אחרת. נראה לי כביזבוז זמן רציני :-X. אני אשמח לקבל הסבר, מה כדאי ולא כדאי, לפי דעתכם והנסיון האישי שצברתם תודה. כנ"ל לגביי הגזע.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100053 אני רק רוצה לדעת אם זה אמיתי!!!! איך לעזאזל הם הולכים למכור משחק מרוצים WHITOUT THE F***IN CARS!!!! ועוד זה יעלה 200 שקל!!! בלי ספק זאת תהיה חוברת ההוראות היקרה ביותר בעולם!!! שימו לב עכשיו שכל מכונית וכל מסלול עולים כסף פתאום נהיה מבחר ענק!!! 750 מכוניות!!!! ו250 מסלולים!!! אפשר לשים חמישית מזה בכל משחק וזה יהיה מכובד ביותר (150 מכוניות ו50 מסלולים יתנו משחק די ארוך!!!) כאילו מה איך מפרסמים משחק כזה?? "כן המחשק הזה יהיה חדשני ביותר תראו אתם יכולים........... לדפדף בחוברת ההוראות בנוחיות מלאה, אהה דרך אגב ואם אתם קונים מכוניות אז אפשר גם לעשות מירוצים" מקווה שזה לא אמיתי ואם זה כן אמיתי אז שאף אחד לא יקנה את הזבל הזה!!! כי …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את המפרט שבפרופיל. רציתי לדעת אילו 10 משחקים יש שיצאו ועומדים לצאת בחודשיים הקרובים. כמובן הכי טובים (oblivion,NWN2,crysis,quaqe4,fear וכו'). אה ואם אפשר גם שליד כל משחק תרשמו אם הוא יצא ואם לא מתי הוא יצא. תודה למגיבים נ.ב אה, ואם לא קשה (ממש לא הכרחי) לרשום האם הם יעלו על המערכת שלי ב HIGH. תודה.
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני במשימה שאני נוסע על אופנוע עם ביג סמוק והוא צריך להרוג את האנשים שעומדים על הרכבת (תמונה מצורפת). אני כל הזמן נשאר צמוד לקרון הראשון של הרכבת וביג סמוק כל הזמן יורה עליהם אבל בסוף כשמגיעים לגשר והרכבת ממשיכה לנסוע, נשארים עליה 2 אנשים ו"נכשלתי ובמשימה". איך עוברים את זה? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם המשחק יפה שכדאי לשחק בו? יש לו משחקיות טובה וגרפיקה טובה? תודה
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני לא שואל מבחינת ביצועים! במחשב שלי זה יעבוד אותו דבר גם עם או בלי אני שואל מבחינת משחקיות, בעיקר האם המשחק יותר יציב כשהוא מופעל (אם יורים על אותו מקום מרחוק יש יותר סיכוי שזה יפגע באותו מקום) גם מישהו יודע עם שחקנים מקצועיים משחקים עם או בלי? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מנועים גרפיים הייתם משלבים כדי שיצא משחק עם הגרפיקה הכי מושלמת שתוכלו לתאר!!! הייתי רוצה שיעשו את זה..... הייתי משלב בין המנוע הגרפי של באטלפילד 2 (גרפיקה מעולה)+אלף לייף 2 (גרפיקה מציאותית)
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
1 הבנתי שהוא מאוד מאוד כבד. יש לי מעבד DUAL CORE וכרטיס מסך X1800GTO עם 2 ג'יגה זיכרון ומסך רחב. האם המחשב יסחוב לי את המשחק ברזולוציה שאני עובד איתה של המסך ? (1680X1050) 2 האם זה משחק מהנה וכיפי (אני מאוד אוהב FIRST PERSON) או מאכזב ?? תודה.
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
הjoke emotes של הגזעים החדשים... http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-7356708322203507049
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב יוצא לי לנסות הרבה מישחקי PS2 הכשיו שיש לי אותו - חלק מהמישחקים טובים וחלק מאכזבים מישחק בסידרת SSX (מרוצי סנובורד) רציתי לנסות כבר הרבה זמן אבל לא ידעתי שזה סידרה של EA :'( :'( המישחק מתחיל כיף ויש שירים טובים של להקות כמו IRON ועוד אבל כמו בNFS המישחק חוזר על עצמו תוך כמה שעות ונהפך לשיעמום גדול שירים אני יכול לישמוע במחשב ובMP3 -שאני בא לשחק אני רוצה שקודם כל המישחק יהיה טוב ולא מישחק בינוני אם שירים טובים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-