עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום קניתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלו התקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שלי ויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן? וגם אני לא מצליח לשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הגעתי למסך שאני רואה את הרובים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by mega1234,

http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.php?t=15600 מה שקיצר לי משמעותית את זמני העלייה זה סעיף 2 , אבל זה מוחק את רשימת הFAVORITS והSERVER LIST, כלומר צריך לעשות UPDATE כול פעם שנכנסים למשחק (רצוי לגבות את הקובץ לפני זה).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הורדתי את הדמו של המשחק למרות שאנשים אמרו לי שהוא לא יעלה טוב ועל הפרטים הכי נמוכים לאחר שהתקנתי הופתעתי האם זה הגיוני? המשחק עולה על המחשב שלי על הרמות כמעט הכי גבוהות עם ANISOx4 הדיפולט שלו על 768*1024 עם המחשב המעפן שלי? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שמעו נימעס לי כבר מCS 1.6 לא מעניין לשחק אותו כבר אז חשבתי לעבור ל BF2 כי ממה ששיחקתי בדמו זה ממש כיף לשחק במשחק הנה השאלות שלי: 1.כמה סרברים ישראליים יש במשחק?(כולל UNRANKED) 2.מה זה משנה אם הסרבר UNRANKED או RANKED? 3.כמה הוא עולה? 4.יש אותו בגירסת דיסקים? 5.אם אני משתמש בCD KEY בהתקנה ראשונה האם הוא יהיה שימושי גם בפעם השנייה? וגם אם אתם יכולים להביא לי איזה אתר שמוכר משחקים ועוד שאלה בTOWER REKORDS מוכרים משחקי מחשב?(מי שמכיר את החנות)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by HellBoY,

טוב אז ככה הבעיה שלי זה הארור הזה עריכה : http://img211.imageshack.us/my.php?image=011120060228307db.jpg ניסיתי הכל! התקנת דרייברים מחדש שיחזור מערכת התקנת DIRECTX מחדש אפילו פורמט עשיתי ושוב צצה לי אותה הבעיה הזאתי אין לי מושג איך זה התחיל... אם למישהו יש רעיון אז בבקשה תעזרו לי אני נואשש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בפעם הראשונה הייתי ב 43% והשמירה פשוט לא עובדת,היא נמצאת פיזית אבל פשוט לא עובדת בפעם השניה(היום) הייתי ב 52% אחרי מאמץ מייגע לחזור על הכל שוב ועוד פעם השמירה הפסיקה לעבוד למרות שהיא נמצאת מה לעשות??????? מישהו אולי יכול לעלות שמירה שלו שהוא בבלק ליסט 6?

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  7. שלום רב לכל חברי הפורום, נתקלתי בבעיה עם הפעלת שרת במשחק אמריק'ס ארמי. זאת בעיה קשה מאוד שלא הצלחתי למצוא שום דרך לפתור אותה. במקום שאני אתחיל לפרט על כל הבעיה הארוכה הזאת כאן, פתחתי נושא חדש בפורומי התמיכה הרשמיים של המשחק. הנה קישור לדיון: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=204050&sid=9fe146cf814ec5f245d75e1593927f00 אם בכל זאת תרצו הסבר כללי על כל הבעיה, אני אפרט.. אך כל התמונות, ההצעות והבעיות נמצאות בדיון שם. תודה רבה לכולם. עריכה: אני רק אציין שאני פשוט מיואש כבר מהבעיה הזאת, ונסיתי המון(!) דרכים, ללא הועיל. אז אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אני אודה לו מאוד!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני זוחר שיש בתקיה של F.E.A.R קובץ שגורם לקול לפעול (במשחק F.E.A.R) אז מי שיש לו עדין תמשחק ויודע על מה אני מדבר שישלך לי בבקשה . אני צריך כי יש משחק שלא פועל לי הקול אז אולי זוות הבעיה אין לי כוח להתקין את F.E.A.R בשביל זה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by cleric,

מדובר בעשרות רבות של משחקים אז יקח לדף קצת זמן להיטען עם התמונות http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24145969 תהנו!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nore0,

http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2898/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Xbox-360-vs-PC-Water-Comparison/ http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2905/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Water-and-View-Distance/ מה זה איך הגלים זזים !!! יהיה כזה אפקט או מנוע משחק או מה שזה לא יהיה למחשב ?? או שזה בלעדי לקונסולות הדור הבא

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Jack_g,

אני מחפש דרך לעשות RIP לסרטים של GOD OF WAR, אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לראות את כל הסרטים ברצף אז בטוח אפשר איכשהו לעשות RIP לזה. או אולי מישהו פה מצא RIP של מישהו אחר ורוצה לתת קישור. תודה.

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by WarMachine,

אז ככה, ברור קודם כל שלרוב המכריע של חברי הפורום הדיון הזה לא רלוונטי אך חייבים להיות כמה מבינינו שפשוט מכורים לקונסולה (לפחות אני כזה ) ומכורים אלו וגם לאלו שפחות אני רוצה להמליץ על משחק שפשוט עשה לי את זה וממש לא כדאי לפספס אותו למי שיש PS2 וגם לבעלי ה XBOX. המשחק האומר הוא BLACK. מי שמתעניין קצת במשחקים היה חייב לשמוע על המשחק הזה בשלב כלשהו, מדובר בFPS אבל אחד כזה שלא מתיימר להיות סטנדרטי בכלל. המטרה במשחק היא להתקדם כמו בכל FPS רגיל אבל מה שמעניין פה הוא שאפשר פשוט להרוס כל דבר שקיים במפות השונות, הכל אפשר להרוס,לפוצץ ולהשמיד תוך כדי התקדמות בשלב ויצירת הנאה מרובה לשחקן. למשחק יש גרפיקה שבמונחים של PS2 פשוט מדהימה, הפיצוצים נראים טוב והכל זורם כמו שצריך למעט כמה …

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by winer100,

אהלן.. קבלתי את המשחק היום עכשיו אני מנסה להתקין אותו והוא מסרב להיכנס להתקנה.. האוטורן עולה אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה לי שגיאה... הדיסק עובד אצל חבר שלי. יש לציין שנסיתי גם להתקין אותו מתוך המחשב אבל ללא הצלחה.. חכיתי למשחק המון : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by Scorpion17,

...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hagay21,

מחפש ציטים או טריקים הגעתי לשלב שנילחמים באבא שלך כביכול (מה שנישאר ממנו) והם מחסלים לי את הצורה באבא אי אפשר לגעת הוא חוסם כל מכה והקרציות שחוזרים כל שנייה לא ניגמרים עד שאני מת אההההההההההההה עזרה בבקשה...

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by ccc,

אני מחפש משחקים איכותיים וכיפים, לא כמו ARMED AND DANGOROUS מכוערים כאלה עם גרפיקה זבל, אלא יותר 3D SHOOTERS, קווסטים לא קשים במיוחד וכאלה שהיו עם גרפיקה יפה, ומהנים.. מקס פיין, call of duty וכאלה.. יש כאלו משחקים?

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by itsik,

שלום יש לי מכשיר PS2 ברצוני להתקין לו CHIP. רציתי לשאול מספר שאלות: 1) איזה CHIP יותר כדאי פנימי או חיצוני. 2) איפה כדאי לקנות אותו. תודה מראש איציק

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מפרט אתם יכולים לראות בצד, סלרון (מה שאומר שהקאץ שלי מסריח - 128K) כרטיס מסך GeForce4 MX440 (מה שאומר שכולו מסריח חח) בתחלס המחשב עובד פסדר, סוחב אנדרגראונד... המליצו לי על צבי הנינגה אבל ממה שראיתי בטלויזיה (TECH-TV) נראה לי יותר מידי.... מגה-סוני זאת אומרת שאתה הורג מישהו ישר קופץ לך בונוס כזה וכל מיני שטויות שלא קשורים למכות אבל אהבתי את הסגנון של הנשקים של צבי הנינגה, החרבות הקטנים והמקלות האלה.... יש משהו כזה נורמלי וכיף לשחק? לא מהסינים שמסתובבים עם חרבות 4 מטר, ולא מהמושפעים שרצים עם רובה ויורים בכל מה שזז..

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by MDK,

אני לוחץ על הקיצור דרך וכלום לא קורה....לא נטען כלום בדקתי גם בתיקיה NADA מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by albert,

יש סיכוי, או שהוא יהיה כמו הנסיך הפרסי ודאס אקס (שלא עובדים על MX)? נ.ב: אני מת על המשחק הראשון, סתם רציתי שתדעו... ;D :-*

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by benams,

היה לי את המשחק הזה מהיום שהוא יצא והוא תמיד עלה לי טוב וראו את הכל רק עכשיו לא רואים לי את הבנות שמזניקות את המירוץ מה אני אמור לעשות?? זה מעצבן

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shaul,

לכל מי ששיחק במשחק, אני תקוע בשלב שבו נחטפי ע"י הסיט', ואני בחללית שלהם, אז אני מגיע לקומה של הגשר, אבל הדלת כניסה לגשר סגורה ואני לא יודע איך לפתוח אותה מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Access Denied,

אני ממש חייב עזרה אם משהו יכול לעזור לי עם משחק שאני מחפש ממש ישן, כבר די הרבה זמן זה משחק של מפציץ משהו בסגנון הארקייד שטסים לאורך המסך ופשוט יורים (כמו Chicken Invaders ) עם אפשרות לשדרוג נשקים וכו... (השם אם אני זוכר זה TYAN אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום ולכן אני חושב שזה לא זה...) אני ממש חייב עזרה בזה ומי שיכול בבקשה תנסו לעזור לי!! המון תודה... וחוצמ"ז אם משהו מכיר אתרים ישראלים של משחקים ישנים, חמודים כאלה..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Lethal_Acid,

להגיד לכם את האמת אני לא חובב גדול של RALLY אבל את הסדרה הזאת של המשחקים אני לא מפספס. היה לי את 02. ב03 היו שיפורים והיה מאוד מציאותי 04 נראה ממש ממש טוב. הגראפיקה ה נזק לאוטו מאוד מציאותים. המנוע גראפי חבל"ז הרצתי אותו ב ברמה הכי גבוהה והוא הלך חלק. (אני רק מקווה שישתמש באתו מנוע גראפי לTOCA RACE DRIVER 2 לדעתי זה הולך להיות משחק שיחליף את NFSU). בכלל לא נרא לי שיצא משחק RALLY יותר טוב מהסדרות של COLIN MACRAE RALLY. מספר תמונות: http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally04/screenindex.html מה דעתכם על המשחק?

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by stingeR-,

בעת שיטוטי ברשת היום , מצאתי PATCH המאפשר משחק רשת בNFSU. זה עובד , בדוק על הרשת שלי(שני מחשבים דיי נחמדים ברשת שלי). אני יעלה כאן את הZIP של הPATCH , הוא כולל את הCLIENT ואת הSERVER. הוראות הפעלה : 1. בכל רשת (גדולה או קטנה) כל שתצטרכו הוא לפתוח את הPATCH של הNFSUSERVER על מחשב אחד ברשת ולא יותר. 2. אחרי שפתחתם על אחד המחשבים ברשת סרבר , פתחו על כל מחשב שרוצה לשחק בסרבר את הNFSUCLIENT , ורשמו את האייפי של הסרבר ברשת... , לחצו "Use Lan Server" 3. לאחר שלחצתם "Use LAN Server" כנסו למשחק , חשוב מאוד לא לסגור את הCLIENT לפני שאתם נכנסים למשחק. אחרי שנכנסתם למשחק לחצו על PLAY ONLINE , שם פתחו משתמש חדש ומשתמש משנה חדש , לאחר מכן כנסו ל RANKED GAME ויופיע לכם סרבר אחד של 50א…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.