משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
Fallout 4 יצא לפני כמה חודשים וכשלראשונה קניתי אותו הסתכלתי על דרישות המינימום וראיתי שיש לי הכול. למרות זאת המשחק בקושי רץ על הגרפיקה הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה. זה המפרט שלי הוא לפי דעתי אמור להספיק: מעבד: Intel core i5 4460 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7900 series זיכרון: 8GB of RAM דברים כמו לוח אם וספק לא נראו לי חשובים לציין.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחים שלי ! רק אתמול בלילה נכנסתי לסטוקר ושחקתי בכיף כמה פעמים... פתאום היום אני מנסה להכנס ואני לא מצליח! עולה לי חלון כזה: מה לעשות??
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב לשחקני הסורס שבנינו...אני מניח שכולכם טעמתם את ה"פאצ'" עם עדכון ה HDR שVALVE הביאו כ"מכה" לקראת הראש השנה... בכל מקרה הרבה אכלו תקיעות וFPS נמוך... וזה ככה בגלל שאתם משתמשים ב DXLEVEL 8.0 .... בכל אופן גם אם שיניתים את הקונפיג שלכם והורדתם את ה DXLVEL אתם בכל זאת רוצים לשפר FPS לבעלי אינוידיה בלבד, יצא דריבר מיוחד (הוא בטה בשלב זה) שמותאם ומיועד ומיוחד לסורס ! הוא משפר FPS בצורה ניכרת ! וגם המשחק רץ חלק יותר בצורה לא מוסברת, בכל מקרה לי לפחות במקומות עומס כמו השונמית שהיה יורד ל-70FPS עכשיו זה נשאר תמיד יציב על 100FPS... אז בכל מקרה לבעלי אינוידיה... דריבר מספר 78.05 http://download.nvidia.com/Windows/78.05/78.05_winxp2k_english.exe מומלץ להסיר דריבר קודם עם קל…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה די כללית לגבי כל המשחקים. כשמפרסמים דרישות מערכת יש בד"כ חלוקה של מינימום ומומלץ, שמאז ומעולם אמר על מה רמת הגרפיקה שתשחק בו. רק שכיום הפקטור של הרזלוציה הרבה יותר חזק מבעבר כי יש אנשים שמשחקים על FHD או על 19". השאלה היא כזאת: האם הדרישות מערכת מדברות על רזלוצציות סטנדרטיות ולמי שיש מסכים גדולים צריך לדעת להוסיף עוד מעבר למומלצות, או שהחלוקה יותר בכיוון של רזלוציה נמוכה ורזולוציה גבוהה, ככה שאם אתה עונה על המינימום תוכל לשחק על מקסימום פירוט במסך 19". למה לא עושים למשל חלוקה נוספת של רזלוציות גבוהה/נמוכה? תודה לעונים.. אם בכלל מישהו יודע..
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
איך הפינג בשרתים האירופיים/אמריקנים של WOW? יש אפשרות לשחק בצורה טובה? מתוכנן שרת בישראל? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי היום את המשחק... ואחרי שהפעלתי אותו הוא פשוט לא עולה... אני נכנס, יש כמה לוגואים של החברות מגיעים ל-LOADING... ה-LOADING לוקח בערך שנה ואז שהוא נעלם הוא עובר למסך שחור... שם אני כבר נכנע ויוצא מהמשחק בעזרת מנהל משימות. האם זה קשור לכרטיס מסך שלי? (זה שבמפרט מימין) יש לציין שכל הזמן אני שומע סאונד של המשחק... תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מניח שיש כאלה שכבר משחקים. המחשב שלי - I3 4160 8 GB 7950 (OC לרמה של 280X~) המשחק יעבוד טוב על הגדרות סבירות ב1080P? SHADOW OF MORDOR וDA:I רצו על HIGH~ על 50 FPS ומתחת ל40 מבחינתי זה כבר בלתי שחיק.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו זוכר את סידרת משחקי Oddworld? זוג משחקים מלפני כ5 שנים שהיו קצת שונים מן השאר (אני אתרכז כאן בשני אשר שמו נכתב בכותרת) הם היו משחקי פלטפורמה אבל עם קצת מחשבה ופאזלונים ששונים ממה שקיים כיום. במשחקים משחק יצור ששמו Abe והוא צריך להציל את בני מינו שמשועבדים ליצורים אחרים. מעבר ליכולות הרגילות הכוללות קפיצה, ריצה, הליכה איטית והגילגול אייב מסוגל גם לדבר. המשפטים הבסיסיים שהוא יכול להגיד במשחק השני (כל אחד ע"י לחיצה על מקש) הן Hello, follow me, wait, work. בעזרתן הוא מתקשר עם בני מינו ונותן להם פקודות כציד לעשות דברים אשר יעזרו לו להתקדם במשחק. אייב יכול גם לבצע מין "מדיטציה" אשר יכולה לפתוח פורטלים אליהם ישוגרו האנשים אותו הוא מציל אבל בעזרת אותה מדיטציה הוא יכול להש…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר PS2 ברצוני להתקין לו CHIP. רציתי לשאול מספר שאלות: 1) איזה CHIP יותר כדאי פנימי או חיצוני. 2) איפה כדאי לקנות אותו. תודה מראש איציק
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחקי רשת = משחקים קללים כפי שיש ב-YNET ו-NRG כלומר מבוססי ג'אווה ודומיהם. הבעיה היא שכל כמה רגעים המשחק זוחל עד שלפעמים הוא נעצר ואז ממשיך רגיל. מה הסיבה לבעיה/תקלה מהסוג הזה ומה הפתרון המומלץ? מדובר בכמעט כל סוגי המשחקים כולל משחקי חשיבה, קלפים, סימולטורים, מירוצים ועוד ועוד...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GuildWars נראה משחק פשוט פצצה, אני מת לקנות אותו אבל יש לי כמה שאלות. א. יש לו תשלום חודשי? ב. יש אותו בארץ? ואם כן כמה הוא עולה?ובאיזה חנות הוא נמצא במחיר הכי זול ג. מה אתם חושבים על המשחק? ברמה של- WOW? הנה מידע על המשחק (ב- GameSpot הוא קיבל 9.2) http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/index.html?tag=mp_num1
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100053 אני רק רוצה לדעת אם זה אמיתי!!!! איך לעזאזל הם הולכים למכור משחק מרוצים WHITOUT THE F***IN CARS!!!! ועוד זה יעלה 200 שקל!!! בלי ספק זאת תהיה חוברת ההוראות היקרה ביותר בעולם!!! שימו לב עכשיו שכל מכונית וכל מסלול עולים כסף פתאום נהיה מבחר ענק!!! 750 מכוניות!!!! ו250 מסלולים!!! אפשר לשים חמישית מזה בכל משחק וזה יהיה מכובד ביותר (150 מכוניות ו50 מסלולים יתנו משחק די ארוך!!!) כאילו מה איך מפרסמים משחק כזה?? "כן המחשק הזה יהיה חדשני ביותר תראו אתם יכולים........... לדפדף בחוברת ההוראות בנוחיות מלאה, אהה דרך אגב ואם אתם קונים מכוניות אז אפשר גם לעשות מירוצים" מקווה שזה לא אמיתי ואם זה כן אמיתי אז שאף אחד לא יקנה את הזבל הזה!!! כי …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? סרטון חדש שלי בCOD 4, פראגים שצילמתי אתמול ועשיתי איזה 3 פראגים של NS בראונד אחד מקווה שתואהבו תעריכה, ותנו בסאב ובלייק שבת שלום!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה מעצבנת בNFSU מקשים דביקים - ז"א אם אני שם גז ימינה\שמאלה המקש כאילו ממשיך להילחץ כמה שניות אחרי שאני עוזב.. כמובן שאי אפשר לשחק ככה. פעם אחת בטעות לחצתי על מקש שהפעיל accessibilty optiones בינתים ביטלתי שם הכל. זה המשחק היחיד שבו זה קורה לי רעיונות מישהו ???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הבנתי שהמשחק AMERICAN ARMY מחולק בחינם באינטרנט [לא וורז :saint: ]! זה נכון ? ??? אם כן תוכלו בבקשה לרשום לי מאיפה להוריד [לא לינק] ?! תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
well as you see ı wrıte ın englısh and ıf you see she ıs not so good. ı'm ın turkey and tomorrow ı back at 3 O'clock ok untıl ı wrıte ın hebrew ı have some questıons 1. as you see the prıces ın ısrael for the 360 are gettıng low ın about 100 NIS. ıs ıt better to buy ıt here or at US or at UK? 2. ıf ı get the 360 ıt's better to buy the premıum edıtıon or the core edıtıo? 3.? ıf ı get the 360 ıt's better to buy the chıp ın VGS.CO.IL or waıt for normal chıp 4. sorry for the problems ın the language but you know ım not so good ın englısh thank's for the helpers!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק הכי טוב שיש http://www.freewebs.com/shortfactor/games.htm פורום משחקים או לכללי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב-3 הימים האחרונים אין אף אחד , בשום חלק מהיום, בשרתים של CS גרסה 1.5 לפני כן היו בממוצע 50-100 שחקנים בכל עת. מישהו אולי יודע מה קרה?
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
קיבלתי ג'וייסטיק (logitech extreme 3d pro) ואני מחפש משחקים טובים שאפשר לנצל אותו בהם, בנתיים אני רק משתמש בו בBF2 למטוסים, יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחק נהדר, אין מה להגיד! גרפיקה פצצה ושלבים מאתגרים (פחות או יותר) אבל מה?.... הגעתי לשלב שבו כל החיילים יורדים מהסירות (ישר אחרי השלב שצריך לעלות לרכבת). איך שאני ושאר החיילים יורדים, קוטלים אותנו כמו זבובים. פשוט אי אפשר להתחמק מזה! לא משנה מה ניסיתי לזוז ימינה שמאלה למעלה למטה וגם לתוך המים! אי אפשר להגיע לחוף... מישהו הצליח לעבור את השלב הזה? אולי איזה טיפ קטן?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יצרתי משחק פשוט ומאתגר , מתאים לחובבי שח וחשיבה קצת לעומק. המשחק אומנם בגרפיקה פשוטה של דוס אבל מה שמשנה כאן זה המשחקיות. הבינה המלאכותית נותנת פייט טוב. ניתן להוריד את המשחק מכאן : http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=519. כמו כן אשמח לקבל הערות או הארות על המשחק. מה ניתן לשפר או להוסיף,אוסיף ואומר שבתכנון כבר לעשות אותו בממשק גרפי יותר יפה ושליטה יותר קלה, ועוד אופציה שתעלה את הרמה לדיי מסובכת לחשיבה זה היהי בעיקר למתקדמים. בנוסף אני מחפש שם מקורי למשחק אשמח לשמוע הצעות. מקווה שתהנו (אשמח אם תדרגו אותו). קצת על המשחק: ניתן לשחק אחד על אחד (כרגע רק על אותו מחשב - זה לא מולטיפלייר אונליין) ניתן לשחק נגד המחשב עם בינה מלאכותית שנותן פייט , לא לה…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב יוצא לי לנסות הרבה מישחקי PS2 הכשיו שיש לי אותו - חלק מהמישחקים טובים וחלק מאכזבים מישחק בסידרת SSX (מרוצי סנובורד) רציתי לנסות כבר הרבה זמן אבל לא ידעתי שזה סידרה של EA :'( :'( המישחק מתחיל כיף ויש שירים טובים של להקות כמו IRON ועוד אבל כמו בNFS המישחק חוזר על עצמו תוך כמה שעות ונהפך לשיעמום גדול שירים אני יכול לישמוע במחשב ובMP3 -שאני בא לשחק אני רוצה שקודם כל המישחק יהיה טוב ולא מישחק בינוני אם שירים טובים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסגנון:Knights of the Old Republic 2,Elder Scrolls 3,Gothic 2?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-