עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לפני כ-שבוע רשמתי מודעה על בחירת משחקים מומלצים ברשת , היום אני רוצה לבחור שלושה משחקים שכדי לקנות אותם על בטוח מאחר ואתם מבינים יותר ממני במשחקים אני שואל אותכם מה כדי לקנות ???. המשחקים המומלצים בפעולה שחשבתי לקנות בנתיים: Soldier of Fortune 2 (אמרו לי לא!! לקחת את הגירסה החדשה GOLD כי אפשר להוריד אותה מהרשת את כל המפות והנשקים הנוספים). המחיר 99 ש"ח \ ציון כללי 8.9 * counter strike - Half Life (אני לא בטוח לקנות אותו כי המשחק די מיושן ואומרים הגרפיקה לא משהו כמו המשחקים של היום) המשחק די דומה ל- Army Operations המשחק של הצבא האמריקני שמוחלק ברשת חינם והמשחק פשוט מגניב אני נותן לו ציון של 9.2. לכן לא בחרתי את המחשק counter strike - Half Life. המשחק BattleField 1942 אהב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by e-d-a,

הקיצר יש לי אותו (מוכר דרך אגב) ואין לי כבר מאיפה להשיג משחקים, ופעם היה לי אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים של N64 למחשב עצמו ולשחק בו במחשב אבל הוא אבד לי למישהו יש את האתר המדובר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by overload,

מחפש משחק כמו AAO לא כמו U2003 או באטל פילד 1942 למי שלא הבין אני מחפש משחק פעולה שמצריך חשיבה אסטרטגית, עם אפשרות מולטי פלייר. תודה

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by eranmor,

משחק נהדר, אין מה להגיד! גרפיקה פצצה ושלבים מאתגרים (פחות או יותר) אבל מה?.... הגעתי לשלב שבו כל החיילים יורדים מהסירות (ישר אחרי השלב שצריך לעלות לרכבת). איך שאני ושאר החיילים יורדים, קוטלים אותנו כמו זבובים. פשוט אי אפשר להתחמק מזה! לא משנה מה ניסיתי לזוז ימינה שמאלה למעלה למטה וגם לתוך המים! אי אפשר להגיע לחוף... מישהו הצליח לעבור את השלב הזה? אולי איזה טיפ קטן?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by michaelsko,

שלום. אני יודע שהמשחק NFS5 ממש ישן אך נהניתי ממנו בעבר ורציתי לשחק בו שוב. יש לי WINDOWS XP, כרטיס מסך GF4 MX440 ומעבד XP1700+. המשחק מגיע למסך הפתיחה ונתקע. אז עשיתי COMPATIBILITY ל-WIN98 והצלחתי להכנס למשחק עצמו, אך הוא כמעט לא זז !!! גם בטפריטים וגם בתוך המשחק !!! מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעייה (חוץ מלהתקין WIN98) ? מישהו נתקל בזה כבר? אולי הבעייה היא משהו אחר? המפרט המלא שלי בקישור בצד ימין. תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zoloboy,

יש לי readon9800np כל פעם שאני מתחיל לשחק נ bf1942 אני רואה את ההרים ברקע אבל הרובה והאנשים בצבע לבן בקיצור בלאגן אחד גדול לא רואים כלום למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by ETB,

נתחיל במפרט: P3 450, 320 RAM, GF2 GTS, WINXP PRO SP1 ניסיתי לעךות אתה משחק עם הVOODOO banshee, המשחק לא ממש עלה, אז היום החלפתי את הכרטיס מהמחשב השני שלי שהלך לעולמו. התקנתי דרייברים חדשים. בזמן אני משחק יש מריחות קטנות בטקסטורה של המשחק ולפעמים המשחק נהייה איטי (640X480X16), ובזמן הסרטונים הגרפיקה ממש נמרחת. עם אני יוצא מהמשחק ורוצה לטעון משימה הקו של הטעינה מגיעה לסוף, ואז נשמעה צילצול של שגיעה בWIN והמסך נתקע. אבל אין שום בעיה להתחיל משחק חדש. אם אני יוסיף עוד 256 RAM שכרגע לא בשימוש, זה ישפר משהו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי ati 9800pro 256 והשגתי הילו, משחק ממש כיפי אבל משהו פאקינג לא בסדר ה-fps זז על 30-50 פריימים אפילו מגיע ל15 מה שלא אמור להיות, הלכתי לחבר התקנתי אצלו (שלו יש radeon 9700pro ) ואללה אותו הדבר . טיפה פחות טוב הלכתי לעוד חבר שלו יש gforce4 mx440 התקנתי, והנה המשחק זז משהו בן זונה 60 פריימים דבוק (אולי יורד ל-40 ) אבל לא רציני כן כן.... אני יודע שהמשחק היה של אקסבוקס (gforce) אבל זה הומר למחשב.... לאומת זאת גנרלס טס על 60-100 פריימים על המחשב שלי, ובגי פורס הוא זז חרא, יש לכם עוד דוגמאות למשחקים שפועלים באחד טוב ובשני לא משהו... ומה אפשר לעשות כנגד זה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by redti,

שלום יש לי את המשחק התקנתי אותו בלי בעיות המשחק עולה פועל חלק הכל יפה! אבל.............. כל כמה זמן מקס פיין מתחיל לרוץ מבלי שאני ילחץ על כלום לפעמים הוא גם יורה ורץ אי אפשר לעשות PAUSE ושום כפתור לא מגיב באותו זמן וזה נורא מעצבן ו קשה לשחק ,אצל חבר שלי זה פועל בלי הבעיה הזאת שנינו פועלים על WINDOW XP! בבקשה תעזרו לי !! ולפני דקה עליתי על עוד משהו כל הזמן שהוא מבצע פעולות לבד המחשב עצמו לא הרמקולים עושה מלא צפצופים מוזרים כאלה ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Dark_Phantom,

ובכן לאחר קריאת ביקורות לא ממש מהללות אודות המשחק החדש מבית פירו ולאחר שעברתי כמה שלבים במשחק עצמו שלקחו לי כמה שעות טובות אני מוכרח להעביר לכם את ההתרשמות לי מהמשחק. קודם כל המשחק הוא טוב. הוא לא מצוין, הוא לא קומנדוס 2 משופר ובשום פנים ואופן זהו לא משחק מצוין. אבל הוא טוב. למה הוא טוב- אני אסביר לכם: המשחק, שמהווה המשך בלתי ישיר לקומנדוס 2 שכזכור היה משחק יוצא מן כלל והציב רף חדש לזאנר משחקי ה rtts-real time tactic strategy. המשחק היה מצוין. אך אחד מהנקודות החולשה המעטות שהיו לו הוא מחסור בעלילה רציפה וברורה. הסרטונים היו יפים והמשימות היו ענקיות אבל לא היה שום רצף עלילתי או הזדהות כלשהי עם הדמויות. במשחק החדש הושם דגש על כך. קומנדוס 3 הוא נטול סרטים, לפחות עד…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

היום צריך לצאת משחק חדש של צבי הנינג'ה. אולי חלקכם יגידו עכשיו שזה ילדותי ושלאף אחד לא אכפת אבל לפי דעתי זה משוג המשחקים הכי מהנים. משחק hit 'em up בסגנון של משחקי הARCADE של פעם אשר ממשיך את מסורת הכיף של סדרת משחקי הנינג'ה. אם הוא כמו הקודמים הוא מומלץ מאוד למשחק של שני אנשים, מי יודע, אולי עכשיו נוכל לשחק את זה גם ברשת ;D כמה תמונות מהדמו שניתן להוריד בgamershell.com

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 7k9af,

יש לי כמה דברים בנוגע למשחק , שלא הבנתי אותם... 1) למה שינו לו את הפרצוף ? 2) לא ממש הבנתי את העלילה, זה לא ממשיך מהמשחק הקודם ? אשמח אם תענו לי בהקדם.. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by H.I.V,

מישהו שיש לו את המשחק המלא יכול בבקשה לבדוק אם יש במשחק את הקבוצה פיורנטינה (או פלורנטינה) היא אמורה להיות באיטליה ליגה שנייה או שלישית זה ממש חשוב לי אז בבקשה תבדקו תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by naknir,

אהלן חברים, משום מה כשאני יוצא ממשחק ואז לוחץ על Resume, הוא מחזיר אותי למסך כזה סטטי (שלא זז) ואני יכול לשמוע את המשחק אבל לא לראות אותו או לשחק בו. מה קורה פה ואיך מתקנים? תודה רבה מראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by Thug Love,

יש לי משחק ( Evil Genius) עכשו אני משחק בו שאני לא מחובר לאנטרנט כי הוא עובד לאט ובזמן האחרון אני מפעיל אותו ומשחק כמה דקות והוא יוצא לשולחן עבודה זה קרה לי רק היום ואתמול בדרך כלל הוא עבד רגיל וניסיתי לכבות תמחשב יש לי כרטיס מסך גיפורס 3 TI 500 ועדכנתי אותו יש הצעות פתרונות??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Raul,

חבר'ה... הנושא הוא פשוט אנא הצביעו לטובת משחק הפעולה החביב עליכם מהאפשרויות הנ"ל

17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מאמן שם? יש לי את כול החדרים,ובחדר של האימון יש לי את הבובות! סימנתי ב MINIONS שיאמן לוחמים אבל כלום לא קורה

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by blackthought,

מישהו מכיר משחקי מכות בסגנון מורטל קומבט לPC ? נראה שלא יוצאים יותר משחקים כאלה יותר...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ccc,

עברתי על כולו כל פעם שמישהו שאל שאלה, השאלה שלו נבלעה בתוך ים של אהבלים שמראים תמונות ממכוניות במשחק, אני שואל: למה? להתלהב..? שחקו באינטרנט.. מה הקטע בלשים סקרין שוט של תמונה אף אחד לא עונה שם לשאלות בכל מקרה, פעם ב- מישהו עושה טובה בין כל התגובות המפגרות שהוא עונה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום הורדתי משחק דרגון בול זי + אימולטור הכל עובד אבל אני מחפש עוד מי שיודע מאיפה אפשר עוד יבורך בבקשה לינקים מקורות תודה חברים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by integral,

מישהו יכול להמליץ בבקשה? (אחיות וכו'...)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Vladgi,

גמרתי את האלף לייף 2,אני מחפש שהו שיחליף אותו אני יודע שאין דבר כזה משחק ברמתו עכשיו אבל משהו שיזכיר אותו יש?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by prelly,

www.freak.co.il היה רשום כך: "בתאריך ה-1 לדצמבר 2004 חברת Vivendi, עקב חששות על עומס יתר על השרתים האירופאיים ביום ההשקה, שינתה בצורה דרסטית את ההקצאה למדינות מזרח-אירופה והמזרח התיכון. מסיבה זו המחיר למוצר עלה, והכמות הראשונית אשר תסופק בחנות תהיה מוגבלת מאוד. המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005 במחירו המלא הנקוב מטה. נמסר לנו שיתכן שמספר חודשים לאחר מכן מחיר המוצר ירד. עקב פניות חוזרות ונשנות, אנו מבהירים - המשחק יצא לחנויות אך ורק בגרסתו האמריקאית, אשר חסומה לשחקנים מחוץ לגבולות צפון אמריקה. שחקנים ישראליים חייבים לחכות לגרסה האירופאית. שימו לב שהמבצע המפורסם באתר בליזרד האירופאי, שבו ניתן לשחקנים אשר הזמינו מראש את המשחק לשחק בבטא, אינו תקף לישראל אלא אך ורק למרכז אי…

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by Krazy-Hawk,

שלום, רציתי לדעת אם עדיין מוכרים GTA + LONDON מקוריים עם חוברת והכל אני אספן... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Black_eagle,

שלום. אני משחק ב HL 2 ויש שם שלב של מסוק וירידה כזאת למטה, עכשיו ברגע שאני יורד מגיע המסוק ומתחיל לירות עלי ואין לי לאן לברוח מה אני צריך לעשות? תודה

• 11 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.