משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... קניתי דרך amazon.com מספר משחקים, ואני די מרוצה ממה שיצא בסופו של דבר. אז קודם כל, קצת הסברים... הסבר קצר על mustop, למי שלא מכיר... זהו אתר שמאפשר להשיג כתובת פיקטיבית בארה"ב, לשם ניתן לשלוח דברים שמגיעים בעצם אליהם - והם דואגים למשלוח לארץ, תמורת עמלה מסויימת. למי שמעניין אותו מה סכום העמלה, אז ממה שאני זוכר זה 12$ בסיסיים על המשלוח ועוד 5$ לכל קילוגרם, או לכל 6 ליטרים של חבילה - מה שיש יותר. מעבר לזה, הם אמורים לשלם אוטומטית את המסים הדרושים וכל זה (בעצם, כשזה קשור למחשבים זה רק מע"מ נדמה לי). הרכישה מהאתר בארה"ב נעשית ככל רכישה ישירה - ועל כן יש צורך בכרטיס אשראי בי"ל (או פיתרון אחר, אם אתם מכירים. בכל מקרה משלמים על הסחורה ישירות לחנות). הסבר קצר עליי …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגה דיי נחמד של לוג'יטק MOMO RACING, וסתם הוא יושב לי בצד ולא שיחקתי בו המון זמן..מחפש משחק סימולוטור אפשר להגיד, משהו מציאותי שמעביר חוויה מציאותית (אם ישנו משחק כזה)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פשוט כנסו לאתר ואתם לא תבינו איזה משחק ענק זה הולך להיות- http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2089 יש במשחק פשוט כל מה שאפשר לחלום עליו, גרפיקה מרהיבה, נשקים מגניבים, כשפים שולטים, אופן לחימה מטריף, משחקיות וטקטיקת משחק, ואי אפשר להתעלם מהסביבה והאויבים החייתיים שיש שם, תהיו בטוחים שאני קונה את המשחק ישר כשזה מגיע לחנויות ;D פשוט אי אפשר לתאר במילים את ההתרשמות שלי, אתם חייבים להיכנס לאתר ולראות בעצמכם
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שאני בשלב האחרון,אחרי שאתה הורג הרבה Keepers אתה מגיע למקום שמלא בהם וזאתי שתמיד בתוך הראש שלך מציע לך את הכח שלהם הורגת אותם בלה בלה בלה..ואז יש תכדור הגדול הזה..עברתי את זה ואז הגעתי לקטע שהיא (זאתי שבתוך הראש שלך) נמצאת בתוך כדור מסתובב בצבע ירוק ומסביב יש מין כל מיני סימני אטום ירוקים..במשך המשחק מופיעים כאלה סימנים רק באדום ואתה צריך להשמיד אותם..ניסיתי על אלה בכל רובה אפשרי וזה לא עוזר.הנה סקרין שוט: http://img154.imageshack.us/img154/2131/eut8.jpg תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני יצאתי מהחלון הזה (זה ממש בהתחלה איפה שנכנסבים למיון לאחר הגעת הרכבת) עכשיו אני בחצר כזאתי ויש עמוד ודלת שאי אפשר לעבור בה חחחח אז מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשמע אני נראה לי הולך לקנות עוד מעט (היום) פלייסטיישן 2. מה אתם אומרים כדאי יותר? הרגיל או הדגם המוקטן? אני יודע שהוא מגיע עם מתאם רשת מובנה ואין אפשרות לשחק עם המולטי טאפ (במילא אין לי צורך בו)... וגם לאיזה מהם יש אפשרות לחבר הארד דיסק
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
על איזה משחק מירוץ מכוניות סטייל ניד פור ספיד אנדר ג אתם ממליצים!למחשב האישי! אני יודע שמוסט וונטד יוצא עוד שבוע אבל בא לי לנסות משהו אחר! רוב המחשקים שנפלו לידי היו בלשון המעטה מאכזבים מאוד!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבNFSU ניסיתי עם חברים להפעיל את הLAN אבל לא עבד כל מה שעשינו לא עבד (שבוע שעבר) אז התייאשנו ואמרנו שזה בגלל שזה משחק ישן אז כבר לא עובד היום שאנחנו מנסים אני או הוא יוצאים LAN SERVER אבל השני לא מוצא תסרבר בכלל (ולא אף סרבר אחרר) כאילו אין משחקי רשת כעת.מה ניתן לעשות ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת אך המשחק נגמר עם כל הדברים וכל ההפתעות
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר מדוייק איך אני מפעיל את הנסיך הפרסי החדש בבקשה? רשום בקובץ ה - nfo ככה: Remove all IDE drives and Play מה זאת אומרת תעזרו לי בבקשה שבוע טוב שיהיה לכם!!!!!!!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי זה התחיל אחרי שהתקנתי כרטיס קול חדש של CREATIVE LIVE 24BIT המשחק התחיל להשתגע לגמרי בין היתר גם להתקע ואי אפשר היה לשחק - הבנתי שזה בגלל התנגשות חומרה הסרתי דרייברים חזרתי לכרטיס קול מובנה לא עזר. עכשיו הוצאתי את הכרטיס לגמרי זה עוד איכשהו עזר - אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת. המשחק קורס לי ל DESKTOP כול כמה זמן לא קבוע. זה ממש משגע אותי - מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש משחק שהיה לי פעם ממזמן שזה מין משחק חלליות ישן כזה שרואים בו הכל מלמעלה (משחק דו ממדי) ויש לך מין חללית-מטוס שכזה שאתה צריך איתה להרוג ולפוצץ את כל האוייבים שבאים מכל מיני כיוונים ובסוף כל שלב גם היה בוס שצריך לפוצץ גם היתה אפשרות לאסוף נשקים תוך כדי, ואם הייתי נכנס למצב ללא מוצא אז היה אפשר ללחוץ על Space ולפוצץ במכה אחת כל מה שמסביב...מישהו מזהה? בקיצור הייתי מעביר שעות עם המשחק הזה אבל שכחתי איך קראו לו...מישהו יכול לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב, ראשית כל, אתר נהדר, לא פעם נעזרתי בחומר הכתוב כאן. יש לי בעיה מסוימת, כאשר אני לוחץ דאבל קליק על כמה משחקים, הם פשוט לא נכנסים. משחקים כמו GTA SAN ANDREAS ו-Battlefield 2 ברשותי פנטיום 4 2.0 (512) כ. מסך G-force 5 fx 5200. התקנתי דיירקט 9 סי, עדיין לא הולך לי. תוכלו לעזור לי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
תגידו שמעתי כל כל הרבה דברים טובים על PATH OF NEO קניתי אותו ממיטב כספי!וזה פשוט נראה אצלי גרועה זה נראה כאילו לקחו משחק קונסולה וזרקו את זה עם איזה אימולטור למחשב הגרפיקה לא משהו בכלל! אולי הבעיה אצלי במחשב? אני משחק על רנדרינג 8 עם 9800XT פ4 3ג דרייבר 5.13
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שאני ניכנס למשחק הוא מוציא לי את הדבר הבא Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9250 128MB AGPX8 תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמליצו לי על איזה משחק איכותי וכמה שיותר כבד למחשב שלי! אני סתם רוצה לראות מה הוא שווה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות PS2 בגרסה הקטנה והחדשה. לאחר חיפוש קצר בזאפ, הוא ראה כי אפשר לקנות את הקונסולה בכ- 1000 שקל. החנויות שבהם הוא שוקל לקנות הם Sollan ו- enjoystick. 1. האם אפשר להשיג את הקונסולה במחיר יותר טוב בארץ? 2. מה דעתכם על החנויות הנ"ל,האם הם אמינות? אולי אתם יכולים להמליץ על חנויות אחרות... תודה :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש פה כבר שרשור בנושא? (אני לא מצאתי) ואם לא, מישהו יכול לתת לי לפחות שמות של מנועים ואיזה משחקים מוכרים משתמשים במנועים האלה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גרפיקה ברמה הכי גבוהה שראיתי איכות משחק אלופה זמן טעינה קצר כל מה שאפשר לבקש כדי לשחק כמו מלך דרך אגב הטלוויזיה היתה LCD 32 HD
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום...ברצוני לפתוח סרבר "על" המחשב של קונדישן זירו או 1.6...ושאכול להזמין חברים לשחק איתי...אם מישהו יודע לעשות זאת שיכתוב..אני יודה לו מאוד!! :2gunsfiring: עריכה:ושחברים שאין להם משתמש יוכלו להיכנס גם!
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני וחבר שלי התערבנו מי יכול לאמן 3 חודשים פוקמונים ואז לעשות קרב ולראות מי ינצח והוא יכול לשכפל פוקמונים אז אז איך אפשר לשכפל תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
patch 1.21 for BF2 יום שישי הזה מרץ 10 http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?p=748834#post748834
-
היי, לחבר שלי יש מחשב ישן עם המפרט הבא: intel pentium 2 400mhz 128mb sdram ati rage 16mb אי לא יודע כלום על הלוח אם והדיסק קשיח (חוץ מזה שיש לו 40 ג'יגה). והשאלה היא איזה משחקים אתם ממליצים למחשב שלו? (לא כולל משחקי גמבויי)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-