עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DXT,

אני משער שבשביל ה Sniper School צריך להצליח לפגוע ב 36 מתוך 40 באימון הראשון, נכון? לפני כמה חודשים שהמשחק יצא כמעט הצלחתי פעם אבל כשחזרתי לשחק לאחרונה אני פוגע ממש עקום! אני (נגיד בעמידה) מכוון על המטרה (אזור אמצע גוף) עם הסקופ, מחכה שהוא (אני) יקח אוויר, מחכה חצי שנייה ויורה (לפני שהכוונת זזה שוב כמובן), לפעמים פוגע אבל המון פעמים לא! ולא ברור לי איך הצלחתי להחטיא כאשר אני מכוון למרכז המטרה והסמן ללא תזוזה :bash: תעזרו לי, תביאו טכניקות שלכם, משהו... :-\ משום מה נראה לי שעשו את הירי קשה יותר מאז הגרסא הראשונה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by David :o,

מה קורה אנשים , חזרתי לשחק בGHOSTS .. יום שיש המשחק אצלי ביחד עם המחשב מפלצת החדש שיריץ על אולטרה ברמה מטורפת של FPS אם מישהו לא מכיר אז אני דוד [DaNgeR] מ MW2 של פעם פעם אם מישהו זוכר.. דיי בטוח שכמה מפה זוכרים (אלו שבני 16+ בעיקר) באתי לשאול מה עם הקהילה התחרותית פה ESL וזה , אם יש מיקסים של שחקנים על רמה והכל ... ראיתי פה כמה ותיקים מפעם כמו אלעד JOINT ועוד .. שלחו סטים שלכם בפרטית ואני כבר אוסיף

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by matani122,

1.) לפני כמה ימים סיימתי את המשחק הראשון שלי בסדרה במחשב - DMC: Devil May Cry ורציתי לשאול: אחרי שסיימתי לשחק עם דאנטה איך אני יכול לשחק גם עם ורג'יל [ עם פירוט בחלוקה לשלבים, כי אני ניסיתי להוריד UPDATE למשחק + VERGIL DOWNFALL וזה עדיין לא עבד. ] 2.) ואני גם רוצה להוריד את 4 DMC , אבל ראיתי גם ביוטיוב שיש DMC 4 Special Edition- שייתן לנו אפשרות לשחק עם 5 דמויות שונות, שיצא רק ב 23/6/15 - תהיה אפשרות להוריד אותו בטורנט כבר בחודש יוני ? אם לא מתי זה יצא למחשב להורדה. ובמידה וזה לא יצא להורדה אז מה הגרסה האחרונה שיצאה ושכדאי להוריד אותה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by kisin,

אני רוצה לקנות עכשיו XBOX360 ורציתי לדעת איזה איזור עדיף לקנות PAL או NTSC? מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by stone cold,

לא היה לי הרבה זמן לשחק אבל בשעתים שכן שיחקתי לא כל כך אהבתי תמוזיקה אז החלטתי להחליף חלק מהקבצים של המוזיקה במוזיקה של ZELDA וSTAR WARS מה אתם חושבים יפעל? סך הכל הקבצים בMP3 עריכה-הצלחתי להחליף תמוזיקה במסך פתיחה בSTAR WARS פשוט החלפתי תקובץ-tes4title בקובץ של שיר של MP3 של STAR WARS ושיניתי תשם של הקובץ STAR WARS לtes4title בעיקרון אני הולך לישמוע קובץ קובץ של Oblivion ולהחליף לפי סיגנון המוזיקה בקבצים מתאימים של מישחקים אחרים בעיקר של ZELDA וליצור שילוב חלומי של מישחק מצוין כמו Oblivion אם מוזיקה הרבה יותר טובה של מישחקים אחרים אתם מוזמנים לנסות את זה רק תישמרו גיבוים ותיזכרו תתיקיה של הקבצים המוחלפים + =

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Kobi Harosh,

[ATTACH=CONFIG]4329[/ATTACH] שלום לכולם ושבת שלום . לקראת שחרורו של COD GHOSTS , אנו מבקשים מכלל השחקנים והקבוצות להירשם כאן על מנת שנוכל לארגן חדרים ב TS לכולם . על קבוצה לרשום : א. שם הקלאן . ב. חברי הקלאן . כרגע החדרים יסודרו לפי סדר הבקשה בפורום ולאחר מכן לפי המיקום בקאפים. שיהיה המשך שבת שלום ולהתראות ביום שלישי 05.11 .

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by cb,

מהו סדר המשחקים בסדרה והאם כל אחד קשור לשני בעלילה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by JEP,

הייתי רוצה לדעת אם יש כאן שחקנים רציניים לשחק בLFS? אין לי בעיה גם בדמו וגם במלא(רכשתי). אני משחק עם הגה DFP 900 מעלות!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by huber,

כל מי שמחכה לשיחרורו של משחק RPG טוב בהחלט כבר מודע לכך שהשנה ישוחרר משחק חדש מבית BioWare, המוציאה לאור של סידרת baldur's gate האגדית (ואם כל זה נשמע לכם כמו סינית, אתם לא בת'רד הנכון כנראה). האתר הבא הרים סקירה מקדימה של המשחק החדש ששיחרורו נדחה לאחרונה לצערי לקראת סוף 2009. נראה מבטיח! http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2009/02/10/dragon-age-origins-hands-on-preview/1

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by 2k-Twok,

]החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא …

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. ;D התחדשתי לי במחשב,עם איזה משחק לחנוך אותו?,יש לציין לא שיחקתי בשום משחק שיצא בשנה שנתיים האחרונות ואם שיחקתי זה עם 5200 שזה לא נחשב חח אז עם איזה משחק לחנוך את המחשב החדש? אשמח לשמוע המלצות... המחשב: intel c2d e6320 gigabyte 965p - s3 2gb kingston 667 8600gt 256

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  12. קניתי WOW ובבתוך הקופסא היה מין פלייר כזה עם קוד שמאפשר לשחק 10 ימים ללא תשלום. השאלה איך נרשמים לשירות הזה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by MightYaad,

אני מתחיל לשחק בoblivion ואני רוצה להיות סוג של גנב אבל שיכול להרוג גם.... אז חשבתי ללכת לdark brotherhood כדי להיות שם אסאסין ואז אני יהיה חזק בלחימה אבל איך אני יכול לשלב בזה גם גנב....למשל אם אני רוצה לגנוב דברים ולמכור אותם...איך אפשר למכור אותם מחוץ לגילד של הגנבים חשבתי ללכת על הגזע שנראה כמו הנמר איך אתם ממליצים לי לשלב בין גנב למישהו שיכול להלחם (לוחם בסגנון אסאסין עם סכין או משהו כזה) הרעיון הכללי הוא של דמות שמתגנבת וגונבת ויכולה לעשות גם נזק (לא צריך איזה לוחם חזק שיכול להלחם ב40 לוחמים בו זמנית אלא אחד על אחד) אם לא הבנתם תשאלו ואני יסביר שוב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, המשחק המדהים Max Payne 2: The Fall of Max Payne יצא היום ואתמול! זה משחקים מדהים וכבר יש לי אותו על המחשב אז תהנו כולכם וזה משחק ששווא ה**** מהאינטרנט!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי חברה. כדי שנחזיק לכם את השרתים באוויר אנחנו צריכים להכניס אותם לפעילות תמידית ואנחנו נשמח לעזרה ממכם לגרום לשרתים להיות פעילים 24/7 כי בכל זאת כמה שיותר אנשים ככה יותר קל אז כל עזרה במילוי כל אחד מהשרתים שלנו יתקבל בברכה ! כל רשימת השרתים תמצאו כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/547896-%D7%A9%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A7!#.U80-c7Hp1Zk נראה אותכם בקרב ותמשיכו לשחק יאלללה בייי !

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על משחק בסגנון GETAWAY עם יריות, מכוניות בסגנון GTA SA אבל יותר עם פעולות ועלילה מותחת עדיף שיהיה משחק חדש שיצא בזמן האחרון

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%aa%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%a2%d7%aa%d7%9d-wolfenstein-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%91%d7%9e%d7%90%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Yaelbaruch,

יש לכם איי פי של סרברים ישראליים לCS:S? כי בא לי על משחק עם אנשים מישראל

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  19. תשמע אני נראה לי הולך לקנות עוד מעט (היום) פלייסטיישן 2. מה אתם אומרים כדאי יותר? הרגיל או הדגם המוקטן? אני יודע שהוא מגיע עם מתאם רשת מובנה ואין אפשרות לשחק עם המולטי טאפ (במילא אין לי צורך בו)... וגם לאיזה מהם יש אפשרות לחבר הארד דיסק

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by KoM,

כמו כל שאר בעלי הראדון 8500 הייתי מבאוס תחת כשהדמו החדש יצא, כשלא יכולתי להנות מהמשחק בצורה המלאה... מלא ת'רדים פתחתי בנושא בחו"ל, כולל מיילים וכולי מלא תקווה כי הבאג הנ"ל לא יופיע בשמחק המלא כפי ש-EA הצהירה לי במייל האישי שקיבלתי, על כך שהבעייה הזאת ועוד בעיות רבות אחרות כמו אי שמירת הנתונים הגראפיים שקבעתם במשחק, וכי הם לא יהיו במשחק המלא, ואני באמת מקווה כך... כמו כן במסגרת אלפי הניסויים שערכתי (ואני באמת מתכוון להמשיך כולל סוגי דרייברים שונים) על זוג הדמואים החדשים הגעתי למצב יפה מאד שכל האופציות הגראפיות על מלא, וגם את האפקטים הסוררים הצלחתי להעלות בחצי והמשחק רץ יפה ללא תקיעות, חצי נחמה ועדיין המשחק בהחלט נראה יפה (אם כי מאכזב מבחינות אחרות) נקווה כי המשחק המלא יצ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כניראה שהגיענו לתחילתו של דור חדש כי UE3, אחד המנועים הכי נפוצים, מגיע גם למשחקים החינמיים AVA (שם מלא: Alliance of Valiant Arms) כרגע לא פתוח לעולם אלה רק ליפן וקוראה, לגירסה היפנית ניתן להרשם גם מהארץ אבל צריך חיבור אינטרנט טוב בשביל לשחק (אני משחק וזה עובד טוב בחלק מהשעות). המשחק בסגנון של COMBAT ARMS ושאר המשחקים החינמיים (יש חנות ואפשר לקנות נשקים וכו', יכול להיות שיש גם דברים בתשלום לא בדקתי כל כך) אתר: http://www.avaonline.jp/ מפתחת: REDDUCK מפיצה: Neowiz סרטון GAMEPLAY מהיפני: http://www.youtube.com/watch?v=0W7Y_OWfMBs תמונות: מדריך להרשמה: http://mmohub.org/forums/free-mmo-mmofps/414-alliance-valiant-arms.html אין אפשרות לשחק באנגלית, דורש יכולת לה…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by kikkler,

התרשמות מישהו ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by J.allmighty,

איי, אני לא מצליח לבצע יותר מ34/40 פגיעות כדי לעבור למטווח הסנייפר , ואני צריך להגיע ל36 פגיעות. יש לכם טיפים איך לבצע ? (לא קראק ולא כול שיט אחר, רק טיפים) תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by The-Devil,

יש תאריך יציאה ל HL2 אומרים שהוא יוצא לחניות בתאריך ה... (תופים בבקשה ) ה 1 לנובמבר !!! אני ממש מקווה שהם באמת מתכוונים לזה הפעם.

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by thegame998,

מה זה: http://www.gamespot.com/news/6152490.html טובעים אותם? תגידו לי מה זה אומר כי אני לא יודע אנגלית טוב בבקשה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.