משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה דיון שנדון בו בנשקים שכל אחד מאיתנו מוצא הכי שימושים וכו' אישית אני משתמש ב SCAR-H כשאני משחק בשרתי אינפטרי, מוצא אותו סוג של "חבילת הכל כלול". מצד אחד יש דמג' נחמד מאוד מרחוק (2 יריות בראש, 4 בגוף), ומצד שני, למרות שהוא לא כל כך מדוייק מקרוב, הוא עדיין הורג בשלושה כדורים מקרוב, כך שאתה לא נשאר חסר אונים מטווח אפס.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת קצת בידורית אבל תאחלס אני כבר לא מצליח לשחק כלום יוצאים מלא משחקים בזמן האחרון והסגנון שלהם השתנה ממשחקים עם התחלה וסוף שאתה מסיים ב 8 שעות למשחקים שרובם עצומים כמו סקיירים או אפילו פחות עצומים אבל עדיין מסובבים סביב SANDBOX שיש המון דברים לעשות ומסתכמים בעשרות שעות יושבים לי מלא משחקים שאני רוצה לשחק ואין לי זמן פיזי ואני לא יודע איך אני מרגיש עם זה באטמן האחרון לא התקנתי ויושב לי פה ההתקנה The Wolf Among Us שחקתי שעתיים קניתי FALLOUT 3 שיחקתי 3 שעות שלא לדבר על סקיירים שאני משחק כבר שנה ומשהו ועדיין לא סיימתי או אפילו הגעתי להרחבות SAINTS ROW האחרון התחלתי ויש לי איזה כמה שעות משחק ספלינטר סל האחרון עשיתי איזה 5 שלבים Rayman Legends שחקתי איזה 40 …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
]החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא …
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני אישית לא מיציתי את BF3 , ומחכה לכמה עדכונים לBF4 שיהיה יותר מאוזן ועם פחות באגים , מה אתם אומרים רעיון טוב?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים , חזרתי לשחק בGHOSTS .. יום שיש המשחק אצלי ביחד עם המחשב מפלצת החדש שיריץ על אולטרה ברמה מטורפת של FPS אם מישהו לא מכיר אז אני דוד [DaNgeR] מ MW2 של פעם פעם אם מישהו זוכר.. דיי בטוח שכמה מפה זוכרים (אלו שבני 16+ בעיקר) באתי לשאול מה עם הקהילה התחרותית פה ESL וזה , אם יש מיקסים של שחקנים על רמה והכל ... ראיתי פה כמה ותיקים מפעם כמו אלעד JOINT ועוד .. שלחו סטים שלכם בפרטית ואני כבר אוסיף
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מדריך להתקנת Team Speak TeamSpeak היא תוכנת דיבור, המאפשר תקשורת בין אנשים ממחשבים שונים באמצעות שרתי דיבור. איך להתקין TeamSpeak? ראשית, נכנסים לאתר הזה: http://www.teamspeak.com/?page=downloads ומתאימים את הגרסה של תוכנת ההפעלה של המחשב להורדת התוכנה. לאחר ההורדה, נכנסים לתיקיית שאליה ירדה ההתקנה. היא נראית ככה: לוחצים על ההתקנה דאבל קליק, ואז לוחצים next>i agree>next ומגיעים לחלון הבא: כאן יש אפשרות לשנות את המקום שבו התוכנה תשמר לבחירה אישית(מומלץ לעשות next). לאחר מכן עושים next>install>next (אני לא שם תמונות כי דברים אלו הם דברים תכנים שכדי שאנשים שלא מבינים לא יתעסקו איתם). וככה נראית התוכנה לאחר ההתקנה: איך להשתמש בתוכנה? אז ככה, על מנ…
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, היום יצאה חבילת ההרחבה china rising שאותה קיבלתי כאשר עשיתי preorder למשחק. הורדתי את העדכון שהיה היום ולאחר מכן ניסיתי להצטרף למפות china rising. כל פעם שאני מנסה להצטרף לאחת המפות כתוב שאני צריך להוריד את חבילת ההרחבה (open in origin) או שזה מצטרף וכאשר הטעינה ב-loading level המשחק מפסיק לעבוד. מישהו נתקל בבעיה הזו או יודע כיצד לפתור אותה? אשמח לקבל עזרה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בבקשה להתיחס לשאלה הזאת באופן רציני ולכבד את המגיבים. לאחרונה התעוררה בעיה בקרב הקלאן שלי , בה אנשים לא יכולים קבוע לשחק בימי חמישי בCUPS בין 6:30-10. השאלה כאן , באיזה יום אתם לא יכולים לשחק וגם איזה יום אתם כן מעדיפים לשחק בבקשה שרק Clan Captains יכתבו פה || אם יש להם אנשים בקלאן / הם עצמם לא יכולים ביום חמישי / זה מפריע להם ביום חמישי ומעדיפים יום אחר . יום ראשון , שני , שלישי , רביעי , מוצ"ש , שישי 16:00-19:30 דיון זה הוא רשמי וכל החוקים חלים עליו גם כן .
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]4329[/ATTACH] שלום לכולם ושבת שלום . לקראת שחרורו של COD GHOSTS , אנו מבקשים מכלל השחקנים והקבוצות להירשם כאן על מנת שנוכל לארגן חדרים ב TS לכולם . על קבוצה לרשום : א. שם הקלאן . ב. חברי הקלאן . כרגע החדרים יסודרו לפי סדר הבקשה בפורום ולאחר מכן לפי המיקום בקאפים. שיהיה המשך שבת שלום ולהתראות ביום שלישי 05.11 .
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום חברים! נשארו 93 יום ליציאת המשחק,מקווה מאוד שהוא יהיה ברמה מספקת! אני מחפש Guild שמורכב משחקנים ישראלים,ברמה גבוהה ולשחקנים בעלי ניסיון! מנסיון כדי להגיע רחוק במשחק,וכמובן להנות,עדיף לשחק בקבוצות ולא SOLO. האם יש פה מישהו שמקים Guild בסגנון הזה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
-
:angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire: אני מזמין את כולם לשחרר לחצים ולשתף מה הרגיז אותכם היום ובאיזה משחק כמובן להשתדל לשמור על שפה לא וולגרית מדי , אבל זו כן במה להגיד את מה שיושב לכם על הלב או בתוך הבטן , אנחנו כאן כדי לעזור ולתמוך!.... אז מה הרגיז אותך היום? :angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire:
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול. מחשב עם מעבד E2140 1.6 זכרון 4GB כ. מסך HD6950 האם זה מספיק כדי לשחק ב- BF4 ברזולוציה של 1920*1080 עם הגדרות תצוגה בינוניות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, הכותרת אומרת הכל. מי שרוצה מוזמן לתת את ה-battletag שלו. שלי זה - HolyDiver#1664 כרגע ויזארד דרגה 25, לוקח קצת הפסקה. שיחקתי מספיק
-
- 12 תגובות
- 20.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אישתי היקרה לא שחקנית, וגם לא מתחברת למשחקי יריות למינהם, אני משחק כל סוגי הג'נרים. רציתי אולי לנסות לשחק עם בת זוגתי, משהו שאפשר לעבור מהתחלה עד הסוף ביחד, על שני מחשבים נפרדים. בגלל שהיא לא שחקנית אז לא משנה הסגנון, העיקר בלי יריות. לפחות בהתחלה עד שתתחבר לזה . רשימת משחקים מומלצים ע"י חברי הפורום לזוג לבנתיים: Diablo 2-3 SimCity Online Sims 3 Trine רק פיצול משחק Trine 2 Beyond Two Souls Dark Souls Dark Souls 2 Heroes of Might and Magic Age of Wonders III CIV 5 portal 2 rock of ages פחות מתחבר: Terraria STARBOUND
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי חברה. כדי שנחזיק לכם את השרתים באוויר אנחנו צריכים להכניס אותם לפעילות תמידית ואנחנו נשמח לעזרה ממכם לגרום לשרתים להיות פעילים 24/7 כי בכל זאת כמה שיותר אנשים ככה יותר קל אז כל עזרה במילוי כל אחד מהשרתים שלנו יתקבל בברכה ! כל רשימת השרתים תמצאו כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/547896-%D7%A9%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A7!#.U80-c7Hp1Zk נראה אותכם בקרב ותמשיכו לשחק יאלללה בייי !
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הרבה זמן לא ראיתי משחק מחשב כל כך ממכר וכל כך מהנה. לאחר כמה שעות משחק, נלחמתי בכל מיני רעים וסגולים (NOMADS), והגעתי לרמה 38 !!!! מסתבר שזו הרמה הגבוהה ביותר (ככה כתוב). אז מה עכשיו ? חזרתי למנהטן, גיבור גדול, עם עיטורים, סלחו לי על הבגידה, אף אחד לא רודף אחרי. זהו ? עכשיו אני חופשי לעשות סתם משימות ? יש איזו מטרה עליונה להמשך המשחק? או שפשוט סיימתי אותו ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחלק מהאהבה שלי למכוניות אני אוהב גם משחקי מרוצים. לאחרונה גיליתי משחק חדש שעומד לצאת, קוראים לו LIVE FOR SPEED. בנתיים אפשר להוריד את הדמו מהלינק הזה : http://lfs.racesimcentral.com/ וכדי לקבל חדשות על המשחק ועוד על משחקי מרוצים : http://www.bhmotorsports.com/ המשחק הנ"ל הוא כל-כך מקצועי (אפשר לכוון המון כגון : בולמים, זוויות היגוי, הנמכות ועוד..) בגרסת הדמו ניתן להתחרות לבד וגם באינטרנט עם שחקנים אחרים (והם מעולים). המשחק הוא כל-כך מקצועי שאתה מרגיש את כל חוקי הפיזיקה שחלים על האוטו (וזה ברצינות) רק חסר שנהיה ברכב. חשבתי לעצמי, למה שלא תורידו את הדמו(אני כבר הורדתי), תשחקו תתאמנו, לבנתיים נקים מועדון שבו יהיו רשומים מתחרי המשחק , נעשה תחרויות ,נרשום שיאים ועוד.…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע הזמן... אחרי שנהנו מגירסת הרב-משתתפים של המשחק... נתחיל להנות מהמשחק עצמו... (תנו דעות שלכם על המשחק..)
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד קבצים שיהפכו את זה לאנגלית?? הכל באיטלקית: גם הסאונד גם הממשק וקשה ככה להבין מה רוצים ממני שמה תעזרו לי איפה יש פאטצ' או משהו כזה שיהפוך לי לאנגלית הכל תודה :-[
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שאני משחק בג'נרלס אחרי מספר דקות מתחילות להיות תקיעות קטנות לשבריר שניה וזה נורא מעצבן. אני משחק על רמת פרטים בינונית. יש לי ATI Radeon 9500 Pro 128 MB של הרקולס ( תוך יומיים מיום ההזמנה הוא היה אצלי ). יש למישהו מושג למה יש תקיעות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במשחקי CS קורה יותר מדי פעמים (משחקים שלמים אפילו) שנוצר מצב בו לוקח זמן מהרגע שאני מזיז את העכבר במציאות לבין הרגע בו זזה הכוונת על המסך. מיותר לציין שתופעה זו מונעת ממני פראגים רבים בדקתי וזה קורה גם כשהפינג נמוך (היום היה לי 16/19 וזה עדיין קרה...) והפריימים לשנייה גם גבוהים (100 ברזולוציה נורמלית 50 ברזולוציה גבוהה - איזה רזולוציה אני מניח לא רלוונטי ואני לא זוכר). מה הבעיה ואיך ניתן לסדרה? :-\ עריכה: חיפשתי בחיפוש הפורום אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רדאון 9700 PRO של ATI אבל עקב התערבות בסנוקר עם אחי הרדאון אצלו לחודש ולי יש עכשיו GEFORCE 2 MX200! יש ל ETM RISE OF NATIONS ועכשיו קיבלתי את WARCRAFT 3 וMAFIA בפעם הראשונה! אני צריך לחכות עד ה20 לחודש כדי שהרדאון שלי יחזור אליי אז לחכות או לשחק?
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם יש עוד מישחקים בסיגנון של Black & White? ממש ממש כמו המישחק שאתה אלוהים וכאלה אם יש תנו לי שמות. אאא וכן מתי יוצא Blakc & White 2???