משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אח שלי קנה תמשחק ואני רוצה להתקין אני מכניס תדיסק לוחץ Install זה עושה משהו ואז כותב לי: 1607:unable to install installShield scripting runtime וזהו אין מצב שהדרישות שלי לא מתאימות כי המחשב שלי הוא תותח על וחוץ מזה לאח שלי יש אותו מחשב בדיוק ושאני אומר בדיוק אני מתכוון בדיוק ואצלו זה עובד ולא עשה לו ERROR מה הבעיה הזאת אואיך אני פותר אותה? לא מצאתי טלפון של תמיכה טכנית...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, הכותרת אומרת הכל. מי שרוצה מוזמן לתת את ה-battletag שלו. שלי זה - HolyDiver#1664 כרגע ויזארד דרגה 25, לוקח קצת הפסקה. שיחקתי מספיק
-
- 12 תגובות
- 20.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אפ מישהו מכיר את המשחק אני בשלב שצריך לשחרר את החייל המקסיקני אני הרגתי כמעט את כולם חוץ משני אנשים למעלה השמן שמסתובב זה שיושב למטה והשניים בצד ימין בשלב הזה אני כבר לא מצליח להרוג יותר שאני מנסה להרוג את השמן ליד החייל לא משנה איפה אני הורג אותו אפילו ליד הסוסים אני נפסל
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רק שאלה למנהלים זה נקרה ווארז או שאני יכול לתת לינק?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. Game of Thrones שוחרר, הביקורות נעות מבינוניות לממש משחק גרוע. משיהו שמתחבר ל RPG כבר ניסה את המשחק ויכול להעיד על טיבו?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תגידו מה הקצב ריענון(זה שנמדד ב-59,60,70 וכו')עושה במשחקים?מה יותר טוב שזה גבוה ון נמוך והאם זה משפיע על הביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חג סוכות שמח מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק Earth & Beyond - ELECTRONIC ARTS בארץ ? ואם הוא הגיע בכלל? העניין הוא שהייתי אחד מה-Beta Testrs ויש לי דמות די מפותחת.. ואם אני לא מתחבר עם Final game תוך 14 יום מ 24/9 אבוד לי!! :-[ אנא עזרה... רק שתדעו משחק פצצה!!!!!!! נ.ב. עוד משהו שכדאי לדעת... הם דורשים תשלום חודשי של $13 לחודש על שימוש בשרתים שלהם.... ואפשר לקנות כרטיס עם המספר רישוי... ועוד משהו, כול כרטיס תקף מכיל 3 חודשים... :-X אבל משחק פצצה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יושב כבר כמה זמן ומחפש הגדרות נורמליות למשחק הזה.. המפרט שלי למטה.. מה היה הכי מומלץ? כאילו על איזה חלקים בדיוק תוקעים אותו? הוא פשוט לא עובד טוב בכלל.. המון קרטועים של FPS.. תודה לכם.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לאגים ב HALF-LIFE 2 ו FPS נמוך גם יורד לפעמים ל 30-40 רוב הזמן על 50-80 אין לי ןירןסים או SPYWEARS המחשב נקי אתה יכולים לראות את המפרט בצד. גם כן אני מכבה את האנטי ואת כל התוכנות הלא נחוצות ,לדוגמא בשלב האשון כש אני יוצר מהרכבת יש לאגים מין תקיעות כאלו.......... ב CSS אין לאגים בכלל... וגם זמני התעינה די ערוכים יחסית... גם של LOADING במשחק עצמו :-[
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מישהו העלה פה דיון של משחק בשם NECROVISION שמשום מה הנושא נעלם ואני לא מוצא אותו. התרשמתי מאוד ממנו, מזכיר לי את HERETIC בזמנו. http://www.necrovision-game.com/html/page.php?al=download_en&deflang=en דמו להורדה: http://www.necrovision-game.com/html/page.php?al=download_en&deflang=en
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן... אחרי שנהנו מגירסת הרב-משתתפים של המשחק... נתחיל להנות מהמשחק עצמו... (תנו דעות שלכם על המשחק..)
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה אני מקבל מחר את המחשב החדש שלי (תסתכלו בצד ימין) ורציתי לשמוע אם יש לכם איזה שהוא משחק יריות וקרבות מומלץ אבל שלא יהיה יותר מדי מסובך אתם יודעים פשוט להרוג אנשים וכל מיני אז תגידו בבקשה אם יש לכם המלצה למשחק כמו שכבתי שכדי לי לקנות תודה. נ.ב במחשב הקודם והמחורבן שלי שיחקתי CS 1.6 ואהבתי את זה אז אם יש משהו בסגנון הזה אז עוד יותר טוב תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק הזה ואני חייב להגיד שזה אחד המשחקים הקשים שישחקתי. וזה באמת משחק טוב. ראיתי באיזה WALKTHROUGH אחד. שרשום בסוף שיש רק מעטים שגמרו את המשחק הזה. אז מישהו פה גמר את המשחק הזה? זה באמת משחק קשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תקוע כבר די הרבה זמן במשימה בגן החיות, שיש איש בתוך מבנה סגור, ואין לי מושג איך להגיע למשימה הזאת, כי אי אפשר להיכנס לשם. אמרו לי כמה פעמים שצריך לעצבן את הפיל, ואז הוא ירוץ וישבור את הדלת, אבל אין לי מושג איך לעצבן אותו, הוא פשוט לא מתעצבן. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
התחלתי לשחק עוד פעם GTA:SA ואני לא יודע איפה לשים שירים בתיקיה של המשחק.. (כדי לשמוע ברכב/אופנוע בתור רדיו..) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק לפני שנה, והתקנתי שוב דרך סטים. המשחק עבד עם נפילות fps מזעזעות... בפעם השנייה שהפעלתי המשחק פשוט נתקע במסך פתיחה, בצורה שכל המחשב נתקע. אפילו ctrl alt del לא מגיב... ניסיתי למחוק ולהוריד שוב דרך סטים, לא עבד... מה זה יכול להיות?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב תודה לאל סוף סוף קיבלתי את הציוד שלי (חלקו מתן אתה בן זונה אני אוהב אותך לא כזה אכפת לי THOUGH) Razer Deathadder 2013 Razer Blackwidow 2013 *not ultimate* המקלדת קיבלתי מ IVORY המקלדת הישנה שלי BLACKWIDOW 2012 ULTIMATE EDITION נהרסה ונשארו לי שבועיים לאחריות ובידיוק היום קיבלתי בחזרה בגלל שהם לא מוכרים יותר הביאו לי חדשה Razer Goliathus MED Razer Carcharias אל תקנו את האוזניות האלה ממש לא ממליץ לא אטומות כמעט בכלל לא כל כך נוחות למען האמת אבל בכל זאת יש לי אותם רק עשרים דקות ויש להם רעשים מוזרים כמו זבוב כזה זה נגרם בגלל החיבור USB שלא חייבים להשתמש בו אבל בשביל שהצדדים יזהרו חייבים . זה לא קורה לכולם אבל להרבה זה יקרה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות פורום יקר. טוב הבנתי וקראתי בכמה פורומים שאפשר להפעיל את המשחק גם בכרטיסים שלא תומכים ב SM3 ע"י שינוי של איזה שהוא קובץ או משהו בקיצור אני ממש לחוץ על המשחק אם מישהו שמע יודע משהו שיכתוב פה או בהודעה פרטית עזרה לנואש מכולם! גיימר חובב ספלינטר סל תודה רבה ציטוט מפורום בחו"ל אף אחד לא ענה לו Hey folks. I'm trying to get the new splinter cell running on my X850XT-PE. It's a good card that's run everything I've thrown at it so far, but splinter cell 4 requires SM 3.0 to run. I read online somewhere that editing simpleshader=False to true and maybe some other settings, i could get the game to run. I included the settings file for you if you've got any suggestions.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי הגרסה האלחוטית של השלט. בד"כ בפורטים מXBOX360 או משחקים שיצאו גם לXBOX יש התאמה מושלמת לשלט, הפורס-פידבאק עובד היטב ולא צריך להגדיר אפילו כפתור אחד בתפריטים. החוויה מושלמת בעיקר במשחקים כמו כדורגל ומרוצי מכוניות וכמובן סוף סוף ניתן לשחק בזוגות . במשחקי יריות בד"כ תתאכזבו, זה היה נכון לפחות עד ששיחקתי במשחק GEARS OF WAR. ב"PC" עם עכבר ומקלדת המשחק היה נחמד וזהו, לא הבנתי על מה המהומה ... נתתי לו צ'אנס במחשב של אחי שכולל 32" וגיים פאד של XBOX360 החוויה הייתה... סיוט . לאחר שנים של עכבר ומקלדת לא הבנתי איך לעזאזל אנשים משתמשים בגוייסטיק כדי לכוון וזנחתי את המשחק לאחר איזה 20 דקות, גם אחי התלונן שזה ממש משחק קשה עם הבקר. משום מה, לא מזמן מצאתי את עצמי משועמם והפ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, זה כבר נמאס עליי, Steam! אכן, Steam עושה בעיות שאין כמוהם. זאת הבעיה - אני נכנס לתומי לסטים - הנה - http://img70.imageshack.us/img70/9235/firstpicdy3.jpg בעבר, הסטים היה פשוט נכנס עם - Connecting to ואז שם משתמש והכל עבד. אבל עכשיו הוא עושה לי רק Steam - Updating! הנה תמונה - http://img297.imageshack.us/img297/6799/secondpicet5.jpg לאחר כמה זמן שאני מחכה עם אותה תמונה בדיוק של Steam-Updating (בד"כ זה 10-15 דקות) יש ERROR http://www.zix.co.il/images/z-1300897136.JPG הארור אומר - Steam.exe (main exception): Unable to load library Steam.dll http://img185.imageshack.us/img185/2782/fourthpicgu2.jpg עכשיו אמרתי לעצמי, הא! מה הבעיה? ומיד קפצתי ל - http://www.dll-files.com…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחק הפעולה החדש זוכה לציונים שאותם לא ראה המותג הוותיק מאז תחילת העשור לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
זה נכון ש GTA liberty city stories הגיע עכשיו למחשב האישי ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש פה כבר שרשור בנושא? (אני לא מצאתי) ואם לא, מישהו יכול לתת לי לפחות שמות של מנועים ואיזה משחקים מוכרים משתמשים במנועים האלה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT בעבר הוא רץ לי חלק
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-