משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
3vs3 ODC #4 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר השלישי שלנו ביום שלישי הקרוב בשעה 19:30 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר למשחק עד כ 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשכול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק…
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
5vs5 ODC #3 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
תבחרו את המפה הכי טובה לדעתכם בסריית הcod (לא הכנסתי את cod2 למה כנראה שרוב השחקנים פה לא מכירים את המפות שם) http://strawpoll.me/177356 בשביל לראות את האחוזים לכל מפה, תצביעו בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום , אני דיי חדש במשחק הזה , יש ברשותי אוזניות ומיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לדבר עם חברים לצוות \ קבוצה. תודה מראש . דודי.
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
צריך רק להירשם ולקחת מפתח - https://eu.alienwarearena.com/giveaways/FINAL-FANTASY-XIV-A-Realm-Reborn-Closed-Beta-Key-Giveaway יש כרגע איזה 2000, בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש משחק מכוניות/מרוצים ריאליסטי כמה שיותר, כדי לשחק על שלושת המסכים שברשותי. הבעיה הנוספת שיש לי אך לא כל כך קשורה לפה, זה איך אני הולך לשחק את זה? לשחק משחק מרוצים עם מקלדת זה מצחיק ומפגר.. אני גם לא רוצה להשקיע בהגה ודוושות. חשבתי אולי על שלט כמו של XBOX, מה אתם אומרים? עלה בי גם הרעיון, אולי יש אופציה להתחבר למחשב עם האייפון ולהשתמש איתו בתור הגה, הרי עם החיישן תנועה זה מעולה לא?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברי הקהילה וכלל גולשי האתר. כאן נרכז את מבצעי Steam של קיץ 2013 עם הנחות ענק על מגוון משחקים! פוסט זה יתעדכן באופן שוטף לגבי כל מבצע שווה שאולי פספסתם, אתם מוזמנים להוסיף במידה ומצאתם אחד שלא צויין. מגוון משחקים בהנחות ענק בעמוד החנות הראשי של Steam
-
- 242 תגובות
- 135.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם תוכלו להגיד לי אם זה אמיתי או לא? http://steam-free-games.com/index.php?id=387508
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שחקנים שתי שרתים חדשים הצטרפו רשמית לקהילת באטלפילד קודם לכל אני רוצה להגיד שהצטרפות שני שרתי המשחק שלנו מביאים גאווה גדולה לקהילת באטלפילד וקידום משמעותי בהתפתחות הקהילה ופרסומה במשחק. אנו מקווים שתהנו בשרתי המשחק החדשים שנקנו עבורכם למען משחק איכותי ומאתגר ברמה גבוה. שני שרתים שהצטרפו אלינו הינם מדורגים, וניתן למצוא אותם בחיפוש בכך שתרשמו HWzone לידיעתכם, שני השרתים מאובטחים במערכת GGC-STREAM HWzone.co.il | Israel | TDM Canals 24/7 No Explosives: מוד משחק: TDM מפת משחק: Canals Noshahr מספר שחקנים: 24 מספר כרטיסים: 500 חוקים: • חל איסור מוחלט על קללות. •חל איסור מוחלט על גזענות. •יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. •אין לפרסם שרתי משחק \שרתי ד…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חוץ מדיון מקדים על DARK SOULS 2, דיון על כך שהפורט של DARK SOULS לPC לא יהיה טוב, ודיון שאלה על ביצועים במחשב חלש, לא מצאתי שום דיון רציני על המשחק. המשחק יושב אצלי מאז שהוא יצא ונותר ללא שימוש. הסיבה? השלט XBOX360 לPC התקלקל, והשליטה במשחק עם עכבר ומקלדת נוראית. לאחרונה חשבתי בכל זאת לנסות לראות אם אפשר לשחק בו עם מקלדת ועכבר, ומצאתי שהמשחק שחיק ברמה טובה מאוד עם שילוב כמה MODS. אז הנה מדריך קצר. MODS חובה: DSFIX אם יש לכם את גרסת STEAM שיצא לה עדכון קטן, תורידו את הגירסה האחרונה (2.01 נכון לעכשיו). אם יש לכם גרסה אחרת שאינה קיבלה את העדכון, תורידו 1.9. http://blog.metaclassofnil.com/?tag=dsfix שלפו את הקבצים לתיקיה בה נמצא קובץ ההרצה של המשחק, וערכו את הקוב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי משעמם אז החלטתי לערוך משהו קטן של קוד 8 אז מקווה שתאהבו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תודה לאל סוף סוף קיבלתי את הציוד שלי (חלקו מתן אתה בן זונה אני אוהב אותך לא כזה אכפת לי THOUGH) Razer Deathadder 2013 Razer Blackwidow 2013 *not ultimate* המקלדת קיבלתי מ IVORY המקלדת הישנה שלי BLACKWIDOW 2012 ULTIMATE EDITION נהרסה ונשארו לי שבועיים לאחריות ובידיוק היום קיבלתי בחזרה בגלל שהם לא מוכרים יותר הביאו לי חדשה Razer Goliathus MED Razer Carcharias אל תקנו את האוזניות האלה ממש לא ממליץ לא אטומות כמעט בכלל לא כל כך נוחות למען האמת אבל בכל זאת יש לי אותם רק עשרים דקות ויש להם רעשים מוזרים כמו זבוב כזה זה נגרם בגלל החיבור USB שלא חייבים להשתמש בו אבל בשביל שהצדדים יזהרו חייבים . זה לא קורה לכולם אבל להרבה זה יקרה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
5vs5 ODC #2 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכם , יש לי מחשב שאיתו אני משחק ויש לי עוד מחשב. אז ככה : המחשב הזה הוא לא משהו - מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce 9500 GT Operating System : windows 7 ultimate 64-bit ובמחשב השני יש לי : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce GT 640 Operating System : windows 7 ultimate 64-bit במחשב הראשון בבלאק אופס יש לי 90FPS ובמחשב השני יש לי 30FPS שזה לא הגיוני לפי דעתי כי יש לי את אותו המעבד וכרטיס מסך יותר טוב... אם משהו יודע מה הבעיה ו/או איך לסדר את זה תרשמו פה בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה המצב חברים , כפי שכולם יודעים אני (דני) משנה כל הזמן ניקים .... אז החלטתי שיהיה לי אחד קבוע. חשבתי שאולי אתם תוכלו להציע לי ניק וחברה תיהיו קצת יצירתיים ולא כמו CENTIX שרושם לי KILLER123
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אז שבוע הבא אנחנו נשמח לעשות טורניר שאתם תבחרו לכן תענו על הסקר הזה על מנת ששבוע הבא יום שלישי האופציה בעלת יותר קולות תזכה ויתקיים הטורניר שנבחר.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם בסרטון הזה אני יציג בפניכם את המשחקים שהכי הרשימו אותי לטובה בכנס הE3 ,מקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=Vp2XHLZxCek
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום רב אנו, דוד בן חמו וינון ויכסלבלט, סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. הניסוי בו הנך מתבקש לקחת חלק משמש אותנו לשם כתיבת עבודה סמינריונית במסגרת חובתנו האקדמית לתואר. מטרת המחקר הנה לבדוק את השפעת השימוש במשחקי מחשב כגורם המשפיע על איכות השינה כתלות ברמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה. המחקר כולל שאלון קצר המורכב משלושה חלקים: בחינת רמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה, בחינת עוצמת החוויה שלך בעת משחק במחשב, ובחינת איכות השינה שלך. ההשתתפות הנה אנונימית. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. אם בכל זאת תחוש אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון אתה רשאי להפסיק למלאו בכל עת. עם זאת, במחקר זה נוכל לע…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יאללה תפרסמו את הDPI והSENSITIVITY שלכם בBO2. שלי זה DPI : 600 , Sens :3.5
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
3vs3 ODC #3 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר השלישי שלנו ביום שלישי הקרוב בשעה 19:30 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר למשחק עד כ 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשכול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Thea…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים ואנשי המשחק הדפוק אני מתלבט על שם חדש nikc name אז ישנה הצבעה שאני הכנתי קבלו חבריי http://strawpoll.me/158610 תיזכרו מי שמצביע משפיע על החתום המאהב של FADIDA
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-