משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לעוד מישהו זה מופיע? http://img168.imageshack.us/img168/9904/image2kt6.jpg זאת לא תמונה שלי, יש לי משהו דומה. רובועים בודדים שקופצים על המסך ולפעמים אקסים שחורים. נראה לי שזה התחיל עם העדכון האחרון של נוידיה אבל גם מצאתי מקרים של אנשים עם 360 שזה הופיע להם.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיחקתי בדמו של far cry וגיליתי שאני יכול לשחק חלק רק בגרפיקה בינונית. לפי דעתי המשחק רץ לאט בגלל חוסר זכרון פיזי (תסתכלו על המפרט) -גם לפי מה שראיתי פה בפורומים. מה אתם חושבים?? כדאי לי לקנות עוד 512ddr @333mhz?? וכמה זה עולה? וכמה עולה 1גיגה? ???
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקר מענין אותי ה II medieval - אבל המלצות ל SHOTERS ועוד משהו בסגנון TOTAL WAR יתקבלו בברכה... AMD 3000 64 ג'יגה RAM 6600U תודה....
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפתעה נוספת לרגל סוף השבוע בחנות המשחקים הגדולה מכולן, עם כותר הפעולה הייחודי שזמין ללא עלות עבור לא פחות מחמישה מיליון (!) משתמשים שונים לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב אחד ה maple story עובד ובשני לא עובד.התקנתי מחדש.מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם הגעתי לשלב ב- Fahrenheit שבו אתה נמצא באיזה חנות ספרים של איזה סיני עתיק שמבקש ממך למצוא לו איזה ספר אבל אני לא ממש מצליח למצוא אותו ונראה שיש אין סוף ספרים בחנות.. איך אני מוצא את הספר?? תודה מראש לעוזרים.
-
התחלתי לשחק בזה אתמול ומהר מהר מאוד הבנתי שזה משחק חולני במיוחד!! לא חשבתי שזה חולני עד כדי כך חחחח אני כבר בשלב 9 במשחק אני שומר אל איזה זקן אחד אבל כל הזמן הורגים אותו ואני ניפסל אוףףף קיצר מה אתם אומרים אל המשחק מישהו כבר סיים? הסוף מעניין כמה שלבים יש?
-
פתחתי את כל הטילים באנג'ניר וסתם מעניין אותי עם איזה טיל אתם הכי אוהבים לשחק? נראה לי שאני אהיה בין הבודדים שדוקא הכי אוהב את ה- RPG 7V2 אני אוהב אותו בגלל שיחסית הוא עושה הכי הרבה נזק, ובנוסף אפשר לשגר אותו, להעלם, ולצוץ מחדש במיקום אחר. ככה קשה לאוייב לזהות מהיכן בדיוק אתה פוגע בו. נגד מסוקים/מטוסים אני הכי אוהב את ה- SA 18 IGLA מה אתכם?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קרדיט ענקי לTAI מgamer הכתב דיון זה החלטתי לפתוח דיון חדש כדי להגדיל את קהילת השחקנים הישראלית. וגם למעריצי האנימה (סדרה שולטת) Ragnarok Online הוא משחק תפקידים ברשת מגוף ראשון, אתה משחק דמות, מעלה אותה רמות, מצטרף לקרבות על טירות, יוצא לצייד אחרי מפלצות נדירות, מצטרף לחבורות וגילדות וכו'. Ragnarok Online שם יותר דגש על משחק בחברה לעומת משחקים אחרים וזה מה שעושה אותו למשחק ממכר ומהנה עם מגוון רב של דמויות שונות. מדריך ידידותי לשחקן המתחיל: המשחק פועל על שני מערכות: מערכת העבודה (שזה הJob Level) וככל שאתה עולה בו רמות אתה מקבל Skill Points שאיתם אתה יכול לקחת יכולות בשביל הדמות שלך, עד שאתה עולה לרמה מסוימת בעבודה שלך ואתה יכול לשנות אותה דוגמא: מלוחם לאביר. המערכ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק במתנה ובתוך הקופסה יש חמישה דיסקים ודף עם הוראות התקנה. לאחר ההתקנה הוא מכניס אותי לתוכנת steam ושם רשום שזה גירסת demo . האם צריך להגיע עם המשחק מספר סיריאלי או שאני צריך להרשם דרך האינטרנט. יצרתי כבר חשבון ב steam . תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על המשחק המשך לSaints Row זה משחק "ארגז חול "בסגנון של GTA רק פחות רציני ויותר ארקידי במילים אחרות GTA קליל המפתחת היא THQ אתר רישמי - http://www.saintsrow.com/age_gate.php תיאור אתם מגלמים עברין\עברינית שמתעורר מתרדמת ובורח מהכלא אחרי הבחירה יש לכם מגוון משימות שאתם צריכים לבצע וזה כולל כמובן רציחות ונסיעה ברחבי העיר במכוניות שאתם גונבים דרישות מערכת 1.1 Minimum System Requirements -------------------------------- Operating System: Windows® XP or Vista. CPU: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2 or equivalent. Memory: 1 GB system RAM Sound: DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card Video Card: 128MB 3D graphics card with Shader Model 3.0 s…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל אחרי משהו כמו 5 דקות במשחק המחשב קורס לי ועושה ריסטרט יש למישהו מושג למה? אם אני הייתי צריך להמר הייתי אומר שזה הספק אבל אני לא יודע איך לבדוק אז הנה בנתיים תמונה מהאוורסט שאני רואה שם שהמתח שהוא נותן הוא לא בדיוק המתח המבוקש:
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שעברתי על הרשימה הארוכה של הPATCH החדש הגעתי לשורה הזאת " -AA Missiles are more difficult to dodge in Jets, this was unintended behavior that created an imbalance against skilled pilots. " ואני לא מבין מה עובר להם בראש ,במקום לתת לטייסים שיודעים להטיס את האפשרות לשרוד הם נותנים להם בראש ?? עד שלמדתי את הטריק הזה של להוריד מהירות לשחרר ECM ולתת פנייה חדה הם מבטלים אותו?? ומה הם נותנים במקום זה? משפרים את הכיוון של הAA בקצב הזה אני יאלץ לעזוב את המשחק הזה כי זה פשוט לא כיף ככה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשחקים כמעט לא מתחדשים ואם כן אז הם לא מנצלים בכל מקרה את הכרטיסים החדשים
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המשחק המדובר אמור להגיע לחנויות בשבועות הקרובים בגרסאותיו השונות(נראה לי ל360 הגיע כבר), IGN פרסמו עליו כבר ביקורת ובה מרעיפים עליו שבחים מכל עבר, כנראה שבהחלט המשחק עומד בציפיות שלו, קיבל 9.0 אצלם. http://xbox360.ign.com/articles/739/739175p1.html בכל מקרה אולי לאיזה אחד מבעלי ה-360 יצא להניח את ידיו עליו והוא יכול לספר לנו ממקור ראשון איך הוא?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת - קיבלתי BF2142 מתנה. הבעיה היא שאותו בנאדם שהביא לי את זה לא זוכר את שם החשבון והסיסמא, הדבר היחידי שיש לי זה סידיקי. איך לעזאזל אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Warcraft 3 Dota Cool Video למי שלא מכיר: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients מה אתם חושבים על המשחק\מוד?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חולה משחקי אסטרטגיה (בזמן אמת), ומכיוון שג'נרלס מזמן הפך להיות מאוס, AOW אכן נשמע מבטיח.... אז מה דעתכם, שווה קנייה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לשרתים שפורסמו פה ומשום מה אין שם אף אחד?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אם למישהו יש תמשחק המקורי והוא לא משתמש בו שישלח לי הודעה בפרטי
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בשנת 1996 יצא אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר בעולם,עד היום.נקודה.קראו לו C&C RED ALERT 1 עלילה, סרטים מצויינים ואמינים בין המשימות,כמה דרכים להשלים אותה משימה וכוחות וממשק שלמעשה הגדירו את הז'אנר מחדש ויחד עם STARCRAFT הובילו את עולם האסטרטגיה קדימה. באיזהשהוא שלב חברת WESTWOOD מפתחת המשחק המקורית נמכרה לELECTRONIC ARTSהענקית שמאז סגרה אותה ושברה הרבה לבבות. גם את שלי. כל מה שנשאר מ האתר של WESTWOOD היא הפנייה לאתר של EA. WWW.WESTWOOD.COM תלחצו על RED ALERT 1 ותראו את ההיסטוריה מול עיניכם. בכל מקרה מצאתי איזו חדשה באתר גיימר בשביל אלה שלא שמעו שמתוכנן המשך: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=41764 קראתי את זה לפני כמה חודשים, מישהו יודע מה קורה כעת עם הפרוי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לכם מושג על מרוצי מכוניות חדשים או קצת ישנים על מכוניות יוקרתיות? למבורגיני פרארי וכו'
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבדוק את הביצועים שלו... תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש דרך להמהיר את זמן העלאת המשחק ולתקן את שאר האגים המטריפים שלו? אם אני מתקין פאץ'- אני לא יכול להמשיך לשחק - מישהו יודע מה לעשות כדי להתגבר על כך? ממש תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בעיות בתצוגה של הטקסטורה במשחק(בסרטון שצילמתי- זה מתבטא בצמחייה) הצמחייה מופיעה רק כשאני מתקרב, בעיקר משנייה 10. תלחצו על כפתור ה- HD!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-