עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gtf,

אני בקווסט הראשי ואני צריך להשיג את החפץ השני כדי שמרטין יוכל לפתוח איזה מעבר לעולם אחר, אז הוא אמר לי לדבר עם ג'פרי שאמר לי להשיג את החפץ שני מאיזה מקדש. הגעתי למקדש הזה ואני חושב שגם לחפץ, אבל לפניו יש איזה רוח חזקה שמורידה חיים, איך מנטרלים אותה?

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by alexrta,

בבקשה מיזשהו יכול לתת לינק לדמו של המישחק סינגל פלייר בבקשה!!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by King Of Action,

אני תקוע בשלב שבו צריך לחטוף משאית ואז להחזיר אותה לנמל ולגנוב כמה מסמכים. אני חוטף את המשאית , נכנס לנמל , בא האיש של הבדיקה ומדבר איתי ואין לי מה לעשות יותר . ברגע שאני יוצא מהאוטו ומתקרב יותר מדי לאנשים עם הרובים ליד המכונית הם מתחילים לירות עליי. HELP IS NEEDED .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היום באתי מהעבודה וחשקה נפשי במשחק נחמד אז התחלתי איזה SKIRMISH קטן ונחמד אני USA ובחרתי בסינים כקורבן לפריקת העצבים קיצר איך לעזעזל אחרי 2 דקות שאני בקושי בניתי שתי תחנות כוח ו SUPPLY CENTER הם כבר היה להם מטוסים ושאר חארטות!!! איפה ההיגיון פה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Or ei,

איפה יש עוד נשקים של LEVEL 10 חוץ מבמערכת SIGMA 13? ואיפה אני מוצא חלליות שאפשר לשים עליהן אותם ? ושמעתי על 2 מערכות לא מוכרות איך מגיעים לשם ? יש לזה קפיצה או שצריך לטוס כל הדרך לשם ? ויש אפשרות לחזור למערכת של הNOMADS? ושאלה לג'נריק אם אתה רואה את זה איך הצלחתה לגמור את העלילה עם LEVEL 38? אני עכשיו רק אחרי שעשיתי איזה 600 אלף קרדיט הצלחתי להגיע לLEVEL 30!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by simon 23,

טעות שלי , 20 ליש"ט = 25$ המחיר הוא 25 $ ... אבל איך ?!?!?!?!?!?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אתמול עשיתי רשת בין שני מחשבים אתם יכולים לראות אותם במפרט איזה משחקים יפים יוכלו לפעול שם? כאלה שאפשר לשחק בהם ברשת בינתיים יש לי שם Yaki ו Heroes 3.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. רק לציין שקניתי את המשחק כדי שהוא ירוץ בלי בעיות אבל תמיד כל הבעיות הכי מוזרות קורות במחשב שלי אחרי 4-5 פעמים שהמשחק רץ כיביתי את המחשב הלכתי חזרתי הדלקתי באתי לשחק הכנסתי תדיסק לחצתי על האייקון של המשחק הסמן של העכבר נהיה שעון חול ל2 שניות וזהוווו שום דבר לא קורה רק לציין שהתקנתי את הערכת שירות 1 של מיקרוסופט עדכנתי את הדרייור של הכרטיס מסך ומחקתי והתקנתי מחדש את המשחק 3 פעמים וכל פעם אותו סיפור.... ודרך אגב המחשב שלי הוא כזה שלא תחשבו שזו בעיית חומרה כי בדקתי אם יש התנגשויות... פנטיום 4 1700 ג'י פורס 3 TI 200 256 RDRAM דיסק קשיח של וסטראן 40 ג'יגה 7200 RPM

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SubX,

עכשיו אני היתקנתי על המשחק תוכנה שקשורה לרשת ותמיד שאני עושה משחק חדש או אפילו טעינת משחק זה משמופיע. אה ויש לציין המכוניות במשחק נעלמו! יש רק משטרות אם אתה הורג את הכפילים.. איך פותרים את הבעייה?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by jj516,

עברתי את כל המשימות של המשחק, אניתי את המליבו, מגרש המכוניות, מכונית הגלידה, בית דפוס, מועדון (אין משימות כלל, או שאני טועה?), אולפן הקלטות, תחנת מוניות ואני חושב שזה הכל. אחרי שסימתי את משימה מסויימת שהיא גם הייתה האחרונה התקשר אלי העורך דין ROSNBERG מאוים ובהול בטלפון, וזהוא נגמרה השיחה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, אני יודע שיש עוד משימות והמשך אבל איך מגיעים לזה?

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by OR007,

זה מה שקורה אחרי התקנת האלף לייף, ושאני מנסה להפעיל את המשחק כמובן שעולים מלא ארורים ו-SHITS אחרים... עוד פרט, כאשר אני נעלה את המשחק ואני מנסה ללחוץ על משהו, אני מקבל את הארור הבא בד"כ Can't load gfx.wad

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The Shark,

יוצרי יצירת האמנות The Matrix, האחים ווצ'ואוסקי (Wachowski Brothers), מלבד היותם במאים מצליחים, הינם גם חובבי משחקי וידאו מושבעים. כאשר הסרט הבא שלהם בסדרת The Matrix (הלא הוא The Matrix Reloaded) היה בתיכנון, עלתה בדעתם מחשבה להעניק לגיימרים (איתם הם מזדהים כ"כ), אשר גם חובבי מאטריקס, מתנה חגיגית - הם ישתפו פעולה עם חברת Infogroms (חברת תוכנה העוסקת בעיקר בפיתוח משחקים) בדרך להשקת משחק פעולה מגוף שלישי אשר יבוסס על סרט הבא בסדרת מאטריקס האהובה כ"כ. משחק שיקרא Enter The Matrix. על מנת להעצים את החגיגה וההתרגשות לקראת השקת המשחק, האחים ווצ'ואוסקי החליטו להוציא לאור את המשחק בזמן מקביל ליציאת הסרט, ולדברם אף יהיה קיים קשר ישיר בין עלילת הסרט לעלילת המשחק. כלומר המשחק והסר…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by TUCG,

Hitman 2: Silent Assassin (PC Version) - Reader's Review "יש לי מגע חזותי וזיהוי חיובי." הצמדתי את העדשה האופטית לעיני, העברתי לזום רמה 3 ויריתי. המטרה נפלה מיד. כל שאר הנוכחים בפגישה במהירות נמלטו מהחדר. נפטרתי מרובה הצלפים, טענתי את אקדח הברטה המושתק שהיה לי מתחת למעיל ופסעתי בזהירות לעבר הדלת. לפתע נכנס לחדר אחד מהחיילים הרוסים המהודרים בכובע ו-AKSU-74. בזמן שהוא ניסה להבין מה לעזאזל קורה כאן ומאיפה הגיע רעש הכדור שיריתי קודם לכן, הוצאתי את האקדח ויריתי חמש כדורים לעבר חזו. התפשטתי, לבשתי את בגדיו, ולקחתי את הנשק שלו. יצאתי מהבניין, התחמקתי במהירות לתחנת הרכבת וקיבלתי את הדירוג הנחשק אך לא המושלם Ghost. אלו היו כחמש דקות משחק ב-Hitman 2: Silent Assassin. כפי שב…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by AB,

מישהו יכול להסביר לי איך משנים את הלחצנים כי חיפשתי בכל המשחק ולא מצאתי........ואני משתגע@!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by naknir,

אהלן חברים, קניתי היום את Half Life מקורי ב-100 שקל, הורדתי והתקנתי את ה-Counter Strike 1.5 Mod Full מהאינטרנט וגם הורדתי והתקנתי עדכון ל-Half Life לכרסא הכי חדשה. בנוסף, התקנתי גם את The All Seeing Eye. אחרי כל ההתקנות, הפעלתי את ה"עין" וניסיתי להיכנס לשרת. כשלחצתי על סרבר מסוים פעמיים, המשחק כאילו עלה ואז פתאום לפני שאפילו עשיתי משהו אני מקבל הודעת שגיאה: Could not load library D:\Sierra\Half-Life\cstrike\cl_dlls\client.dll. אין לי מושג למה זה קורה!! בנוסף כשנכנסתי ל-HL עצמו בלי ה"עין" וניסיתי לעשות משחק Multiplayer הוא כתב לי שהגרסא של ה-HL שלי לא מעודכנת והאם להיכנס לאינטרנט ולחפש עדכונים. לחצתי כן והוא חיפש עדכונים וכתב לי שהגרסא שלי הכי מעודכנת ויצא מהמשחק. וככה כל …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני בדיוק שוקל האם לעבור ל VISTA מ XP ..... יש הבדל בכלל בעין בין אם משחקים על הויסטה עם ה DX10 לבין XP עם הDX9 שיהיה שווה את המעבר...? והם בטפילד 2 עושה לכם בעיות עם הפאנקבאסטר .... ? תודה .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by uzi_sch,

אני יודע שזה קצת דבילי להמליץ על משחקים מלפני (כמעט) עשור אבל רק עכשיו נזכרתי בהם, יצא לי לגלות אותם מאוחר: Rayman 2: The Great Escape Rayman 3: Hoodlum Havoc שניהם למחשב ושניהם מעולים לא פחות מ"מאריו 64"... מניסיון! RAYMAN אומנם ידוע ומכר מעולה בשביל UBISOFT אבל לא זכה להיות פולחן כמו "מאריו 64" באותה התקופה. בקיצור ולעיניין, פלאטפורמינג תלת מימדי מגוון ומעולה, אקשן מדליק לכל גיל, עלילה קלילה וכייפית, הפתעות שמחדשות כל שניה את ההרפתקאה. שווה לנסות אפילו שהגראפיקה ישנה! במיוחד מומלץ לאלה מבינכם שרוצים "לשרוף זמן" על משחק נוסטלגי ומדליק. שימו לב, המשחקים מתחילים בצורה מאוד בסיסית ואחרי 10 דקות אתה נכנס לשוונג ולהפתעות.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by klayton,

Production has begun on DOOM 4, the next journey into the legendary DOOM universe. We are expanding our internal team and are currently hiring to work on this highly anticipated title. "DOOM is part of the id Software DNA and demands the greatest talent and brightest minds in the industry to bring the next installment of our flagship franchise to Earth," said Todd Hollenshead, CEO, id Software. "It's critical for id Software to have the best creative minds in-house to develop games that meet the standards synonymous with our titles." The DOOM franchise is one of the most recognizable and important in gaming history, having been named "one of the ten most influential games…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. *מתכנני המשחק מצהירים שהוא לא יהיה כבד יותר מהמשחק הקודם אלה בוצעו אופטימיזציות למנוע המשחק כך שביצועי CRYSIS 1 יישמרו ב CRYSIS 2. סרטון הדגמה של המשחק ב HIGH DEFINITION http://www6.incrysis.com/incrysis_dot_com_crysis_warhead_teaser_trailer_720p_ea.zip 4 תמונות ששוחררו השבוע http://pc.ign.com/dor/objects/14258182/crysis-warhead/images/crysis-warhead-20080626031658680.html?page=mediaFull מי ששכח מה עברנו ב20 השנים האחרונות בתחום ה FPS מוזמן להציץ כאן

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lmlm,

המשחק הזה מסתמן כלהיט הבא מבית Ubisoft אחריי Far Cry 2 לטריילר HD: http://www.gametrailers.com/player/36319.html לאתר הרשמי: http://iamalivegame.uk.ubi.com/ נראה מדהים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by huber,

http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~127541,00.html SUNNYVALE, Calif. -- August 12, 2008 --AMD (NYSE: AMD) today announced that it has entered into an agreement with Blizzard Entertainment® that will allow AMD to bundle Blizzards best games across all ATI Radeon graphics products, to deliver a superior gaming experience

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shalbik,

שלום לכולם ובוקר טוב. אישית אני מאוד חובב של הספורט ומשחקי המחשב שעשו עליו חביבים אך עדיין לא מספקים את החוויה... עד ש.... ראיתי לא מזמן בטריילר של NVIDIA לכרטיסי המסך החדשים שלהם כמה שניות של משחק פוטבול שאני לא מכיר ונראה ממש טוב. הסרטון עצמו נמצא בעמוד הזה http://www.nvidia.com/object/geforce_gtx_260.html התמונות מהמשחק נמצאות בתוך הסרטון של GAMING BEYOND לקראת הסוף, אחרי החלק עם הבובות. אני לא יודע מה שם המשחק הזה אבל הוא ממש שווה קניה בשבילי, אם מישהו יוכל לתייג למשחק הזה שם אני אשמח מאוד. בברכה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי את שנייהם שאני מנסה להיכנס ל FIFAM זה מראה לי או FIFA Manager 08 requires at least 640MB of free swat file space. Please free the required space and re-run the game או שמראה לי מסך שחור לשניה ואז מראה לי שליחת דו"ח שגיאות או אל תישלח ב Championship Manager 08 Direct3D failed to initialise - please ensure you have a Direct3D compatable card and driver יש לי כרטיס מסך:NVidia GeForce FX 5200 זיכרון פנימי: 512 (אני יודע מחשב שלא ממש טוב למשחקים אבל זה מה שיש לי לבנתיים) עזרה בבקשה :s05: תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אני יודע שהז'נארים שונים אבל אהבתי את שתי המשחקים... אז אם למישהו יש המלצה למשחק סטייל Assassin's Creed או סטייל cod 4 רק לא קאוטי מידיי אז בבקשה תגובות כי משעמם לי WTF!@#$%^&*)(_+

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי קניתי gamepad חדש (logitech cordless rumblepad 2). אני מחפש משחקים (חדשים ככל הניתן) שכיף לשחק אותם עם ה gamepad. אשמח לעזרה תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.