עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התקנתי את Battle for Middle-earth II יש ברשותי כרטיס מסך 1650PRO 512 דיירקט איקס מעודכן ודרריבר 8.3 החדש מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 32 אני מעלה את המשחק הוא חושב חצי דקה וקורס. בדקתי ב EVENT VIEWER וראיתי שזה קשור לקובץ NTDLL.DLL הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום פיתרון שקשור לבעייה שלי עכשיו לקטע המוזר... התקנתי את המשחק אצל אחי (XP PRO WITH ATI 1900XT 512) וראה זה פלא המשחק עולה מישהו יודע לכוון אותי מה יכולה להיות התקלה? אולי חסר לי איזה פיצר בכרטיס מסך?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אתמול עשיתי רשת בין שני מחשבים אתם יכולים לראות אותם במפרט איזה משחקים יפים יוכלו לפעול שם? כאלה שאפשר לשחק בהם ברשת בינתיים יש לי שם Yaki ו Heroes 3.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SubX,

עכשיו אני היתקנתי על המשחק תוכנה שקשורה לרשת ותמיד שאני עושה משחק חדש או אפילו טעינת משחק זה משמופיע. אה ויש לציין המכוניות במשחק נעלמו! יש רק משטרות אם אתה הורג את הכפילים.. איך פותרים את הבעייה?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך X1950 PRO . למה אני לא יכול להפעיל באובליביון את 2 הפילטרים האלו יחד ( HDR + AA ). הורדתי גם את הפאץ' וזה לא שינה כלום. יודעים משהו ?

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by rroonnii,

חוץ מזה שחקנים בדרג הגובה .שכיף לצפות.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. השאלה בכותרת. נא ציינו מי

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  7. http://rotter.name/User_files/nor/46694942032235ae.jpg הנה תמונה ... ומה זה AGEIA? זה הדרייבר הכי חדש 7.4 שיש לי ...

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by OhadR,

פתוח להצעות...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אחרי ששיחקתי כמעט בכל הדמויות, החלטתי להישאר עם הדמות HUNTER כ-ELF. אני בשלב ה-8, אבל מתקדם ממש לאט! בהתחלה, פשוט ביצעתי את המשימות השונות, וכך חשבתי שאני אתקדם מהר בשלבים. אחרי שראיתי שזה לא קורה, התחלתי לשלב לחימה עם חיות בין המשימות, אבל גם זה לא מקדם אותי מהר יותר! יש עוד דרכים להתקדם בשלב, או שרק אלה? בנוגע לאוכל (כסף), אני מתקשה להשיג אותו! אני נלחם עם חיה במשך דקה, משיג 5 מטבעות ועובר לשנייה. אז בוא נגיד שבממוצע אני מצליח להשיג 75 מטבעות ב-15 דקות, שזה המון! איך אתם משיגים את הכסף שלכם, בצורה מהירה?

• 13 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. Started by BlackTalon,

מישהו יודע מתי Hitman 2 יגיע סוף סוף ?????

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by lmlm,

http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12285 אין ספק שהיפנים נדלקו עליו. אכן אני גם חושב ש הWII הולך לנצח ובגדול. אפילו למי שיש איזה PS3 או XBOX 360 יהיה לו בצד איזה WII מה דעתכם? גם אתם חושבים שהוא יהיה המנצח או המפסיד?

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by Tik-Tak,

ראיתי שזה 1.37 ג'יגה זה כולל המנוע בפנים, ז"א שאני לא צריך את Half-Life 2 הרגיל? ואם יש למישהו את המשחק אז שיספר לי כמה דברים בפרטי [אני לא מבקש הורדה פירטית ]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני צריך כרטיס מסך למשחק אך אני לא רוצה להוציא הרבה כסף, האם אתם יכולים להמליץ לי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mistaarvim,

מחפש משהו לא בסגנון של red alert אלא משהו יותר טקטי שמצריך טיפה יותר מאמץ שכלי. משהו שיגרום לי לחשב צעדים, לחשבות על טקטיקות. בין אם זה משחק תורות או זמן אמת. מה שחשוב זה לאמץ קצת ת'שכל.. אופציה לרשת זה טוב. הטרויאן מאמץ את השכל יותר מred alert כמה שזה משחק דפדפן הוא הרבה יותר קולע למה שאני מחפש מאשר משחק בסגנון של red alert.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by LazyBoy,

Release Date: 2.21.12 Platforms: PC, PlayStation 3, Xbox 360 מתוך ויקי סרטון ראשון: זה רע אם אני נהנה יותר מהמוזיקה מאשר מהgameplay? Debut Trailer HD - Syndicate

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by AB,

מישהו יכול להסביר לי איך משנים את הלחצנים כי חיפשתי בכל המשחק ולא מצאתי........ואני משתגע@!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קראתי הרגע על משחק חדש שיוצא, בשם ALAN WAKE, משחק שווה אמור להיות, תראו את הסרטון שלו ב-YOUTUBE, אני אישית חטפתי התקף קור וצמרמורות, לא כי אני פחדן, פשוט כי זה היה מפחיד... בקיצור, הפיזיקה במשחק מדהימה, ויש עוד...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Fasten,

היי, הנה GAMEPLAY שלי מתוך MW3. אשמח אם תתנו לייק, סאב ותביעו את דעתכם https://www.youtube.com/watch?v=1V5vdEFpASE

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Chymes,

פתחתי חשבון ב-D2D. נתתי מיקוד אמיתי בארצות הברית ובחרתי לשלם באמצעות Paypal. אם אינני טועה Paypal לא מוסרים את פרטי האשראי, רק את הכסף, אז איך הם יודעים שאני לא גר בארצות הברית? ואפשר לעקוף את זה? אני רוצה לקנות Fallout 3.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ben_amitai,

איזה אחד סיים את PORTAL ב 18 דק', מטורף? או גאון? http://www.youtube.com/watch?v=koB2cEYjx8w חלק ראשון http://www.youtube.com/watch?v=JfBe5WtrQG4 חלק שני לזה אני קורה חשיבה מחוץ לקופסא :yelclap:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by overload,

יצא הדמו, משחק מצוין אני ממליץ לכולם, אמור לצאת המלא עוד מעט. עריכה: 24/02/2006. משחק מעניין מאוד וגם יפה (אבל הוא הולך להיות מאוד כבד גם), אני מצפה לו כבר חצי שנה כמעט. מה שנחמד זה שזה העתק של העיר (לפחות של מנהטן) ומתקדמים לפי אזורים בעיר ולומדים להכיר את המאפינים של כל אזור. שזה נחמד ואפילו יכל להיות מועיל בעתיד, מי יודע... לכל מי שאוהב את הסגנון של הניהול (כמו סימסיטי), אני ממליץ לנסות את הדמו. http://www.il.atari.com/index.php?pg=product&id=130

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by vincecarter,

מה הניק שלכם והמפה המועדפת? אני XTZ]-Tim_Duncan] הונר 58 מפה בריג' קרוסינג. אתם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני חולה על המשחקים האלו.... אני לא רוצה לקנות סתם אחד (כן כן אני קונה אם יש לכם ספקות) בבקשה תרשמו לי כמה בסגנון.... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by davidcohen,

אנשים אני חייב עזרה דחוף לפני כמה ימים קיבלתי half life 2 מקורי חשבתי ששהרשמה זה סתם אז סתם חירבשתי דברים וזה יש לי את הcd-key שלי, אני יכול לעשות איזה משהו כדי לבטל את החשבון או לקבל את הפרטים שרשמתי ? אני יכול לנסות את hl2 גם בלי זה דרך פריצה כלשהי, אבל אני רוצה לשחק בסורס ברשת תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by The-Devil,

המשחק במחשק זה עושה זאת על אחריותו בלבד לחץ כאן תבחרו ב Download למעלה ותתחילו לקרוע את המשחק זה מעביר זמן די מהר...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.