עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by KF,

שלום לכם... אני משחק איזה 7 דקות במשחק... ולאחר מכן אני מקבל את ההודעה הזו ואז המשחק חוזר לתפריט של הסרברים... ובעצם אני לא יכול לשחק יותר מ-7 דקות ! למה ? נ.ב היום בא אליי טכנאי של האינטרנט והוא החליף לי את המודם (שהיה מקולקל) ואפילו הבעיה נמשכת ! למה זה ? איך אני פותר את הבעיה ?! :'( [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shabo,

מישהו מכיר את המשחק earth 2160? אני הזמנתי אותו באינטרנט והוא משחק חבל על הזמן, משחק האסטרטגיה הכי כיפי ששיחקתי בו... אבל מישום מה נראה לי אני הישראלי היחיד שיש לו אותו.. מישהו גם קנה אותו במקרה?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. Started by chen.landau,

לאחר שחשבתי אני רוצה לשתף אותכם.... מכיוון שהמחשב שלי כבר לא מסוגל להריץ את המשחקים החדשים אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש למשחקים (עלות נראה לי בסביבות 2500 ש"ח) או SP2 שעולה בסביבות 1500 ש"ח?? מה הייתם קונים??

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by hardgore1,

הי, מה ההגה הכי טוב היום? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dudubracha,

שלום לפורום הנכבד יש לי תקלה מאוד מוזה במשחק gtasan andreas וגם בgta vice city יש לי אותה תקלה את שני המשחקים התקנתי מספר פעמים ושום דבר לא עזר. כשאני משחק במשחק העכבר לא מגיב, לא מסתובב ולא יורה (בקיצר לא עושה כלום) מידי פעם זה כן עובד (זה נדיר שזה קורה) בהגדרות של המשחק הכל על ON ןיש לי עכבר טוב מאוד של logitec שעובד תמיד (ניסיתי גם עם עכבר אחר ועדיין אותו דבר) מי שנתקל בכזה דבר או מי שיודע מה אפשר לעשות אני אשמח לתשובה או עצה בתודה מראש: דודוB

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הם נותנים לי לשים מקסימום 1280X720 יש איזה פקודה או משהו?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  7. ​חוקי הפורום

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. אוקיי אז שאני רוצה לשחק CSS אני נכנס לסרבר ואז פתאום מופיע חלון של פרסומות איך אני מסיר אתזה ...?!?!?!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. היי לכם. תוכלו להמליץ לי על משחקי מלחמה בסגנון קאונטר סטרייק ו- WarRock אבל לא מחייב משחק רשת. יש חיות כאלו חוץ מהמשחקים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  10. פתחתי את הדיון הזה בנפרד כדי שלא ייראו את זה בטעות בדיון הראשי אנשים שלא סיימו את המשחק בקיצור לא כל כך הבנתי , מי אני , למה נהפכתי לביג דדי , למה ראיין רצה שאהרוג אותו , מי זאת הטכטנבג הזאת ומי זה פאונטין ואיפה אטלס הזה נעלם אז אם אפשר מדוברי האנגלית הסבר מנומק ומפורט תודה חברה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Rise<3,

מקווה שאהבתם אם כן תנו בלייק :biglaugh:

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  12. המשחק יצא בחנויות הלא מובחרות אז מה זה בעצם SPORE? SPORE הוא משחק "משחק מקוון מרובה שחקני יחיד" שמפותח ע"י מקסיס ומעוצב ע"י וויל רייט. SPORE מאפשר לך לשלוט באבולוציה של גזעים - ממיקרואורגניזם דרך התפתחות של יצורים תבונתיים וחברותיים המתהלכים על האדמה ועד לרמה של מסע בין כוכבי. מה זה "משחק מקוון מרובה שחקני יחיד"? משחק מקוון מרובה שחקני יחיד הוא משחק בו כל אחד מנהל את הכוכב שלו בלי כל קשר לכוכבים של משתמשים אחרים. בSPORE ישנה אפשרות לבקר כוכבים של אנשים אחרים. המשתמשים גם יוכלו לבדוק איך החיה שלהם מסתדרת בכוכבים אחרים וכך גם יוכלו לראות את הכישורים הכוללים של החיה שלהם ביחס לכישורים הכוללים של היצורים האחרים ( את זה בודקים בעזרת קרבות ) אתם תוכלו לכבוש או להשמיד כו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by aldema,

אני מנסה למחוק את האלף לייף 2 מהמחשב שלי ואני לא מוצא את האנאינסטול... ד"א זה יותר חשוב- איפה השמירות??

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by סטלוס,

התקנתי את המשחק העתקתי את הקראק וכשאני מטעין את המשחק מופיעה לי שגיאה : SecuLauncher: failed to start application [9000] Error למישהו יש את הפיתרון אולי ?! תודה

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  15. Started by aviel3634,

רובכם מכירים אותי בתור זה שיש לו ערוץ ביוטיוב , אני מעלה מונטאג'ים וגם סדרות מסוימות . אחת מהסדרות שלי נקראת Epic Moment . בסדרה זו אני מעלה 2-3 קטעים "אפיקים" שקשה להשיג נכון זה לוקח לי זמן להשיג אבל זה משתלם בסוף יצאו 4 פרקים בסדרה ואת הפרק ה5 אני רוצה שאתם תשתתפו בו איך בדיוק ? אני מניח שלרובכם או לחלקכם יש צילומים יפים שהוא עשה לדוגמא , צליפה מרחוק RPG למסוק ממרחק עצום ודברים דומים לזה. אז אם אתם מעוניינים להשתתף בסדרה אתם צריכים להעלות את הקטע שלכם ליוטיוב כ"מוסתר" ולשלוח לאיימל הזה עם הפרטים הבאים: השם שלכם: שם בבאטלוג: הסבר על הסרטון: קישור לערוץ המרכזי שלי: ולשלוח לאיימל הזה: Aviel393@gmail.com חשוב לשלוח את הסרטונים באיכות גבו…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by swaninja,

לוקחים פיתה, שמים אותה על הגז, ומקבלים פיתה טובה על הגז

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by asaf16,

רוצה לראות אם יש פה קהילה של משתמשים למשחק הזה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by s.m,

תקוע במשחק stronghold בשלב שמיני ולא יודע מה לעשות בו... :'( מישהו שיחק במשחק ועבר ת'שלב הזה ויכול לעזור לי? ???

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by WarMachine,

אז ככה, דבר ראשון המשחק רץ חלק לגמרי כאשר כל הפרטים על מקסימום ועם AA ו AF מופעלים והרזולוציה היא 1280X1024. הבעיה היא שלפעמים באמצע המסלול פתאום המשחק נהיה מהיר בטירוף ללא שום סיבה, ואני בטוח שזה לא אמור להיות חלק מהמשחק, זה כאילו עושים FF למשחק, משהו מוזר בטירוף, ואז כמובן אי אפשר לשלוט במכונית וככה מאבדים לפעמים נצחונות, מוזר גם שזה קורה תמיד באותם מקומות ברחבי המפה. מישהו נתקל בזה גם או שמע על משהו דומה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by orlupo,

אני התחלתי לשחק ב-HITMAN חוזים. עכשיו אני במשימה הראשונה. הגעתי לקומה השלישית. איך אני יוצר החוצה? בתודה מראש orlupo

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.gamershell.com/download_33242.shtml תמונות - http://www.gamershell.com/pc/sacred_2_fallen_angel/screenshots.html?page=2 סרטונים - http://www.gametrailers.com/search.php?page=0&str_type=allmedia&s=Sacred+2++Fallen+Angel

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by TAsraf,

אוקי אז מי שלא מכיר את המשחק Portal .. קצת הסבר עליו בקצרה ונתחיל =] המשחק שנקרא פורטל (Portal) עוסק בדיוק בדבר שממנו שמו לקוח. בדומה לרובה הגרוויטציה הייחודי, הפעם אתם, כמתגייס באירגון תקבלו לידיכם רובה פורטלים, רובה שמסוגל לפתוח שני פורטלים שניתן לנוע ביניהם. בעוד שבתחילה מדובר על פאזלים מאד פשוטים כגון הצורך לעבור תהום (כפי שמראה הסירטון הראשון) בהמשך נגלה שהמשחק הופך מסובך בהרבה. חדר גדול עם עם כמה מתגי רצפה שצריך לעמוד עליהם כדי שיפעלו, דלת בקצה על רמפה בגובה, כמה קופסאות מפוזרות על הריצפה ועוד פלטפורמה נעה. מטרתכם? לפתוח את הדלת. עכשיו אתם צריכים לגלות איך לפתוח את הפורטלים נכון, כדי לגרום לקופסאות ליפול על המתגים, כדי לפתוח את הדלת וזאת רק כדי לגלות שמצידה השני יש…

• 208 תגובות
    • 31.9k צפיות
  23. היי התקנתי את הפאטץ ועכשיו יש לי בבמוצע 40 FPS על הגדרות High ורזולוציה 1024 על 768 , זה הגיוני ?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by sEEdy,

חנוכה מתחיל בימים הקרובים וכאמור אמור להיות LAN שמדובר עליו כבר כמה חודשים שהוא בכלל נדחה מסוכות לחנוכה כדי שהוא יהיה ב GHOSTS אבל זה נראה כאילו אין כלום באופק.. מנהלים, מישהו? יש פרטים כבר?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.