עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קטע מועתק מפורום אחר: רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. icon_cool.gif לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנו…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by STRENGTH,

הסוף בכלל לא היה מובן לי. וזה אמור להיות סוף עצוב??? זה הפעם הראשונה שאני מסיים משחק ויש סוף לא טוב :'( מישהו יכול להסביר לי מה קרה בסוף?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יצא לי לחשוב על זה... אני לא זוכר הרבה משחקים שסיימתי... תמיד נשבר בשלב מסויים...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ice2k,

שלום... אני כבר הרבה זמן לא מצליח לעבור קטע מסויים במשחק (המצויין) HALF LIFE2. אני לא זוכר את שם השלב אבל זה לאחר שפרימן נכנס לכלא בו מוחזק המדען השחור , והבת של המדען עוזרת לגיבור דרך המצלמות. הקטע הוא כשיש שני מזדרונות משני הצדדים ויש שלושה תותחים קטנים שצריך להציב בהם , לאחר שמסדרים את התותחים מתחילים לזרום חיילים משני צידי כל מסדרון.. ופה אני פשוט לא מצליח לעבור, אני כל הזמן נהרג . אפילו ניסיתי להוריד את הרמה של הקושי.. יש איזו טקטיקה או משהו שיכול לעזור לי ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

היי, פתחתי על המחשב שלי שרת לBF2 מאחר ויש לי חיבור עם אפלוד גבוהה וגם מחשב חזק, הגרסא של השרת מאפשרת לכל הגרסאות של באטלפילד לשחק (והמבין יבין). אי פי מעודכן: 82.80.146.49 תחוו דעו לגבי לאגים או פינגים אני אראה אם להשאיר אותו או אם זה שווה משהוא בכלל (זה DEDICATED SERVER). המפה היא GULF O MAN וזה ל64 שחקנים. תהנו. עריכה: אוקי, הורדתי אותו עד שאני אוריד מחדש את הסרבר המעודכן.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מוכרים בחנות וידאו-דן ליד הבית שלי ב 1200 שקל וזה ניראה לי זול =] אבל כמה עולה ג'וק? ויש מקמות שמביאים הכול בחבילה אחת וסכום נירמלי( )? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by Black_Citadel,

יש יותר מדי משחקים לקונוסולות האלו שאני מפספס חשבתי לקנות אחד מהם.. שווה לקנות עכשיו ? כי אני יודע שעומד לצאת PS3 והXBOX החדש עוד מעט לא ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by x-pac,

ניסתי להתקין וזה ניתקע באמצע [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, קניתי לפני הרבה זמן HL2.רציתי לדעת איך אני יכול להפוך את 5 הדיסקים שהגיעו בחבילה לדיסק דיוידי אחד(זה דיי מעצבן להתקין את הכל מחדש כל פעם עם 5 דיסקים). תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  10. בשנת 1996 יצא אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר בעולם,עד היום.נקודה.קראו לו C&C RED ALERT 1 עלילה, סרטים מצויינים ואמינים בין המשימות,כמה דרכים להשלים אותה משימה וכוחות וממשק שלמעשה הגדירו את הז'אנר מחדש ויחד עם STARCRAFT הובילו את עולם האסטרטגיה קדימה. באיזהשהוא שלב חברת WESTWOOD מפתחת המשחק המקורית נמכרה לELECTRONIC ARTSהענקית שמאז סגרה אותה ושברה הרבה לבבות. גם את שלי. כל מה שנשאר מ האתר של WESTWOOD היא הפנייה לאתר של EA. WWW.WESTWOOD.COM תלחצו על RED ALERT 1 ותראו את ההיסטוריה מול עיניכם. בכל מקרה מצאתי איזו חדשה באתר גיימר בשביל אלה שלא שמעו שמתוכנן המשך: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=41764 קראתי את זה לפני כמה חודשים, מישהו יודע מה קורה כעת עם הפרוי…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם הגעתי לשלב ב- Fahrenheit שבו אתה נמצא באיזה חנות ספרים של איזה סיני עתיק שמבקש ממך למצוא לו איזה ספר אבל אני לא ממש מצליח למצוא אותו ונראה שיש אין סוף ספרים בחנות.. איך אני מוצא את הספר?? תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by User_Name,

שלום, לפני חודש ומשהו הסרתי את GTA SA, והשבוע התקנתי אותו בשנית. עוד בהתקנה שמתי לב שהצבעים של הדמויות שמופיעות כדי להנעים את זמן ההתקנה קצת מעוותים, כאילו זה ב16bit + כתמים... חוץ מזה גם כמה פרסומות שמופיעות בצידי אתרים שונים היו קצת מעוותות מבחינת הצבעים (אבל אולי זו לא בעיה). גם במשחק עצמו, ניתן לראות כי הבגדים של הדמויות מוכתמים (למשל החליפה הסגולה של הסרסור בעיר השניה הייתה עם כתמים, וגם תמונות שתלויות על קירות וכדומה). כדי להיות בטוח בדקתי גם את Fable, וNWN אבל שם הכל בסדר.. הצילו! תודה וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Battlefield man,

מתי יצא crysis ? זה נכון שהגרפיקה שם תהיה לא מהעולם הזה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Pease Brother,

hallo somebody know if will be a new counter strike or source will stay the newest?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, אני חייב להסיג את המשחק GTA San Andreas אבל באימיול לוקח מלא זמן להוריד אותו. אם מישהו יכול להביא קישור של הורדה ישירה של GTA San Andreas או אתר שבו יש הורדה ישירה שיביא לי בבקשה תביאו

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. שמעתי שהוא בא עם STARFORCE 3 שזה דופק את המחשב דופק את הרג'יסטרי שם תוכנות ריגול ועוד. מישהו יכול להסביר מה בדיוק ההגנה הזאת עושה והאם שווה עדיין לקנות אותו? מה יכול לקרות לי למחשב? תודה

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  17. כנאמר בכותרת, אני מחפש משחקי אסטרטגיה שיעבדו על המחשב שלי (מפרט בחתימה). שלא יהיו ישנים מדי ושלא יתפסו הרבה מקום (מהמפרט אפשר להבין שאין לי מקום). תודה!

• 13 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by a_halachmi,

היתה לי בעיה בוייס סיטי שקראה לי פעם אחת ומאז כבר לא חזרה על עצמה. הבעיה היתה כשנכנתי למשימה והיה סרט אז לא ראו את אחת הדמויות ובחלק השני של הסרט לא ראו דמות אחרת אחרי שהפעלתי את המשחק מחדש זה הסתדר ומאז לא קרה יותר. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והוא אף פעם לא עושה לי בעיות (GeForce fx 5500) האם זה באג חד פעמי במשחק? אשמח אם תוכלו לעזור.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אם למישהו יש תמשחק המקורי והוא לא משתמש בו שישלח לי הודעה בפרטי

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  20. אני חושב שהכי אהבתי את וורמס ארמגדון...בגלל החידוש שהוא הביא וסתם כי הוא העביר לי הרבה שיעורים בבצפר מה אתכם? איזה הכי אהבתם? אני אישית התאכזבתי מוורמס מייהם החדש, אני חושב שכל ה"קטע" במשחק זה שהוא בדו מימד...תלת מימד סתם הורס אותו... ועוד שאלה, מה עדיף מבין השניים וורמס ארמגדון או וורלד פארטי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by adilevy20,

מישהו יכול להגיד לי איך אני עובר את הבוס הזה בשלב של הגיהנום שבו הוא מוציא חלליות קטנות עם פנסים עליהם ? אני לא מצליח לפגוע במפלצת שום דבר לא מזיז לו אלא רק בחלליות הקטנות האלה אבל הוא כל הזמן מייצר חדשות תודה

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by lmlm,

http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12285 אין ספק שהיפנים נדלקו עליו. אכן אני גם חושב ש הWII הולך לנצח ובגדול. אפילו למי שיש איזה PS3 או XBOX 360 יהיה לו בצד איזה WII מה דעתכם? גם אתם חושבים שהוא יהיה המנצח או המפסיד?

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by Tik-Tak,

ראיתי שזה 1.37 ג'יגה זה כולל המנוע בפנים, ז"א שאני לא צריך את Half-Life 2 הרגיל? ואם יש למישהו את המשחק אז שיספר לי כמה דברים בפרטי [אני לא מבקש הורדה פירטית ]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לבחר שלי יש מחשב ישן והא מת לשחק במשחק .. 850 מגה הרץ RIVA TNT2 256 RAM קיצר הואמת לשחק בו וצועק עליי כבר שאני יפעיל לו אותו .. תגידו לי מה לעשות ? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by GamerWith7900,

שלום אני חדש ומקווה להשתלב בפורום מי משחק פה בקונטר סטריק ברשת ??? יש לי סרבר מי שלי אם מישהו רוצה לשחק

• 13 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.