משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
רובכם מכירים אותי בתור זה שיש לו ערוץ ביוטיוב , אני מעלה מונטאג'ים וגם סדרות מסוימות . אחת מהסדרות שלי נקראת Epic Moment . בסדרה זו אני מעלה 2-3 קטעים "אפיקים" שקשה להשיג נכון זה לוקח לי זמן להשיג אבל זה משתלם בסוף יצאו 4 פרקים בסדרה ואת הפרק ה5 אני רוצה שאתם תשתתפו בו איך בדיוק ? אני מניח שלרובכם או לחלקכם יש צילומים יפים שהוא עשה לדוגמא , צליפה מרחוק RPG למסוק ממרחק עצום ודברים דומים לזה. אז אם אתם מעוניינים להשתתף בסדרה אתם צריכים להעלות את הקטע שלכם ליוטיוב כ"מוסתר" ולשלוח לאיימל הזה עם הפרטים הבאים: השם שלכם: שם בבאטלוג: הסבר על הסרטון: קישור לערוץ המרכזי שלי: ולשלוח לאיימל הזה: Aviel393@gmail.com חשוב לשלוח את הסרטונים באיכות גבו…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מקווה שתאהבו אם כן פרגנו בלייק ושתהיה לכולנו שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מה קורה? אז הנה עוד גיימפליי הפעם של BO2 42-2 בTDM 6V6! מקווה שתיהנו ותודה לכל הצופים הלינק: http://youtu.be/lVgM81zaG4M
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי לפני שבועיים בערך, אחלה של משחק כייפי ומעביר את הזמן. הגרפיקה בכללי לא מאכזבת אך יש הרבה מה לשפר במידה ויהיה המשך למשחק. אני נהניתי מהמשחק זרם בכיף ואהבתי את התפקידים המשימות והמטרות שנתנו לשחקן . לא הצלחתי להבין (וגם לא התאמצתי יותר מידי) למה אי אפשר לשחק במשחק כשיש פילטרים בדרייבר של הכרטיס מסך (ATI ) אז שיחקתי בלי פילטרים בדרייבר, אבל הכל על מקס במשחק. ממליץ עליו בחום למי שמעוניין לשחק בעוד אחד ממשחקי ה- FPS (אם אפשר להגדיר אותו ככה, אולי פעולה יהיה נכון להגיד עליו).
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
טוב, טכנית המשחק עוד לא יצא, אבל הוא בשלבי בטא פתוחה כרגע, ובהחלט שחיק. מי שאוהב משחקי מטוסים, בעיקר כאלה שמשתדלים להיות ראליסטיים למדי אבל שאינם מסובכים כמו סימולטורים (וניתנים למשחק מתקבל על הדעת גם ללא ג'ויסטיק), מומלץ בחום. יש פה עוד מישהו שמשחק?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום חברים עוד מונטאג' שלי מקווה שתהנו ואם אהבתם אתם מוזמנים להרשם אוהב אותכם
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את המשחק NBA 2K13 למחשב דרך טורנט, התקנתי... והכול הלך מעולה - שיחקתי במשחק חלק במשך שבועיים בערך והיום שניסיתי להיכנס אליו זה הראה לי את התקלה הזאת: ואני לא הבנתי מה הוא מבקש.. - ממש כלום. אני אודה למי שיעזור לי. נ.ב - אתמול הורדתי תוכנת אנטי וירוס של חלונות - אני לא יודע אם זה קשור אבל רק שתדעו...
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
תזכורת: האיוונט הוא Capture The Flag אשר 8 מתמודדים משתתפים , 4 נגד 4. המשחק יתרחש במפה Operation Riverside בהרחבה END GAME. חוקים : אסור להרוג עם שום נשק חוץ מסכין מחוץ לאופנוע. וכאשר השחקן על האופנוע מותר אך ורק XBOW. השחקנים ירכבו אך ורק על אופנועים. מותר לשחק בכל הקלאסים . זמנים: האיוונט יחל ב25/08/13 בשעה 18:00. רשימת המתנה: שם: אופק שם בטים ספיק: Clockeri שם במשחק: Clockeri שם: עומרי שם בTS: Bullet4Proof שם במשחק: Bullet4Pr00f שם: איתי שם בTS: [iGNT] eLectro4U שם במשחק: eLectro4U ----- במידה ושחקן המשתתף באיוונט לא יגיע אתם תחל…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
היום לאחר ששיחקתי כחצי שעה המסך קפה ולא יכולתי לשחק, הייתי חייב לסוג את המשחק. קיבלתי את הודעת השגיאה הזו: אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה אשמח לתשובה מהירה ועזרה. בתודה מראש, תומר.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
איך עוד לא נפתח על המשחק הזה דיון? בינתיים הספקתי לשחק בשני שלבים, כשעה משחק, ואני כבר מוכן להגיד בלב שלם - זהו משחק הכי - מהנה - ששיחקתי - בשנה האחרונה, וזה בלי עוד שהגעתי לשלב שבו אני מקבל את הsuper powers. הגיימפליי אותו הגיימפליי. אבל ההומור? אחד המשובחים. יש רפרנס או פארודיה לכל דבר קולנועי או ממשחקי וידאו כל חמש מטר. המשחק הרבה יותר מצחיק מSaints Row The Third. קיצר? מי שעוד לא קנה, מומלץ.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יצא לכם כבר לשחק עם המשחק הזה,כי ברגע שאני מפעיל אותו על מקסימום הגדרות אז חום הליבה הגרפית מגיע ל82 מעלות עם מאוורר על 55% , חוץ מזה הרמה הגרפית של המשחק מדהימה ביותר והמשחקיות מעולה , שווה לשחק בו בקונסולה יותר , קצת מזכיר את אנצרטד .
-
- 32 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים ArmA3 ואני משחק כרגע בבטא. כרגע רוב השרתים מריצים מפות גדולות ולא משחקי COOP קטנים וזה מה שבעצם אני מחפש. אשמח למצוא עוד אנשים שאפשר לשחק איתם במשימות COOP. אני לא שחקן מנוסה מאוד (למרות שבזמנו שיחקתי בFlashpoint הראשון) אבל אני אוהב עבודת צוות. ככה שאם מישהו מעוניין אז שישאיר פה את המשתמש שלו בSTEAM.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=VaahmTPrc4Q&feature=c4-overview&list=UUIEVv_XFzEUvCLCjRHeDqwg
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום שמי דין וכפי שכולם מכירים אותי Equinox , אני שחקן וותיק מאוד בקהילתכם עוד מימי bfbc היום כשאר רציתי להתחבר לשרת הדיבור גיליתי להפתעתי אני מורחק לצמיתות משרת הדיבור של הקהילה אני אשמח אם מישהו יוכל לדון איתי בדבר ולתת לי מענה ופירוט מדוע הורחקתי משרת הדיבור מכיוון שבסיבת ההרחקה כתוב "מפרסם קהילות מתחרות ! + סיבות עבר" איני יודע דבר מה בנושא ואשמח להסבר מפורט בתודה דין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספציפית אני מחפש את המשחקים No One Lives Forever (הראשון והשני). לא ניתן למצוא אותם בסטים או GOG, כנראה בגלל בעיית זכויות יוצרים. מצאתי עותקים באיביי, אבל אני לא יודע אם ההתקנה תלויה באקטיבציה ולא בא לי לגלות את זה אחרי הקניה. תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
סליחה על זה שלקחתי לך חלק מהשיר של הפראג שלך זה פשוט היה ממש מתאים kalabokk
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אתמול הורדתי את החבילה במחיר מוזל , לפניי שבוע הורדתי את המשחק המלא בכ6 דולר בלבד , לפניי שנכנסתי למשחק ראיתי שיש הורדה , כניראה שאת היתה ההורדה של העדכון end game , אבל איך אני נכנס למפות האלו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקופת הנסיון מתחילה ביום שישי ה-23 [מחר] ב- 10:01 בבוקר בשעון ישראל ועד יום שני ה- 26 בשעה 09:59 בבוקר אני כותב קצת באיחור, אבל עדיין לא מאוחר מידי הרשמו עכשיו ב- https://www.guildwars2.com/en/news/register-today-for-the-guild-wars-2-free-trial-on-august-23-25/ יוצא לי דווקא טוב מאוד כי בזמן האחרון אני חושב אם כדאי לי לקנות אותו, אז עכשיו אני יכול לנסות אותו ולראות אם שווה. מישהו פה משחק או מתכנן לשחק בסוף שבוע?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.charlieintel.com/2013/08/21/dedicated-servers-for-ghosts-mp-reportedly-coming-to-pc/
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אכתוב כאן דעה אישית, בתור שחקן ולא בתור מנהל קהילה(וכן אני יודע שאני די "מת" בתקופה האחרונה). אבל בכל זאת, הקהילה שגשגה והייתה עצומה בחודשיים הראשונים מאז פתיחתה, ואז משהו קרה. משהו "השתבש". השאלה היא מה? בואו נתחיל בדבר אחד שהכנסת המשחק קוד4 לא באמת גרמה לנזק לקהילת הBLACK OPS2, אולי קצת בגאטרים, אבל היא הייתה צעד טיפשי, כי אני בתור מישהו שניהל קהילת COD4 ישראלים בערך חצי שנה. השנה. יודע שבשלב הזה של הזמן, המשחק בלתי ניתן להחייאה. המשחק פשוט מת. אתה יכול לשחק CG ולירות דרך קירות כמו איזה דפוק וזהו , לירות ולראות כמובן. המשחק מ-ת. כשהיוצר של הANTI CHEAT הקודם והנודע T-ZAC מכר את הSCRIPTS שלו ליוצרי צ'יטים, תכלס זו עסקה גאונית חח. ואז הגיע הUAC שלא חוסם צ'יטים שיוצרו ב…
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם זה פרק רביעי בסדרה שלי EPIC MOMENT אני מקווה שתאהבו ואם תרצו שאני ימשיך לחדשים מכם אתם מוזמנים להשאיר לי סאב כי זה מאוד עוזר לי ואם יש לכם עצות לשיפור אני מוזמן לשמוע שהיה לכם בוקר טוב
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-