עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אוהבים את סדרת Total War: Warhammer? לא כדאי לכם לוותר על הדילים בחנות הגיימינג המקוונת הגדולה ביותר שיוכלו לספק לכם את כל התכנים שלה בעלויות מקוצצות לכתבה

2. בואו לקבל הנחות ברשת לרגל יום הולדתה של יוצרת סדרת Hitman והצעות מעניינות נוספות בימים הקרובים לכתבה

3. Started by taz-man,

אנשים אני חייב עזרה!!! התקנתי פיפא 2006 והוא לא עולה לי הוא רושם לי את ההודעה הזאת please insert the correct cd-rom, select ok and restart application ולמה רשום אישור אחרי שלוחצים אישור הוא יוצא מהמשחק..

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. Started by liordavid,

איך מפעילים בדיקת FPS בקריסיס ?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  5. כותר הפעולה החדש מרגיש כמו שילוב בין כמה מלהיטי שנות התשעים הגדולים ביותר - וזוכה להררי אהדה משלו גם מהשחקנים וגם מהמבקרים לכתבה

6. Started by Interl-Conore,

ראיתי את התמונה הזאת:http://assets.xbox.com/en-us/support/_images/VGAHDAVCableTvHookup.jpg אבל במסך שלי אין את הCABLE הלבן והאדום :-X מישהו מוכן להסביר לי את זה?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by angel,

אם יש למישהו מושג מתי אמור לצאת need for speed 6 אים לא יצא כמובן תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by The Dom,

אני משחק בקאונטר סטרייק סורס כבר הרבה זמן.... במפות רגילות הFPS הוא 60 פחות או יותר בSURF הוא 40+- ובGG הוא מתחיל מ20 והוא יורד ל9? אם אני לא טועה זה FRAME PER SECOND? או FIRST PERSON SHOOTER? איך אני מעלה את ה FPS?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by dudimalka,

חברה יש לי תקלה במשחק לאחר הורדתי והתקנתי אותו הפעלתי אותו הכל עלה יפה ואז יש את הסרטון פתיחה של המשחק הבעיה היא שאחרי הסרטון המסך שחור ואין כלום המחשב לא חושב אפילו מה הבעיה? שיחקתי בקרייסיס הקודם אז למה יש לי בעיה עכשיו?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by eidostern2,

אני משחק כבר הרבה זמן ועכשיו אני לא מבין פתאום המשחק לא מגיב כשהבאטלוג מגיע לאינסטולינג הזה מה לעשות?!?!?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  11. חחחחחחחחחחחחחחחחח פרסומת קורעת הומור גיקי כבד במיוחד http://www.gametrailers.com/player.php?id=8559&type=wmv [לינק לסרטון בפורמט שלWINDOWS MEDIA PLAYER] http://www.gametrailers.com/player.php?id=8559&type=mov [לינק לסרטון בפורמט של QUICK TIME PLAYER] ;D

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Spawn123,

:AR15: התקנתי מחדש את המשחק טירת הנאצים החדש , ואת השמירה שלי שמרתי בתיקייה נפרדת... כשהחזרתי את השמירה למשחק אחרי שהתקנתי את המחשק מחדש אז זה לא הופיע לי ב- LOAD מישהו יודע איך לצרף את השמירה בחזרה??? תודה מראש לי שיעזור בגלל שהגעתי לשלבים מתקדמים מאוד .... ואין לי כוח להתחיל הכל מהתחלה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by rogago,

חברים אני רוצה לקנות פיפא 2014 אני רק רוצה להיות בטוח שהמחשב שלי יכול להריץ את המשחק בצורה נורמלית או יותר ... זה המחשב שלי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11746 אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DJO,

הבנתי שזו תוכנה מעולה למשחקים שונים ולשם סידור והצטרפות לשרתים שונים. שאלתי היא מה ההבדל בין GameSpy 3D לבין GameSpy Aracde, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זה משחק שפשוט כיף לעביר איתו פה ושם את הזמן אבל הוא מתחיל להיימאס מזה להאימס ולהיות באסה חבלז אפשר להוסיף למשחק מכוניות וכאלה דברים כיצד אפשר לעשות את זה ומאיפה אפשר להוריד תודה תודה תודה ! ועם יש לו מולטיפלייר אני ישמח כדי לשחק עם חבר

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. אני לוחץ דאבל-קליק על קובץ ההפעלה והוא פשוט לא מגיב. ניסתי XP ב-compatibility mode וגם ניסיתי להריץ בתור administrator ושום דבר לא עזר. קראתי שהמשחק דווקא כן עובד בחלונות 7. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DivineS,

רייזר עושים GIVE AWAY די גדול אז תירשמו! http://championoftheday.pgtb.me/NK9CKh?app_data=entry_id%253D45528284

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Funkyzord,

צרבתי לחבר שלי את המשחק ממקורי שקניתי :smoke:. ובזמן ההתקנה אצלו הוא כתב שחסר קובץ pc.rkv אז היסתקלתי בדיסק המקורי וגם שם אין את הקובץ. לא יכול להיות שאין את הקובץ בכלל על הדיסקים של המשחק. אז יש לכם רעיון איפה הקובץ יכול להיות, יכול להיות שהוא מוסתר או שהוא לוקח את הקובץ מה ווינדוס כי הוא לא כותב איפה הוא לא מוצא את הקובץ. אגב אצלי בתיקייה של המשחק יש את הקובץ לGhost Dogg ככה יותר טוב

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by shefi,

מי שמעוניין במשחק חמוד וחינמי עם Ranksystem יריות מגוף ראשון warrock.net

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום רציתי לדעת מה דרישות מערכת של gta iv 4

21. מחפש משחק ישן שאהבתי מאוד לשחק עזרו לי ,תודה. תיאור קצר על המשחק: אתה איש קטן שמפוצץ דברים שיש לך בדרך אתה מטפס על סולמות ולוקח כל מיני דברים וגם יורה על מפלצות קטנות כאלה.. זה משחק ישן מאוד! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצואא אותו ! HellBoY

22. Started by ofer_mat,

החבילה נקראת חזרה לנורמדי והיא כוללת הוספת מפות סוגי צבאות ועוד מעניין לא !!!!! אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה !!!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by j-cool,

אני מחפש בכל הרשת את המשחק הזה הוא משחר ישן מאוד שיצא בערך ב 1995 אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסא המלאה אני ממש אודה לו תודה

24. נתקלתי במשחק דיי נחמד לאחרונה - TANKI. חשבתי לשתף אתכם. לכל הזקנים כמוני, שזוכרים שמשחקיות טובה עדיפה בהרבה על גרפיקה משוכללת... זה רץ על הבראוזר, משחק טנקים בתלת מימד. סה"כ דיי כיף לשחק בו, יש DM, TDM, CTF... הנשקים מגוונים, והמשחק מאוזן למדי ככה שלכל סגנון משחק יש שדרוגים מתאימים (אפשר להחליף טנק ונשק בהתאם לסיטואציה ולאיך שאוהבים לשחק) אתם יכולים לחפש סרטונים ביוטיוב כדי לראות, או פשוט לנסות בעצמכם 5 דקות... מי שרוצה להתרשם (לא צריך הרשמה) או להירשם (חינם) מוזמן לעשות את זה דרכי ולהוסיף כחבר... יש על זה בונוס. http://tankionline.com#friend=03a752921 מי שלא רוצה דרכי - פשוט לרשום את שם האתר... קיצר - באמת משחק נחמד. קליל ומשחקיות טובה. קלאן HWZONE מישהו ?

25. Started by a12beat,

תצביעו ותסבירו גם למה . וגם את שילובי החיילים שאתם אוהבים.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.