משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מי יכול לעזור לי במשחק America's Army: Proving Grounds Beta בסטים, ויכול לדבר איתי ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יצא עכשיו לSteam חינם America's Army: Proving Grounds Beta
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם, קניתי את battlefield bad company 2 דרך הסטים, ואני לא מצליח לשחק במולטיפלייר. כל 2-3 דקות שאני משחק שם זה מתנתק לי ורושם: the connection with ea server was lost התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ועשיתי שם חבילת "גיימר" וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. ניסתי לשחק גם על רשת אלחוטית וגם דרך כבל רשת וכלום לא עזר. הדבר היחיד שעובד זה כאשר אני גולש על חבילת הגלישה של האייפון שלי. (אבל אני לא רוצה לגמור אותה על זה) למישהו יש רעיונות? עזרה? נתקל בזה בעבר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז כמו שהסברתי לפני זמן מה, אני בתוכנית בטה (יותר נכון אלפא) של הסימולטור נהיגה הזה ששם לעצמו מטרה להביס את המתחרים, אם זה מבחינת מציאותיות ואם זה מבחינת רמת הפירוט הגרפי. להלן, לקט תמונות אחרונות שקיבצתי מהפורום הסגור של הבטה (מותר לשתף משם תוכן). כל התמונות מגיעות ישירות מהמשחק, אין פה מצב "פוטו" כמו בגראן טוריסמו למי שמכיר. * הערה כללית: אין פה כוונה לאשלות אף אחד, מי שמתעניין במשחק ורוצה שזה ירוץ אצלו כמו בתמונות, קחו בחשבון שצריך מפרט הולם, כלומר איי-5 או 7, מומלץ עם אוברקלוק (כמובן עם קירור מתאים) וכרטיס מסך חזק 670 ומעלה. אני אישית ממליץ ללכת צעד אחד נוסף ולהתארגן על מערך SLI של שני כרטיסים (660 ומעלה).
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
התקנתי BF - והכול טוב ויפה- עולה לי אבל איך שעולה השמימה - בלי שאני אלחץ על כלום - קופץ לי התפריט הראשי של לחזור למשחק , אפשרויות וכו' ...וכול האופציות- אני לא מצליח לשחק- יש למישהו פיתרון???
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
מונטאג' ראשון שלי, קרדיט ענק ל MkUltra על העריכה והעבודה הקשה ממליץ לכולם לראות ב Original אם אתם יכולים, ואם לא אז ב 1080p כי ב 720p האיכות חרא תודה לyoutube J0HNiE: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/J0HNiE MkUltra: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/MkUItra
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אוקיי כפי שכולכם יודעים, היה איוונט שבו שיחקנו CAPTURE THE FLAG רק עם אופנועים סכינים וX BOW, את המשחק צילמנו כחלק מניהול הקהילה, הכנסנו אותו ליו טיוב ואנחנו מגישים לכם את הרגעים הכי מצחיקים בכל האיוונט, אי אפשר היה לעשות את זה יותר טוב. זוהי דגימה קטנה לכל האיוונטים שהיו ויהיו, כיף גדול חברים תודה על כל שניה של משחק אתכם את האיוונט פתחנו בקבוצות הבאות: קבוצה שהתחילה בצד האמריקני: ירין צברי, תותחן משנה יובל זוהר: נהג רועי אלישר: תותחן משנה תמיר ז'לזניאק: נהג בקבוצה המתחרה שהתחילה בצד הרוסי: רז שון משה דניאל לאחר ראונד ארוך של כמעט חצי שעה החלפנו צדדים והמשכנו לשחק בתור הרוסים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש מה עושים?? בעיה אחרת יש לי גם במקס פיין 3 כפי שציינתי באשכול אחר בפורום
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
-
במקס פיין יש לי 4 דיסקים אני מכניס את הראשון מתקין ואז נגמרת ההתקנה..והוא לא מבקש דיסק שני..כל מה שהוא התקין לפי מה שראיתי זה רק שפות.וכשאני מכניס את הדיסק השני הוא לא נותן אופציית התקנה...יש בו DATA 3 אייקון ועוד משו..מה עושים? כמו כן יש לי בעיה גם בהפעלת FAR CRY 3 מקורי,התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש חייב עזרה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן גיליתי שהמשחק World Of Tanks דווקא מאד משעשע ונחמד :-) התחלתי לשחק בשרת האירופאי, אם יש אנשים שרוצים להצטרף ולשחק ביחד אז תפנו אליי. כולם מוזמנים לנסות לשחק, המשחק חינמי. www.worldoftanks.eu תפנו אליי : במשחק :Rajahz סקייפ: tfc.justrpay או כמובן להשאיר הודעה פה בפרטי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הסבר- AA3 (America's Army 3) הוא משחק אשר פותח ע"י צבא ארה"ב כדי לגרום לאנשים להצטרף אל הצבא האמריקאי. המשחק משוחק בגוף ראשון. המשחק מבוסס על המציאות. כל כלי הנשק: הרובים, הנשקים, הרימונים, רימוני עשן, רימוני הלם ועוד, מובאים מתוך המציאות עד לרמת הכיתוב על הנשק וכל זה כמובן, מלווה בגראפיקה עוצרת נשימה. המשחק, בניגוד למשחקים אחרים, מציאותי מאוד ולכן אתה לא יכול ללכת רוב הזמן באזורים חשופים כי האויב הקצת מנוסה יהרוג אותך מייד. כל המשחק מבוסס על עבודת צוות. במשחק יש צ'אט כתוב. בו תוכל לדבר עם כל השחקנים בשרת או רק אם הקבוצה שלך. יש גם צ'אט של דיבור. לכל מי שיש מיקרופון יכל לדבר עם חבריו לקבוצה וכך לדווח על אוייבים ולפתח תוכניות משחק. ללא עבודת צוות, קשה מא…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בעבר הרחוק (מאוד) שיחקתי CS וBF1\2 לא זוכר... בהווה אני משחק BF P4F ובעתיד (הקרוב) אשחק בBF3 ובעתיד הקצת פחות קרוב BF4 ולעניין, יש לי מספר שאלת שאשמח אם תענו ותעשו לי קצת סדר: 1. בBF3\4 יש אופציות רכישה (או לחלופין לשלם כדי לנצח) ? 2. האם ישנם ציטרים\האקרים לסוגיהם (BF3) ? 3. קניתי את BF3 בבאנדל, האם הMP הוא הנפוץ ? (או שהוא יהיה שומם כי כולם בMP אחר?) 4. מה ההבדל בין החבילה הבסיסית (60$) לחבילת הפרימיום(50$) (BF4) ? (http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy) 5. אני חייב להודות שאני לא זוכר בBF ששיחקתי אם היו "רמות\דרגות" אבל עכשיו תמיד יש (BF3\4) ? ואיתם גם מגיעים נשקים ויכולות ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צוות הערוץ DezireMaker גאה להציג לכם סרטון חדש, בסרטון הבא יופיעו פרודיות על שירים שפשוט הותאמו לBF, מקווים מאוד שאהבתם ונשמח לקבל תגובות בונות או ללייקים / סאבים, אם אהבתם צפייה מהנה (מומלץ 1080P)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צוות הערוץ DezireMaker גאה להציג לכם סרטון חדש, בסרטון הבא יופיעו פרודיות על שירים שפשוט הותאמו לBF, מקווים מאוד שאהבתם ונשמח לקבל תגובות בונות או ללייקים / סאבים, אם אהבתם צפייה מהנה (מומלץ 1080P)
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 12.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שנהנתם ! אם כן.. פרגנו בלייק
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי הפסקה די ארוכה שבה לא שיחקתי יותר מדי משחקים (מלבד UT99) אני עומד בפני החלטה קשה - במה לשחק קודם? בזכות (או אולי באשמת) סייל הקייץ של Steam וה-Humble Bundle יש לי ערימה של משחקים שאמורים להיות מצויינים (שמצטרפים לעוד כמה משחקים שלא הספקתי לשחק עד היום ושברשותי הדיסקים המקוריים שלהם). כרגע אני משחק ב-Prey (מ-2006) ומתלבט מה יהיה המשחק הבא שלי. אלה האפשרויות שחשבתי עליהן: - להתחיל עם משחקים קצרים ופחות מחייבים (למשל Mirror's Edge). יש איזה אתר שעוקב אחר האורך הממוצע שלוקח לשחק משחק, או שהאפשרות היחידה לקבל מושג לגבי האורך של משחקים היא לקרוא הרבה ביקורות? - להתחיל כרונולוגית מהמשחק הישן ביותר, במחשבה שככל שאשחק במשחקים חדשים יותר יהיה לי קשה יותר לחזור ולשחק במשחקים עם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-