עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Henry55,

המשחק היחיד שראיתי שיש לו 3d מובנה כאופציה בתוך המשחק , וניסיתי את ה3d קצת , והעיניים שלי פשוט לא יכולות לעמוד בזה אפילו לשנייה , שזה מוזר , מכיוון שאני רואה סרטים בתלת מימד כל הזמן , ולא הרגשתי בסרטים שום אי נוחות , אפילו לא קטנה. הקטע עם הרזולוציה קצת מבאס (720p בתלת מימד...) , אבל זה היה ידוע לי שזה יהיה ככה. יש למישהו פה ניסיון עם המשחק הזה בתלת מימד או משחק בכלל בתלת מימד?? יש היום מסכים שיש להם את האופציה ל1080p בתלת מימד?? (לא ממש קשור , אבל על הדרך...)

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by DivineS,

*אשכול מעודכן* הבתים המעודכנים: לחצו כאן בשביל החוקים המלאים לכו לאשכול הרשמי. בשביל למנוע שאלות מפגרות: השלב הראשון מתחיל מחר (יום שלישי, 9.3.2013) בשעה חמש בצהריים ונגמר ביום שלישי הבא (9.10.2013) בשעה ארבע בצהריים, זאת אומרת שלכל קבוצה יש שבוע שלם לשחק נגד שאר הקבוצות הנמצאות באותו בית איתן. חוקים: במהלך הבתים הקבוצות ישחקו BO1 מפה אחת, הקבוצה הראשונה שמגיעה ל-13 מנצחת במקרה של 12-12 (תקו) כל קבוצה תקבל נקודה אחת, הגמר ישוחק בשיטה של BO3 שתי מפות ובמקרה שיוצא תקו בשתיהן עוברים למפה שלישית שתקבע מי המנצחת. Anti-Cheat: מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן. על הקפטנים של הקבוצ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sagi82,

איזה מחשק אפשר להמליץ לי שהוא משחק תפקידים 1) 2) 3) הכי טוב להכי בסדר

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אשכול העלאת תמונות מהשלב הראשון של HWzone 3VS3 Summer Cup בחסות G.Skill אשכול הקאפ השלב הראשון של הגמר מתחיל ביום שלישי 3/9 בשעה חמש בצהריים ומסתיים ביום שלישי 10/9 בשעה חמש בצהריים. במהלך הזמן הזה הקבוצות מתאמות משחקים אחת עם השנייה, על כל קבוצה לשחק שלוש משחקים. קבוצה שלא שחקה משחק אחד עד יום ראשון בשעה חמש בצהריים תודח מהקאפ והקבוצה הבאה בתור לפי סדר הרישום באשכול הקאפ תיכנס במקומה ותשחק את שלושת המשחקים שלה ביומיים האחרונים של השלב הראשון. באשכול זה יועלו תמונות של ניצחונות מהשלב הראשון של הקאפ. אדם שיספים כאן בדגובות לא קשורות ייענש באופן חמור מאוד. השלב הראשון: http://binarybeast.com/xCoDBO21309023 תמונת המצב בלינק הזה תעודכן לאחר שליחת טופס ניצחון פה…

5. למכירות ציוד יש לוח יד שניה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

6. Started by SOR3X,

אז לפני שאתם נועלים את האשכול אני מקווה שתקראו אותו כי זה נכתב מעומק ליבי. טוב אז ככה נתחיל בליאור - הוא הביא לי ולעוד כמה מחבריי באן משום שאני שכבתי בדשא וחיכיתי לאנשים שיבואו וישר הרגתי אותם אחרי זה אדון ליאור אומר שזה טרול ואנחנו ניסינו להסביר לו שזה לא טרולל והוא פשוט לא מבין אז הלכנו לדבר עם פדידה, ופדידה אמר שהוא לא מתעסק עם הדברים האלה והוא העביר את ליאור אלינו שנדבר אבל אדון ליאור כרגיל לא עשה כלום לא הקשיב לנו ובחוצפתו הביא לנו קיק מהחדר. אחרי שליאור לא הקשיב לנו אז כולנו רשמנו בשם שלנו "כולנו בעד הורדת גישות לליאור" ופדידה בא והוא אמר שיש לנו 15 שניות להוריד את השם הזה ולאחר שניה הוא הביא לכולנו באן (5 ילדים) לעשר דקות והסיבה של הבאן היא "גיי". עריכה : אדון ל…

7. Started by jonr,

*הפינה אינה מאושרת ואינה למעשה פינה... טוב אז באופן עקרוני אני מדבר על עצמי.... אבל בטח יש פה עוד כמה... אם למישהו בא לחנוך אותי (יום שני שלי במשחק) אני אשמח... חיפשתי מדריכים אבל רובם מתמקדים בFPS כללי ופחות בBF3 ספציפי אני לא לגמרי מבין מה קורה עם ה"קלאסים" (?) והאמת שאני גם לא ממש יודע איך מפעילים את המשחק... (דרך האוריגין משם לאתר ומשם למולטי ושם לחפש סרבר ?!?!) ואם אני רוצה להחליף סרבר צריך לצאת מהמשחק ?!? ואולי הטיפ הכי חשוב - איך אתם רואים את האוייבים ?!?!? (ולא אני לא צריך משקפיים) וגם לא סגור מה קורה איתם עם מסך הQ (שעובד לי ממש מוזר) ובאופן כללי למי שבא לשחק... (אני כמובן לא מכיר אף מפה) אז למי שבא להסביר קצת דברים מטומטמים עד מתוחכמים אני אשמח

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by eNtro,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sagi82,

משחקים כללי נמצאים בשרת דיבור של - HWzone.co.il - Call Of Duty Community הסבר מי שרוצה לשחק במשחק חינם יכול לבוא לשרת הדיבור הזה ושם אפשר לפתוח חדרים למשחקים. מי שרוצה לדבר איתי אימייל שלי : vkk33@walla.com שרת דיבור : 212.199.164.135:9910

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by sagi82,

מי יכול לעזור לי במשחק America's Army: Proving Grounds Beta בסטים, ויכול לדבר איתי ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by sagi82,

יצא עכשיו לSteam חינם America's Army: Proving Grounds Beta

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sagi82,

מי יכול להמליץ לי על משחקים בSteam בחינם ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Rise<3,

פרגנו בלייק אם אהבתם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sagi82,

WoW זה משחק טוב ואיך מורידים אותו ?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by taltola,

שלום לכולם, קניתי את battlefield bad company 2 דרך הסטים, ואני לא מצליח לשחק במולטיפלייר. כל 2-3 דקות שאני משחק שם זה מתנתק לי ורושם: the connection with ea server was lost התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ועשיתי שם חבילת "גיימר" וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. ניסתי לשחק גם על רשת אלחוטית וגם דרך כבל רשת וכלום לא עזר. הדבר היחיד שעובד זה כאשר אני גולש על חבילת הגלישה של האייפון שלי. (אבל אני לא רוצה לגמור אותה על זה) למישהו יש רעיונות? עזרה? נתקל בזה בעבר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Lynch,

ממתי גם סינים ועוד ב PS3 משחקים בחוקי ESL ?

17. אז כמו שהסברתי לפני זמן מה, אני בתוכנית בטה (יותר נכון אלפא) של הסימולטור נהיגה הזה ששם לעצמו מטרה להביס את המתחרים, אם זה מבחינת מציאותיות ואם זה מבחינת רמת הפירוט הגרפי. להלן, לקט תמונות אחרונות שקיבצתי מהפורום הסגור של הבטה (מותר לשתף משם תוכן). כל התמונות מגיעות ישירות מהמשחק, אין פה מצב "פוטו" כמו בגראן טוריסמו למי שמכיר. * הערה כללית: אין פה כוונה לאשלות אף אחד, מי שמתעניין במשחק ורוצה שזה ירוץ אצלו כמו בתמונות, קחו בחשבון שצריך מפרט הולם, כלומר איי-5 או 7, מומלץ עם אוברקלוק (כמובן עם קירור מתאים) וכרטיס מסך חזק 670 ומעלה. אני אישית ממליץ ללכת צעד אחד נוסף ולהתארגן על מערך SLI של שני כרטיסים (660 ומעלה).

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by puvsc,

התקנתי BF - והכול טוב ויפה- עולה לי אבל איך שעולה השמימה - בלי שאני אלחץ על כלום - קופץ לי התפריט הראשי של לחזור למשחק , אפשרויות וכו' ...וכול האופציות- אני לא מצליח לשחק- יש למישהו פיתרון???

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by YairZ,

תלמדו מהטעות שלי ותלבשו טיטול לפני הצפייה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. http://www.tms.co.il/preview/spec/m6uj9agc תודה מראש

• 101 תגובות
    • 13.5k צפיות
  21. Started by J0HNiE,

מונטאג' ראשון שלי, קרדיט ענק ל MkUltra על העריכה והעבודה הקשה ממליץ לכולם לראות ב Original אם אתם יכולים, ואם לא אז ב 1080p כי ב 720p האיכות חרא תודה לyoutube J0HNiE: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/J0HNiE MkUltra: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/MkUItra

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by Mon6ooSe,

אוקיי כפי שכולכם יודעים, היה איוונט שבו שיחקנו CAPTURE THE FLAG רק עם אופנועים סכינים וX BOW, את המשחק צילמנו כחלק מניהול הקהילה, הכנסנו אותו ליו טיוב ואנחנו מגישים לכם את הרגעים הכי מצחיקים בכל האיוונט, אי אפשר היה לעשות את זה יותר טוב. זוהי דגימה קטנה לכל האיוונטים שהיו ויהיו, כיף גדול חברים תודה על כל שניה של משחק אתכם את האיוונט פתחנו בקבוצות הבאות: קבוצה שהתחילה בצד האמריקני: ירין צברי, תותחן משנה יובל זוהר: נהג רועי אלישר: תותחן משנה תמיר ז'לזניאק: נהג בקבוצה המתחרה שהתחילה בצד הרוסי: רז שון משה דניאל לאחר ראונד ארוך של כמעט חצי שעה החלפנו צדדים והמשכנו לשחק בתור הרוסים.

23. Started by DORAZABI,

התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש מה עושים?? בעיה אחרת יש לי גם במקס פיין 3 כפי שציינתי באשכול אחר בפורום

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  24. Started by sagi82,

שרת ישראלי של המשחק AA3 : 95.211.223.133 כנסו !!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sagi82,

מי מכיר משחק טוב ב steam בחינם שידבר איתי ומי רוצה שרת דיבור של steam

• 4 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים